Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Jeg gentager, det her skal simpelthen have større opmærksomhed, det er vanvittigt at vi har åbnet så meget op hvad angår rejser og grænser - der er stadig så mange ubekendte omkring corona og dens følgevirkninger!

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-07-07-kvinde-fortsat-syg-fire-maaneder-efter-smitte-og-hun-er-langt-fra-den-eneste
Skrevet af jensmoch
Det burde få langt mere fokus, ja.

Den 41-årige Broadway-skuespiller Nick Cordero døde i går af det lort, efter at have været indlagt siden 30. marts, og have mistet sit ben i processen. Hvis han havde overlevet, skulle han formentlig have haft en dobbelt lungetransplantation for at kunne leve uden at være på konstant ilt.

Men folk vil helst ikke høre om de yngre og friske, og folk i god form, der bliver alvorligt ramt. De vil hellere drikke Mokai til store fester hvor de kan gnubbe kønsdelene op ad hinanden, for det er jo kun de gamle der dør.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Ja nu har jeg "kun" en alder af 34, men har desværre set folk i nærmeste omgangskreds i samme alder og som ellers har været sunde og raske, som er blevet ramt meget hårdt og nu her flere måneder efter stadig ikke er ovenpå igen - men alligevel fornemmer jeg en stemning af at alt er tilbage ved normalen, senest på mit arbejde hvor der i kantinen nu igen er fyldt med stole ved bordene så folk kan sidde og gnubbe og ånde op og ned af hinanden, for vi er jo ikke i risiko zonen som de siger da det jo kun er ældre og svage der bliver syge!

Hvad blev der af det her med at hellere være en tand for forsigtig end det modsatte, det er i hvert fald ikke noget danskerne generelt har taget til sig desværre...
Skrevet af Slettet(522354211604)
Det passer magthaverne perfekt, for så kan det ende med en tvangsvaccine lavet af Bill Gates. Nothing to worry About.
Skrevet af Sten_H
længe siden jeg har set/læst noget om det såkaldte mørketal.

ud fra dagens tal, er der 296 som er bekræftet syge, i Danmark lige nu.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af RobertTheRobber
Det passer magthaverne perfekt, for så kan det ende med en tvangsvaccine lavet af Bill Gates. Nothing to worry About.
Kan du uddybe det? Det lyder spøjst.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Geddar , moderator
Er det en reference til den skønne konspirationsteori som anti-vaxxers har pustet op?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af jensmoch
Australien tager den dog alligevel ganske alvorligt. Det kan være det er gået op for politikerne i Victoria at mange ikke bare lige sådan bliver raske.

Min fornemmelse herhjemme har egentlig længe været at der bliver lukket meget op i løbet af sommeren, så folk kan få løbet hornene af sig, og så kan vi lukke ned igen omkring oktober, når vi for alvor ser tilfælde eksplodere a la Melbourne nu, med 1-200 nye tilfælde om dagen.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Folk er ved at blive sløsede.

Corona eller ej, så er det sgu da en god idé at spritte hænderne af, inden man går ind i et supermarked.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Steve Highway-61
I følger da med i nyhederne ... som støtter jeres pertentlige forsigtighed der får Howard Hughes til at ligne et party animal ;-)

https://youtu.be/JPGhlevhMFU
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af repos
Så fungerer det med bedre med Mannicherne, ikke Steve?
Og hvad man ellers kan grave frem af uautoriserede tosser at læne sig op af. Trump og Bolsonaro har også fat i den lange ende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Black Spider
Steve, du virker til at agitere for en strategi, der umiddelbart har haft og vil fortsætte med at have større økonomiske omkostninger end hvad vi oplever her i landet og samtidigt indtil videre har slået 4-5 gange så mange ihjel per indbygger.
Skrevet af Steve Highway-61
Spider, du kan køre din sløjfe til solen brænder ud. Det mest interessante er dog, om jeres tråd her mon ikke stadig er i live et år efter at den sidste mikro-stump af virusset er blevet forstørret af Mette F en fantasillion gange i en megalup i et forsøg på at holde fast i sin absurde idealisme.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Repos, hvor mange næser, ulovlige bøder og grundlov- og ministeransvarlighedslovovertrædelser skal der til før I vågner op og bruger hovedet fremfor at lytte blindt til autoriteter ud fra en uskøn blanding af angst og det rene idioti.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af jensmoch
Du er godt klar over at vi ikke lytter til "autoriteter", men til videnskab og fornuft, ikke?

Du synes tilsyneladende at det er ufornuftigt at følge videbakab, og det skal da stå dig frit for. Men det ville nu klæde dig hvis du en dag kunne se ud over dit had til magtfulde kvinder, og indse at vi ikke får vores information fra Mettemor eller Heunicke, men rent faktisk konstant søger den nyeste, videnskabelige information der er til rådighed. Så skal du have lov til at sidde med småfed over Manniches tossede teorier sammen med de andre sure miner, der ville ønske vi havde en stærk mand som Trump eller Bolsonaro til at styre os ud på åbent hav uden redningsvest.
Skrevet af Halil
Du er godt klar over at vi ikke lytter til "autoriteter", men til videnskab og fornuft, ikke?


Sundhedsmyndighedernes anbefalinger kan jeg desværre godt tro ikke altid er efter et videnskabeligt argument.


For at komme med et eksempel:

Hvad er det sundhedsfaglige argument til at studenterkørsel tillades, mens der til fobol er knippelsuppe og afbrydelse af kamp, hvis fansne står for tæt?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Vel at de unge har gået op og ned af hinanden de sidste tre måneder alligevel, hvorimod der på et fodboldstadion mødes folk, der ikke omgås hinanden til daglig.
Skrevet af Halil
Præcis.

Der er ikke et sundhedsfagligt argument for at gøre det.

Dertil kunne inddrages højskoler, efterskoler, andre skoler m.m. i forbindelse med sociale arrangementer - Hvad er forskellen?

Det bliver politik fremfor det sundhedsfaglige, når der visse beslutninger skal tages.

Jeg tvivler iøvrigt på, at Jens har gjort sig den forestilling, at alt hvad der bliver bestemt er på baggrund af videnskaben, men der i høj grad også er politik inde over beslutninger.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Er 3 næser baseret på udlån af dårlige respiratorer den nye målestok for national håndtering, Steve?

Det er imponerende som du insisterer på at blamere dig. Kan du ikke dokumentere at USA står bedre økonomisk med deres håndtering.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
@Halil

Fodboldkamp er et potentielt skalafrit arrangement, hvilket studenterkørsel næppe er. Videre er sporing langt nemmere i et lukket miljø.

At to typer samvær mellem mennesker potentielt er ens, betyder ikke at alle sådanne bør tillades, da det akkumulerede smittetryk er væsentlig også. Det lader folk ikke helt til at forstå. Logikken bliver hvorfor kan de, men ikke vi, og den er fejlagtig.

Og naturligvis udmønter det sig i politiske beslutninger. Hvis vi leger at du har 4 typer arrangementer som alle øger smitte med 0,5. Målsætningen er at holde sig på 1 eller mindre akkumuleret. Giver du los og tillader alle 4 arrangementer og tager smitte på 2, fordi de jo er ens, eller vælger du de 2 arrangementer du mener er vigtigst og holder dig på den sundhedsfaglig målsætning på 1 samlet? Det er i udgangspunkt en sundhedsfaglig beslutning, at man ikke kan tillade det hele, og hvad man tillader bliver så en politisk beslutning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0