Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af repos
Det er lidt svært for Steve, der er hoppet ombord i mor og datter Manniches båd. Den tager masser af vand ind, men de sejler ufortrødent videre ud i bølgen blå.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Pascal
Apropos Manniche så var Mai i aftenshowet igår.

Det blev et tåkrummende indslag pga en ringe ringe journalist (Mark Stokholm) der i den grad blev sat på plads af Mai.
Han kunne i det mindste have forberedt sig en lille smule på de facts han blev belært om.

Tror der efterfølgende blev sendt en hive-five fra en stolt mor Vibeke til datter efter det indslag.

Suk.

Ca 13 min inde:
https://www.dr.dk/drtv/se/aftenshowet_-moed-bla-hr-skaeg-kasper-hjulmand-og-mai-manniche_189651
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Hvordan mon er FCK-målmandstræneren blevet smittet?
Lige netop fodbold-folk er da så oplyste og agtpågivende som få (alle klubber vil åbne for tilskuere).
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af tue69
Okay, det seneste slag fra Mettemor er da om ikke andet lidt komisk. Håber du får et fedt bryllup, Mette.

Mon ikke satireprogrammerne kommer til at koge en solid omgang suppe på den.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes ikke hendes argumentation var synderlig prangende. Det mest slående var mere mikrofonholderens mangel på journalistisk faglighed.

At sige det har de skrevet i en artikel på TV2, okay super argument, det kunne man snildt have gået mere ind i, ligesom man kunne have irettesat hende i forhold til ansvarsområdet de forskellige ministerier imellem.

Han kunne f.eks. nævne mulighed for karantæne i de to lande, at man kan betale 14 dages karantæne med ferie eller op af egen lomme dvs. karantæne uden løn/kompensation. At man kan ende med at være uden dækning (forsikring), selv skal betale transport hjem etc. etc. Der ligger altså flere grunde til grunde for udenrigsministeriets anbefalinger end blot smittetrykket i det pågældende land. Så nej det er ikke en sundhedsfaglig vurdering, den kan muligvis bygge herpå men den vil aldrig stå alene.

Generel er det et udenrigspolitisk område og sådanne er generelt komplekse størrelser, en ting er at man forsimpler/fordummer det overfor befolkningen noget helt andet er de utal af grunde der kan ligge til grund for anbefalingerne.

I den henseende er det komplet ligegyldigt om det sundhedsmæssigt er ligeså ufarligt som i danmark.

Men hendes skråsikkerhed om hun ikke vil blive smittet og at solen da klare det, helt sikkert. Tro på det kan hun ikke også give mig lottotallene nu hvor hun er så storslået et orakel.

Skrevet af clausp
Det blev et tåkrummende indslag pga en ringe ringe journalist (Mark Stokholm) der i den grad blev sat på plads af Mai.
Han kunne i det mindste have forberedt sig en lille smule på de facts han blev belært om.

Han forsøger at kaste nogle one-liners ind såsom "jamen, myndighederne anbefaler", men hun tromler ham i en grad så det bliver en ufrivillig gang mikrofonholderi. Som du siger, han kunne i det mindste have forberedt sig.

Allerede den første sætning hun siger kunne man være gået i rette med. Hun siger at pandemien er ovre i Danmark og derfor kan hun tage til Cypern.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af jensmoch
Mark Stockholm virker som et ret godt billede på den gennemsnitlige journalist her under coronakrisen. Uforberedt og uden viden på området.

Overlæge og professor i infektionsmedicin, Morten Sodemann, har generelt været ret uimponeret over journalister i alt det her, og var også ude at kritisere journalisternes uduelighed når det kommer til at holde sig orienteret og være forberedt til interviews. Qvortrup og Larrain forsvarede naturligvis journalisterne, og mente at han som ekspert bare måtte omstille sig til at journalister ikke lavede research eller var interesseret i at lære noget om emnet, men at han bare skulle svare på nogle få spørgsmål så de kunne få bekræftet det de allerede havde skrevet med et par citater.

Hans Twitterfeed kan være ret festligt, når folk som Tom Jensen svarer ham igen ... uden den fornødne videnskabelige forståelse.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Moderne "journalister" er mest alla "jeg vil være kendt" mere end de ønsker at lave vigtig dybdeborende journalistik.
Skrevet af Duck
Uden at skulle tage den samlede danske journaliststand i forsvar, så bliver det lidt stramt, hvis de skal slås i hartkorn med eller i det hele taget på nogen måder sammenlignes med Aftenshowet. Det svarer til, at man læser et interview med en politiker i Ude og Hjemme for så på den baggrund at konstatere, at det står skidt til med den dybdeborende, oplysende journalistik.
Skrevet af anders.hede
Jeg undrer mig altid over at DR skal sende noget så overfladisk som aftenshowet med de tandløse værter. Det kom lige efter TV2 kom med deres go-aften Danmark, som er samme type program.

Der er med andre ord på ingen måde et behov for mere af den slags - så at der bruges mange fælleskasse-midler på den slags er et eksempel på en meget stor udvanding af Public Service begrebet.

Især har det irriteret mig at politikere siger nej til de “hårde” debatprogrammer og slipper af sted med at nøjes med de ukritiske dameblads-programmer.
Skrevet af RaSMuS.
Jeg undrer mig altid over at DR skal sende noget så overfladisk som aftenshowet med de tandløse værter. Det kom lige efter TV2 kom med deres go-aften Danmark, som er samme type program.

Der er med andre ord på ingen måde et behov for mere af den slags - så at der bruges mange fælleskasse-midler på den slags er et eksempel på en meget stor udvanding af Public Service begrebet.

Især har det irriteret mig at politikere siger nej til de “hårde” debatprogrammer og slipper af sted med at nøjes med de ukritiske dameblads-programmer.


Den slags programmer er frygtelige, og jeg har ligesom dig svært ved at holde dem ud, men de er ikke i sig selv problemet. Der er jo som sådan ikke noget i vejen for, at borgere får lov til at se politikere i andre arenaer end på Borgen, men som du rigtigt skriver, så er det forkert, at eksempelvis Socialdemokratiet konsekvent kan sende Jesper Petersen eller Rasmus Stoklund til reelle debatter, mens ministrene i samme uge bliver sendt i Aftenshowet og Mads og Monopolet. Når det er fællesmidler, der går til det, burde der næsten være indlagt en slags krav om en balance i optrædenerne - desværre er der nok en del danskere, der ser Aftenshowet som en slags debatprogram.

Når det så er sagt, synes jeg i bund og grund, at der er en større tendens hos DR, som peger i retningen af, at man stryger politikere lidt med hårene. I Slotsholmen på P1 bliver der da stillet kritiske spørgsmål, men ofte får politikere altså også lov til at lire automatsvar af uden for alvor at blive udstillet for det. Dagene hvor Martin Krasnik uden at blinke kunne mose ministre for åben skærm i Deadline kan af og til føles fjerne.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Sten_H
Reglerne om forsamlingsforbud, er da helt godnat, når jeg i dag ikke kan mødes med 10 venner i en park, for at drikke en øl, mens 10000 gerne må samles midt i København, fordi det er en demonstration. Det hjælper næppe på smittetrykket.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af qanatoli
Mon ikke vi overlever at demonstrationer er særligt beskyttede, som en del af de demokratiske grundrettigheder?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af jensmoch
Selv Bosse ville jo syntes det var for meget, hvis Mettemor havde forbudt politiske forsamlinger!
Skrevet af Steve Highway-61
qanatoli

Det har ikke noget med grundrettighederne at gøre. De er allerede krænket fordi de ikke skelner mellem om forsamlingen sker i politisk øjemed eller ej. Men bekvem måde for Mette-parnasset at fordreje virklegheden på. Som så meget andet, fx. "hjælpepakken", hvor befolkningen faktisk har krav på erstatning fordi nedlukningen skete før lovindgrebet trådte i kraft.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af anders.hede
Vi ser meget hykleri. Dem der normalt mener at vi giver for meget Los, og blæser på restriktioner, synes sådan en demo er alle tidens.

Og dem der normalt synes der åbnes for lidt, synes det er elendigt med den demo.

Jeg er mest bare træt af at hende Bwayla Sørensen bliver legitimeret for hun er godt nok noget af det værste.
Skrevet af Steve Highway-61
Isoleret set er der vel ikke tvivl om at man kan slå demo mod racisme og demo mod regeringen sammen til en og samme begivenhed som landet herhjemme ligger lige nu.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Det er ret vildt som du bare ignorerer virkeligheden og erstatter med din egen, Steve.

Det er næsten lige så imponerende, som at Anders tilsyneladende får lavet en højre-venstre ting ud af det.

Det er en lovlig demo, så det kan man ikke gøre alverden ved. Det er dog ekstremt kedelig at se, at hverken arrangørerne eller de deltagende tager ansvar. I stedet for at brokke sig over at du og kun 9 udvalgte kan deltage i den noble aktivitet det er at drikke øl i parken, kan man jo se på hvordan folk opfører sig, når de samles uden overordnet ansvar.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Joanerminwaifu
Anders hede,

Er det ikke mest muslimer og antifastodere der går til BLMdemo? For det var da ikke dem der gik meget op i at følge regeringens restriktioner.
Skrevet af Mercenary
Jeg er også imod politivold i USA, men jeg samtidig pænt meget imod irrelevante demonstrationer og store forsamlinger pt. i DK.
Lose all to save a little
annonce
0