Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Selv Dr. Paludan synes sgu at rationalet bag den her lukning er fint.
Skrevet af hts
Ift natteliv/barer som vi jo snakker om her, så er det nok bedst hvis man vælger at begrænse i den retning. Det er selvfølgelig afhængigt af smittetal, da der jo ville være mange steder man kunne køre hen og feste hvis kun feks Århus er lukket. Dermed undgår man jo store samlinger. Er smitten mere udbredt som nu, vil dette ikke være en mulighed og vel derfor de trykker på knappen nu.
Skrevet af OC
Men hvorfor skal restaurationer i Århus slagtes med rationalet om, at unge fra Odense muligvis tager den timelange tur til Århus for lige netop at kunne nå at møde op til lukketid kl. 02?
Hvis det vitterligt er så opsat på at feste, så tager de den jo bare privat, hvor der er fuldstændig fri leg og mindre opsyn.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
RR

Der er bestemte måder hvorpå et mundbind skal benyttes/bruges såvel som der er et tidsinterval hvori der er en dokumenteret effekt o.s.v.

F.eks. er hygiejne essentiel ved brugen af mundbind i henhold til dets effekt og sikkerhed, det er altså mere end veldokumenteret. Der er altså grunde til retningslinjer i brugen af mundbind i bl.a. sundhedssektoren, så nej det her handler ikke om hvad jeg syntes er korrekt. Men folk tror desværre mundbind er som en handske eller hue, de piller konstant ved det, tager det op og ned, propper det i en beskidt lomme/taske, genbruger det og har ikke tilstrækkelig håndhygiejne når de røre og bruger det. Hvis man ikke kan finde ud af at bruge et mundbind korrekt kan man ligeså godt lade være.

Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til at bruge mundbind så længe beviserne ikke er mere overbevisende i nævnte kontekst, så nej det her handler ikke om at kun tænke på sig selv, men derimod om rent faktisk at gøre hvad der rent faktisk er evidens for virker, såsom håndhygiejne, afstand og minimere antal individer man er i kontakt med. Jeg har selv skåret ned i restaurant, cafe besøg jeg kommer ikke i teater og koncerter som førhen!

Du har tydeligvis heller ikke fulgt med, jeg har trods alt støttet op om tiltagende i foråret i bred udstrækning. Men når man laver regler for noget der ikke tager med hvordan folk bruger det så siger jeg altså stop. Idiotien er jo også komplet man skal kun have det på når man ikke sidder ned, der er simpelthen ikke evidens for noget sådant, oveni hver gang du så rejser dig skal du tage et nyt på, du kan ikke genbruge det uden at have rengjort det (ultraviolet lys eller i mikrobølgeovn med vand) det resultere i et helt abnormt brug af mundbind. Nej hold afstand, vis hensyn og hold høj håndhygiejne.

Der er behov for en udvikling af mundbind der tager udgangspunkt i folks brug og ikke at folk skal lære en bestemt måde at gøre det på samt ikke resultere i massiv miljøbelastning, når det kommer skal jeg nok bakke op om det, indtil da vil jeg ikke.

Skrevet af Forhammeren
Vi er så åbenbart ikke der hvor man vil genere store vælgergrupper med mundbindskrav i fx detailhandlen.

Man er ikke tonedøve længere.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983
@Zanetti

Det er ret godt dokumenteret at mundbind virker. At de ikke virker optimalt hvis du går og piller ved det er rigtigt, men de reducerer stadig dråbespredning. Jeg kan absolut ikke se logikken i, at fordi andre bruger det med mangler vil du ikke. Du bruger vel stadig sprit og vasker hænder, selvom andre springer over eller kun vasker i 10 sekunder. Deraf blinklys-logikken. Det er vel kun 50% i trafikken som kan finde ud af at signalisere korrekt, men derfor behøver man ikke selv være en klovn.

Jeg er da også enig i, at hvis der ikke er et påbud, må det være en personlig afgørelse. Hvis mit lokale supermarked indførte krav for at beskytte sine ansatte, har jeg det fint med det. Anden brug må bero på sund fornuft, som der også er lagt op til i det store hele.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af clausp
@BS:
I dit oprindelige indlæg - som jeg gik i rette med - skrev du:
Hvorfor ikke? Tallet er jo netop så lavt fordi vi tager nogle forholdsregler. Gør vi ingenting, sådan som de gør i USA, så bliver resultatet ligesom det er i USA, hvor der ikke er nogen kontrol over smittespredningen.


Jeg påpegede at disse to påstande var forkerte og nu kører du ud af en tangent for at få det til at handle om noget andet. Godt forsøgt ellers.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Black Spider
Jeg påpegede at disse to påstande var forkerte og nu kører du ud af en tangent for at få det til at handle om noget andet. Godt forsøgt ellers.

Så smitten i USA er totalt under kontrol, for der er kun ca 30-40k nye tilfælde om dagen, og overalt i USA tager man sine forholdsregler, for det gør man lige der hvor du er i Californien.

Det virker som en overbevisende argumentation, Claus. Helt sikkert.
Skrevet af clausp
Du kunne jo bare starte med at erkende at dine påstande var en anelse unuancerede.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Steve Highway-61
Det er ret godt dokumenteret at mundbind ikke virker i nævneværdig grad:


https://youtu.be/YhJf2G02edE
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af jensmoch
Nej det er ikke.

Jo mere smitte der i samfundet, jo større er effekten, med en smitterisikoreduktion på op imod 80%.
Skrevet af Steve Highway-61
100 x 0 er stadig 0.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Kissinger
Steve

Så intet sted, nogensinde, har et mundbind været afgørende for at en person ikke er blevet smittet?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Bosse1983
Det er ret godt dokumenteret at mundbind ikke virker i nævneværdig grad

Gejslings eksempel er direkte sakset fra en norsk undersøgelse, med en smittespredning på 1,9 pr. 100.000 indbyggere.
Gejslings husmormatematik giver ikke alverden af mening, da det ikke er en opskrift på bananbrød med eksakte mængdeforhold han skal skalere op, og han ender med at udelade en mængde mellemregninger.
Ingen advokerer for mundbind som det primære middel til bekæmpelse af Corona. Pointen, som også er den faktiske konklusion i rapporten, er at i tilfælde hvor du ikke kan holde afstand, ikke kan sikre god hygiejne og smittesporing er vanskelig, kan det anbefales. Deraf påbud på offentlige transportmidler. Principielt kunne det også være en begravelse, når du står i kø i Bilka eller tilsvarende, afhængig af smittetal. Her råder sund fornuft.

Det bør ikke være så vanskelig at forstå.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af medc
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Steve Highway-61
Brostrøm på glatis i denne debat.

https://www.facebook.com/2045924975722710/posts/2630792177235984/?vh=e&extid=pJK5V6b6YzhRlaoB

Vi er jo kun 6 mio. i DK, så virkningen er yderst begrænset.

Plus at vi tester mere end 50 gange så mange som i foråret, så det svarer til 10 smittede pr. døgn. Plus at dem der bliver smittede i dag hverken bliver syge eller indlagt i samme omfang.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af jensmoch
At du stadigvæk ikke forstår risikoreduktion er altså ikke Brostrøms ansvar.

Den nyeste metaanalyse viser at der er en risikoreduktion, selv i den laveste ende af spektret er der en risikoreduktion på 6%, og i den højeste ende 80%.

Jo mere smitte der er i samfundet, jo større sandsynlighed for at der er en inficeret i nærheden, og jo mere mening giver det at bære mundbind på steder hvor folk samles indendøre. Jo færre dråber der spredes, jo lavere risiko for at blive smittet.

Det er jo ikke raketvidenskab.
Skrevet af hts
"Plus at vi tester mere end 50 gange så mange som i foråret, så det svarer til 10 smittede pr. døgn. Plus at dem der bliver smittede i dag hverken bliver syge eller indlagt i samme omfang"

Det er godt nok kreativt og et godt eksempel på fordrejning og misforståelse af stats
Skrevet af Steve Highway-61
Hun aner jo ikke sine levende råd. Hun har brugt alle pengene i foråret og kan ikke finansiere en ny nedlukning. Men alligevel har hun i sin ufattelige visdom ændret kriteriet fra respiratortid til ikke en fisk, ikke en fugl (eller mink) må være i smitterisiko og man tester så meget at flere smittede er logisk, plus at hun opererer med et meget lavt 20/100.000 kriterium. Så hun er i sandhed fucked.

Funding og Troels M. kaldte hendes bluff i fredags. Hun anede ikke hvad hun skulle svare Funding.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Kissinger,

Det navn forpligter sgu.

Smittet? Ikke engang syg?

En person?

Skulle det så kunne bære hendes indgreb?

Men alright, hvis man støttede Vietnam-krigen ...

All we are saying is give peace a chance that means you too
annonce
0