Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(562119200410)
Bingo, Svoger.

Sådan har han altid været. Lidt ligesom han altid kaldte Hillary for "Crooked" eller Bloomberg for "Mini Mike".
Skrevet af Matias
Ja det er faktisk en ret god betragtning, Svoger. Edit: Jeg vil dog sige, at han i klippet nævner to D-guvernører. To som har anerkendt ham. Jeg tror det handler meget om anerkendelsen. Han opfører sig som et såret barn, når han ikke bliver værdsat.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Narcisister er som børn på det punkt. Der er intet modsætningsforhold.
Skrevet af Matias
Jeg vil i øvrigt sige, at jeg heller ikke selv, er sikker i sagen. Det kan godt være, narcissisme kan ses som en lidelse, med en følelsesmæssigt uforløst udvikling, som på den vis kan holde en person på et bestemt trin.

EDIT. IEB. Jamen det kan, jf. ovenstående, godt være, du har ret. Narcissisme er dog mig bekendt relativt anerkendt som ´flydende´ i bevægelse med tiden, og derfor kan det - i hvert fald for mig - godt være svært at afgøre, hvem der er hvad, og hvorfor og hvornår man kan udpege det.
Skrevet af Imperator
Lidt ligesom han altid kaldte Hillary for "Crooked" eller Bloomberg for "Mini Mike".


Det minder folk om den narrative han har kørende.
Bare associationen til den karikatur af dem han har skabt er skadende i sig selv.

"If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself."

Jeg tvivler på at det er noget han har tænkt så meget over, men det er vel også intuitiv viden et eller andet sted.
Børn der mobber finder jo ud af noget tilsvarende.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Matias
"Børn der mobber finder jo ud af noget tilsvarende"

- Helt enig, Imperator. Og det er nok også ved det, jeg bliver hægtet af, når det kommer til lidelser jeg forbinder med voksne mennesker. For jeg opfatter ham som et barn i en alt for stort krop.
Skrevet af Matias
"That woman har fået lavet en tshirt som et humoristisk svar på Trump"

- Eneste rigtige respons. Hans "the woman from Michigan" svarer 1:1 til, at man adresserer brugere på et internetforum, uden at skrive deres brugernavn korrekt.
Skrevet af Bosse1983
Så hoppede tallet med 118 i Tokyo og 81, eller ca. 70% ved man ikke hvordan er blevet smittet. Igen, fredag havde man under 4000 testet i en by på 13.5 millioner. Hvad pokker er planen for arbejdsnarkomanerne?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pascal
Vildt er det nu at Trump trods hvad han har vist af hovedrystende personlighed/ledelsesstil osv, har en så imponerende flot opbakning i det meste af USA.

Han leverer åbenbart det som hans tilhængere ikke tror andre på posten kan/vil eller har gjort.

Og mon ikke at samtlige hvem det nu end bliver af kandidater til Præsident-posten ikke aner deres levende råd om hvad de skal stille op mod manden.

Det er blevet et freak-show i langt højere grad end nogensinde, og Trump er "klovnen" i manegen og med den følgende høje status/magt der altid har været om den.

Jeg er imponeret.Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Bosse1983
Imponeret ved jeg ikke om jeg er. Selv korrigeret for at ledere typisk får et boost i krisetider, synes jeg det er lidt uhyggelig. Selvom både Bush og Giuliani sked heftig i nælderne op til 9/11, var de pludselig også landsfadere. I tilfældet Trump fremstår alle bare så ubegavede og indifferente til demokratiske værdier, at man nok bare må acceptere sandheden om, at man har de folkevalgte man fortjener.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pascal
Det ER uhyggeligt.
Og at Trump kan køre videre uden mere synlige skrammer ligger det imponerende i imø.

Og ja. De Demokratiske kandidater har feks i deres respektive meningsmålinger vist en roller-coaster popularitet af den anden verden, som Trump lejren utvivlsomt har klasket sig i lårene af grin over.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af fedefynboen
Pascal

Jeg synes faktisk det er forståeligt. Ikke fornuftigt, bare forståeligt
Når en befolkning er så underoplyst og tilmed stopfodret med hjernevask og nationalistiske narrativer, som den amerikanske er, så giver det for mig fin mening
Læg dertil at hovedparten af dem er underlagt deres religiøse talerørs selektive mening

Herhjemme har vi ikke meget tilovers for social kontrol, som eksempelvis i visse moskéer. Det er kun i de store byer, at amerikanerne ikke ligger under for den slags
Bob Dylan sagde engang "don´t follow leaders". Med god ret, for flertallet af hans landsmænd er som lemminger.

Har en personlig oplevelse, som meget godt beskriver hvad jeg mener
I Yosemite Valley stod jeg engang og kiggede interesseret i kikkert på grupper af bjergbestigere, som var på vej op ad El Capitan.
En amerikaner, korrekt bærende baseball cap, kom hen imod os. Han hørte vi var udlændinge og spurgte til vores nationalitet. Hvorefter han spurgte: Aren´t you happy, that you are in the best country in the world?"
Paf var hvad jeg blev. Han havde kort forinden fortalt at han var fra Oklahoma og at den tur var hans første uden for hjemstaten
Ikke desto mindre var han fuldt overbevist om at hans udsagn var den skinbarlige sandhed. Jeg plejer ikke at være mundlam, men lige dér blev jeg sgu noget paf

Der er ingen nuancer i amerikansk politik, men masser af devils or saints
Den køber de så, hovedparten af dem
Ganske tænderskærende når man tænker på at disse mennesker vælger verdens mægtigste politiker. Der er ingen grænser for hvilke røverhistorier man køber ind på "over there"
Skrevet af jensmoch
Det undrer mig, helt oprigtigt, at man nu ser intesivlæger i Danmark der bliver overrasket over at de der er meget hårdt ramt, skal ligge i respirator i så lang tid som de skal.
Ligesom vi både i Danmark og i USA virkede til at blive chokeret over at også folk godt under 50 ender i respirator, og nogle helt unge ikke klarer den.

Det virker som om der er et mærkeligt brist i informationsdelingen i gang, hvor vi nu bliver overrasket over det der er sket i både Kina og Italien.
Skrevet af Vincent Gigante
Første corona relaterede dødsfald i Mumbai-slummen, Dharavi - hvor der bor 700.000 mennesker på 2,1 kvadratkilometer. En af de højeste befolkningstætheder i verden.

Der er hverken rindende vand eller basal sanitet der.

De har ikke en god track rekord ift. epidemier. Det kan blive grumt.
.
Skrevet af clausp
@Mr. Pink:

"Jeg synes ellers Steve sagde virusset ville dø når vejret blev varmere."

Det var bestemt ikke det, han sagde/mente.

Jo, det var lige bestemt hvad han skrev. Om det var noget andet han mente, skal jeg lade være usagt. Men meget fint at du lige kan redegøre for hvad han mener.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af anders.hede
Men hvad regner Demokraterne også med?

Nu bliver det Joe Biden, som er helt ekstremt klodset i sine formuleringer - i en grad så det ligner begyndende demens. Jeg havde et godt øje til ham tidligere. Der var et åndsvagt #metoo-hylekor for en håndfuld år siden. som reagerede over han var et menneske, der lidt gammeldags, men med omsorg, rørte ved folk han kunne lide. Hvis man vil se det som vammelt og lignende, så synes jeg det er beskueren, der har et problem.

Men her i 2020 må jeg bare indse at det er meget svært at se ham slå Trump og dennes kernepublikum. Dertil virker han simpelthen ikke 100% klar i hovedét.

Hvis man skulle slå Trump tror jeg blot det krævede man IKKE stillede med en tudsegammel halvdement (jeg tror heller en meget socialistisk kandidat ville have en chance) kandidat - men den chance er mistet nu. Det er utroligt at det store land ikke kan mønstre en moderne veltalende relativt ung kandidat, som kunne have vundet til november.

Det er dog iøvrigt pudsigt, men interessant, at nærmest alle regeringsledere får fremgang, uanset hvad de gør. Interessant at man nærmest uanset hvad bakker op om sit lands ledelse i krisetid.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@anders.hede

Der var et åndsvagt #metoo-hylekor for en håndfuld år siden. som reagerede over han var et menneske, der lidt gammeldags, men med omsorg, rørte ved folk han kunne lide. Hvis man vil se det som vammelt og lignende, så synes jeg det er beskueren, der har et problem


Ja undskyld, men når du nu igen vælger at køre konservativ værdikamp, så tillader jeg mig lige at nuancere det en smule.

http://shorturl.at/dmpK7

Ja, sådan er det jo med magtfulde mennesker. De mangler den korrigeringsmekanisme almindelige mennesker har, når de simpelthen ikke oplever at folk siger fra overfor deres adfærd. Det beskrev Trump jo meget fint med hans "grab them by the pussy" kommentar. "When you’re a star, they let you do it. You can do anything".

Ikke at det nødvendigvis var af sexuel karakter. Men der er også andre former for grænseoverskridende adfærd som kan være på plads at gøre oprør med og sige fra overfor. Når man er så gammel som Biden, så har man haft rigeligt med tid til at genoverveje sin adfærd og alderen er da overhovedet ikke en undskyldning.

Nå ja, og det der med beskueren. Så er det ikke mere end et par dage siden en dame kom frem og beskyldte Biden for sexual assault:

http://shorturl.at/dzC01

Ikke at der nødvendigvis er noget i det selvfølgelig.
Skrevet af jensmoch
Det var sgu festligt på Twitter, da de anklager kom frem imod Biden.

Da det var Trump, skulle man naturligvis altid stole på kvindernes udsagn. Da det var Biden kunne man slet ikke stole på hende, og hun har engang rost Putin, så hun bliver nok betalt af Trump.

Der er ingen tvivl om at Demokraterne er gået med Biden for at vinde på name recognition, og pr default få alle de sorte vælgere aktiveret because Obama.

Hvordan Biden skal klare en intens valgkamp imod Trump er godt nok uforudsigeligt ... og hvordan han så I tilfælde af at vinde skulle klare fire år som præsident, er jo nærmest usandsynligt når man ser ham blive forvirret over hvor han er og hvad det egentlig er han prøver at vinde... hvis man troede at Trumps valg af VP var vigtigt, må Bidens være endnu vigtigere.

Det sejler grundigt for begge partier derovre, og det er desværre ikke svært at forestille sig at Trump nærmest kan få foræret et genvalg, på ren inkompetence hos demokraterne, hvis ikke de for alvor stepper up til en andenbølge.
Skrevet af madamskrald

Att. Hausser m.fl.

En interessant pointe i fht USA er, at det ikke er præsidenten, der bestemmer nedlukningsstrategien i delstaterne. Der er derfor stor forskel i hvordan de enkelte delstater griber tingene an.

Et nyt studie viser, at de delstater der reagerede kraftigst den den spanske syge ramte USA efter 1. verdenskrig faktisk var de delstater, der hurtigst oplevede en økonomisk genopretning
.

https://www.dr.dk/engagement/taet-paa/stil-spoergsmaal-til-tidligere-overvismand-hvor-haardt-er-oekonomien-ramt

Måske ikke helt skidt med en tidlig, kort og effektiv nedlukning..
annonce
0