Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Arc light
Ja, det tror jeg. Når vi engang er ude på den anden side, så tror jeg eks. at sådan nogle som EuroMOMO vil kunne give et kvalificeret estimat af, hvor mange der er døde af corona i eurozonen.

Men helt klart: der er da nogle lande, hvor vurderingen vil være mindre pålidelig.
I'll be honest, Gamby. I've never had an ounce of respect for you. I just thought you were the lamest, dumbest person I'd ever met. Just somebody who was fuckin' *nothing*.
Skrevet af Forhammeren
Der findes en tråd om amerikansk politik. I en Coronasammenhæng er det lidt ligegyldigt hvor godt eller dårligt Trump gør det i fx New York.

Om de så stillede med en spand vand vil New York stemme på en demokrat.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Matias
Enig, Forhammeren, lad os holde snakkene i de relevante tråde.
Skrevet af Black Spider
I retrospekt, ja, forkert tråd.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Åbner vi (delvist) d 14. april?
Ift planlægning , forudsætter det en afklaring allerede i morgen.

Udviklingen er næppe så entydig, at afgørelsen er lige til højrebenet.
De seneste dage har ikke bidraget til ret meget yderligere vished.

Situationen er kritisk i lande som USA, GB, Belgien og naturligvis Spanien og Italien, mens der er få eksempler på markante forbedringer.

Frederiksens primære argument for en forsigtig genåbning, knytter sig formentlig til den dimension der handler om økonomi, og sekundært afslutninger på diverse uddannelsesforløb.

For få dage siden, mente jeg at udviklingen i Sverige kunne blive udslagsgivende for tidsangivelsen for genåbningen, men heller ikke her er der klare indikationer der peger den ene eller den anden vej.

FREM for alt
Skrevet af CPH-Hotspur
Meanwhile in America...:

https://www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/fv9zwq/good_luck_america/

Man håber lidt, at de kan interviewe hende igen
om en uge eller to på hospitalet.

“Maam, where is your god now?”
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af tobi
@kimTell

Jeg har meget svært ved at pege på gode grunde til ikke at begynde at lukke mere op nu. Tallene for indlagte, patienter i intensiv og i respirator har alle været stabile de seneste fem dage, endda med en lille (men konsekvent) nedgang, og vi er nu altså i en situation, hvor influxet af patienter er mindre end outfluxet.

Kombineret med i forvejen relativt lave tal, der på ingen måde har været i nærheden af at overanstrenge sundhedsvæsenet og en befolkning, der helt sikkert vil forsøge at holde sig på afstand af hinanden, hvorfor R_0-værdien må forventes at forblive relativt lav sammenlignet med før tiltagene, giver det ikke længere mening at holde alt lukket.
Skrevet af Matias
Nej nemlig, det er jo nærmest overalt.
Skrevet af jensmoch
Så er Boris Johnson sgu røget en tur på hospitalet med Covid-19 ... 10 dage efter han blev testet positiv, passer det skræmmende præcist med at at virusset begynder at ramme lungerne.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Tobi

Enig i det meste.
Frederiksens overvejelse kunne være, at lade den lidt forbedrede udvikling bide sig fast, men åbne en dør på klem for et begrænsede antal grupper d. 14.

Det helt aktuelle situation på sygehusene og sundhedsstyrelsens input, må nødvendigvis også spille ind.
Medierne holder lav profil Ift forventningerne i morgen, og de øvrige partier har pt ikke modtaget nogen information.
Det kunne indikerer at regeringen ikke er helt afklaret.
FREM for alt
Skrevet af jensmoch
Så har USDA meldt første tilfælde af et menneske der har smittet et dyr med SARS-CoV-2, da en tiger er blevet testet positiv, efter flere løver og tigere viste symptomer på vejrtrækningsbesvær.
Skrevet af hts
Ikke-en-bot

Mon ikke de rigtige tal kommer ud den 4/11?
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
Interessant, men vel ikke overraskende?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, det er bare endnu et eksempel på hvor problematisk det var, at sundhedsmyndighederne ikke tog risikoen tilstrækkeligt alvorligt i starten.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
Det skal også siges at Tyskland er en lidt speciel størrelse, da de stadig har føderal inddeling, så det er meget lidt centraliseret. Det betyder at sygehusvæsen, laboratorier og andet på føderalt niveau kan starte og skræddersy tiltag. De viser i den grad USA hvordan den kat skal pelses, samt at de fleste af deres undskyldninger ikke holder vand. Det meste falder tilbage på at alt er sovset ind i private aktører, som hader overskydende kapacitet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(202352200106)
Tyskland har jo ogsaa et fremragende sundhedsvaesen ligesom Danmark. Det er i hvert fald ikke historien om Italien, saa jeg tror klart, at kvaliteten har rigtig meget at sige i dette tilfaelde. Naturligvis ogsaa at man har vaeret gode til at opspore smitten. Man moeder konstant ambulancer paa vejen, som ikke er i udrykning, saa det virker til, at man er godt forberedt paa opkald. I Italien oplever man mange tilfaelde, hvor folk doer foer ambulancen kommer frem.

Spaendende og se hvordan situationen bliver efter paaske. Nu bliver vi desvaerre ramt af godt vejr, og man kan ligesom fornemme, at parkerne begynder at blive fyldt. Man har nu siddet hjemme i en maaned, og folk er maaske begyndt at slacke paa restriktionerne.

"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Mr. Pink
"Ja, det er bare endnu et eksempel på hvor problematisk det var, at sundhedsmyndighederne ikke tog risikoen tilstrækkeligt alvorligt i starten."

Det var der jo i virkeligheden meget få der gjorde. (Jeg gjorde slet ikke)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Hausser
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/loekke-i-koedet-paa-mette-f.-sig-strategien-hoejt/8081479

Svært at være uenige med Løkke.

Er det flokimmunitet, kvælningsstrategi eller hvad nu?

Lad os håbe de begynder at blive noget mere specifikke mht. strategi og de implikationer den får.
annonce
0