Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-23/china-s-mobile-carriers-lose-15-million-users-as-virus-bites

Denne er også interessant, selvom der bliver rationaliseret om hvorfor tallene er som de er. Der er mange der er flyttet ud af Kina som følge af virussen og derfor opsagt deres abonnementer. Alligevel er det et besynderligt højt tal, alle de kendte fakta taget i betragtning.

Jaja, som nævnt tidligere ved jeg godt, at det er lige til sølvpapirhatten, men jeg synes nu stadig det er værd at tage med i betragtningen, når nu vi ved at Kina lyver om tallene.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Randomhero
Nogen, der ved hvad det baseres på, at en person er død af corona? Er det på baggrund af obduktionsmateriale eller blot en podning?
Skrevet af Vincent Gigante
Det var håbløst af WHO, delvist at læne sig op ad tal fra Kina. Apropos ting, jeg har svært ved at acceptere som fakta, er det, at Kina skulle have et lavere dødstal som følge af coronavirus, end Italien. Jeg tror det er markant højere.Den seneste halvanden uge har vist præcist, hvor hårdt Kina har vredet armen på WHO.

- WHO vil ikke opgive tallene fra Taiwan på deres hjemmeside.
- Bruce Aylward opfører sig som om, Taiwan ikke eksisterer i interview

Og tidligere:

- WHO´s formand roser Kina som et mønstereksempel på, hvordan Corona skal hånderes
- WHO vurderer corona-trussel lavt i januar, mens den hærger i Wuhan - efter stort pres fra Kina. WHO indrømmer senere, at de vurderede corona-trusselen forkert.


Det er decideret ulækkert med den klamme hånd, Kina tilsyneladende har lagt på WHO - der skal forstille at være en apolitisk og neutral organisation.
.
Skrevet af Matias
"Det er decideret ulækkert med den klamme hånd, Kina tilsyneladende har lagt på WHO - der skal forstille at være en apolitisk organisation"

- Jeg er selvfølgelig ikke i nærheden af bekendt med omfanget af, hvor korrupt det er, men jeg er meget enig med dig i, at det lugter fælt. Jeg har også set det der interview med Bruce Aylward, hvor han lader som om, han ikke hører spørgsmålet, og da intervieweren så vil stille det igen, beder han om at springe det over og gå videre til et andet. Det kan ses her:
https://www.youtube.com/watch?v=UlCYFh8U2xM
Skrevet af Slettet(320937202705)
Det er jo ikke bare klamt. Når WHO´s anbefalinger til medlemslandende er baseret på data fra et gennemkorrupt diktatur, og WHO så lægger press på medlemslandende til at følge WHO´s anbefalinger (som det er sket i flere omrgang i DK), så er WHO potentielt livsfarlig. Kina er et kæmpe medlemsland, og WHO kan ikke bare desavouere landet eller deres meldinger uden konsekvenser. Men hvis det kan dokumenteres at Kina ikke er til at stole på (det bliver svært), så må man internt og eksternt ændre sine procedurer. Kineserne bliver sikkert sure og mindre samarbejdsvillige. Men med menneskelige og økonomiske konsekvenser det kan have, er der ingen vej udenom. Dette er et produkt af inklusionspolitikken.

Noget andet er at Kina og andre lande skal holdes i meget kort snort i forhold til at regulere deres wet markets. Potentielt skal de underlægges international revision. Det bliver dyrt, og Kina vil stritte imod. Men, selvom nogle lande måske kan acceptere det menneskelige omkostninger, vil ingen lande kunne acceptere de økonomiske omkostninger ved endnu en pandemi i hælene på SARS og COVID-19
Skrevet af Hausser
Har hørt en faktor 10 i forhold til det opgjorte antal døde i Kina.

Men vi kommer nok desværre aldrig til at vide det med sikkerhed.

Amerikanske soldater har plantet virussen.
Skrevet af Vincent Gigante
Noget andet er at Kina og andre lande skal holdes i meget kort snort i forhold til at regulere deres wet marketsPå reddit kan man finde en lovtekst, hvor Kina permanent vil forbyde landbrug med eksotiske dyr i Kina (de findes) samt salg af disse eksotiske dyr på markeder - HVIS formålet er at spise dem.

Længere ned står der i samme tekst med små bogstaver, at det forsat vil være lovligt at handle de eksotiske dyr, hvis formålet er (traditionel kinesisk) medicinsk. De lærer det aldrig, der skal enormt meget til for at gøre noget ved problemet.

Udfordringen er også, at det er den rigere del af befolkningen, der primært handler på wet markets. De er forholdsvis magtfulde, hvorfor wet markets kom at køre i samme kadance et par år efter SARS.

Jeg skal også huske at tilføje, at wet markets primært eksisterer og supplerer den almindelige fødekøde i Kina - fordi Kina led nogle forfærdelige hungersnød i løbet af 1900-tallet, hvor mere end +50 mio. kinesere døde af sult og fejlslagne landbrugsreformer. Helt frem til 1970´erne.

Den historiske kontekst er relevant at tag med - og den gør det også svært bare sådan at stoppe salget og indtagelsen af vilde dyr. Wet markets er en staple i Kina.
.
Skrevet af Hausser
Men der er ikke meget åben snak om det i Kina, fordi alle forums og grupper på WeChat bliver overvåget. Selv udlændingene skal passe på i denne tid.

Men det er tydeligt at mange har en anden version af den officielle historie.
Skrevet af Hausser
På reddit kan man finde en lovtekst, hvor Kina permanent vil forbyde landbrug med eksotiske dyr i Kina (de findes) samt salg af disse eksotiske dyr på markeder - HVIS formålet er at spise dem.


Men det er heller ikke kun i Kina det er et problem med den type markeder, de findes i mange lande i Sydøstasien.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Selvfølgelig er tallene fra Kina manipulerede.
Hvis kineserne fik sandheden at vide, så ville det kommunistiske parti miste sin legitimitet.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Vincent Gigante

Men det er heller ikke kun i Kina det er et problem med den type markeder, de findes i mange lande i Sydøstasien.


Præcis.

Jeg så godt, at de var meget udbredt i Thailand. Og jeg har læst mig til, at flagermus er en udsøgt spise i Indonesien - også i denne tid. Man får nok ikke lig sådan ændret på madkulturen i en hel verdensdel - desværre.

Vi stopper heller ikke med at spise gris og fjerkræ, fordi der tidligere har været svine- og fugleinfluenza.

Men kunne håbe, at de vil blive bedre til at opbevare de eksotiske dyr på markederne. Så de ikke er stablet i bure og skider på hinanden.
.
Skrevet af Pascal
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af clausp
Men der er ikke meget åben snak om det i Kina, fordi alle forums og grupper på WeChat bliver overvåget. Selv udlændingene skal passe på i denne tid.

Men det er tydeligt at mange har en anden version af den officielle historie.

Nå da, Hausser. D. 18. marts skrev du ellers følgende[1]:
Og Kina har langt fra være ærlige med tallene, alle der kender til Kina, ved hvordan staten agerer derovre, men selv i Kina, forsvinder folk ikke bare lige pludseligt. Så langt flere smittede, nok i millionvis, helt sikkert, men flere døde? Tvivlsomt..

Og det ER et faktum at landet er ved at åbne op igen og hovedparten af byerne er ved at vejre morgenluft derovre, så smitten virker under kontrol derovre og tror ikke på at staten tør lyve om det, for ellers går det galt igen..


Du skrev også dette her samme dag:
Siger partiet "Alles klar" og det går helt ud af kontrol igen, så ryger hovederne på alle bosserne.

Kineserne er langt mere oplyste idag end de fleste regner med.


Og d. 19. marts skrev du:
Kina har haft langt flere tilfælde, der hersker der ingen tvivl om.

Der er testet og fundet 13 nye tilfælde i dag.


Hvad har dog fået dig på andre tanker? Og nu snakker du pludselig om en faktor 10 højere? Det ville du ellers ikke høre tale om dengang.

[1]https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5661638&start=1370&vis=0
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Duck
Jeg har et lavpraktisk spørgsmål, hvis I tillader. I dag meldes der om "13 nye døde". I gør stod vi på 77, i dag på 90. Så langt så godt. Men der er ikke 13 registrerede døde i går, nogle af dem er blevet efternoteret under d. 28. og 29. marts henholdsvis. Hvordan kan der være forsinkelse, hvad det angår? Er det fordi det eventuelt er folk, som er døde på en ikke-Covidafdeling af andre årsager (måske, måske ikke), og som efter deres død testes for Corona, og så måske viser sig at have været smittet?
Skrevet af clausp
Duck, Sundhedsstyrelsen skriver:
Opgørelsen af antallet af døde omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19 infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet. Opgørelsesmetoden er ændret fra og med 29. marts efter rådgivning fra COVID-19-netværket under det europæiske agentur for smitsomme sygdomme, ECDC. Opgørelsen til og med 29. marts viser det samme antal døde uanset om afgrænsningen er på 30 eller 60 dage efter påvist COVID-19.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af hatafmughttps://www.berlingske.dk/internationalt/i-skovens-dybe-stille-ro-gemmer-pandemierne-sig.-skovrydning-kan


Måske skal du til at læse hvad din mad indeholder?
Måske skal du helt generelt til, at være lidt mere kritisk over for alting?
FCK
Skrevet af tue69
Heftig justering af vækstforventningerne fra nationalbanken. Fra 1.5 pct. stigning til mellem -3 og -10 pct. nu.

Den bliver sgu rigtig grim hvis ikke genopretningen laves på den rigtige måde, uden alt for mange tilbagefald.
Skrevet af Hausser
clausp

Meget af det er jo spekulation mht. Kina. Når man har den lukkede form for styre, så tillader man jo desværre mennesker at spekulere og det skaber konspirationer.

De har eksempelvis også sprøjtet en stor del af Kina med alkohol for at desinficere og det har også ledt til at folk har spekulere i at en masse huse skulle være brændt ned. Har også hørt at krematorierne i Wuhan har kørt non stop, Auschwitch style.

Hvor meget der er fakta og hvor meget der er forestillinger, finder vi nok desværre aldrig ud af.

Men når man kigger på dødstallet i Kina kontra de andre lande, så er der et eller andet som virker skævt.
Skrevet af Slettet(292248201504)
Vildt nok man gider gå 13 dage tilbage i en tråd for at finde et eller andet, der potentielt, måske kunne være modsigende.
Skrevet af Svoger
https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-04-01-venstre-vil-have-fremrykket-investeringer-i-veje-og-vindmoller

Jamen, hvor skal pengene til det komme fra! Man kan jo ikke bare bruge, når Danmark løber tør lige om et øjeblik.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0