Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af clausp
utilfreds, jeg grundlæggende enig i at det er en risikabel strategi og er stærk modstander af at gå den vej.

Men at 51 ud af 10.000 er blevet gentestet positive efter at have været raskmeldt er ikke grundlag for at påstå at virus kan genaktiveres. Det er mere sandsyngligt at de er blevet raskmeldt på baggrund af en falsk negativ test eller forbytning af prøver.

Det er muligt at virusset KAN genaktiveres, men de ovennævnte tal kan ikke bruges til at bekræfte den hypotese.

Derudover er jeg enig i at den eneste seriøse strategi er at teste og isolere.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Bosse1983
Du efterspørger handicap (tøhø), for vægt/tyngdekraft? Det kan arrangeres. Alternativt må vi jo ud i vægtklasser.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hausser
Mette står nu alene til ansvar for Danmarks udvikling

https://www.dr.dk/nyheder/politik/partiledere-raser-over-egenraadig-mette-f-vi-lever-i-et-demokrati-ikke-et-etparti

Og samtidigt må man, igen, undre sig over beslutningsprocessen og hvorfor fanden hun ikke delagtiggør andre i disse?

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-04-07-regeringen-havde-tre-scenarier-for-genaabning-af-danmark-viser-dokumenter

SSI fremlægger 3 scenarier for åbning, men hun vælger simpelthen et fjerde og endnu mere langvarigt scenarie??

Hvorfor? Kan godt forstå hun ikke ønsker at dele den slags information med andre..
Skrevet af Stankovic
Er det ikke bare at indrette flakfortet til de syge, som Napoleon gjorde med Poveglia under pesten.
Skrevet af Bosse1983
Det sjove er, Hausser, at du hyler over økonomien, men så fornærmes over at man fravælger de rent sundhedsmæssige analyser. Det virker ubegavet.

Som den misantrop jeg er, og med 10 minutter på det lokale indkøbscenter fra lørdag i frisk erindring, forstår jeg godt at man stiller sig skeptisk til forbeholdet om at folk holder social distance, som er grundlæggende i alle scenarier. Fjerner eller slækker du det forbehold, vil SSI´s prognose reduceres til who the fuck knows.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Hausser

Det fjerde er nuancer fra at være identisk med det ene af SSI´s anbefalinger. Jeg forstår ikke dit anfald, men ok, det gjorde jeg heller ikke får en måned siden.
Skrevet af repos
@ Hausser

Det er håbløst at postulere, at det er udemokratisk. Hvad er forventningen? At samtlige partiledere skal blive enige om betingelser for en genåbning?
Lad os spørge virussen, om den ikke lige kan holde pause imens, de bliver enige, for jeg forestiller mig til tager lidt tid.

Mette Frederiksen og regeringen er i sin god ret at beslutte, og hvis de øvrige partier kan samle et flertal imod beslutningen, så må de gøre det.

Tror du embedsværket havde handlet anderledes med blå blok ved roret, og kommet med stik modsatte anbefalinger?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af jensmoch
Det synes jeg kun er fair, Bosse!

Så ender det ligesom til paralympiske lege, hvor jeg får et løb for mig selv, eller ender et minut efter de andre på en 100 meter rul.
Skrevet af (u)tilfreds
Clausp,

Artiklen skriver dog de var testet negative af flere omgange, det er dog ikke hovedargumentet i min tese, blot at vores myndigheder handler uden viden, uden retning og uden fornuft. De ved overhovedet intet om hvad konsekvensen af deres tiltag er, da der intet empirisk grundlag er for SSI’s beregninger.. De mørketal de snakker om så fuldstændigt anderledes ud igår, men pludseligt er masser af donere smittet over natten, hvilket får mig til at tro der rettes på nogle tal for at forbedre argumentationen og “retfærdiggøre” den efterfølgende handling.

At prøve at tæmme en virus man ikke kender fremfor at stoppe smitten kan få katastrofale konsekvenser, eftertiden vil dømme Mette og Mølbak for de dødsfald der nu følger. Vi havde en mulighed for at lukke smitten ned, men valgte at puste nyt liv til en epidemi og bruge vores børn som smittebærende rotter. Det er da frygteligt at være en del af et samfund hvor ens regering og ledere konsekvent beslutter at slå dele af sin egen befolkning ihjel, fremfor at skærme af og prøve at redde så mange som muligt.

Risikogruppen er nu åbnet fra at være gamle og syge, til at være ansatte i børneinstitutioner med astma, for højt blodtryk eller sukkersyge, mange måske endda uden at vide de var i speciel risiko. Med i gruppen kan dertil tillægges børnenes forældre og de ansatte pædagogers samt læreres familier. Er der virkeligt nogle der tror de ved helt præcist hvor mange der nu vil dø?? Jeg håber BUPL og FOA kommer på banen snarest og stopper dette vanvid, hvis ikke båndet til regeringen er så tilsølet at de klapper hælene i og bukker nakken. Hvor længe kan EL og SF holde hånden under Mette, mens deres kernevælgere skal sættes i første række med fuld risiko?? Der må da snart være nogen et eller andet sted i dette land der stopper en regering der i min verden overhovedet intet ved om hvad de skal foretage sig i en sådanne krise situation og blot står og glor på et udprint af 2 tilfældige kurver i 2 farver og prøver at overbevise os andre om at vi alle skal smittes på et tidspunkt og dødstallet derved er givet på forhånd.

Kunne man forestille sig at Kina eller USA tænker på flokimmunitet?? At smitte 1 Mia mennesker samlet med millioner af dødsfald til følge?? Selvfølgeligt gør de ikke det! Hvorfor pokker har vi så et sundhedsvæsen i Danmark der kan overbevise sig selv om at det er i orden “frivilligt” at slå en del af befolkningen ihjel for at opnå en immunitet der udfra ovenstående artikel måske slet ikke er mulig??? Jeg er målløs..
Skrevet af Hausser
repos

Du mener ikke at når vi har sat grundloven ud af spil, så er det rimeligt at inddrage de andre partier i beslutningsprocessen og informere dem om eventuelle alternativer?

Vi må vi være enige om at være uenige her.

Uden et enigt folkestyre bag, så mister vi befolkningens opbakning, så der der ikke længe før at folk vil skide Mettes kurver et stykke..
Skrevet af supergunner
@Utilfreds

Prøv lige at læs den artikel du linker til? Det har intet med immunitet at gøre.

Hvis det passer, kan det dog besværliggøre en test og isoler strategi, som andre vidst nok også har påpeget.
Skrevet af Hausser
Ikke-en-bot

Det fjerde er nuancer fra at være identisk med det ene af SSI´s anbefalinger.


Men hvorfor ikke følge den? Er det fordi man ved mere end SSI?

Forbuddet mod arrangementer med mere end 10 personer hæves for skoler, uddannelsesinstitutioner og private arbejdspladser


Den her kunne have fået den professionelle sport i gang igen, uden tilskuere.

Skoler åbnes for udvalgte klassetrin (0.-3. klasse og 9. og 10. klasse). Gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser åbnes for elever med snarlige afsluttende prøver.


Og denne her kunne have givet vores folkeskoleelever en afgangseksamen.

Det er ikke helt uvæsentlige nuancer syntes jeg..
Skrevet af (u)tilfreds
“virussen har ligget latent i cellerne på de pågældende patienter og dermed er blevet genaktiveret, hvorved sygdommen er brudt ud igen, og de derfor endnu engang tester positivt.”

Måske en fejlfortolkning, men når der står smitten er brudt ud igen efter en karantæne fordi de var testet positive (som jeg antog var grundet et sygdomsforløb), så er det vel forventeligt at de burde have antistoffer og være “raske” og dermed en del af den forventede immunitet, hvilket så viste sig ikke at være tilfældet.. Det kan godt være det er forkert fortolket af mig??
Skrevet af Suaráz
Vi kommer indenfor et par måneder til et punkt, hvor vi bør åbne op, uanset hvor mange liv det koster (Det er trods alt ikke en million). Selvfølgelig skal vi have lov at holde fester og gå til fodbold, inden der kommer en vaccine. Hvad hvis den ikke kommer? Omkring juli bør vi sige Nok er nok. Hellere dø stående end leve på knæ. Og giv så alle udsatte de bedst mulige vilkår, og test dem inden de møder på arbejde.
Skrevet af Bosse1983
Du er en Eric Moussambani blandt de udfordrede, Jens. Det er bare at høste frugterne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af clausp
Utilfreds, der står også følgende i artiklen:
De sydkoreanske myndigheder vil nu igangsætte en undersøgelse af de 51 tilfælde, for at belyse om det er tilfældet.

Med andre ord har man nu en hypotese der skal bekræftes eller afvises. Personligt hælder jeg til at det skyldes fejl ved prøvetagning eller utilstrækkelig mængde biologisk materiale. Men bare det at muligheden for at hypotesen holder er til stede, gør at man skal udvise omhu. Det er jeg enig i.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af (u)tilfreds
Suaraz,

Med den rette strategi kunne vi stoppe smittekæderne længe inden da, men vores regering og sundhedsvæsen har valgt at spille russisk roulette med vores alles helbred.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Hausser,

Men hvorfor ikke følge den? Er det fordi man ved mere end SSI?


Jeg tror ikke det er et spøgsmål om at vide mere end SSI. Jeg tror det er et spørgsmål om at vide lige så lidt som SSI.

SSI´s anbefalinger indeholder antagelser. E.g. om folks evne/villighed til at indordne sig efter det udstukkede anbefalinger. Vi har aldrig været i den her situation før, så det fravær af evidens kan muligvis retfærdiggøre forsigtighed.

Den her kunne have fået den professionelle sport i gang igen, uden tilskuere.


Og det havde været nice.

Og denne her kunne have givet vores folkeskoleelever en afgangseksamen.


Det kan det jo også om en-to uger når man forhåbentlig åbner mere op efter resultatet af den nuværende strategi er tydeligt i forhold til indlæggelsesraten.

Og så lige for god ordens skyld. Jeg har ikke nogle klare fornemmelser om det er det rigtige man gør, eller om man burde åbne mere op. Men jeg syntes heller ikke der er noget her der retfærdigør den helt store harme. Igen, nuanceforskelle.
Skrevet af Bosse1983
(Det er trods alt ikke en million).

Interessant arbitrært tal at smide ind.

Sådan lidt filosofisk. Hvor mange fremmede vil du ofre for fodbold og fester? Derefter, hvor mange fra din nære familie, inkluderet dig selv? Vil du bytte din mor eller søster, for at et antal tusinde skal se Horsens tørne sammen med Hobro på en pløjemark? Jeg er oprigtig nysgerrig.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Jeg tænker helt klart at Suaraz står klar til at drukne i lungesekret for at Line fra 9. kan invitere klassen hjem til translokationsbacardi.
annonce
0