Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
"Nu prøver jeg lykken igen (og du mobber bare, hvis du synes, sir), "

Åhh lille pus ;)

"Jeg tænker bare at hvis nu de lagde grundlagene frem for de beslutninger, de nu har truffet, så vil du have et hav af interessanter og aktører og eksperter og berørte, der har en mening om at dette og hint er for dårligt?"Tjooh, men eksperter er det vel aldrig dårligt at inddrage? Desuden kunne man vel dele med folketinget? Lige nu kommer der en masse tiltag som ingen rigtig forstår bevæggrundene for og som vi ikke får forklaret. Hvorfor skulle man tage mindst 6 overnatninger og hvorfor uden for KBH, når det ikke er noget sundhedsmyndighederne har været inde over. Det er en ren politisk beslutning. Når den ikke bliver uddybet så kan alle sidde og spekulere på og finde på konspirationer.

" Da AGF var et galehus havde medierne adgang til alskens rygter, sportsdirektøren osv. Det gik dårligt. Så kom Jacob Nielsen og Co. og lukkede totalt ned for det, hvilket har været en succes. Måske har man naivt troet at man kunne kopiere denne model, eller simpelthen valgt at selvom der ikke er en optimal løsning, så er det den vej man går."


Men altså det er jo en privat virksomhed. Det er ikke en rimelig sammenligning. Og det går jo heller ikke særlig godt? Man fumler rundt. Havde man inddraget eller bare informeret de andre partier i beslutningen om at dræbe alle raske mink, så var der måske et klogt hoved, der havde sagt, hov det må man slet ikke.


"For min part skal jeg beklage at jeg havde dig ovre i bunken med den slags, Sir. "


Det er faktisk ret fjollet hvis du havde mig i samme gruppe som folk der har vilde konspirationsteorier, udelukkende fordi jeg stiller spørgsmålstegn ved regeringens håndtering af mink-krisen, som alle raske mennesker kan blive enige om er håndteret ekstremt dårligt. Det forstår jeg faktisk slet ikke. Det minder om den gang epidemien brød ud og alle der spurgte ind til tiltagene blev slagtet. Hvis ikke man var Søren Brostrøm skulle man ikke spørge om noget. Der må da være en mellemvej.

Jeg tror regeringen ved mere end mig. De har adgang til alle mulige eksperter og info. Derfor vil jeg stadig gerne kende baggrunden for de beslutninger der tages. Det er jo fx side 1 i bogen om virksomhedsdrift. Inddrag medarbejderne i de beslutninger der tages og du får meget gladere medarbejdere også selvom de ikke nødvendigvis kan påvirke beslutningen direkte, så er alene bevæggrunden forklaret, noget der giver meget gladere medarbejdere. Med mindre beslutningerne er helt hul i hovedet og baggrunden ligeså, men det skulle vel heller ikke så gerne ske. Heller ikke i samfundet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(522354211604)
Ikke stolted Hausser, mere en handling på baggrund af påbud fra nogle højere end regeringen.
Skrevet af CPH-Hotspur
Mundbind virker jo. Altså at man bliver syg af at bære den samme maske, man har haft i lommen så bakterier rigtigt kan bryde ud. I 2018 havde vi en slem influenza sæson som slog mange flere mennesker ihjel. Disse ting er nemme at holde hemmelige for godtroende folk, faktisk synes de det er sjovt at tease med det der sker, for folk fætter det ikke.

Hvad får dig til at sige, at dette er blevet holdt hemmeligt? Det er da blevet fortalt vidt og bredt, at vi tidligere har haft en hård influenzasæson og mundbind skal skiftes jævnligt.

Ikke stolted Hausser, mere en handling på baggrund af påbud fra nogle højere end regeringen.

Hvem?

Er det Gud? Øglemennesker? Mel Gibson? Aliens?

(Fuck, hvor jeg håber, det er Mel Gibson!)
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Sir , moderator
Non-Negoc.

"Nu skal jeg da passe.på med mine holdninger, ender jo bare med at blive bannet."


Bestemt. Jeg er med i det store scam, og pengene vælter ind, så jeg er nervøs for at du har gennemskuet det hele og afslører det her på bold.dk.


"Disse ting er nemme at holde hemmelige for godtroende folk, faktisk synes de det er sjovt at tease med det der sker, for folk fætter det ikke. De kan holde sig hemmelige, ligesom bilderberg gruppen kan."


Ikke længere åbenbart. The truth is out there...Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(522354211604)
Cph
Jeg svarer på hvordan det i så fald kan være holdt hemmeligt.
Som skrevet tidligere tror jeg bestemt det er de multinationale firmaer som bestemmer.
I 2017 blev det vedtaget en lov om, at alle nationer og stater skal tilgodese multinationale selskaber. Altså tiltag som disse firmaer får profit på. I dette tilfælde kommer medicinalindustrien til at tjene milliarder på vaccine, mens al data om alle mennesker sælges til Tech giganterne. For at nævne nogle.
Skrevet af Daniel V.
Hvis der er nogen som er med i The Deep State, årtusinde gammel kult som styrer Verden bag kulisserne og forsøger at indføre en ny Verdensorden, så er det i hvert fald moderatorerne på bold.dk.
Skrevet af CPH-Hotspur
Der blev simpelthen vedtaget den samme lov i alle lande, der skal tilgodese MNE’er? Hvad er det for en lov?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Sir , moderator
Hvad sker der også hvis man ikke efterlever denne lov?
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Man bliver banned fra bold.dk, hvilket for alvor accelerer ens livs deroute. Død indenfor 14 dage er min prognose. Værre end corona.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Hausser
Niels Høiby skriver noget meget interessant til mig om SSI’s analyser.

“Jeg har nøje gennemlæst den nye foreløbige rapport fra Seruminstituttet over forsøgene med cluster-5 og neutraliserende antistoffer fra kun 9 (!) COVID-19 patienter. Den er mildest talt ikke overbevisende. Kun enkelte af de 9 patienters blodprøver (kun én prøve fra hver patient), der blev undersøgt - nemlig dem, der kun havde lave mængder af antistoffer, var ikke så effektive til at neutralisere cluster-5 stammen som kontrol stammen, mens dem med større mængde antistoffer var lige så effektive overfor cluster-5 stammen som overfor kontrolstammen. Da der ingen oplysninger var om, hvornår i sygdomsforløbet blodprøverne var taget, kan forklaringen lige så godt være, at blodprøverne med den lave antistofmængde er taget tidligt i rekonvalescentfasen, hvor antistofferne endnu ikke fuldt ud har udviklet sig, hvilket tager mindst 3 uger. Det er en banal viden, at man for at se en antistofudvikling, skal tage 2 blodprøver med ca. 2 ugers interval. Det er utroligt, at så banale oplysninger mangler i rapporten, som på den baggrund ikke kan bruges som begrundelse til at aflive alle danske mink.”


Opslag af Henrik Dahl.

Men SSI har selvfølgelig styr på det. Er årsagen til at de ikke vil dele deres data, horribel ringe videnskab?

Er det videnskabeligt sjusk, eller politisk bestillingsarbejde?

Mens vi spekulerer over det, er nordjyderne buret inde..
Skrevet af Steve Highway-61
Stadig ingen der kan forklare hvorfor jeres åh så vigtige nødret kan legitimere brud på grundlovens ret til forsamling, men ikke Mogens aflivning af nogle mink?

Har landet overhovedet en intelligentsia?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af hts
Er det et brud på grundloven? Ifølge Jens Peter Christensen er loven for forsamlingsfrihed lavet for at beskytte politisk meningsdannelse, hvilket der så nu tillades via demonstrationer og derfor står der i bekendtgørelsen at forbudet ikke gælder "politisk eller andet meningsbefordrende øjemed"

Er der iøvrigt nogen af dem der mener det hele er for at tjene penge til medicinal industrien, der har regnet på om det egentlig giver overskud for dem? De ender jo med at dræbe millioner at deres bedste kunder som skulle have dyr medicin i årevis.
Skrevet af Steve Highway-61
Det er en udbredt misforståelse at forsamlingsfriheden kun skulle gælde politisk øjemed. Højesteretsdommeren skrev i øvrigt selv en kronik hvor han henviste til nødret.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Halil
Kåre & pals ser ikke overbevisende ud i en videnskabelig kontekst, når det kommer til “nyt wuhan” snakken.

Det er meget kedeligt.

At der er en del pres fra toppen i diverse styrelser/ministerier er ikke overraskende. Desværre tror jeg objektiviteten kan blive forplumret af det.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Steve Highway-61
Nu har de smadret samfundet i mere end 6 måneder med deres overkill indgreb og så er det nogle mink der får landet i oprør. Det er eddermanme sjovt. Dyr er bare godt stof. Fuck mennesker. LOL. Sid Vicious ville nok have sagt "I killed a mink and did it my way".
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Hausser
Det er bare om at få lukket op for Nordjylland i en helvedes fart. Kan kun gå for langsomt!

https://www.bt.dk/politik/eksperter-om-ny-rapport-ingen-grund-til-at-slaa-mink-ihjel-og-lukke-nordjylland

Mink Mogens tager selvfølgelig skraldet, men det burde også have alvorlige konsekvenser for cowboyen Mølbak og har svært ved at se, at han kan forblive på sin post.

Han har fejlrådgivet
Han har bedrevet uredelig videnskab
Han har skabt panik og frygt med sit "worst case scenarie"
Og han har undladt at dele videnskabelige data undervejs, hvilken også havde forhindret denne fadæse

Ham må ud på hænder og albuer efter den her kæmpeskandale..
Skrevet af Slettet(102143211804)
Nu har de smadret samfundet i mere end 6 måneder med deres overkill indgreb og så er det nogle mink der får landet i oprør. Det er eddermanme sjovt. Dyr er bare godt stof. Fuck mennesker. LOL. Sid Vicious ville nok have sagt "I killed a mink and did it my way".


Mennesker reagerer, helt naturligt, kraftigt på dyremishandling pga. dyrets uskyld. Intet nyt i det. At det her så også ødelægger en masse familier er jo bare dråb(erne) som får det hele til at flyde over.
Stenbrodreng.
Skrevet af Sir , moderator
Det er der er lidt nederen er jo at det bliver frygtelig svært for Mette og venner at rulle beslutningen tilbage. Det med at gå ud og sige "vi begik en fejl" er svært i dansk politk pga alt den polemik der vil komme. Også selvom man baserede sine beslutninger på styrelsesanbefalinger. Så skal man i hvert fald smide dem under bussen.
Dette er en signatur.
Skrevet af Black Spider
Forventer du virkelig at blive taget seriøst nok til at få et svar, Steve?
Skrevet af Black Spider
Mennesker reagerer, helt naturligt, kraftigt på dyremishandling pga. dyrets uskyld. Intet nyt i det. At det her så også ødelægger en masse familier er jo bare dråb(erne) som får det hele til at flyde over.

Du er klar over hvad der ellers skulle være sket med de her mink, ikke?
annonce
0