Snak

Mere indhold efter annoncen
Ikke-en-bot

Det har intet med min pointe at gøre. Gider du ikke stramme lidt op?


Du nævnte dem selv som nogle der havde gjort deres egne vurderinger. Er det ikke problematisk for dig, at de overhovedet ikke er enige?

Hvad henviser du til? Evt. bruge citater så det bliver mere tydeligt hvad dine kommentarer relaterer til, og for at dokumentere deres relevans.


I Podcasten. 30 dages pandemi har ikke givet et udsving i den normale dødelighed.
og jeg ved ikke hvor mange der stod i kø for at kalde mig en total idiot ja jeg påstod at strategien måtte være flokimmunitet og at vi alle skulle igennem det. Er du uenig, eller skal vi til at backtracke i tråden?

Så er Mølbak nu blevet til en retard i virus, eller hva tænker du?

Hvis en klog og veluddannet mand begynder at snakke om, at 2+2 = 5, ville du så ikke forholde dig skeptisk? Det er måske super praktisk, hvis det var tilfældet, men det er bare ikke sådan addition normalt virker.

Jeg vil i øvrigt gerne gentage, hvis du skulle være kommet i tvivl, at strategien om flokimmunitet er idiotisk. Dette selvfølgelig baseret på hvad jeg regner med at vide, og hvis det jeg tror, jeg ved, viser sig at være nonsens, så er det selvfølgelig mig, der ultimativt kom med idiotiske postulater.

Men jeg bemærker, at du stadigvæk ikke kan begrunde noget som helst. Du kan stadigvæk ikke tilbyde nogen antydning af substans. Du er stadigvæk på et niveau, der fint kunne matches af en gennemsnitlig 12-årig. Og det er stadigvæk sørgeligt at bevidne, taget i betragtning at du formentlig er lidt ældre og trods alt lidt bedre uddannet end en 12-årig.
Haha, det er nogle af bæ-munde der bliver defensive nu.

Der er en god håndfuld selvudnævnte epidemiologer herinde som må være godt trætte af Mølbak lige nu. Vil være fint lige at tage ham i skole omkring strategien..

Hausser, jeg venter stadig på svar.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
@hausser

"Du nævnte dem selv som nogle der havde gjort deres egne vurderinger. Er det ikke problematisk for dig, at de overhovedet ikke er enige?"

Jo, men det har intet med min pointe at gøre. Du hører en podcast med en epidemiolog der siger noget der stemmer overens med dine mavefornemmelser, og så ophøjer du hendes fornemmelser til sandheden fordi hun har ret. Men der er andre epidemologer der har andre formodninger, og du er ikke i nogen position til at vurdere hvem der ved bedst. At SSI og styrelsen er uenige i hvilken fremgangsmåde der er bedst, undergraver dem ikke. Professoren fra podcasten er også uenige med dem. Undergraver den uenighed dermed hendes formodninger? Nej da.

"I Podcasten. 30 dages pandemi har ikke givet et udsving i den normale dødelighed"

Igen, hvad henviser du til? Hvordan relaterer det til noget jeg har skrevet?
Hvor mange milliarder er vi i plus i statskassen ?

Vi har nogle penge i national banken som vi kan guffe på ! Hvad er problemet

Det er lidt ligesom de her kreditkort hvor man får cashback for sin brug af kortet når man handler - det samme med skatten. Nu får vi alt den skat tilbage som vi har betalt - det er ren win/win ! Derfor jeg elsker at betale skat
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Hausser


"og jeg ved ikke hvor mange der stod i kø for at kalde mig en total idiot ja jeg påstod at strategien måtte være flokimmunitet og at vi alle skulle igennem det. Er du uenig, eller skal vi til at backtracke i tråden?"

Jeg er helt overbevist om at du har misforstået folks indvendinger. (ja, eller måske. Jeg er i tvivl om hvad BS mener).

@Black spider.

Mener du der er et alternativ til at en stor del af befolkningen bliver langsomt bliver immuniseret i et tempo hvor sundhedsvæsnet kan følge med, samtidig med at vi tester og isolerer?
Black Spider

Men jeg bemærker, at du stadigvæk ikke kan begrunde noget som helst. Du kan stadigvæk ikke tilbyde nogen antydning af substans. Du er stadigvæk på et niveau, der fint kunne matches af en gennemsnitlig 12-årig. Og det er stadigvæk sørgeligt at bevidne, taget i betragtning at du formentlig er lidt ældre og trods alt lidt bedre uddannet end en 12-årig.


Er verdensbilledet ved at krakelere?

Det svier lidt fra anus, gør det ikke?
Haha, det er nogle af bæ-munde der bliver defensive nu.

Der er en god håndfuld selvudnævnte epidemiologer herinde som må være godt trætte af Mølbak lige nu. Vil være fint lige at tage ham i skole omkring strategien..

Korrektion. 10-årig.

Substans fra din side:
Mølbak afviser jo blankt test-isolér-strategien som en realistisk mulighed. Men det er jo den strategi, du med henvisning til økonomiens forrang for umiddelbart tab af menneskeliv har krævet hele tiden, Hausser.

Som IEB siger, er der vel ingen her, der har afvist, at smitten må udbredes. Derimod har mange henvist til, at det ikke må ske for hurtigt, fordi det vil medføre et alt for stort pres på sundhedsvæsenet.

Når jeg har været grov over for dig, skyldes det, at du efter mine bedste begreber gebærder dig som en stor lort, provst Meyer-style.

Jeg har desuden, lige som mange andre, fra starten sagt, at der med sikkerhed vil være mangt og meget at kritisere, sikkert også hårdt, når krisen er overstået. Særligt myndighedsindsatsen forekommer mig at have været præget af grove fejlskøn.

Men jeg har også sagt, at skråsikre påstande om politikeres og myndigheders motiver og kompetencer simpelthen savner et ethvert sagligt grundlag, hvorfor man - i stedet for at udnytte situationen til på usympatisk og svagt underbygget vis at hævde sig selv som kantherre - bør handle i overensstemmelse med de restriktioner, man er blevet underlagt, og vente, til der foreligger tilstrækkeligt med data med at fælde sin dom.
Niddets arkivar
annonce