Snak

Mere indhold efter annoncen
Lad os håbe vi kvæler Corona nu her, men hvad gør vi så til bølge 2 eller 3? Tror også regeringen har fundet ud af at det ikke er nogen løsning at lukke ned på den her måde igen.

Du forstår virkelig ingenting af alt dette, gør du?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Hausser

Vi isolerer alle for at isolere de svageste. Mange svage har omgangskreds, har medhjælpere, er en del af samfundet. Men jeg tror det kører i ring nu. Find selv de relevante modeller der har været i omløb herinde. Man kan ikke bare sætte de svageste i isolation alene.
De fatter det ikke Hausser, de vil være så guldhjerte-gode og redde verden. Florence Nightingale revisited.

De tror penge gror på et træ.

Og de lytter ikke til hvad vi siger men fordejer argumenterne.

“Der var andre der trak mer' end jeg”
Bot, det allerførste tiltag inden Mette mistede forstanden var jo at sikre risikogrupper mod risiko fra medhjælpere. If you remember.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Og hvad så? Hvad har det med noget som helst at gøre?
Bosse1983

Hvordan fungerer en præventiv fyring, sådan rent juridisk. Kan man begrunde med en Haussersk mavefølelse i bytte for en objektiv begrundelse?


Kom ud i det private Bosse, det er der den slags foregår.

Men med 3-4 måneders forsinkelse på fyringerne, vil funktionærerne jo ikke have effekt før medio/ultimo sommer og derfor er man tvunget til at kigge ind i en usikker fremtid og spå om hvordan verden ser ud til den tid og om vi er kommet igang igen, eller ej og hvor hurtigt ens marked evt. kommer sig.

Man vil selvfølgelig ikke fyre flere end højst nødvendigt, men skulle det ske, kan man jo håbe man kan nå at trække fyringen tilbage undervejs.

Når vi reelt ingen anelse har omkring hvad vi styrer efter, så er mange nødt til at forvente det værste og skære helt ind.
Steve Highway-61

Generelt er det ufatteligt at så mange danskere har mistet en af vores vigtigste egenskaber, den kritiske distance, og blot accepterer ødelæggende foranstaltninger for vores samfund.

Tror det er en form krig-psykologi der kommer i spil her.
moderator
@Hausser

Udover at jeg har svaret på det meste, og gentagne gange forklaret hvorfor en del af det du efterspørger ikke giver mening, så er det da ikke regeringens skyld at virksomhederne sidder i en situation, hvor de skal vurdere hvor mange de potentielt skal fyre. Igen igen, vidensgrundlaget er ikke stærkt nok til at komme med konkrete datoer, og regeringen er i dialog med erhvervslivet, mens begge parter følger udviklingen dag for dag.

Edit: Havde du ikke i starten skrevet de reagerede ud fra worst case-scenariet? I så fald var det trods alt en fornuftig rettelse.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg har et ret lavt plejebehov, og er derfor i kontakt med langt færre end de med et større plejebehov. Jeg er i isolation, som betyder at gæster er forbudt både i bolig og på fællesområder, jeg bor i egen bolig så jeg støder ikke på andre beboere.

Fra lørdag morgen og frem til i dag har jeg haft 12 forskellige mennesker i mit hjem.

Det er altså på knap fem døgn, jeg som udsat i isolation, har været udsat for smitterisiko fra 12 forskellige mennesker. Hvis deres ægtefæller gik på arbejde, deres børn i skole osv., ville smitterisikoen pludselig være enorm.

Så når man lukker ned som vi har gjort ER det for at isolere os udsatte og svage.
Generelt er det ufatteligt at så mange danskere har mistet en af vores vigtigste egenskaber, den kritiske distance, og blot accepterer ødelæggende foranstaltninger for vores samfund.


Ah, ok, så det er altså niveauet.

Jamen ok. Jeg er ikke overrasket over at ca 1% af befolkningen ikke tilskriver menneskeliv i et overskudssamfund større værdi. Det er ikke ufatteligt. Ja, det følger helt af observationer omkring udbredelsen af psykopati i befolkningen.

Jeg tror slet ikke vores uenighed kan løses. Vi er ikke uenige om facts. Vi er uenige om værdier.
annonce