Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Jeg kan desvære ikke være med, da jeg er medhjælper på et healingskursus den dag. Jeg håber I får en rigtig god dag <3
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(112218201709)
Lyder ikke godt, JuveFC.
Vi har chancen for at udrydde den lortevirus, men det kræver, at der fortsat holdes afstand og at håndhygiejnen er i top.

Bliver sgu fedt med Bundes -og Superliga.
Premier League har lidt andre udsigter takket være Boris-idioten ("Jeg giver altid hånd" - om sit besøg på et Corona-afsnit).
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(442020220602)
Kom til demo imod alle regeringens overgreb og manipulationer i Kbh 16/5. Gætter på der bliver spillet Nede Mette.


Kunne i ikke tage en plastikpose med og rydde lidt affald op i gaderne samtidig. Så gør i da i det mindst lidt gavn.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er vist slået fast for længst at Steve kun kan håndtere underkuede kvinder. Det er nok derfor han ikke kan håndtere MF, en kvinde ved magten, det er nok mere end Steve kan klare, nej hun skal stå hjemme ved kødgryden og tilfredstille sin mand må man forstå.

Nogle mennesker er ikke kommet videre.. ak og ve.

Men steve er nok ligeglad med hvor mange dør, bliver beskadiget bare han har sin frihed.
Skrevet af tråd-triller
Steve

Er det demonstrationen i Fælledparken d. 16/5 du opfordrer folk til at deltage i?
Skrevet af Kaffe
Manniches på Bryggen, jo.
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
Jeg håber på knippelsuppe til Steve. Intet kan mere effektivt anspore til at droppe de store ord på internettet og gå ud i verden og fucking leve sine holdninger.
Niddets arkivar
Skrevet af Bosse1983
Lina Rafn, Steve, Manniche-tumperne og Allan Nielsen, til de delikate toner fra Infernal. Livet skal fejres. Fight the power!
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
KaLina, KaLina, KaLina stifte gæld!
Skrevet af CPH-Hotspur
Jeg håber på knippelsuppe til Steve. Intet kan mere effektivt anspore til at droppe de store ord på internettet og gå ud i verden og fucking leve sine holdninger.

Af kvindelige betjente.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af repos , moderator
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Duck
Vi har registreret 8 nye dødsfald i det seneste døgn, Sverige 133.

Svenske Johan Giesecke mener, at alle lande, også Norge og Danmark, vil have dødscifre tilsvarende Sveriges, når støvet har lagt sig. Manden er ekspert, men det er en frisk holdning, som også deles af Tegnell. Vi kan ligeså godt rulle rundt på ryggen og gøre stort set ingenting, forekommer holdningen at være. Det virker uambitiøst. Deres dødsrate pr capita er højere end USAs.

Giesecke siger:
"PCR testing and some straightforward assumptions indicate that, as of April 29, 2020, more than half a million people in Stockholm county, Sweden, which is about 20-25% of the population, have been infected (Hansson D, Swedish Public Health Agency, personal communication). 98-99% of these people are probably unaware or uncertain of having had the infection; they either had symptoms that were severe, but not severe enough for them to go to a hospital and get tested, or no symptoms at all. Serology testing is now supporting these assumptions.4
These facts have led me to the following conclusions. Everyone will be exposed to severe acute respiratory syndrome coronavirus 2, and most people will become infected. COVID-19 is spreading like wildfire in all countries, but we do not see it-it almost always spreads from younger people with no or weak symptoms to other people who will also have mild symptoms. This is the real pandemic, but it goes on beneath the surface, and is probably at its peak now in many European countries. There is very little we can do to prevent this spread: a lockdown might delay severe cases for a while, but once restrictions are eased, cases will reappear. I expect that when we count the number of deaths from COVID-19 in each country in 1 year from now, the figures will be similar, regardless of measures taken."

Han regner med et ret stort mørketal. Hvis der i Danmark fx gik så mange smittede rundt blandt os uden symptomer, ville de før eller siden smitte nogen, som fik symptomer og blev testet. Hvem lader sig ikke teste i dag, hvis man udviser bare ét af symptomerne? Ikke mange vil være mit bud. Omgivelser og pårørende skal nok få presset en, hvis man prøver at lege helt.
Skrevet af clausp
Duck, jeg læste godt noget af det der tidligere.

Vi kan ligeså godt rulle rundt på ryggen og gøre stort set ingenting, forekommer holdningen at være. Det virker uambitiøst.

Jeg er fuldstændigt enig.

Han regner med et ret stort mørketal.

Ja, og der er en ret stor usikkerhed på mørketallet. Det han gør her, er faktisk at tage overgrænsen for estimatet og bruge det som udgangspunkt for sin konklusion. Det er nærmest logisk fejlslutning på logisk fejlslutning.

Sverige har i øvrigt 2500 tilfælde pr. million indbyggere mod Danmarks 1750 tilfælde. Hvis man tager højde for at der er udført færre test i Sverige har jeg svært ved at se der kan være mere end en faktor to i forskel. Min pointe er at de når næppe op på 20-25% smittede, og hvis Danmark har f.eks. 5% og Sverige har 10%, så er der ikke rigtig nogen af landene der kan nyde godt af nogen nævneværdig flokimmunitet.

Der er gået totalt stockholm-syndrom i det.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af jensmoch
Serology testing is now supporting these assumptions.4

"Var femte anställd på Danderyds sjukhus har haft smittan" - ud af 527 hospitalsansatte der er blevet testet.

"Det är jättesvårt att värdera om det är mycket eller lite, men snart vet vi mer, säger Charlotte Thålin, specialistläkare och ansvarig för studien."

"Om man utgår från Folkhälsomyndighetens prognos att 25 procent av stockholmarna kommer att ha haft smittan i maj, så skulle detta vara ett lite högre värde. Men vi vet ingenting. Det finns inga säkra data, säger specialistläkaren Charlotte Thålin, en av de som driver studien på Danderyd."
Skrevet af Forhammeren
Det er en interessant teori men hvis dødstallet i Norge,Sverige og DK ender med at være nogenlunde det samme pr capita kunne det jo skyldes at der måske udvikles en større immunitet ved den svenske strategi som på den lange bane opvejer den øgede smitterisiko ved mindre nedlukning i starten.

Jeg tror han undervurderer social distancering.Hvis vi havde haft det svenske regime fra starten havde folk ikke taget det seriøst.
Det er slemt nok nu.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af clausp
Altså, hvis Sverige lukker helt ned nu og får smitten under kontrol (det er den beviseligt ikke nu), så vil de næppe stå med under 4000 dødsfald i første bølge. Og det er stadig så lille en del af befolkningen der har været smittet at de vil stå marginalt bedre end Norge og Danmark ved en anden bølge.

Selv hvis det går helt galt i Norge og Danmark og man ender med dobbelt så mange dødsfald i anden som i første bølge, så er der stadig langt til de svenske tal.

Jeg håber det jeg skriver giver mening.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Kaffe
Gør det nogen forskel?
Niddets arkivar
Skrevet af Forhammeren
Jeg tror bestemt ikke at Sverige ender med samme antal døde pr capita som fx DK.

Men hvis de gør så ser jeg det ikke nødvendigvis som et bevis for den teori Duck omtaler. Det kunne i så fald også skyldes at der udvikles immunitet bedre end forudset.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af clausp
Danmark og Sverige havde det første registrerede dødsfald omtrent samtidigt (hhv. 13. og 14. marts) og omkring 1. april var antallet af dødsfald sammenlignelige. Herefter er den svenske strategi kørt af sporet.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af jensmoch
Så er det også ved at gå op for danske læger at Covid-19 nok ikke bare er en alvorlig luftvejssygdom.

"Det, man først troede ville ligne en alvorlig influenza og siden klassisk ARDS (akut lungesvigt, red.), har vist sig at være langt mere kompliceret, både i sygdomsbillede og behandling. Vi ser, at COVID-patienter i uventet stor stil danner blodpropper i både vener og arterier i lunger, arme og ben og formentlig også i nyrerne, så man har ændret retningslinjerne for forebyggende behandling og giver dobbelt dosis af blodfortyndende medicin til de patienter, der indlægges på intensiv. Det er et problem, vi ikke forstår den grundliggende årsag til"

"Jeg kunne godt frygte, at vi måske overser subkliniske tilfælde, som så viser sig langt senere under sygdomsforløbet eller efter overstået COVID-19 sygdom i form af for eksempel ændret adfærd eller kredsløbsfunktion,"

"Vi diskuterer altså, hvad der er æg, og hvad der er høne. Men som det ser ud lige nu, kan det også godt være begge dele, altså at coronavirus angriber både lunger og det vaskulære system, for vi har jo faktisk set i studier, at unge, som ikke havde de typiske lungesymptomer af deres COVID-19 sygdom, alligevel udviste alvorlige neurologiske symptomer".

"Vi har at gøre med en sygdom, der er alvorlig og dødelig, som viser sig i nogle organmanifestationer, vi slet ikke forstår," siger Huus Jensen, der betragter det som af højeste prioritet at indsamle så meget viden som muligt, fordi sygdommen hele tiden udvikler sig i nye retninger".


Alt imens kan vi så læse at de store elever i København kan se frem til "mindst fem lektioner om ugen" ... jeg håber godt nok ikke det er dét får smittetrykket til at hæve sig så meget som Statens Serum Institut har frygtet det ville med åbning af 6.-10. klasse, for så er det godt nok åndssvagt ud over alle grænser.

https://sundhedspolitisktidsskrift.dk/nyheder/3351-intensivlaeger-advarer-covid-19-patienter-far-blodpropper-i-organerne.html
annonce
0