Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
tue69

Ja det er ikke rar læsning.

Afhængigt af forløbet, kommer folketinget reelt til at afgøre om mange brancher skal overleve, eller ikke.

Og man skulle jo mene det på et tidspunkt må være en grænse for hvor flotte man kan være.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@svoger

Man låner pengene. Af sig selv. Bygger broer, får gang i forbruget, hiver penge hjem igen på skatter og afgifter.

Skrevet af Duck
Ja, tak, Claus, det havde jeg læst, men jeg er nok for sløv i optrækket til at forstå, hvordan det svarer på mit spørgsmål, om hvorfor folk, der døde d. 28. marts, først figurerer i statistikken i rapporten fra d. 31. marts, så det vil være meget venligt, hvis du vil uddybe lidt? Er det folk, som dør hjemme og først testet efterfølgende? Dør de på andre afdelinger?
Skrevet af Sofatræner
Det er et rimelig oplagt værktøj når man skal have gang i økonomien. Man påbegynder store anlægsprojekter og får smidt penge ud i samfundet af den vej.

Danmark løber ikke tør. Læg nu mærke til, at pensionsselskaber, realkreditforeninger, banker osv. klarer sig fint. Det er altså ikke et problem at stampe penge op af jorden på den anden side. Det var til gengæld tæt på umuligt i 09´, hvorfor det også var svært for virksomheder at selv komme ud af krisen.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Mon ikke man snart kommer til at kunne køre direkte fra København til Nuuk.
Skrevet af CPH-Hotspur
Mon ikke man snart kommer til at kunne køre direkte fra København til Nuuk.

Der vil jeg nu hellere sidde komfortabelt i Norsaq til SFJ og så have kaffe og en lille kage i Dash 8’eren til Nuuk, det er sådan en hyggelig tur - når vejret altså tillader videre flyvning fra SFJ.

Jeg tænker heller ikke, at turen over Nordatlanten er så fed i bil.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Hausser
Særdeles opløftende nyhed fra SSI.


Sundhedsstyrelsen forudsagde ved epidemiens start, at mellem 1.600 og 5.600 danskere ville dø efter smitte med coronavirus.

Nu kommer tidligere direktør ved Statens Serum Institut Nils Strandberg Pedersen med en dejlig og opløftende prognose: At det tal ser ud til at blive meget lavere.

- Vi ved, at dødeligheden ved covid-19 for op til 75 procents vedkommende ligger blandt ældre og patienter med konkurrerende sygdomme. Hvis vi kan blive ved med at undgå smitte her – og de ældre ser virkeligt ud til at være påpasselige i deres omgang med andre – bliver den dødelighed, vi kommer til at opleve i Danmark, til at blive meget lavere end de estimater, der hidtil har været, siger Nils Strandberg Pedersen til Berlingske.

Han forudser, at antallet af corona-relaterede dødsfald i Danmark kan blive langt under 1.000 og måske helt ned til 500.
Skrevet af Sofatræner
Så det han siger er, at det faktisk har hjulpet at lukke samfundet ned og sørge for at den menneskelige kontakt er minimal. Vildt. Hvem havde dog regnet med det.
Skrevet af Hausser
Så det han siger er, at det faktisk har hjulpet at lukke samfundet ned og sørge for at den menneskelige kontakt er minimal. Vildt. Hvem havde dog regnet med det.


Deres tidligere estimat var jo inklusiv alle forholdsregler.

En anden tolkning kunne også være at de har overvurderet dødeligheden eller overvurderet forventet antal smittede.

Men alt andet lige risikerer det at efterlade os mere sårbare i forhold til en bølge 2, hvor strategien bliver anderledes.
Skrevet af RobertTheRobber
En anden tolkning kunne også være at de har overvurderet dødeligheden eller overvurderet forventet antal smittede.
Ja, hvis man har et agenda i forhold til tåbelige ting man tidligere har sagt og således er nødt til at holde fast i dem, kan man godt lave den tolkning.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Bosse1983
Rusland sender nødhjælp til USA. Vild tid vi lever i. Jeg venter på den russiske band aid. "Do they know it´s Covid time at all?", men med fed russisk accent.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jussi
Haha!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Hausser
RobertTheRobber

Ja, hvis man har et agenda i forhold til tåbelige ting man tidligere har sagt og således er nødt til at holde fast i dem, kan man godt lave den tolkning


Du mener det er forkert? Hvorfor?
Skrevet af Mercenary
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(112218201709)
Chris Cuomo, vært på CNN, er blevet smittet.
Sidste gang, jeg så hans program, advarede han sin bror Andrew Cuomo (New Yorks guvernør) imod virussen, da Andrew ofte tager ud til frontlinjen og opmuntrer sundhedspersonalet.

Nu sender han så sit program fra sin kælder.
Hans bror ville i øvrigt være oplagt som præsident-kandidat.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Vincent Gigante
Hans bror ville i øvrigt være oplagt som præsident-kandidat.


Hans fortid og generalieblad er ikke helt så rosenrødt - men det plejer som sådan ikke at være et problem, når man ser på, hvem der tidligere har siddet på embedet.

Og ja, han været en stærk og samlende leder i denne tid, hvor sådan noget synes at være en mangelvare i USA p.t.
.
Skrevet af Bosse1983
Sådan på det personlige plan, kan jeg godt lide Cuomo. Mødte ham for en del år siden, og han er virkelig "New York". Med det som epicenter og gift ind i Kennedy, skal han nok ikke helt afskrives. Så langt får han intet af skylden for Covid og ham og New York går ned med møllesving hvis det sker. Det er ganske inspirerende.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Black Spider
Særdeles opløftende nyhed fra SSI.

Hvis vi fortsætter med at være lukket ned indtil vi finder en vaccine, så er det da bestemt opløftende. Men det gør vi jo nok ikke.

Det er med andre ord alt for tidligt at begynde at fejre noget før vi ser hvad der sker, når vi begynder at genåbne samfundet. Vi er mig bekendt heller ikke i nærheden af at have fået bare estimatets 10% af befolkningen igennem covid-19, og de 2-6000 dødsfald er beregnet ud fra, at ca 10% skulle blive syge og dødeligheden samlet kan holdes på max 1%.

10% af befolkningen er 560.000 og 1% af 560.000 er sørme lige præcis de 5.600, som estimatet har som øvre grænse.

Vi er pt på ca 3.000 bekræftede tilfælde og selv med faktor 10 i mørketal, så er vi således voldsomt langt fra det antal smittede, som forudsigelsen var baseret på.
Skrevet af Slettet(320937202705)
59 døde i sverige i dag, kun 14 i dk. De løber godt nok fra os nu. Om det er udtryk for deres mildere restriktioner er ikke til at vide, men regeringen kan godt nok hurtigt komme i politisk modvind når man sammenligner med DK og NO.
Skrevet af jensmoch
Jeg har altid tænkt at der er ikke noget mere CNN end at se den ene Cuomo-bror lave et "kritisk" interview med den anden.

Selvom det her, indtil videre, giver Andrew Cuomo et spotlight uden lige, og han virker til at handle fornuftigt, tror jeg stadigvæk der er for mange der synes han er træls, til at han står godt i præsidentløbet. Hvis man er fra østkysten, og måske også Washington og Californien, er han nok en helt og højt på listen, men den der meget kraftige New York-attitude vinder næppe mange swing voters.

Men, inden det bliver alt for meget amerikansk politik, så begynder Sverige sgu for alvor at vælte nu. Stockholm kan ende helt horribelt med den uduelige strategi der er blevet lagt.
annonce
0