Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
Geddar

Jeg tror ikke vi snakker "meget labg tid" - jf. det jeg skrev til Medina. Men jeg ser det virkeligt ikke som en større problemstilling, at der dannes nye grupper, hvor de skal lære nye relationer.


Men vi ved det ikke, det er jo en dynamisk udvikling. Der er mange der bliver klemt i disse primær grupper.

Tror... Jeg har ikke kunne finde noget der understøtter det. Og det er ikke tilfældet hverken i mine børns institution eller i børnehaven hvor min kæreste arbejder.


Det er forbud mod fysisk leg og herunder hører fodbold vist.

Du skrev bare "kontakt". Men hvornår i alverden har du behov for fysisk kontakt med en pædagog!?


Kontakt som i at aflevere et barn fra en forældre til en pædagog. Det er forbudt.

I hvert fald når de små har svært ved at sige farvel, og at afleveringerne de to dage her faktisk var gået fint.


Og sluseløsningen hjælper næppe her for de mindste..
Skrevet af CPH-Hotspur
Godt nok er mange profiler halvt-åbne og halvt-offentlige - men hvordan ville du have, hvis jeg kiggede dine personlige profiler igennem - og brugte det i en nyhedsartikel, når du ikke længere var her?

Det er jo nok nærmere de efterladte, det har en betydning for, er man død, er man død og næppe nogen mening om det ene eller andet - går jeg ud fra, jeg har ikke prøvet det endnu.

Når det kommer til medierne, er det jo det vilde vesten, og ikke engang GDPR står i vejen for mediernes behandling af selv følsomme personoplysninger, det gør kun reglerne om god presseskik og medieansvarsloven, som jeg forstår det.

Selv om flere mennesker får øjnene op for de risici, der følger med ens online tilstedeværelse, er der stadig mange, der ikke tænker over de potentielle følger, selv om de egentlig er ret åbenlyse. Det kom tydeligt til udtryk, da utroligt mange valgte at dele deres helbredsoplysninger i en Facebook-gruppe, selv om vi egentlig har dertil indrettede, lukkede systemer, der udbydes af sundhedsmyndighederne (Influmeter og nu COVIDmeter). De har alle givet Facebook en røvfuld følsomme oplysninger, som Facebook nok gladeligt tilføjer til de profiler, de har lavet på alle os brugere.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Geddar , moderator
@Hausser

Kan du ikke komme med noget mere specifikt til at underbygge dine "tror" og "vist"? Jeg kan ikke finde noget der skulle underbygge det du skdiver om boldspil og omkring afleveringerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Matias
"Ja, tonen skulle nødig blive for grov over for de levende da"

- Så man bør ikke reagere på tonen herinde? Ok, den var ny :)
Skrevet af Mercenary
Er det haram? :O
Lose all to save a little
Skrevet af clausp
Nu må det snart være tid til selvransagelse i Sverige. Jeg medgiver at stigningstakten er svagt faldende, men antallet af indlagte er stadig opadgående. Det ligner at man har gjort for lidt for sent.

SSI har i øvrigt offentliggjort notatet om åbning af liberale erhverv. Der er simuleret 3 scenarier: fortsat fysisk afstand, halv fysisk afstand og ingen fysisk afstand. Her ses de tre grafer:
https://ing.dk/sites/ing/files/model_hospitalssenge.jpg

Læg mærke til hvor lille forskellen er mellem halv og ingen afstand. Og bemærk desuden at man ikke kan bruge gennemsnittet til noget. Når man bruger en slags modeller anvender man enten 90%- eller 95%-fraktilen.

Derudover gælder de samme forbehold og antagelser som SSI foretog for en uge siden.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af GammelBitterMand
En indtil videre håbløs opgave er at finde en billedtekst til de grafer, der ikke er forkert.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(562119200410)
@Dolpherklar - de seneste 2 dage har eleverne her også haft en god skoledag, og selvom man som lærer ikke kan undervise som man plejer, så er det skønt at være i gang. Det er godt for alle at være tilbage i skolen, selvom der ikke sker særlig meget læring.

Heldigvis har vi også haft vejret med os.
Skrevet af jensmoch
Man kan læse hele notatet her:

https://files.ssi.dk/Notat%20med%20opdateret%20scenarie%20per%2014%20april%202020

En god illustration på usikkerheden, er at der uden særlig afstand, vurderes at være mellem 29 og 2419 indlagte i almene senge den 15. maj, og mellem 28 og 594 på intensiv.
Skrevet af clausp
GammelBitterMand, hvad mener du specifikt? De behøver vel ikke rigtig nogen billedtekst.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af GammelBitterMand
Min fejl, nu var det mig, der var upræcis. Men jeg har endnu til gode at se en artikel i dagspressen, der bruger en variant af rød kurve/grøn kurve-grafen med en billedtekst, der ikke tog fejl af median og gennemsnit eller noget tilsvarende.
Batman Close. London W12.
Skrevet af jensmoch
Ah, ja. Hvis coronakrisen har vist noget tydeligt, er det at store dele af journaliststanden har det svært med research og at sætte sig ind i det de skal skrive/interviewe om.
Skrevet af clausp
Ah, det er jeg fuldstændigt enig i.

I øvrigt havde jeg ikke selv opdaget det før Jens pointerede over- og undergrænser for indlagte, men SSI fremhæver specifikt 90%-fraktilerne for modelkørslerne.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Matias
At tale om tonen? Det er ganske halal.
Skrevet af Mercenary
Men. Hvad med vurderingen af nyligt afdødes vægt og totalt langt ude spekulationer om vedkommendes liv og helbred?

Glem det. Jeg er for blufærdig til at tage den snak.
Lose all to save a little
Skrevet af clausp
Hvad med vurderingen af nyligt afdødes vægt og totalt langt ude spekulationer om vedkommendes liv og helbred?

Jeg finder den slags spekulationer decideret frastødende.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Matias
Det skrev jeg også om, jeg bryder mig ikke om det. Jeg er dog helt overbevist om, at du fanger min skelnen mellem to der kommunikerer sammen herinde, og snakken om en person "derude", som for hans efterladtes vedkommende, formentlig ikke er til stede i samtalen. Derudover; jeg skriver nu og da med BS, respekterer hans holdninger og argumenter, jeg kender ikke den anden, som i øvrigt havde slettet sin profil, inden jeg blandede mig.
Skrevet af Mercenary
Fair nok, Matias. Det var tilfældigt, det lige var dig irritationen gik ud over.
Lose all to save a little
Skrevet af clausp
Der er så meget jeg ikke forstår, men jeg forstår virkelig ikke hvorfor SSI kun beregner på genåbningsscenarier. Hvorfor har man ikke lavet beregninger på hvor langt man kan få Re ned og dermed hvad der ville skulle til for at kvæle virussen?

Som det er lige nu, er den valgmulighed forkastet fordi nogle gamle mænd siger det ikke kan lade sig gøre.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af GammelBitterMand
Det kan vi ikke fordi Danmark ikke kan overleve alene. Produktionsdanmark er afhængig af udenlandsk arbejdskraft. Danske unge vil hellere være frisører end tomatplukkere eller slagteriarbejdere.

Man kan undre sig over hvordan vi er havnet et sted, hvor der ikke er penge i at producere noget af reel værdi som fødevarer, mens hele landet skriger hysterisk på at få sat frisuren eller få en ny tatovering.

Men så længe det er sådan, er det direkte afvikling at lukke Danmark om sig selv. Og ellers forudsætter det jo at hele verden er i stand til at kvæle virussen.
Batman Close. London W12.
annonce
0