Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tue69
Hvordan i alverden har man tænkt sig at sørge for, at folk overholder det med max 10 i omgangskredsen foruden husstand og arbejde?

EDIT: Arh, "blot" en opfordring.
Skrevet af tobi
Corona er blevet et spil for politikerne. Se nogle tal stige, tryk på nogle knapper, se nogle tal gå ned.

Jeg hæfter mig også (ligesom Hausser, I´m afraid to say) ved det, der blev sagt om den røde og grønne kurve i foråret og om, at alt, man gik efter, var at undgå en overbelastning af sundhedssystemet. Det har aldrig været tæt på at være en realitet i Danmark. Alligevel skal vi bestemmes over. Hvorfor? Tja, det vil nok redde nogle få liv, men hvor længe skal vi alle stoppe med at leve vores liv? Det var ok i foråret, men nu gider man bare ikke mere.

Mundbind over det hele hjælper jo ikke en skid. Det er bare åndssvagt, forurenende, deprimerende og irriterende. Visirer kunne måske hjælpe. De er kun deprimerende (og ikke de tre andre ting).

Gad vide hvad man ville gøre, hvis der var en sygdom, der faktisk var farlig for flertallet. Det ville måske gå af sig selv (folk ville være mere bange)?
Skrevet af andershansen
Wammen virker syg på pressemødet
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af ForzaDrughi
Det har måske ikke været “tæt på” alene fordi man handlede som man gjorde. At vi som borgere i et af verdens rigeste i-lande, falder på halen over restriktioner, viser vel bare hvor fucking forkælede/priviligerede vi er. At folk skulle udvikle traumer over ikke at måtte komme på stadion eller afholde julefrokoster er tåkrummende pinlige påstande, der bare underbygger pointen.
Vi er åbenbart et par generationer der lider under altid at få hvad vi peger på og som aldrig har stødt på reel modstand, medmindre vores forældre tvang os til at vaske op eller lave lektier.
Kom nu lige ind i kampen lidt!
Skrevet af mikepdk
Jaja, skal nok gøre hvad mor Mette siger...

Pisse irriterende, men kan godt se at det er nødvendigt at bruge håndbremsen inden det ikke kan kontrolleres længere..
FC Barcelona - AC Milan
Skrevet af RobertTheRobber
Takket være folk som hausser og deres fællesnævnere der skider højt og flot på alt undtagen deres ego, skal vi nu have mundbund overalt, samt at forsamlingsforbudet er indskrænket. Tak for lort.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af GammelBitterMand
"Det er jo ret indgribende for folk, at de skal have mundbind på."

First. World. Problems.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
Nogen burde nævne Stræk. Smil. Snak. for Wammen. Men heldigvis er der jo læger til stede.
Batman Close. London W12.
Skrevet af tobi
Okay, så voldsomme indgreb kom der måske heller ikke.
Skrevet af Vincent Gigante
Mundbind-benægterne får en field day nu.

Forudser flere af de der live streams, hvor nogle excentriske typer er besværlige og på tværs i hverdagssituationer - og forhindrer almindelige mennesker - som togkonduktører, sikkerhedsvagter og baristaer - i at udføre deres arbejde, mens de råber paragraffer fra bekendtgørelser op.
.
Skrevet af Geddar , moderator
Altså samme typer som mener vacciner er Bill Gates´ måde at styre befolkningen på?

Det er jo ligesom modstandsfolkene! Det må du da forstå!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af jensmoch
Ikke bare styre befolkningen, Geddar. Folkemord!

Bill Gates har brugt trillioner på at redde afrikanere med vacciner og kampen mod malaria, kun for nu at kunne slå negere ihjel, fordi han synes de hvide er dem overlegne
Skrevet af Svoger
Folkemord? Jeg troede dog mest af alt bare, at det drejede sig om voksne mænd, hvis psyke er så sårbar, at de ikke kan holde til ikke at se fodbold på stadion.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hausser
Det er svært ikke at få associationer til Tyskland i 33. Der er mange der må tænke det samme, hvad fanden var der lige der ramte os? Det er tydeligt vi har et alvorligt demokratisk problem.

Men kunne leve med det, eller i det mindste forstå de ekstra gevind på tommelskruen, hvis folk faldt som fluer og antallet af kritiske patienter var på himmelfulgt. Den har pudsigt nok være stabil i flere måneder? Så det er altså ikke de 13 respirator patienter det er problemet. Tjek..

så hvad vi reelt styrer efter, hvis det ikke er kapaciteten, er altså antallet af smittede, selv om det vel er svært at forstå at smitten i sig selv, bør være et styringsredskab? Smitten er kommet for at blive, som Brostrøm siger det.

Men Himmler Heunicke var heldigvis igen fremsynet og tog toppen al mulig kritik, ved at opremse en række dommedagsscenarier og forklare hvordan vi forhindrede tusinder af døde på denne måde, i fremtiden. Med denne profetiske retorik, så er han svær at sætte skakmat og han kan retfærdiggøre hvad som helst. Folk dør jo, i fremtiden..

Og nu hedder det så hygiejne-bind i det offentlige rum. Er der lande som har gjort brug af disse bind, som har påvist et fald i smitten? Og skal pædagogen eller flaskedrengen nu til at smide mig ud, hvis jeg nægter at gå med den slags?

Da man så ikke troede det kunne blive værre, skulle man høre igen Wammen stå og være selvfed og love flere hjælpepakker som en anden filantrop. Med tanke på den historik som regeringen har med deres epidemdilov og erstatningsansvar, kan det kun efterlade Wammen med én smag i munden. Skam dig.

En trist dag for Danmark. Hånden oppositionen er deres ansvar bevidst.
Skrevet af Svoger
Det er svært ikke at få associationer til Tyskland i 33.

Jeg er på den fjerde Fynsk Forår, efter at have siddet og spillet online og snakket med en barndomsven siden kone og barn gik i seng, og jeg garanterer dig, at det er rigtig nemt ikke at få associationer til Tyskland i 33.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af CPH-Hotspur
Det kunne fedt at få blandingsforholdet på Haussers speedballs, for han rammer den altså lige i røven hver gang.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Slettet(442020220602)
Det er svært ikke at få associationer til Tyskland i 33


Styr dig dog. Himmler?? Du er sgu da helt fortabt og burde sgu skamme dig med den sammenligning. Føj for helvede da.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af tobi
Det er selvfølgelig en dybt usympatisk sammenligning, som i øvrigt heller ikke giver mening.

Men jeg fatter godt nok heller ikke en brik af denne mundbindsforelskelse. Som om de har haft nogen som helst effekt sydpå, hvor smittetallene er endnu højere end her, og hvor de bliver brugt i endnu højere grad.

Det virkede også til, at Brostrøm lige måtte tage sig selv i at sige, at de ikke aner, om de virker.
Skrevet af Altid Ret
Mange debatter nåede uvægerligt et punkt, hvor en eller anden sammenlignede nogen eller noget med Hitler eller nazister[1], hvilket altid endte med at blive betragtet som afslutningen på debatten, og at pågældende debattør blev set som debattens taber.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Altid Ret
Jeg forstår ikke at folk diskuterer Corona som politikere vs politikere. Det skal nok mere ses som politikere vs folket.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
annonce
0