Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@Hausser

Jeg tror ikke vi snakker "meget labg tid" - jf. det jeg skrev til Medina. Men jeg ser det virkeligt ikke som en større problemstilling, at der dannes nye grupper, hvor de skal lære nye relationer.

"Jeg tror at fodbold er forbudt alle steder, ligesom alle fysiske lege over er det."

Tror... Jeg har ikke kunne finde noget der understøtter det. Og det er ikke tilfældet hverken i mine børns institution eller i børnehaven hvor min kæreste arbejder.

"Fysisk kontakt? Så er det vist forbi de ikke følger reglerne."

Du skrev bare "kontak". Men hvornår i alverden har du behov for fysisk kontakt med en pædagog!?

"Jeg tvivler på du finder mange pædagoger som mener denne måde at aflevere på, er at foretrække. Det er vist dit tankespind."

Det er nærmere din frie fantasi der igen stikker af. Jeg skrev ikke at denne måde at aflevere på var at foretrække. Jeg skrev at en hurtig aflevering ofte anbefales. I hvert fald når de små har svært ved at sige farvel, og at afleveringerne de to dage her faktisk var gået fint.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
36 årig SOSU assistent død af corona.. Kun ældre og svaglige er i risiko sagde de...
Skrevet af Mr. Pink
"Det oplyses ikke, om den 36-årige mand havde andre sygdomme eller dårligt helbred i forvejen."

Flot.

Præcis det samme, når der rapporteres om 517 tilskadekomne eller døde i forbindelse med en ulykke.

Hvordan kan man undlade yderst vigtige informationer/detaljer?

Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(531502201604)
"Det oplyses ikke, om den 36-årige mand havde andre sygdomme eller dårligt helbred i forvejen."


Han var svært overvægtig står der i BT, som også bringer et billede af ham - så måske også forhøjet bloktryk og andre livstilssygdomme. Sukkersyge gør også Corona mere farligt.

Moderen døde tidligt mens faderen er alvorligt hjerte syg. Så måske også nogle arvelige ting. Men selvfølgelig stadigvæk tragisk.

https://www.bt.dk/samfund/36-aarig-sosu-assistent-doed-af-corona-hans-doed-skal-ikke-vaere-forgaeves

Rygere er også mere i farezonen.

Alderen er jo ikke det afgørende punkt - du kan sikkert finde en på 60 år som har bedre helbred end en på 25.

Skrevet af Slettet(320937202705)
Fordi det er en fucking privat sag pink, og fordi det nok ikke er førsteprioritet for de pårørende at få den slags plastret udover en avisforside.

Enkeltsager er desudem komplet irrelevante når der er over 100.000 døde. Hvis du ønsker at være klogere på dødsårsagerne, er der masser af statistik at hente.
Skrevet af Dolpherklar
Jeg kan afsløre, at på den skole hvor jeg er ansat virkede det til, at alle elever havde en dejlig dag, på trods af lidt anderledes skolegang. Og der var heller ikke lærere som var ved at knække pga de lidt anderledes foranstaltninger der er sat i værk.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Han var svært overvægtig står der i BT, som også bringer et billede af ham - så måske også forhøjet bloktryk og andre livstilssygdomme. Sukkersyge gør også Corona mere farligt.


Han var ikke svært overvægtig, hans far siger han var sund, rask og bumstærk, det kan vel ikke betegnes som en i risikogruppen - desuden mærkeligt at han bliver overflyttet til netop et Corona afsnit på Bispebjerg hvis det var tilfældet..
Skrevet af Vincent Gigante
Han var svært overvægtig står der i BT, som også bringer et billede af ham - så måske også forhøjet bloktryk og andre livstilssygdomme


B.T og andre kulørte dagsblade har udviklet lidt af en uvane med at skynde sig og snage i samtlige SoMe-profiler, når en person af vis vigtighed eller relevans stiller træskoene.

Jeg finder det en kende usmageligt. "Og som man kan se på hans Facebook-profil, så var han en dreven lystfisker´.

Det var også B.T. eller Ekstra Bladet, der ikke tøvede med at bringe billeder fra Instagram-profilerne af Bestseller-rigmandens børn - på trods af, at familien havde bedt om fred og i starten ikke ville ud med, hvem der overlevede og hvem der blev dræbt af børnene.
.
Skrevet af FCK 4EVER
"B.T og andre kulørte dagsblade har udviklet lidt af en uvane med at skynde sig og snage i samtlige SoMe-profiler, når en person af vis vigtighed eller relevans stiller træskoene."

Det er mandens far der har valgt at gå ud og give et interview - måske du lige skulle orientere dig før du sætter den på automatpilot, læs evt. artiklen: https://www.bt.dk/samfund/36-aarig-sosu-assistent-doed-af-corona-hans-doed-skal-ikke-vaere-forgaeves
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Skrevet af Vincent Gigante
Det er mandens far der har valgt at gå ud og give et interview - måske du lige skulle orientere dig før du sætter den på automatpilot, læs evt. artiklen: https://www.bt.dk/samfund/36-aarig-sosu-assistent-doed-af-corona-hans-doed-skal-ikke-vaere-forgaeves


Prøv lige selv at selv artiklen engang.


´Jeg er ikke hjemme – jeg passer på Danmark´.

Den sætning er noget af det første, man kan se, hvis man går ind på 36-årige Dennis Sørensens Facebook-profil.
.
Skrevet af GammelBitterMand
B.T. citerer i den artikel, du linker til, faren for at beskrive afdøde som "overvægtig, men sund, rask og bomstærk".

Det med svært overvægtig står vist mest for din regning, sammen med de efterfølgende spekulationer?

Bevares, det er naturligt at tilpasse virkeligheden, så den virker mindre truende overfor det enkelte individ ved at tilskrive ulykker selvforskyldte årsager.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(531502201604)
Læs nu artiklen. Faderen udtaler at han var overvægtig - desuden er der jo også et billede af ham, hvor man kan se at han var svært overvægtig.

Desuden oplyser faderen at moderen døde tidligt og at han selv har en hjertesygdom. Så måske også noget genetik imod ham.

Så derfor er der jo mange faktorer, som gør at alderen på 36 ikke er så afgørende men derimod andre sundhedsfaktorer.

Sundhedsstyrelsen oplyser at sukkersyge, forhøjet blodtryk osv. øger risikoen ved Corona. Vi ved jo hellere ikke, om han var ryger.

Så alderen er ikke så afgørende i alle tilfælde. På samme måde som ham med skituren, hvor konen udtalte at han var sund og rask og 49 år - senere kom det frem at han led af en lungesygdom og lungekapaciteten var på 30 %.
Skrevet af GammelBitterMand
Altså, jeg har læst artiklen. Taler du til dig selv? Men jeg er imponeneret af din evne til at bedømme nuværende højde og vægt ud fra et grynet billede, guderne må vide hvor gammelt er. Jeg er selvfølgelig også misundelig, fordi jeg har svært ved at se bare hvilket årti, folk ca. er født i.

Folk med dårligt reguleret forhøjet blodtryk eller sukkersyge ville jeg ikke betegne som "sund" eller "rask".
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(531502201604)
Faderen ved jo nok ikke bedre - han sidder selv som hjerte syg og alene - og må ikke komme ud - han siger jo selv at sønnen var overvægtig - der vil da altid være livsstilssygdomme forbundet med overvægt - billedet er da tydeligt nok ?? Konen til ham med skituren udtalte også at han var sund og rask - glemte bare lige lungesygdommen og kapaciteten på 30 %.

Skrevet af GammelBitterMand
Mener du at man kan vurdere om hans BMI er omkring 35-40 (det svarer sådan cirka til mindst 115 kg ved 180 cm) ud fra det billede? Jeg kan i hvert fald ikke.

Velbehandlet forhøjet blodtryk i sig selv er ikke nok til at man er del af en særlig risikogruppe, det samme med svær overvægt, hvis der ikke er andre risikofaktorer.
Batman Close. London W12.
Skrevet af CPH-Hotspur
Tja, man kan sagtens være lidt “overvægtig”, men stadig sundere end en “normalvægtig”, det kommer jo an på alle mulige andre faktorer. Han ser da en smule bamset ud, men ikke mere end så mange andre. Han kunne sagtens være en endomorf i fin form, om end colaen på billedet selvfølgelig er lidt uheldig. Hans arbejde var jo relativt fysisk krævende, så formen kunne sagtens have været god, på trods af den lidt bamsede statur. Uanset hvad er det sørgeligt og en alt for tidlig død.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Slettet(531502201604)
Siger også bare at der sagtens kan være andre faktorer end at han var 36 år - ikke sikkert han har fået lavet et tjek hos lægen - så mange livsstils sygdomme måske ikke er opdaget. Så i bund og grund kan man ikke konkludere noget som helst med mindre vi ser sygejournalen osv. Så ingen grund til skræmme billede alene pga. den unge alder.

Men overvægt vil altid medføre svækkelse og nogle livsstils sygdomme.
Skrevet af Black Spider
Men overvægt vil altid medføre svækkelse og nogle livsstils sygdomme.

Hvad med dine psykiske udfordringer, Villafan? Medfører de også altid svækkelse og følgesygdomme?
Skrevet af GammelBitterMand
Billedet, også fra udlandet, er vel generelt at mennesker, der bliver udsat for store doser vira oftere bliver så syge, at de dør af det. Måske er det en mindst lige så væsentlig risikofaktor, som dem du åbenbart kan bedømme?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bosse1983
https://www.businessinsider.com/coronavirus-obesity-top-factor-after-age-driving-nyc-hospitalization-2020-4

I USA er man kommet frem til, at Covid-19 fat shamer. Overvægt er en af de primære drivere, hvilket også er med til at forklare den relative overdødelighed de har oplevet.
Oplagt skal man heller ikke begynde at generaliserer på basis af den statistiske udligger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0