Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Så det er en undskyldning for at putte med de oplysninger? Wow. Så er du jo fascist ;-)
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Vincent Gigante
Og jeg kan oplyse om, at midt under 2. verdenskrig, med rationering, udgangsforbud, og bevæbnede tyske tropper som var lige så liderlige som de unge danske mænd, og selvfølgelig en grundlæggende voldsomt meget mere konservativ kultur rundt omkring i landet, så var det nok begrænset, hvor meget folk rendte rundt til private drikkegilder.Er det noget, du ved med sikkerhed - at befolkningen/de unge lagde en dæmper på det glade liv og festlighederne under besættelsen?


5 år er sgu lang tid at blive holdt hen. Mennesker er gode til at tilpasse sig alle slags siutationer - og hurtigt finde en normal.

Mit indtryk er, at hverdagen (hurtigt) for de fleste forsatte som hidtil under besættelsen - og de unge vandt forskellige (om)veje til at hygge, feste og nyde livet.

Ellers er jeg enig i meget af det, du skriver.

Edge lord
Skrevet af hts
I hvilke lande har den tilgang været effektiv, Steve? Nul lande? Til gengæld har man forsøgt med tilsvarende "gør ingenting" tilgange i både Sverige og USA. Og UK. Og det gik da ikke skide godt, synes du?


Lidt sjovt at man stadig har den tanke ift Sverige. Det var kun i 3 (Dårligt valgte) uger i foråret, de var mest åbne i norden.
Skrevet af ToonInStoke
Men i de 3 uger brugte skeptikerne enhver lejlighed til at henvise til at vi blot skulle kigge over Øresund. I dag, not so much :)
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af hts
Nej, men netop derfor ændrede de vel taktik. Delvist
Men som Sverige, Tårnby plejehjem, hospitalet i Roskilde og tildels minkfarmene har fortalt os, så er det meget svært at holde nogle områder adskilt fra smitte, så snart smitten når et vist niveau i samfundet

https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index?tab=chart&stackMode=absolute&time=2020-01-22..latest&country=DNK~SWE~NOR~ISL~FIN®ion=World
Skrevet af Black Spider
Er det noget, du ved med sikkerhed - at befolkningen/de unge lagde en dæmper på det glade liv og festlighederne under besættelsen?

Jeg ved hvad mine adopterede forældre har fortalt af anekdoter fra dengang. Det er selvfølgelig ikke et landsdækkende billede, og så gamle var de heller ikke. Men de var trods alt til stede.

Selvfølgelig har unge folk forsøgt at have det så sjovt, som de nu kunne, når tiden og stedet var til det. Selvfølgelig har nogen fundet mulighed for at mødes og have det hyggeligt.

Men der hvor jeg stejler, er når man sætter det i relation til moderne fest-kultur med non-stop party fra torsdag til søndag, hvor man bare tåger rundt og fester løs hos folk, man grundlæggende ikke kender, sammen med 25 folk, man heller ikke kender.

At det skulle have været et udbredt tema, specielt i de senere år af besættelsen, det kan jeg simpelthen ikke få til at passe med familie-anekdoterne.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Kill ´Em All
Skrevet af Steve Highway-61
Annihilate Kill Kill Kill
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Steve Highway-61
Godt så. Smitten sker på Vestegnen og vi andre i Kbh skal betale prisen fordi racist-Mette lige på dette punkt ikke vil udskamme de indvandrere hun har jordet så mange gange. Jesus fucking Christ.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af jensmoch
Der er 480 smittede pr 100.000 indbyggere i Københavns kommune den sidste uge.

At den er en lille smule højere på Vestegnen ændrer ikke en duit på at smitten i KBH er alt, alt for høj. Og at du ikke bliver straffet for at at indvandrere på Vestegnen render rundt og hoster hinanden i ansigtet.
Skrevet af Steve Highway-61
Det ændrer heller ikke ved at vi ikke kan få at vide hvor og hvordan der smittes så man kan vurdere restriktionerne.

De fleste neutrale jeg taler med mener hun er bange for at udskamme indvandrere. Hvilket er grotesk på flere planer hvis det er rigtigt.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af GammelBitterMand
Hvis nu man rent faktisk vidste præcis hvor og hvordan der smittes, så ville meget jo være anderledes. Så kunne man bare undgå præcis de situationer uden at undgå alle dem, hvor folk ikke bliver smittet. Men nu er det jo ikke et spil med perfekt information vi er ude i.

Bare af nysgerrighed, hvor finder du alle dine neutrale samtalepartnere?
Batman Close. London W12.
Skrevet af jensmoch
Så brok dig til kommunen. Det er ikke noget der er hemmeligt, og det er ikke noget hverken Mette, Søren, Kåre eller andre har bestemt.

I Århus er der daglig opdatering fra kommunen, med hvor smitten sker. Kun postnumre med under 5 smittetilfælde anonymiseres.

Spredning på postnummer, aldersfordeling og på uddannelsesniveau.

https://ledelsesinformation.aarhuskommune.dk/aarhus-i-tal/default.aspx?doc=vfs://Global/AARHUS-I-TAL/Covid-19-Oversigt.xview
Skrevet af Steve Highway-61
Prøv at høre her Einsteins, vi har en fucking statsmyndighed til at sidde og kime folk ned dag og nat og opspore de skide kæder, så bild mig ikke ind de ikke præcis ved hvor den smitte kommer fra.

Neutrale er eufemisme for folk jeg forgæves har banket løs på med mine argumenter i 9 måneder men som stadig støtter ginger´en.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af jensmoch
Så du har selv lavet en af de klassiske formodninger, uden at have snakket med nogen, og uden egentlig at have undersøgt noget? Det er sgu godt at se at du ikke ændrer dig, Steve. You do you, and all that.
Skrevet af Steve Highway-61
Og du som altid, hendes tro væbner i medgang og modgang.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af jensmoch
Problemet er jo at dine argumenter ikke bare har været dårlige, men helt horribelt forkerte.

Helt fra at din formodning var at det bare var et muteret influenzavirus, at det pludselig var en ny SARS, til at Mette gjorde det dårligt fordi hun er en kvinde, at Manniche-modellen var the shizzle, vi skulle bare gøre som Sverige, og selvfølgelig den, i øvrigt virkelig interessante, videnskabelige publikation du ikke selv havde læst før du påstod at den var en global konsensus om at en vaccine var umulig.

Og nu mener du så at det er Mette der ikke vil fortælle dig hvor smitten foregår, selvom hun ikke ligefrem har ansvaret for hvad Københavns Kommune vælger at offentliggøre.
Skrevet af Steve Highway-61
Og du, kære jens, lukker bare øjnene og håber uden vider at hun har ret i et og alt.

Nok mest fordi du selv er lidt bange, hvad jeg ikke er uforstående overfor, men det gør at du ikke er upartisk.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af GammelBitterMand
Opsporingsenheden har samme udfordringer som man i øvrigt har i retssale. Jeg går ud fra du kender lidt til troværdigheden og pålideligheden hos vidner?

Hvis det skal virke mere effektivt, så er man ude i mere stasi-lignende metoder. Skal vi det?
Batman Close. London W12.
annonce
0