Snak

Mere indhold efter annoncen
Bobby

Jo jeg forstår godt de samfundsøkonomiske konsekvenser, det er jo derfor man ikke lukker hele samfundet ned, men sætter begrænsninger og laver retningslinjer. Oveni vil en ikke inddæmning og afblødning jo resultere i at sygdommen vil få frit leje, hvilket meget hurtigt potentielt kan sygelægge flere hundredetusinde på meget kort tid, igen vil det også have enorme samfundsøkonomiske konsekvenser.

Det kan ikke lade sig gøre det ikke får samfundsøkonomiske konsekvenser.

Igen de konsekvenser må man tage med, det er prisen der må betales og igen de der bakker under har nok ikke i forvejen en synderlig sund økonomi hvis de ikke kan klare et år på smalkost.
Peter Geisler har lige sagt, at gutten der sad og spiste en bøfsandwich på Havnens Perle, havde flere gode pointer. (Han sagde bl.a. "det er jo ikke værre end influenza")

We must screw down the hysteria, som Ricardo ville have sagt.
Lægerne i Norditalien har en lidt anden udlægning.

Men de ved nok bedre på Havnens Perle, trods alt.
Midtjylland!
Ja lad os lytte til en mand på havnen, så kan det næsten ikke blive dummere.
Det spændende bliver hvornår UEFA lukker for alt fodbold. Nu er det officielt en pandemi ifølge WHO.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Men nu er jeg ikke specielt kynisk.


Nej, det lyder slet ikke sådan.

Jeg kaster altid lidt op i munden, når nogen siger vi skal vækste os ud af kriser og problemer. Super fedt med en økonomisk model, der bygger på ubegrænset vækst på en begrænset planet med begrænsede ressourcer.

Men ja, selvfølig skal din portefølje vægte højere end folkesundheden.
Edge lord
Sandwichgutten tog dog fejl. Det er værre, og det bliver langt værre hvis kapiciteten bliver alvorligt overskredet som i Italien hvor man flere steder står i en situation hvor man skal vælge hvem man vil lade dø da man ikke har iltapparater nok. Så kan man hurtigt nærme sig 5% dødelighed.
Løsningen må være at lukke steder som Havnens Perle eller den lokale bodega ned. Så kan det være, at man rent faktisk kan være modtagelig over for de problematikker, som Corona-virussen bringer. I anden tråd var jeg ligefrem fortaler for dommedagsprofetier, fordi jeg forsøger at advare mod spredningen af sygdommen. Der dør jo flere af kronhjorte-uheld om året. Jeg tror, at jeg vil tage den op med min arbejdsplads i morgen. Hvis der dør flere af kronhjorte-uheld, hvorfor så ikke bare holde lukket hele året rundt? Det er som om, at den logiske argumentation i, at dødsratioen skulle være højere ved andre tilfælde end Corona virussen ikke rigtig holder stik i virkeligheden.

Måske kan Whoscored lave en grafisk forklaring på hvorfor, at vi ikke skal tage Corona virussen alvorligt. Velkommen til bold.dk!
"Vi er bare ikke bedre"
Mette indleder med "store konsekvenser" for os danskere. Spændende.

514 smittede. Holy moly.

Skoler bliver helt klart lukket. Det kan ikke være anderledes.
Bobby. Du ville aldrig dø af influenza. Du er sikkert frisk og frejdig. Og skulle influenzaen slå hårdere end normalt, ja så blir du selvfølgelig bare behandlet. No probs! Nu får du Corona og den gør også avs.. denne gang kan du dog ikke få behandling. Der er ingen til at tilse dig, ingen medicin, ingen tid. Desuden er der syge unge mennesker med livet foran sig, der er vigtigere end dig. Nu er du død! På grund af selvudnævnte tosser, der kloger sig på ting, de ikke aner en fløjtende fis om.

Ham den kinesiske læge var 34 år.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/sorg-og-vrede-i-kina-efter-laege-doede-af-coronavirus-dem-der-er-tilbage-toer-ikke
annonce