Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
jensmoch

Din metafor starter ved man troede der var nogen der var ved at bygge en kanon.

Det viste sig dog at være røret til en rutsjebane.

Men for at være på den sikre side lukkede vi dog legepladsen i 4 uger og undersøgte alle i kommunen for krudtslam på fingrene.

Skrevet af Steve Highway-61
Hausser,

Der er masser af positivt ved det. Man slipper for at gå rundt blandt pøblen og kan få mad leveret til døren af nemlig.com. Schweizerost og rødvin. Man slipper for S-tog, busser og kan høre sin yndlingsmusik i bilen hver dag. Betale en P-bøde i ny og næ og synes man bidrager til folkesundheden. Holde telefonmøder og tjene penge mens man er på toilettet.

En omvendt Howard Hughes. Isolere sig for at undgå at isolere sig.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af pukledyret
Alle de her kognitivt mindrebemidlede mennesker som kloger sig på noget de ikke ved en skid om efter at have set en video på YouTube, hvad lavede de før Facebook og YT?

Er det dem, der sad og brugte livet på tekst-tv?
Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af jensmoch
Bare fordi du har nægtet at forstå at cluster 5 hele tiden har været proof of concept, uanset hvor mange der fortæller dig det, Hausser, ændrer det ikke på at der var en kanon, og den lige havde affyret et, heldigvis, ufarligt projektil.
Skrevet af CPH-Hotspur
Data fra tests viser nu, at én uge var 60 procent af de smittede i Nordjylland smittet med en minkvariant.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af andershansen
Forskning tyder på, at millioner af amerikanere havde haft COVID-19 allerede i december 2019.

https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/var-coronavirus-i-usa-foer-kina-slog-alarm-der-er-noget-der-ikke-helt-stemmer
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af jensmoch
https://www.bt.dk/krimi/studerende-jeg-har-aldrig-festet-saa-meget-som-under-corona

Gud fri mig vel, hvor er hun dog dum. Helt ekstraordinært uduelig, og hvis der nogensinde har været en årsag til at smide nogen ud fra en uddannelse, skulle det da være noget som det her.
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis jeg sad som spindoktor og havde brug for nogle talepunkter om hvorfor man indskrænker forsamlingsretten i private hjem, så ville jeg elske hende. I, guder, mand. Ungdommen er åbenbart stadig kun interesseret i at kneppe, koste hvad det vil.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg forstår hende godt Jens. Jeg har meget svært ved at se hvordan politiet har hjemmel til at udstede bøder. Det er ikke et planlagt arrangement efter stk 1 men et tilfældigt møde efter stk 2. Så kan man først give bøder hvis man har opfordret folk til at fjerne sig og de nægter. Lad os se fortsættelsen men klart man bliver provokeret når statsmagten misbruger sin magt. Det er langt fra første gang politiet er fanget i at bøje reglerne.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af elendil
Ja, jeg er også på team Ida. Jeg tror I får stirret jer blinde på noget, midt i jeres forargelse. For som hun selv siger:

Men unge folk som os vil jo bare gerne have det sjovt. Jeg tror ikke, der er så stor forskel på 2. verdenskrig og corona.


og det er svært at være uenig i.
fck-medløber.
Skrevet af Royal Arsenal
Er der nogen der ved hvornår en potentiel vaccine bliver godkendt i EU?
Skrevet af Black Spider
Stolte sociopater er der jo nok af nu om stunder. Folk for hvem "ansvar" og "samvittighed" bare er teoretiske koncepter, der kun gælder for alle andre.

Og jeg kan oplyse om, at midt under 2. verdenskrig, med rationering, udgangsforbud, og bevæbnede tyske tropper som var lige så liderlige som de unge danske mænd, og selvfølgelig en grundlæggende voldsomt meget mere konservativ kultur rundt omkring i landet, så var det nok begrænset, hvor meget folk rendte rundt til private drikkegilder. Man havde sgu nok lidt mere fokus på bare at komme igennem tiden, frem for at gå max lemming, for man skal jo feste!!!

Jeg kan endvidere lige tilføje, at Jens jo tidligere har tilkendegivet, at han er afhængig af hjælp. Hvis han endvidere er ret højt oppe på listen over risikogrupper, så er det vel ikke svært at forstå, hvorfor han får hidsige spasmer over SOSU´er, der reelt skider fuldstændigt på alle former for beskyttelse af sig selv, lige så snart klokken slår fyraften. Det er jo så kun hans egen overlevelse, der står på spil. Og det er så kun en langsom og meget ubehagelig død, som Steve joker med.

Ja, jeg er røvkedelig og ekstremt muggen. Jeg er helt igennem ham gnavpotten, der ødelægger enhver stemning. Men i det mindste er det ikke mig, der slår medborgere ihjel for egen morskabs skyld. Men hey, hvis bare I påstår, at det er slet ikke jeres skyld og I havde slet ikke noget valg, akkurat som spritbillister og voldtægtsfolk gør, så kan I sikkert klare at overbevise jer selv.

Alternativt, hvis der slet ikke er noget ping på samvittigheden, så er vi jo tilbage ved øverste linje i dette indlæg.
Skrevet af repos
Steve Manniche har masser af tid til at analysere Sharknadofilmene nu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Steve Highway-61
Jeg er heldigvis i det private. Og er ikke typen der blindt følger leaders selvom jeg ikke altid watcher mine parkering meters.

I know a place where theres still something going on.

Og der er demo i weekenden.

Mettes bekymring er pjat og dagens udmelding et ligegyldigt slag i luften.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af MUSSEN
Royal Arsenal

Ifølge Heunicke den 29 december og 12 januar:

"Sundhedsminister Magnus Heunicke bekræfter på Twitter, at de første danskere potentielt kan få et skud vaccine mod covid-19 allerede i januar.

Det sker, fordi de to første virksomheder nu har søgt om hastegodkendelse af deres vacciner i EU.

Ministeren oplyser, at Det Europæiske Lægemiddelagentur tager endeligt stilling til vaccinerne for Pfizers vedkommende 29. december og Modernas vaccine 12. januar.

Hvis vaccinerne bliver godkendt, skal de fragtes til Danmark, og derefter vil man kunne begynde vaccinationen."
Skrevet af Black Spider
Mettes bekymring er pjat

Som sagt, stolt sociopat.
Skrevet af Steve Highway-61
Sagt af et epsilon.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Black Spider
Det er ikke just en stærk bemærkning, der fuldstændigt modsiger påstanden om din manglende samvittighed, Steve.

Skrevet af Steve Highway-61
Din konsensusmani, BS. Ikke min. Jeg har samvittighed overfor min backbreaking business to quote Conrad.

Bare fordi du ikke har noget at bruge din individualitet til.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Hausser
Black Spider

Men hey, hvis bare I påstår, at det er slet ikke jeres skyld og I havde slet ikke noget valg, akkurat som spritbillister og voldtægtsfolk gør, så kan I sikkert klare at overbevise jer selv.


Wow, er det dig Mr. 600K? Jeppe Bruus?

Det er vist også andre måder at blive smittet på en dødsdruk.

Hjulene skal holdes i gang, det er regeringen vist også enig i og så accepterer vi den, trods alt meget marginale, risiko der findes. Omkostningerne ved at lade være, er værre..

Vi kan ikke alle sidde i kælderen og spille rollespil.
annonce
0