Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Vildt at se Trump konsekvent kalder CNN og andre fake news, uanset hvad spørger om. Imens er FOX tilsyneladende nervøse for at der skal komme søgsmål i deres retning for at have vildledt befolkningen. Jeg læste en rapport, hvor 63% af folk som hovedsagelig fik nyheder fra FOX mente at Trump gør et fantastisk arbejde. Typisk er det også republikanske stater som trækker fødderne efter sig.

Senest er Kushner kørt ind og det rygtes at han derailer både Pence og Fauci. Trump kan typisk ikke lide dårligere nyheder over længere tid, så det skal da ikke overraske hvis han omgiver sig med dem der giver ham gode og kalder resten hoax og fake news.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sofatræner
New York Times har en ret god og letoverskuelig grafik over situationen i de amerikanske stater. Det er vildt, at New York er blevet epicenter #1, og har overskredet de officielle tal fra både Kina, Sydkorea, Italien og Spanien. Ligeledes er det ret vildt at se HVOR mange cases New York har ift de øvrige stater. Ren katastrofe hvis nogle af de andre større stater bliver ramt på samme måde

Jeg er spændt på udviklingen i Louisiana, Missouri og Michigan foruden de større stater; Californien, Illinois og Florida.

https://www.nytimes.com/interactive/2020/us/coronavirus-us-cases.html?action=click&module=Spotlight&pgtype=Homepage

@Bosse1983
Ja, det er crazy med Kushner, men nu havde han jo også så stor succes med sit projekt i mellemøsten. Kun naturligt, at han nu bliver sat på nye opgaver. Stephen Colbert havde en fin joke om Kushner og Trumps begejstring. "Jared do the impossible all the time. People always tell me; Donald, you cant marry Ivanka. But Jared. Jared he did it."

Det værste ved Trump er uden tvivl hans ´kill the messenger´ attitude til alle dårlige nyheder. De fleste ville nok tænke, at det virker usandsynlig kortsigtet at planlægge på den måde. Jeg mindes efter et af møderne mellem Trump og Putin hvor der var en enkelt amerikansk oversætter med. Efter mødet tog Trumps hans noter og fucking åd dem så andre ikke kunne se hvad det handlede om. Bliver det mere tegneserieagtigt?

Har du iøvrigt en kilde på det med Fox? Jeg har ikke læst det endnu, men det lyder da lovende. Jeg mindes dog, at reglerne derovre er noget bøjelige for at sige det mildt, og at lignende problemer er blevet dækket med, at der ikke nødvendigvis er tale om nyheder, men holdninger. Og holdninger kan ikke forbydes. Uanset hvor forkerte, rent faktuelt, de så kan virke.
Skrevet af Bosse1983
https://www.cnn.com/2020/03/18/media/pew-study-coronavirus-media-coverage/index.html

Der er link til to i denne artikel. Jeg læste hurtigt over dem under morgenkaffen, sammen med et par andre.

De 63% mener jeg at have læst på Pew Research som et tweet i sammenhæng med ovenstående.

Jeg tror ikke man komme langt med at sagsøge FOX. Det lander mellem ytringsfrihed og bevidst vildledning med henblik på skade. Jeg håber dog at får mere tæv for dækningen og begynder at forstå, at det de siger har konsekvenser. Der er ret konsekvent ikke faktasjek på det medie, hvis Trump siger noget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mercenary
Duck, nu gider jeg da slet ikke.
Lose all to save a little
Skrevet af Sofatræner
Tak for link. Det er en sjov ide der er opstået på den amerikanske højrefløj, hvor alle mainstream medier er løgnagtige opportunister, mens det absolut største og mindst lødige af dem alle bliver til hofmediet.

Kunne da være rart, hvis det havde nogle konsekvenser, men jeg tvivler desværre. Seerne bliver nok ramt, men foxfolkenen selv går nok fri. Sådan er det typisk derovre, hvis dit svidelnummer bare er stort nok.
Skrevet af Bosse1983
Tokyo havde fredag testet mindre end 4000 personer, til trods for at have indbyggertal på 13,5 millioner. Det er også en måde at justere den demografiske sammensætning på.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg mener, Fox er registreret som en underholdningkanal og ikke en nyhedskanal, hvorfor de kan tillade sig lidt mere, når det kommer til nyhedsdækning - og ikke på samme måde skal leve op til god presseskik mv.

Tidligere retssager er standet netop pga. det faktum.


I øvrigt, hvis man vil vide om Jared og hele Kushner klanen, så kan jeg anbefale et afsnit af Dirty Money på Netflix om netop Kushner familien.

Når man har set den, forstår man, at Donald ikke kunne ha ønsker sig en meget bedre svigersøn.
.
Skrevet af Matias
"Trump kan typisk ikke lide dårligere nyheder over længere tid, så det skal da ikke overraske hvis han omgiver sig med dem der giver ham gode og kalder resten hoax og fake news"

- Det er jo lige præcis det, der er hans svaghed. Jeg har bevæget mig væk fra synet på ham som narcissist, for det tror jeg ikke han i udpræget grad er (Obama derimod, havde noget narcissistisk over sig, men det er en anden snak). Jeg tror til gengæld han er skør og har et udtalt forfølgelsesvandid, som antænder ham med det samme, han oplever bare skyggen af det. Det er ret vildt. Han er enormt bange for ikke at blive anerkendt, han virker nærmest som et omsorgsforsømt barn, og derfor, tror jeg, oplever han kritik som en evig trussel mod den anerkendelse, han lever og ånder for. Og det er selvsagt problematisk, når man i forvejen har malet sig op i et hjørne, hvor man kun tåler at omgive sig med ja-sigere. Det er problematisk for hele den institution, som han repræsenterer, og dermed den befolkning, der er underlagt samme.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Trump er da ufatteligt selvoptaget.
Jeg troede det var løgn, da han brugte flere minutter på at fortælle, at hans pressemøder har enormt høje seertal - højere end "The Bachelor". Det var han meget stolt over.
Alt imens folk dør som fluer i New York.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af jensmoch
Næsten ligeså godt som da han fik sagt at modellerne siger flere huserede tusinde døde, og han ville ende under modellerne, "The professionals did the models and I was never involved in a model ... at least this kind of a model"

Han er sgu en bizar mand.
Skrevet af Matias
Det har du ret i. Jeg må erkende, at jeg vurderer ham som et voksent menneske, som følelsmæssigt er på udviklingstrin med et barn. Derfor har jeg svært ved at se det som decideret narcissisme (det kan blive en lang snak om den flydende begrebsforståelse af narcissisme og hvorfor og hvornår lidelsen udvikles). På mange måder faktisk, anser jeg ham for at være et barn. Det er virkelig vildt, at han er USAs præsident.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Ja, han er som et barn - det så vi fx., da han forlangte, at de forskellige guvernører skulle behandle ham pænt (be nice) ellers ville han tøve med at hjælpe dem.

Hans Corona-pressemøder har udviklet sig til at være et Trump-rally.
Sidst var svigersønnen med - det var Fauci så ikke, da han har udtalt, at alle stater bør indføre social distancing...
Spændende om Fauci er med næste gang.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Matias
Jeg har kun set et klip, hvor han siger de bør være taknemmelige frem for kritiserende, hvilket i sig selv er lidt sådan, hvorfor? Man bør jo som minimum prøve at sætte sig ind i den andens sted. Jeg kan ikke finde det, hvor han siger han vil tøve med at hjælpe.
Skrevet af fedefynboen
Ang. Trump og narcissisme

Jeg synes du er på afveje Matias, når da karakteriserer Trump som værende ikke narcissistisk

læs evt. nedenstående, som er en karakteristik jeg helt abonnerer på
https://www.psykolog-pernille.dk/hvad-er-narcissisme/

Et af hans yndlingsbegreber er "winning, winning, winning", hvad helt åbenlyst afslører ham i min optik. Der er ingen forståelse for at når der er vindere, er der også tabere
Ikke voldsomt præsidentielt og på ingen måde empatisk
Værst af alt, så fører den slags til tilstande ude i verden som ingen af os er interesserede i.
Måske lige med undtagelse af de som tjener deres penge på at handle våben

Folk i USA sluger den slags råt og klapper i deres små hænder. På de kanter er en "GOOD BUSINESSMAN" king, fuldstændigt uanset hvordan vedkommende ellers gebærder sig og hvilke skæbner, der er i kølvandet
Det er jo håbløst og værst for os, fænomenet er også populært her til lands

Greed is good, greed works, som Michael Douglas frejdigt proklamerede i "Wall Street" og den tilgang har siden været king lige siden overalt i den vestlige verden
Derfor ganske logisk at uoplyste USA vælger en narcissist, gadedreng og charlatan som Trump
Skrevet af Matias
Jamen jeg kender skam godt til de overordnede termer, som definerer narcissisme. Mit indtryk er bare ikke, at Trump er udpræget narcissist. Jeg ved godt, det kan opfattes som et forsvar for ham, men det er det ikke. Tværtimod. Jeg mener faktisk han er ringere stillet, det er også det, jeg argumenterer for. Børn kan i deres grundvæsen også forekomme narcissistiske, men det er noget andet, fordi de befinder sig i faser som bl.a. har de fællesnævnere, at fornemmelse for andre mennesker, behov osv., ikke er udviklet endnu. Og det er der, jeg tror, Trump er.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Man kan også lægge mærke til, at det især er kvinder, der trigger ham.
I en tid, hvor alle stater i USA bør stå sammen, så er det virkelig syret at se alle hans svinere mod guvernørene "THAT woman from Michigan..."
Han flejnede også totalt, da Mette F. kaldte det absurd mht. køb/salg af Grønland..
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Matias,

Trump har da en fin fornemmelse for andre mennesker. Han er ikke autist. Han har bare meget selektiv i hvilke mennesker der fortjener hans opmærksomhed. Han har sikkert ikke oplevet betingelsesløs kærlighed og har kun fået opmærksomhed for hans præstationer. Derfor er han så bange for at virke som en fiasko eller en taber, at han altid forsøger at konstruere en virkelighed for omverdenen hvor han, eller det han repræsenterer, er "the very best".

Jeg er overrasket over at du ikke mener han er narcisist. Han er så grovkornet som det kan være.
Skrevet af Matias
Er det ikke, fordi han ikke kan huske deres navne? Det tror jeg. I begyndelsen af besvarelsen sagde han "he" og "she" om guvernørerne fra Washington og Michigan. Senere sagde han "don´t call the governor of Washington, you´re waisting your time with him... don´t call... the woman in Michigan". Eller er det et andet klip, du referer til?
https://www.youtube.com/watch?v=lp-IvkTohbs
Skrevet af Matias
"Han har bare meget selektiv i hvilke mennesker der fortjener hans opmærksomhed"

- Som et barn.

"Jeg er overrasket over at du ikke mener han er narcisist. Han er så grovkornet som det kan være"

- Det mener jeg ikke, jeg mener som sagt, han er ringere stillet. Jeg tror, han er på udviklingstrin med et barn.
Skrevet af Svoger
Ikke at jeg skal kloge mig på om Trump er det ene eller det andet, men det med at nægte at referere til folk ved deres navne, kan jo også bare være en måde at hævde sig over dem...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0