Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Nu er det jo hverken første eller anden gang at Sundhedsdatastyrelsens IT-kompetencer er alt andet end imponerende.

Så med historien in mente, er det bedste bud nok noget så simpelt som inkompetence. Om det er hos en medarbejder, eller i systemerne, må vi så se hvis der kommer flere oplysninger ud.
Skrevet af Steve Highway-61
Heldigvis er der jo en modtager af de mails.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af medc
De bør nok overveje at følge retningslinjerne, hvis de vil gøre sig om håb at resten vil, de kære socialdemokrater..

https://www.bt.dk/politik/ministre-blaeste-paa-coronaregler-i-teater-fjernede-afspaerringer-to-gange

https://www.bt.dk/samfund/se-videoen-her-bryder-s-profil-kravet-om-mundbind
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Vincent Gigante
Ak ja, den kære Lars ASLAN Rasmussen - der harclerede I stor stil over det somaliske mindretal i sommers, men ikke er en skid bedre selv.

Det er ikke første gang, at Lars - jeg har en kurdisk far og ved derfor meget om indvandrermiljøet - Rasmussen viser sig som en hykler - efter at have tyet til populisme og billige point.
.
Skrevet af Taco mix
Kan det ikke bare være fordi de går mere til lægen? Jeg ved ikke med jer, men i min by, de få gange jeg har været til lægevagten var det næsten kun udlændinge derhenne. Så hvis de konstant bliver testet hele tiden, er deres hitrate måske også større?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Slettet(522354211604)
Hvad siger I til dette?
Mange spørgsmål dukker op, men får vi nogensinde svar på det? Niks.
Skrevet af Taco mix
Hvad linker du til?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af jensmoch
Han/hun linker til at Bill Gates vil slå alle negerne ihjel og sørge for at kun de stærke, hvide gener får lov til at overleve. At han vil sætte sporingschips i os alle sammen.

At Danmark åbenbart har forpligtet os til at købe vaccine igennem WHO, selvom WHO mig bekendt ikke sælger noget som helst, og vi indtil videre har lavet aftaler med private vaccineproducenter.

At mæslinger slet ikke er farlig, og man ikke skal vaccinere imod den.

At der er coronavæv fra dyr i vaccinen, der vil gøre alle der får den meget mere syge næste gang den kommer.

Og en masse andet vanvittigt nonsens.
Skrevet af OC
Kan det ikke bare være fordi de går mere til lægen? Jeg ved ikke med jer, men i min by, de få gange jeg har været til lægevagten var det næsten kun udlændinge derhenne. Så hvis de konstant bliver testet hele tiden, er deres hitrate måske også større?


Nej, jeg tror sgu´ ikke at det at du har set nogle stykker til lægen, kan forklare hvorfor en demografi der udgør 8,9% af befolkningen samtidigt udgør 1/4 af alle smittede.
La prende Vecino.
Skrevet af Steve Highway-61
jens, nu ikke skære alt over en kam.

Gates-teorien og WHO-teorien er nonsens. Enig.

Vaccinerisici har Søren Brostrøm selv været med til at hype angsten for med sine uforstående og alt for skråsikre udtalelser under HPV-debatten for nogle år siden. Så længe myndighederne ikke tager det alvorligt og stupidt ikke åbent flager de - minimale - risici der er, men bare bliver ved med at anbefale vaccine, får hans linje ikke opbakning bag en tilsvarende politik under corona uden sværdslag han åbenbart ikke kan magte at forholde sig til. Hans 70´er-linje fuld af bedreviden og formynderi er passé.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mercenary
Lose all to save a little
Skrevet af Bosse1983
Er der en spirende anti-vaxer gemt i dig også, Steve? Du går efter fuld plade efterhånden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Steve Highway-61
Bum, ved ikke, men da influenza-vaccine begyndte at florere i start 00´erne havde jeg ikke lyst.

Alt andet lige tager jeg dog også anbefalede vacciner når jeg rejser til fjerne lande.

Brostrøm kan jo have ret vedr. HPV men at takle det på den måde han gjorde er håbløs. Han er et meget emotionelt menneske og den helt forkerte på den post.

Corona ... vi må se. Men det er klart at myndighedernes håndtering ikke gør mig tørstig efter drikken. Dybest set tror jeg ikke man finder en vaccine. Verden har prøvet i 20 år og ikke lykkes. Men det er klart at alle (politikere, markedet) gerne vil bilde verden ind at det kan ske.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mercenary
Jeg synes ikke du skal tage den, Steve.

Det går da alligevel ikke helt så godt for Sverige, som de ellers havde en fest over?
Lose all to save a little
Skrevet af jensmoch
Folk har også haft en tendens til at glemme at der har været en masse restriktioner i Sverige, og selv den gode Tegnell har jo indrømmet at deres frivillige lockdown har været stort set ligeså omfattende som vores juridiske.

De har også først lige åbnet op for at der kan komme besøgende på plejehjem igen, så der har vi da trods alt givet de gamle noget bedre vilkår.

Der har været et nogenlunde stabilt antal nye dødsfald i noget tid, men der har trods alt været nye dødsfald konstant.

Mon ikke de er på vej ind i andenbølgen, som det meste af Europa. Andet skulle da undre. Så bliver det til gengæld interessant at se om de kan holde den ude af plejehjemmene denne gang. Og hvis der igen ses stor smitte på plejehjem, om de så fortsætter strategien med at lade de gamle ligge alene og blive kvalt og drukne i plejesengen, eller om de kunne finde på at behandle dem denne gang. Time will te(gne)ll
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg synes det er misvisende at kalde det en anden bølge. Det er resterne af den første bølge man sparkede til et langt hjørnespark med nedlukningen og som genåbningen naturligt forårsager.

Vi kan lave en poll, Merc.

Steve tag den
Steve tag den ikke og dø
Steve tag den ikke fordi du har en stærk krop
Steve tag den ikke fordi den skader
Steve tag den ikke fordi hovedparten ikke rammes hårdt alligevel
Sjette forslag fra flertal af bolds brugere
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Gustenv@rius
-
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af hts
"Mon ikke de er på vej ind i andenbølgen, som det meste af Europa. Andet skulle da undre. Så bliver det til gengæld interessant at se om de kan holde den ude af plejehjemmene denne gang. Og hvis der igen ses stor smitte på plejehjem, om de så fortsætter strategien med at lade de gamle ligge alene og blive kvalt og drukne i plejesengen, eller om de kunne finde på at behandle dem denne gang. Time will te(gne)ll"

Man kan jo endda snakke om at den bølge der har været var bølge 0.5. Ifølge alle smitter corona på samme måde som influenza, hvilket givetvis betyder at vi endnu ikke har oplevet en "coronasæson" endnu (Eller højst bagenden af en), da denne jo må være samme årstid som influenzasæsonen. Dette gør iøvrigt også sammeligninger mellem en influenzasæson og en corona "offseason" lidt irrelevante.

Synes det er naivt at tro at man kan holde risikogruppen udenfor smitterisiko. Vi taler altså ca 25% af befolkningen. Især hvis vira farer uhindret rundt i et ellers åbent samfund.

Og hvad er det der ikke er åbent? Kan man tillade sig at spærre 25% af befolkningen inde for at 25% af befolkningen skal have lov til at tage i byen?
annonce
0