Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror næppe Kina er værre end USA for den sags skyld. Det er der ihvertfald en del amerikanere der ikke mener. Her er noget der også er værd at se ihvertfald og noget vi aldrig ville hører omkring fra medierne herhjemme, selv hvis det var rigtigt: https://www.youtube.com/watch?v=XnXAyj31hTA


Forskellen illustrerer du jo selv med dit eksempel på en amerikansk systemkritiker.
Er han "forsvundet" som de kinesiske systemkritikere ret konsekvent "forsvinder"?

Og i det her tilfælde ikke engang systemkritikere - blot bekymrede borgere, som rapporterede fra Wuhan. Dem stoler jeg trods alt lidt mere på end en eller anden konspirationsteoretiker fra Kansas.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Snowden nåede at flygte, men ellers har USA da rygte for at indespærrer Whistleblowers. Der er en sag med Julian Assange der kører lige nu, der er et meget godt eksempel. Og der er helt stille i den danske presse, selvom det i sidste ende også kan ramme danske journalister.
Superliga og FCK fan
BS,

Vidste du så at Lou Reed for fået opkaldt en edderkop efter sig, en velvet one der lever underground. Loureedia.

Hvor tæt er du på den genetisk?


Ja ja intet er så skidt at der ikke er et De Palma citat her fra Mission to Mars:The difference between man and ape is less than three percent genetic material.


But that three percent gives you Einstein, Mozart.


Jack the Ripper.

“Der var andre der trak mer' end jeg”
Vidste du så at Lou Reed for fået opkaldt en edderkop efter sig, en velvet one der lever underground. Loureedia.

Hvor tæt er du på den genetisk?

Aner det ikke. Hvorfor spørger du? Har du set en Loureedia, der er absurd stædig og bare ikke vil holde kæft, men bliver ved med at stampe i gulvet?

Dit citat er i øvrigt ganske fint. Det er sådan set også det, jeg forsøger at få dig til at indse. :-)
Den angriber lungerne, men er det kun i enkelte tilfælde? er der nogen videnskabelig forklaring på, hvorfor nogle kun oplever milde symptomer - og i hvor stort omfang de forskellige aldersgrupper er udsatte for at blive ramt i en grad, hvor det kræver indlæggelse? De oplyser ganske vist procentvis af døde i de forskellige aldersgrupper, men er der også oplysninger, som fortæller, i hvor mange tilfælde de forskellige aldersgrupper oplever milde, alvorlige (hospitalsindlæggelse) eller kritiske(respirator) symptomer?
YNWA
Her er noget der også er værd at se ihvertfald og noget vi aldrig ville hører omkring fra medierne herhjemme, selv hvis det var rigtigt: https://www.youtube.com/watch?v=XnXAyj31hTA


Jeg er solgt.


Og nu vil jeg indtage Milena Penkowas corona-cur - der går på at få en masse C-vitamin i kroppen. Så skulle problemet være løst.
Edge lord
@ Adamantium

Du kunne også følge Irans råd for en kur. Der går rygtet på at alkohol dræber virussen.
Der Adler fliegt wieder! Velkommen til divisionerne FC Sydvest 05
@Tenver

Jeg synes egentlig det er er relativt simpelt. Følg de konkrete anvisninger du får af myndigheder og eksperter, som et minimum.
Generelt er dette udbrud jo også interessant, da det tester en tendens som har været voksende i en årrække. Politikere og almindelige folk har valgt at åbne en krig mod kundskab, hvor de mener deres følelser, holdninger og fornemmelser skal vægtes lige så højt som fakta og ekspertudtalelser. Det bedst mulige resultat af den potentielle pandemi afhænger helt og holdent af viden- og kundskab, samt folks evne til at følge instrukser. For de som hellere vil agere ud fra egne følelser og fornemmelser, er det endnu en gylden mulighed til at pisse kundskaben, og potentielt samfundet som et hele, direkte i fjæset.

Hvad angår informationsniveau mener jeg faktisk ikke at folk kan håndtere for komplekse størrelser. Det bevises igen og igen. Det sagt foretrækker jeg at Mette og myndighederne i almindelighed giver relevant og konkret information. Gør man tiltag, særlig ubekvemme af slagsen, bør man fortælle hvorfor i et større billede. Som denne tråd også afspejler, er der utrolig mange som sejler rundt i "lave" procenter for dødelighed, men ikke forstår belastningen på hospitalsvæsen og andet som et hele.

Videre skal folk lære at forstå, at videnskabsfolk ikke giver et definitivt svar, hvis ikke der foreligger et. Aktuelle virus er en relativt ny en af slagsen, så man forsker og lærer mens det står på. Det bliver lidt som med autisme og vaccination, hvor du har båtnakker med en blogg, som har et youtubeklip som forklarer det hele. Hvis du spørger en forsker om en sammenhæng mellem autisme og vaccination, vil han typisk sige noget i retning af, at det har man ikke evidens for. For semi-kendis-båtnakke-bloggeren, som tilfældigvis har en unge med autisme, tolkes det som at man definitivt heller ikke har bevis for det modsatte, men hun har jo et youtubeklip. Hvorfor så tage chancen ved at lade lille Sofus vaccinere?

Hvad du kan gøre, Tenver, afhænger jo af din situation. Igen, som et minimum kan folk følge anvisningerne og med fordel holde sine ubegavede råd for dig selv. De fleste er desuden nok i stand til at gøre mere end et minimum. Jeg har en udsat arbejdsplads hvor 3 allerede er i karantæne, så vi har handlet ind så der er lidt at gå på, skulle man pludselig sidde hjemme og kukkelure i 14 dage. Ikke panisk indkøb til en forestående atomvinter, men lidt ekstra basis- og frysevarer. Normalt er madlavningen hos os lidt impulsiv, hvor vi handler flere gange i ugen og hygger os med at gå i butikken og få inspiration til dagens middag. Det har vi droppet til fordel for en ugentlig storhandel og en madplan. Både min kæreste og jeg har i stort omfang mulighed til at arbejde hjemmefra, og arbejdsgivere som bifalder dette, så vi har fået det af vejen som skal af vejen, så vi kun tager til arbejdspladsen når vi skal. I sidste uge kørte jeg hende typisk på arbejde, hvor hun ellers normalt ville tage bussen. Med andre ord, man tilpasser sig en ny situation.
Ud over dette har vi en Plan B og C som vi løbende diskuterer, på basis af udviklingen og hvad vi har af muligheder. Hendes forældre bor i Bergen, hvor der har været nogle udbrud de seneste dage. De er begge i en udsat gruppe, og svigermor er småbekymret. Foreløbig har vi ordnet det så de kan få de fleste dagligvarer leveret til døren. Vi har så en hytte et godt stykke inden i Hardangerfjorden, så lige nu snakker vi lidt om at pakke køteren, hente svigermekanikken og tage derind et par uger, hvor man er lidt mere isoleret. De kan så parkeres der til toppen er nået, hvor vi og svigerinden kan pendle lidt efter behov, hvis de trænger noget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Pressemøde i Statsministeriet kl. 11.

Mon ikke vi frem for en anbefaling nu får et forbud mod større forsamlinger?
Midtjylland!
Hvis det virkelig er et påbud i stedet for anbefaling kan man ikke beskylde Mette F for at mangle mod.
Det er et andet ballgame også økonomisk.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce