Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vincent Gigante
+25 forskere fra forskellige lande, herunder DK, har uafhængigt af hinanden været ude at sige, at der intet, der tyder på, at Sars-cov2 er skabt af mennesker i et laboratorie.

Hvis virussen var menneskeskabt, ville det også være nemmere at udvikle en vaccine, er konsensus blandt forskere.

Det er dog ikke videre usandsynligt, at den nuværende corona-virus er sluppet ud af Kinas eneste laboratorie, der forsker i de farligste vira - og som tilfældigvis ligger i Wuhan.

Et af lokalerne af dette biolab forskningsinstitut ligger 200 m fra Huanan fiskemarked.

Allerede tilbage i starten af januar delte jeg i Politik-tråden en artikel fra 2015 om, hvordan det internationale forskermiljø var bekymret for laboratorierne i Wuhan - og især sikkerheden.

Kinesiske forskere fra Wuhan udtrykte også bekymringer ift. deres arbejde i rapporter, som Kina pillede af nettet februar i år.

Ser man på jobopslag fra Wuhan Institute of Virology, som institutionen hedder, fra Nov. sidste år, tyder meget på, at de har mangler de rette kvalifikationer til at håndtere dette monster.
.
Skrevet af clausp
I starten kunne den jo slet ikke smitte fra menneske til menneske

Hvor har du det fra?

De andre ting du lister op, kan du jo stadig finde folk der siger. Der er rigtig mange "eksperter" der mener rigtig mange ting. Når man i øvrigt vælger at trække sine videnskabelige artikler tilbage efter kritik, så er det som regel fordi der er noget om snakken.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af madamskrald

@ Bosse

Mon Darwin ikke alligevel tager en for holdet i den kommende tid..

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-04-17-koebenhavnere-sad-taet-i-solen-her-griber-politiet-ind

Ikke så overraskende, at smittepresset er højest i KBH området, men det her er jo bare ignorance på højt niveau!
Skrevet af Bosse1983
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
<blockquote>Hvor har du det fra?

De andre ting du lister op, kan du jo stadig finde folk der siger. Der er rigtig mange "eksperter" der mener rigtig mange ting. Når man i øvrigt vælger at trække sine videnskabelige artikler tilbage efter kritik, så er det som regel fordi der er noget om snakken.</blockquote>

Tilbage fra januar. https://mobile.twitter.com/WHO/status/1217043229427761152
Det var først i slutningen af januar at WHO meldte at den kunne smitte fra menneske til menneske, og grunden til at de ikke meldte den som global sundhedskrise i starten, var fordi de mente at den ikke var særlig smitsom, og det primært var et problem i Kina, med menneske til menneske-smitte.

Hvis du har Tv2 Play og mangler lidt at lave, kan jeg i øvrigt anbefale Lippert fra 8. februar med Søren Brostrøm. Det viser meget godt hvad man troede om Ny Coronavirus dengang, og hvor lidt en udbredt smitte i Europa egentlig var forventet - netop fordi smitte mellem mennesker ikke var noget man så i Europa.

Min pointe med de andre ting var heller ikke at sige at de er sikre, men at ting vi troede var forkert i starten, trods alt har en stigende sandsynlighed jo mere vi lærer om virusset. Primært fordi verdenssamfundet ikke for alvor troede på de meldinger der kom fra særligt Kina. Det bebrejder jeg dem i øvrigt ikke, men når flere forskellige lande begynder at opleve lignende ting, skal man nok begynde at tage det mere alvorligt.

Helt grundlæggende er det bare for at understrege at det stadigvæk, selvom det for mange føles som en evighed de har været i frivillig isolation, er et nyt virus og vi er i begyndelsen på pandemien.

Vi ved meget lidt, og så længe kineserne arbejder imod at dele fri information om virussets oprindelse og nu sørger for at alle kinesiske forskningsresultater om Covid-19 lige skal ind at vende hos kommunistpartiet for at blive godkendt før de bliver delt med resten af verden, er det svært ikke at få en fornemmelse af at der er noget de ikke synes skal ud.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Deadline er tilbage på DR2.
Det har været savnet - forstår ikke hvorfor det har været væk under Corona-krisen.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(442020220602)
Deadline er tilbage på DR2.
Det har været savnet - forstår ikke hvorfor det har været væk under Corona-krisen.


Sikkert for at give plads til Annemad
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af anders.hede
DR har slået nogle skæverter, at sende P4 på P1 i starten var også et fejlskud. Det er jo nu statsradiofonien virkelig skulle vise sit værd. Det fik de dog rettet, og det er også specielt man ikke har kunnet lave et Deadline før nu.

Til gengæld har de så hittet med fællessang, som også viser man ikke behøver hundedyre sceneshows for at lave noget, der ovenikøbet er mere Public Service end det meste andet underholdning, de byder på.
Skrevet af anders.hede
Synes iøvrigt allerede jeg ser tegn på at det skrider lidt. Der var fest i nabohuset den anden dag. Måske var de kun 8 unge, men den fik ikke for lidt. Det havde ikke sket for nogle uger siden.

Og i dag i Føtex så jeg adskillige børn. Man tager da for dævlan ikke børn med i Føtex i den her tid; det har der været en god konsensus om, men tydeligvis ikke mere. Der står også ved indgangen at man opfordrer til én handlende pr. hustand og det var overhovedet heller ikke noget der rigtig blev respekteret. Jeg kunne godt savne en god gammeldags vagt ved indgangen.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Der er en vagt ved min lokale Netto, men ingen ved de andre supermarkeder.

Og ja, indkøb er blevet en familieudflugt som aldrig før.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Lifetec
Myndighederne har åbnet skoler og institutioner, og det bliver muligt at gå til kiropraktor, frisør og tandlæge. Alligevel er I forarget over, at folk tager børn med i Føtex.
Jeg kunne ikke drømme om at tage mine børn med ud og handle i øjeblikket, men jeg forstår udmærket, at folk har svært ved at følge logikken i genåbningen af landet.
Skrevet af Polkagrisen
Jeg var nede i min lokale Rema onsdag. Da jeg kommer ind, er der en larm, som var der halbal i Nørre Snede. Hele postyret viser sig at komme fra 2 (!) møgunger i børnehavealderen, der hyler og skriger, og kører ræs rundt i gangene med de der små mini-indkøbsvogne, så vi andre måtte springe for livet.

Derudover fik de også gramset på adskillige varer med deres sikkert beskidte fingre. Deres mor gik stille og roligt rundt og plukkede varer ned fra hylderne, mens hun lige tyssede lidt på dem et par gange.

Bare en lille historie fra virkeligheden....
We're 4-0 down, who gives a fuck, we're Barry Town, and we got a fox https://twitter.com/simonrees73/status/1146879820309192708
Skrevet af Bosse1983
@Lifetec

Ville du tage dine unger med til frisør, tandlæge eller kiropraktor?

Folk beder vel bare om, at andre folk tager ansvar for sit afkom. En enkelt forælder som har en unge i vognen plager mig ikke. Hele familien White Trash, som er over hele butikken, gør.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af elendil
Fed godnatlæsning.
fck-medløber.
Skrevet af žarulja
Hvornår ser i det. I lever i frygt og systemet har jer lige hvor de ønsker det. Corona er farlig er en STOR løgn.. Kig til Sverige - Et åben land hvor hverdagen er som før Corona ramte.
WHO kæmper en kamp for at få Sverige til at lukke ned.. Hvorfor tror du??

https://twitter.com/KlausKblog/status/1251659624882765830?fbclid=IwAR08ue1TKGDXeyTgUXFJFlmbGcohPn4PR1WAAdpwFe_Kg6EocS_JoSnZ4cM

Der burde være en lov, der forbød at bruge " Der er et yndigt land" i reklamer.
Skrevet af Geddar , moderator
Er det de samme som står bag chemtrails?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Duck
Jeg bor under en tilsyneladende større luftfartskorridor, der er altid fly på himlen. Næsten altid. Det er ganske hyggeligt at sidde og glo på, mens fuglene synger og man kan se på sin tracker-app, at flyet deroppe er på vej til Bali eller Beijing, mens man sidder der og tænker på at hakke lidt ukrudt op. Men post-Rona sker der ikke ret meget deroppe, og de gør så heldigvis også, at de her chemtrails er forduftet. Man havde næsten helt glemt, hvor smuk den blå himmel er.

Ingen konspiration, blot en konstatering. Vi ses til 5G-afbrænding.
Skrevet af Sir , moderator
Er Klaus K bruger herinde mon?
Dette er en signatur.
Skrevet af Mr. Pink
Jens

Den artikel du smed herinde i går er bestemt ikke rar læsning, men skal lige forstå dette:

"especially in the roughly 5% of patients who become critically ill."

Er det korrekt forstået, at alle disse rædsler som artiklen beskriver, gælder for de 5%, der bliver kritisk syge?

Der render jo virkelig mange rundt, der dårligt mærker, at de er syge.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
annonce
0