Snak

Mere indhold efter annoncen
clausp

Smittetallene passer ikke, og selvom de har fået inddæmmet en stor del af smitten (der har faktisk været lukket ned længe), så passer antallet af nye smittede heller ikke.

Har jeg sagt at smittetallene stemmer?
Og sig lige et land, hvor smittetallene passer.

USA? Haha.

Og Trump, selv, er jo også et forbillede på alle former for korrekt, sandfærdig og ydmyg kommunikation. Ingen tvivl om det.
Tenver, det er en uges tid siden, at denne nyhed kom ud:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kina-strammer-grebet-om-pressen-udviser-udenlandske-journalister/8053092

Jeg tror bestemt, at Kina er bedre end det værste folk tror om dem, men jeg tror også, at de er væsentligt værre end det bedste.

Og ja, USA har helt sikkert et større problem end Kina lige nu, og det er ikke kun med COVID-19, det er også med selve Kina.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Din retorik er meget skinger. Bandeord og at tale ned til folk, får dig til at lyde dummere end du er. Du tror arrogance gør dig smart. Det gør den ikke.

Det er dig, der begyndte med at smide psykologiske profiler efter alle, som ikke bare var betingelsesløst enige med dig.

Og du svarer jo ikke på noget uanset, så hvilken forskel gør det, om jeg snakker pænt?


Det har jeg simpelthen ikke tid til, men han bringer nogle valide punkter.

På strategi-niveau må vi konstatere at vi er gået i krig uden hverken strategi eller forberedelser. I krig giver det oftest en taber-situation. De skal hurtigt muligt have kommunikeret et perspektiv ud til folk.

I forhold til kommunikationen, mener du så virkelig ikke at antallet af udskrevne og kurerede er i samfundets interesse? Det vil så mene det er. Skal jeg dokumentere det?

Pladder. Hvis du vil angribe mig fordi jeg ikke er flink ved stakkels Ågerup, så må du fortælle mig, hvorfor mine grunde til ikke at være flink ved ham er forkerte. Og det har du nu nok tid til, din indlægsfrekvens taget i betragtning.

Hvad angår dine "gode Ågerup punkter", så er jeg uenig i begge. Du forveksler "melder ikke strategi ud i detaljer" med ikke at have en strategi. Det er forkert. Og jeg ser da meget gerne en dokumentation for, at de detaljer du efterspørger vil være i samfundets interesse. Vi har antal kendte smittede, vi har antal folk på intensiv, og vi har antal døde. Det slår mig som værende tilstrækkeligt.
Black Spider

Når du bare siger "gør mindre", uden at specificere hvor meget mindre og hvorfor det fx ikke resultaterer i samme situation som Italien og Spanien, og du vel at mærke ikke vil begynde at spekulere i prisen på den "gør mindre" tilgang, hvilken sag føler du så, du reelt har?


Jeg er helt klart mest tilhænger af at isolere de svageste bedst muligt (vi kan sende dem på betalt ferie på Madegascar i 2 måneder, koster stadig kun en brøkdel af nuværende) og så ellers teste mest muligt og få alle tilfælde isoleret. Så hæren og beredskabskorpet på opgaven med det teste i bund, de har al den mandskab der skal bruges.

Man skal overveje at lade folk svare på nogle sygdomsrelatede spørgsmål hver eneste dag (Via en app) for bedst at vide hvor man skal teste. Er ikke vild med løsningen, men kan jo være nødvendig for en periode.

Jeg tror også det er den løsning der vil blive brugt til bølge 2, for kan ikke se det er plausibelt at lukke landet igen


Det er altså lidt specielt, at hvis ikke jeg frembringer et estimat som du kan godkende, så vil du simpelthen antage, at omkostningen ved totalt at smadre sundhedsvæsnet, totalt at smadre forbrugertillid, og dertil at slå en procentdel af befolkningen ihjle simpelthen er lavere end hvad vi oplever med en formentlig rettidig nedlukning.

Men jeg skal da gerne forklare hvad der sker, såfremt vi bevæger os ud i scenariet hvor vi "ikke gør nok" for at forhindre corona-eksplosionen. Det der sker er Italien. Spanien. USA. Meget grimme situationer, der indtil videre ser ud til at koste dem noget mere end hvad vores nedlukning har kostet os.

Hvor er grænsen mellem "gør ikke nok" og "gør nok, men mindre end hvad vi gør pt"? Hvem ved? Jeg gør det ikke. Gør du?


Når nu jeg bliver bedt om at dokumentere effekter og fremtidige scenarier, så er det vel heller ikke urimeligt at du gør det samme?

Men jeg er enig med dig i at det ikke er nemt at sætte beløb på. Dog må forventningen være at jo mindre nedlukket, jo mindre omkostningfuldt. Det er ikke en urimelig antagelse.


Den er ret nem, for Spanien er i gang med at udleve det scenarie pt. USA begynder formentlig i løbet af en uges tid. Italien, specielt den nordlige del, har udlevet det i et par uger efterhånden, men for dem er det endelig ved at lysne en smule, efter de lukkede endnu mere ned end vi gjorde.


Så påstanden er, at de lande ikke har noget sundhedsvæsen efter krisen er overstået?

Syntes det er noget af en påstand. Bevares, de bliver presset og overbelastet, men systemet skal nok bestå og komme til hægterne igen.
Jeg er helt klart mest tilhænger af at isolere de svageste bedst muligt (vi kan sende dem på betalt ferie på Madegascar i 2 måneder, koster stadig kun en brøkdel af nuværende) og så ellers teste mest muligt og få alle tilfælde isoleret. Så hæren og beredskabskorpet på opgaven med det teste i bund, de har al den mandskab der skal bruges.


Du afslører igen, at du simpelt hen ikke forstår problematikken. Imponerende.

DER ER PRAKTISKE ÅRSGER TIL, AT DET IKKE KAN LADE SIG GØRE!

Hvordan fuck har du ikke fattet det?
Niddets arkivar
Black Spider

Pladder. Hvis du vil angribe mig fordi jeg ikke er flink ved stakkels Ågerup


Jeg er ligeglad med Ågerup, ikke fan. Derfor kan han dog godt have valide pointer.

Du forveksler "melder ikke strategi ud i detaljer" med ikke at have en strategi.


Hvis de havde en, ville de melde den ud. Krisekommunikationshåndbog side 1. Man må ikke efterlade folk så meget i mørket som vi ser lige nu.

Og jeg ser da meget gerne en dokumentation for, at de detaljer du efterspørger vil være i samfundets interesse.


Det tænkte jeg nok. Du mener ikke at vi som danskere har brug for at høre at folk rent faktisk får det bedre? Positiv kommunikation? Selvfølgelig har vi da det, der er da basal psykologi. I de her tid har folk brug for positive indslag, ikke kun bekymringer om børns lektier, job-usikkerhed, sygdom og isolation.
Kaffe

Du afslører igen, at du simpelt hen ikke forstår problematikken. Imponerende.

DER ER PRAKTISKE ÅRSGER TIL, AT DET IKKE KAN LADE SIG GØRE!

Hvordan fuck har du ikke fattet det?


Jeg finder dette indlæg til second wave i Oktober (Eller når nu) og lad os så se om det ikke bliver strategien. Du må gerne huske mig på det. Du tror da heller ikke på at det er en løsning at lukke totalt landet ned igen?

Hvis vi næste gang er ordentlig forberedt, hvorfor kan det så ikke lade sig gøre?
annonce