Snak

Mere indhold efter annoncen
Ælkjaer

Det er også påfaldende at noget af det han åbenbart kan forholde sig til er øget straf for corona relateret kriminalitet.


Lige det her gider jeg godt svare.

Syntes politikerne burde male med en lidt bredere pensel end at fokusere på sprittyve. Mystisk at bruge energi på
Black Spider

Men selvfølgelig kan vi allerede konkludere nu, nogle dage efter de åbnede op, at de har totalt styr på tingene og corona-virus var slet ikke farligt. Simpelthen.


Hvem konkluderer det? Men de har rigtigt mange tests og protokoller lige nu og ting der skal udfyldes og som alt sammen kan og bliver sporet.

Så blusser det op igen, vil de meget hurtigt kunne isolere og slå det ned.

Det med overvågning er kineserne ret skrappe til.
clausp

Hausser, du er nok den sidste her, der skal belære mig om fakta.


Lad nu være med at være en kælling.

Så fortæl mig hvad der sker i Kina?
Uh, kvindehad! Du og Steve har så meget til fælles.
Niddets arkivar
Hvis dit comeback er en Mars Attacks-reference, dør jeg.
Niddets arkivar
Hausser er jo tydeligvis gået i Steve-mode. Ingen som helst substans, ingen tal, men konstant brægen op om at alle andre er for bange til at tænke store tanker som ham selv.

Og selvfølgelig ingen analyse fra Hausser. Selvfølgelig ingen så helst påvisning af, at der er et reelt alternativ til den tilgang, han gang på gang på gang på gang på gang har brokket sig over. Selvfølgelig heller ikke en chance i helvede for at han forholder sig til, at noget nær samtlige lande i verden, hvor smitten er kommet ud af kontrol, konsekvent bruger nøgagtigt samme tilgang.

Der er heller ikke fra hans side et eksempel på at land, der gjorde noget helt efter EFTER smitten kom ud af kontrol og klarede sig meget bedre. Og der er åbenlyst ikke antydningen af en forklaring på, hvordan det skulle lade sig gøre.

Der er nul og niks, absolut nul og absolut niks, der indtil videre indikerer, at en regering kan gøre ret meget andet når spredningen kommer ud af kontrol, end at lukke mest muligt ned og lade det brænde ud før smitten eksploderer.

I modsatte retning har vi Italien og Spanien, der var og stadigvæk er i store problemer. Men de lod jo ikke bare smitten løbe. De lukkede endnu mere ned end vi har gjort. Det var åbenbart en stor fejl, ifølge Steve og Hausser og Villafan, for deres hospitaler har jo på glimrende vis kunnet følge med strømmen af syge. Man har slet ikke været nødt til at vælge hvilken patient der får en respirator og hvilken patient man parkerer på gulvet i en gang.
Hvem konkluderer det? Men de har rigtigt mange tests og protokoller lige nu og ting der skal udfyldes og som alt sammen kan og bliver sporet.

Hvis du ikke vil konkludere noget, hvorfor bringer du det så op?

Kina kan i øvrigt gøre det her nu, fordi de netop har lukkede helt ned for sygdomsområdet i de nødvendige 6-8 uger, så alle de aktive smittebærere enten er blevet raske eller døde.

Men selvfølgelig er de, akkurat som alle andre, nødt til at være ekstremt opmærksomme på, om lortet blusser op igen, hvilket selvfølgelig bliver ved med at være en mulighed, så længe vi ikke har en vaccine.
Lad nu være med at være en kælling.

Hausser, hvor er du ussel.
Så fortæl mig hvad der sker i Kina?

Der sker ikke det du siger, der sker.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Jeg har lidt ondt af Hausser. Han har tydeligvis ikke hjemmearbejde, for den indsats han smider ind 24/7, er definitivt ikke en overspringshandling.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Kun afbrudt af et par minutters intensivt onani til et billede af Martin Ågerup og Mads Lundby Hansen (før han blev skaldet, naturligvis!) med JT på boomboxen!
annonce