Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Det er vi allerede. Folk bliver jo kimet ned.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Flying Dutchman
Det er rart at vide, at Stevie også er substansløs i andre tråde.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Næsten samtlige intensivpladser i Sverige er nu besat hvilket betyder at det svenske sundhedspersonale snart skal til at vælge hvem som skal leve og hvem som skal dø.

Så er det vist endegyldigt slut med at plædere for "den svenske model".
Skrevet af Mercenary
Der var ellers en kort opblomstring i sensommeren.
Lose all to save a little
Skrevet af jensmoch
Har du haft for travlt med at forklare Connie hvorfor Bonfire of the Vanities er en af de bedste film i historien, Steve?

For hvis du nu rent faktisk havde fulgt med i tråden, i stedet for at komme med dine fejlskud når du lige støder på noget spændende Rasmus Nøhr har skrevet, ville du også vide at jeg jævnligt har kritiseret regeringen, og ofte er kommet med mine bud på restriktioner længe før regeringen har introduceret noget lignende.

Sådan har det været siden foråret.

Jeg har aldrig behandlet Covid-19 politisk, og jeg har aldrig i mit liv stemt socialdemokratisk, og håber da aldrig det skal komme så vidt. At regeringen langt hen ad vejen har fulgt sundhedsmyndighederne, og jeg ofte har samme bud på restriktioner som de danske eksperter der arbejder med det viser sig at have, er da kun rart.
Skrevet af GamleDreng
@Steve Highway-61

Det ændrer heller ikke ved at vi ikke kan få at vide hvor og hvordan der smittes så man kan vurdere restriktionerne.


Det er et klassisk problem indenfor sandsynlighedsregning du ramler ind i. Jeg har hørt flere gå ned af den vej, men det er en forfejlet måde at anskue problemet på.

Hvis du isolerer den enkelte begivenhed, så er der en meget lille smitte risiko. Om det så er på cafe, restaurant, bar, biograf, i skolen osv. osv. Vi snakker om meget små sandsynligheder, som det ikke giver mening af sammenligne.

Problemet er, at hvis vi gentager et eksperiment med en meget lille sandsynlighed nok gange, så kan sandsynligheden for, at begivenheden sker pludselig blive meget stor.

Det klassiske eksempel er nok, hvor mange personer, der skal være til stedet i et lokale før der er over 50% chance for at to eller flere personer har fødselsdag samme dag i året (den svinger ved 23 personer).

Derfor er man nødt til at fjerne eksponeringen og så kan det godt være, at biografen er lidt mindre smittefarlig end en cafe. Og, at et fodbold station er lidt mindre smittefarlig end svømmehallen osv. osv., men det er ikke meningsfyldt at sammenligne og rangere disse sandsynligheder, da de alle er meget små.

Derfor er bedste mulighed at begrænse antallet af gange vi gentager "eksperimentet".
Skrevet af GammelBitterMand
Apropos små sandsynligheder er en tilsvarende anskuelse jo, at der også er nogen, der vinder Euro Jackpot engang imellem.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
Steve, din ål. Altså, mand, jeg er imponeret. Så fordi man ringer til folk og spørger dem, hvor de har været, så er det dels en fuldstændig og objektiv redegørelse af deres bidrag til smittekæder, dels 100 % stasi. Hav en fremragende dag, du flyver højt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Steve Highway-61
Jens. Det ændrer ikke ved at du fablede noget om at du var i risikogruppen og din post om dit helbred og at det derfor er vanskeligt at tage din meget regeringsvenlige holdning helt alvorligt. Men som jeg skrev respekterer jeg din frygt. Din.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Hvor er du dog et fattigt menneske, Steve.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MUSSEN
Hvor mange der smittes in brancher

Hvad det dette du ledte efter Steve?

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-12-09-tal-fra-ssi-viser-hoej-smitte-i-restaurationsbranchen
Skrevet af jensmoch
At du vælger at se det som regeringsvenligt, er jo bare endnu et tegn på at du er helt sat, når det kommer til forstand på virus.

At den danske regering, med støtte fra hele Folketinget, vælger at lytte til de eksperter vi har ansat til at rådgive om netop den slags, bør da kun være glædeligt. Særligt med tanke på hvor meget bedre vi har klaret os igennem indtil nu, i forhold til andre lande.

Jeg er helt med på at du har lagt dig fast på en idoldyrkelse af at gøre ingenting, men det er der sjovt nok ikke en eneste ekspert på verdensplan der længere synes er en særligt god idé.

Hvis du derimod prøver at læse hvordan jeg har forholdt mig til virus og håndteringen, ligger det meget tæt opad hvad eksperter over hele verden, både sundhedseksperter og økonomer, anbefaler som bedste løsning.
Det er ikke tilfældigt, men det man får ud af rent faktisk at sætte sig ind i et emne før man begynder at gøre sig klog på det. Du burde prøve det en dag.
Skrevet af Svoger
Jeg tror faktisk, at din argumentation kunne blive bedre, hvis du går tilbage til din klassiske ageren, Steve: et random citat.
Du kan fx starte ud med Live and let die. Hvis ikke du har for stærk en holdning til om Roger Moore måtte portrættere James Bond, selvfølgelig.

Selvom Kaffe engang skrev til dig, at filmcitater ikke er argumenter, eller noget i den stil, skal du ikke ligge under for sådan en venstreorienteret tølper
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Kaffe
Jeg har tilbragt tilstrækkelig lang tid på SoMe til at være blevet reaktionær, så det der kan du godt holde op med at kalde mig.
Niddets arkivar
Skrevet af Steve Highway-61
... mere en ordveksling mellem Scarlett og Rhett

- I never really loved Ashley.

- You certainly gave a good imitation of it ...
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af ToonInStoke
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af hts
Næsten samtlige intensivpladser i Sverige er nu besat


Er det ikke, trods alt, kun i Stockholm?
Skrevet af Interforlivet
@hts: Jeg har læst det på Politiken som i hele Sverige. Men jeg læste det hurtigt, så jeg kan sagtens tage fejl.
Skrevet af hts
Skrevet af andershansen
Hvorfor er der pludselig så lang ventetid på coronatest? Har mange symptomer, og kan smittetrykket derfor antages at være endnu højere, end tallene viser?
http://www.paulgraham.com/disagree.html
annonce
0