Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
jensmoch

Det har ellers været ualmindeligt tydeligt hele vejen igennem. Du ser gerne der bliver ryddet ud i ældrebyrden som Sverige er godt i gang med.
Skal vi så også helst nå at slå de gamle ihjel med morfin, så covid-19 ikke står som dødsårsag på attesten?


Igen bliver det sådan helt hysterisk. Er man ikke enig i at ingen pris er for høj i kampen mod Corona, er man nærmest en ren doktor Mengele. Stop det. Du ved udmærket at der allerede er en pris på liv i dag.

Hvis du stadigvæk ikke har forstået at hastigheden af mutationer og dét at de foregår i et andet biosystem end vores er dér hvor risikoen for alvor ligger gemt, er det vist fordi du bare har besluttet dig for at det hele skal passe til din egen virkelighed.


En teoretisk og meget lille risiko og ihvertfald ikke en som giver nogen som helst anledning til at nedlukke Nordjylland.

Nej. Kontaktallet VAR så højt.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ssi-indroemmer-fejl-under-nedlukning/8128259

Kåre Mølbak burde naturligvis have sagt at det var baseret på de seneste undersøgelser fra Norditalien, hvor man havde læst alle dødsattester igennem og kunne konstatere at 95% af de døde havde Covid-19 som dødsårsag. Men det var naturligvis ikke bare noget han trak ud af røven.


Han sagde nu det var baseret på danske tal. Masser af læger har siden tilbagevist det.

Jeg har aldrig sagt at SSI har været perfekte.


Det er godt nok en grov undervurdering og det ved du. Kan du huske Mølbak med dommedagsklokken og worst case scenariet? Han manglende bare at sige at mink-corona i øvrigt gør folk til zombier, for lige at gøre det lidt vildere..

Konklusionerne og deres manglende videndeling har modtaget tilintetgørende kritik af alle, som i alle, andre forskere. Det er uredelig videnskab, slet og ret.

Så fortæl dog hvordan du synes det skal fungere. Hvem skal udvælge eksperterne? Hvad skal de eksperter involveres i? Hvad skal der ske i tilfælde af uenighed?


Hvis er problemet med uenighed? Og da specielt når den rådgivende part åbenbart tager fejl (hej hej Cluster 5)? Det giver kvalificerede beslutninger Jens. Eller, du vil måske hellere træffe beslutninger på et forkert grundlag?
Skrevet af CPH-Hotspur
Igen bliver det sådan helt hysterisk.

Haha, priceless! Oh, the irony...
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Big Ben
Men ok, når man optræder med hagekors og Støjberg står og brager om "dræn sumpen"; så har man diskvalificeret sig selv for al form for sympati og er godt på vej til at sætte den bedste sag, man har haft i årevis, overstyr.
Skrevet af jensmoch
Er det i grunden dig Dunning og Kruger undersøgte, Hausser?
Skrevet af Mercenary
https://www.berlingske.dk/kronikker/en-overlaeges-stroetanker-fra-orkanens-oeje-saadan-ser-livet-ud-paa-en

Lidt læsning til Steve, Hausser m.fl. En skam der ikke er mulighed for praktik.
Lose all to save a little
Skrevet af Steve Highway-61
Mercenary

Tak, jeg kender sundhedssystemet. Hvis de gad være objektive ...

Men det er da et smukt indlæg. Heunicke må i hvert fald fælde en tåre. Hvis han ikke allerede har været inde over det ...

Læger har aflagt lægeløftet så de vil redde ethvert liv for enhver pris. Det er bare ikke muligt og det er den nuværende politik jo også udtryk for. Det er nok den diskussion du allerede har lukket af for.

Ligesom du lukker af for retten til politisk forsamling.

Trods dine gode hensigter ender du bare på det forkerte hold. Med halvfascisterne.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Swup
Kalder man folk fascister har man vel egentlig tabt enhver diskussion... På samme måde som Nazi kortet egentlig.

Men fantastisk du ikke stoler på læger...
Skrevet af jensmoch
Steve stoler kun på sig selv, og i forhold til hvor ofte han tager fejl, og hvor ualmindeligt sjældent han har ret, er det generelt en ret dårlig kombination.

Steve og Hausser virker generelt til at være overbevist om at alle andre tager fejl, og står begge klar til at kaste nazi- og fascistkortet når de bliver lidt presset.
Skrevet af Steve Highway-61
Straks er vennerne klar til at hjælpe. Cute. Minder om en eller anden Stephen King-gyser. Problemet er jo at I allesammen er så store kujoner at I ikke kunne løfte denne debat alene.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af jensmoch
Vennerne? Jeg aner ikke hvem Swup er, men jeg venter dog i længsel på at du sender den globale konklusion om vacciner, du var helt oppe at ringe over.
Skrevet af Steve Highway-61
Hej fjols vi håber sgu da alle på en vaccine der kan lukke røven på Mette men om man også tror det sker ...
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Hausser
Mercenary

Ved ikke om den læge er på et specielt udsat afsnit, men tallene taler indenlunde i den retning han beskriver.

Vi har på landsplan, 21 patienter med Covid-19 lagt i respirator.

De ca. 250 indlagte med Corona, udgør under 2% af de gennemsnitlige dagligt antal indlagt i det danske sundhedsvæsen.

Og her tager jeg ikke højde for at en stor del er indlagt af andre årsager end Corona. Hvor mange der er indlagt af hver, er uvist, men er det halvdelen, har covid19 aktuelt belastet vores indlæggelseskapacitet med 1%.

Og mht. de mange 50-60 årige han ligger i respirator, så lader det da til at næsten alle af dem klarer sig igennem. Gennemsnitsalderen for døde, er jo skyhøj.
Skrevet af Hausser
jensmoch

Vil du hellere tage hurtige, forkerte, beslutninger?

Syntes det virker mærkværdigt at du ikke mener at åbenhed og videndeling omkring Covid-data er vejen frem?
Skrevet af Hausser
Heldigvis er der nogen der fortsætter med at pille i SSIs ageren i Minkgate og jo mere man piller, jo mere lugter det.

Man må i den grad undre over hvad pokker der er foregået på SSI? Der er et kæmpe ansvar som skal placeres i Mink-gate og det vil også involvere SSI på et eller andet tidspunkt. De relevante personer skal drages til ansvar for at levere så dårlig en rådgivning.

https://www.berlingske.dk/danmark/ssi-undlod-at-indvie-egne-eksperter-i-cluster-5-fund-der-foerte-til

Ved ikke om alle kan læse artiklen, men ellers er der nogle citater herunder.Statens Serum Institut oplyser nu til Berlingske, at instituttet ikke har involveret instituttets forskningschef Peter Lawætz Andersen fra Center for Vaccineforskning. Heller ikke andre i den afdeling er blevet inddraget i drøftelserne om den afgørende mutation.


»Det havde været sundt, hvis flere havde været inde for at se vurderingen af de data,« siger Søren Riis Paludan, der mener, at vurderingen af cluster 5-mutationen kunne være faldet anderledes ud, hvis Lawætz Andersen og andre var blevet spurgt.


Professor Lars Juhl Jensen, der forsker i bioinformatik ved Københavns Universitet, finder det højst opsigtsvækkende, at Peter Lawætz Andersen og de øvrige vaccineeksperter på SSI ikke blev inddraget i processen.

»Det er ikke normalt, at man holder data så tæt på kroppen og ikke lader andre vurdere det, før man sender det ud. Og når der er praksis for at dele data, er det jo ikke, fordi at man vil finde svindlere, men fordi vi alle begår fejl.


Hvis SSI ikke overholder de almindelige videnskabelige spilleregler, så begynder eksperter at betvivle deres udmeldinger, hvilket vil undergrave SSIs tillid generelt i befolkningen,« siger Lars Juhl Jensen.
Skrevet af Swup
Vennerne? Jeg aner ikke hvem Swup er, men jeg venter dog i længsel på at du sender den globale konklusion om vacciner, du var helt oppe at ringe over.


Næste gang du kan komme ind i Norge giver jeg en øl! Nu har Steve sagt vi er venner, og han har altid ret. Jeg giver altid den første øl til mine venner!
Skrevet af Hausser
Den politiske styring af SSI går heldigvis ikke ubemærket hen og Enhedslisten har nu kaldt til samråd herom.

Når det lugter af røg..
Skrevet af Will
@ Hausser

Man må i den grad undre over hvad pokker der er foregået på SSI? Der er et kæmpe ansvar som skal placeres i Mink-gate og det vil også involvere SSI på et eller andet tidspunkt. De relevante personer skal drages til ansvar for at levere så dårlig en rådgivning.


Hvilken dårlig rådgivning er det, at SSI har leveret?

Jeg har også det indtryk, at Cluster 5 har fået uforholdsmæssig stor opmææksomhed, når det gælder begrundelsen for at slå minkene ned.

I notatet af 3. november 2020 er det kun nævnt i en kort bemærkning (det er i øvrigt også det notat, som Hans Engell henviser til i det klip, der florerer af ham om Mette F´s motiver ved pressemødet, hvor det meldes ud, at alle mink skal slås ned):

https://coronasmitte.dk/-/media/mediefiler/corona/mink/risikovurdering-af-human-sundhed-ved-fortsat-minkavl_03112020.pdf?la=da&hash=721871D898F1D9F1F9D99E3A002C35F9537F5CEA

Klip med Hans Engell: https://www.facebook.com/100001946011365/videos/4652962634778558/
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Hausser
Will

Hvilken dårlig rådgivning er det, at SSI har leveret?

Jeg har også det indtryk, at Cluster 5 har fået uforholdsmæssig stor opmææksomhed, når det gælder begrundelsen for at slå minkene ned.


Aaarhh, det er vist selvindlysende.

Ellers så spol tilbage til 4. Novembers pressemøde og gense Mølbak snakke om Cluster 5 som Covid-20, Nyt Wuha og worst case scenarie. Det var netop det der fik Pernille Skipper stå og skælve efterfølgende og kræve Nordjylland nedlukket NUUU!

Cluster 5 har hele tiden været hovedet på sømmet for at slå minkene ned og at nedlukke Nordjylland.

Det viste sig så bare ikke at være den smoking gun som det blev fremlagt, da SSI endelig delte deres data. Det blev totalt pillet fra hinandne. At Mølbak og co. så har prøvet at trække i land siden hen, gør intet for at redde dem fremstå dybt utroværdige..
Skrevet af Will
@ Hausser

Har du et link til pressemødet?

Jeg har nemlig ikke set det, men kun klip derfra. Jeg fandt nyheden fra Statsministeriets hjemmeside, og her er SSI´s notat også vedlagt, som jeg skrev om ovenfor, og hvor cluster-5 ikke er nævnt i særligt stort omfang:

https://www.stm.dk/presse/pressemoedearkiv/pressemoede-den-4-november-2020/

Bemærk i øvrigt, at Cluster-5 ikke nævnes i statsministeriets gengivelse af pressemødet.https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af D.B.R. ©
@ Will

Du kan finde den her:

https://coronasmitte.dk/pressemoeder
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0