Snak

Mere indhold efter annoncen
Den er umulig at stoppe. Myndighederne skal derfor grundigt overveje hvilke forholdsregler de træffer for at undgå spidsbelastninger af sundhedsvæsenet.

Jeg er faktisk mere bekymret for de konsekvenser det her får for samfundsøkonomien og de mange danskere der i løbet af det kommende år må modtage en fyreseddel som en direkte konsekvens af Corona.

En uundgåelig nedgang i verdensøkonomien tror jeg vil koste flere dødsfald på globalt plan (dette siger jeg uden evidens)

moderator
Interessant, men ikke ligefrem opløftende læsning:

https://twitter.com/M_B_Petersen/status/1236262892481261568
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Zanetti

Du kan ikke sammenligne lighed mellem vira pdes og pattedyr pdas.

Jeg forstår godt du prøver, og hvis du fik en lægelig udtalelse der gav dig ret, var det nok noget andet, men indtil videre står den sammenligning jo kun for din egen regning, det er ikke fagligt begrundet.

Tommy

To ting til det Michael Bang skriver der er uklart. Han mener at det er en kommunikativ opgave og ikke en indholdsopgave. Og hvad skal den ændrede kommunikation gå ud på.

“Der var andre der trak mer' end jeg”
Keep calm and carry on

Nothing else ;)
Hvis vi går i panik så vinder corona, eller noget.

Nå nej. Panik er faktisk godt. Det er godt hvis folk bliver ekstremt forsigtige.
90 smittede.

Flyt nu bare påskeferien til nu, og lad os alle blive hjemme i 14 dage.
Man skal vist være konspirationsteoretiker, eller i hvert fald uddannet i det, hvis man ligefrem skal anbefale panik.


Hvis du står på et julemarked og der kommer en lastbil imod dig, så ja, gå i panik.

At komme med vanvittige grafer og hvis og hvis... det er da slet ikke noget, der kunne påvirke folk negativt. Nej, da.

Forstår ærlig talt ikke rigtigt manden. Fair nok, hvis informationen er mangelfuld. Men derfra og så til at holde et mindre foredrag om dommedagsteorier... jeg ved ikke, hvad jeg skulle bruge det til.
Men derfra og så til at holde et mindre foredrag om dommedagsteorier... jeg ved ikke, hvad jeg skulle bruge det til.

Som et brækjern, for at få hovedet ud af røven. Igen, der er en sund midterposition mellem "Que Sera, Sera" og at løbe rundt som om man har ild i håret og kun benzin at slukke med.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Du kan ikke sammenligne lighed mellem vira pdes og pattedyr pdas.

Jeg ved faktisk ikke, hvad du forsøger at sige. I forhold til ligheden mellem Covid-19 og SARS (altså virusserne), så handler det om deres genetik.

Og da begge er coronavirusser, så består deres genetik af en RNA streng. Det er den streng, der er 80% identisk, hvilket jeg ikke kan se, hvorfor skulle være usammenligneligt med mennesker og chimpansers DNA, der er 96% identisk. Kan du uddybe?

To ting til det Michael Bang skriver der er uklart. Han mener at det er en kommunikativ opgave og ikke en indholdsopgave. Og hvad skal den ændrede kommunikation gå ud på.

Det er da ellers ikke specielt uklart. Han mener, at regeringen skal fortælle mere om hvorfor det her er en krise, så folk som dig og andre i denne tråd ikke bare trækker på skulderen og tænker "jamen, det er jo bare influenza".

annonce