Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vincent Gigante
Der er også nogle, der har banket på hos ældre klædt ud som læger - eller udgivet sig for at være fra sundhedsmyndighederne i forbindelse med corona - hvorefter de stjålet fra de ældres huse.

De er disse mennesker, der forfalder til kannibalisme i postapokalyptisle film som The Road.
.
Skrevet af jensmoch
Jeg frygter, eller nok nærmere forventer efterhånden, at USA vælter fuldstændig. Det ender med at blive langt værre end i Kina.

Nu har Google også været ude at sige at de ikke har noget som helst med en national hjemmeside at gøre - step 1 i Trumps store plan der blev fremlagt i dag.
Skrevet af Bosse1983
Det er lidt lolleren, hvis ikke det var så tragisk. Min nabo er driftsansvarlig på det lokale indkøbscenter, og fortæller om en kraftig stigning i butikstyverier, samt folk der bryder toiletpapir-dispensere op, for at få fat i det sandpapir der er på indersiden. Nyligt monterede dispensere med håndsprit er også blevet stjålet. Hvis man gør den slags, hvad er det så for en eksistens man prøver at redde?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Steve Highway-61
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af clausp
Ham den svenske statsepidemiolog er sikkert skolet samme sted som de to overlæger i epidemiologi som på dansk tv sagde at de ikke var nervøse og at de rådede folk til at tage på skiferie alligevel. Måske er jeg belastet af at kunne matematik, men hvordan kan de udtale noget så dumt?

I øvrigt er der en kæmpe forsinkelse fra folk bliver inficeret til der stilles diagnose. Hvis man kigger på udviklingen i smitte og tager højde for denne forsinkelse, så er der formentlig mellem 10 og 100 gange flere smittede end statistikkerne siger. Det burde en epidemiolog fandme også være klar over.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Sværdfisk
Jeg er i Argentina med fly hjem om 8 uger fra Peru, der har aflyst alle fly ind og ud i en måned, og nu skal alle danskere helst rejse hjem, hvis vi da ikke vil undgå flere restriktioner og karantæner. Livet leves ellers stille og roligt her, så det føles lidt absurd at skulle hjem til corona og kulde.
Skrevet af Nerazzurri2011
https://www.theverge.com/2020/3/13/21179118/google-coronavirus-testing-screening-website-drive-thru-covid-19

Som jeg læser det, så er det et søster-selskab af Google der står for siden. Lidt letkøbt af trumpeten at bruge Googles navn, og så liver han vidst også lidt mere end hvad godt er. Han er sgu for viderekomne.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af Taco mix
De folk der hamstre:

Jeg gad godt se en map over deres evt. jobfunktion. Hvor længe og hvad de evt. laver (eller ikke laver) på arbejdsmarkedet i øjeblikket.

Har flere bekendte der arbejder i detail der siger at det er de samme arbejdsløse der for alt i Verdenen skal sikres på overlevelse, om hamstrer alt om morgenen. Ret ironisk egentlig. Men sikkert også farligt at sige i en moderne krænkelsesverden.

God weekend til Alle. Pas på I ikke bliver forkølet.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af SotD
Dem der handler ind til et reelt formål - barnedåb f.eks. er vel lovligt undskyldt. Hvis man havde planlagt en tur til grænsen næste weekend, er man jo nødt til at komme lukningen i forkøbet, men de der tager til grænsen for at handle smør og lokumspapir, skulle nægtes indrejsetilladelse...
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(562140202803)
Ja, når vi alle skal dø, så lad de arbejdsløse dø først.

Der skal vel prioriteres.

Moderne triage.
Skrevet af Mercenary
Set bort fra det moralske, så er det eddermame en vild pakning af en indkøbsvogn.
Lose all to save a little
Skrevet af Mercenary
Du er fyret, Tenver!
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(161328200907)
Alle offentlige institutioner lukket, alle hamstrer løs. Alt er lukket.
Nu har de fjernet hjemmets ukrænkelighed, givet dem selv lov til at invadere private hjem uden dommerkendelse. Der er ingen der kan blive opereret med mindre det er livstruende. Man må ikke rejse ud af landet, eller få besøg fra udlandet.
De røde i regeringen elsker dette scenario. De elsker at styre folks liv. Det er hver gang de er ved magten, så eroderer ens frihed lige så stille, som en sandbanke ved vesterhavet.
Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro vi boede i NordKorea.

Faktum er at der er 4000 smittede i Danmark. Ikke en eneste er død af vira her i landet. Jeg er med på at overdrivelse fremmer forståelsen, men dette er gået alt alt for vidt. Folk er sgu som lemminger der panikker hver gang de forbandede nyheder har en ny agenda.
Brug dog den sunde fornuft i stedet for dette panik lort. Hvad sker der for folk?

Jeg er ikke i tvivl om at det er en virus man skal have respekt for, men helt ærligt, en normal influenza tager mellem 800 og 1000 hvert år. Hvorfor er der ikke gjort noget i de foregående år?
2020 Lemmingens år!
Alex Ferguson: "Elland Road is the most intimidating venue in Europe." Leeds! Leeds! Leeds!
Skrevet af CPH-Hotspur
Nu har de fjernet hjemmets ukrænkelighed, givet dem selv lov til at invadere private hjem uden dommerkendelse.

Nej, det fjernede de da fra det, der blev vedtaget?

I det her tilfælde, er det jo ikke nyhedsmedierne, der er problemet, det er sygdommen. Nyhedsdækningen har ikke været fordrende for en fornuftig reaktion hos den ængstelige befolkning, men nu tager myndighederne jo ikke deres beslutninger på baggrund af, hvor mange breakinggule overskrifter Ekstra Bladet har.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Bosse1983
Kan Mette ikke stille sig op og sige, at vi lukker Nord Korea eller Sibirien. Det lader til at tumpenakkerne valfarter til alt som er lukningstruet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(161328200907)
men nu tager myndighederne jo ikke deres beslutninger på baggrund af, hvor mange breakinggule overskrifter Ekstra Bladet har
Er du sikker?
Alex Ferguson: "Elland Road is the most intimidating venue in Europe." Leeds! Leeds! Leeds!
Skrevet af CPH-Hotspur
Er du sikker?

Ja, vi har veluddannet fagpersonale, der forsker og i internationalt samarbejde deler viden, som kan danne baggrund for en hensigtsmæssig, risikobaseret tilgang til håndteringen af den her sundhedskrise.

Kan Mette ikke stille sig op og sige, at vi lukker Nord Korea eller Sibirien. Det lader til at tumpenakkerne valfarter til alt som er lukningstruet.

Hvis bare det var så vel...
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Vincent Gigante
https://graphics.reuters.com/CHINA-HEALTH-SOUTHKOREA-CLUSTERS/0100B5G33SB/index.html

Patient 31 har satme været aktiv med smitten.Apropos.

En bartender på en bar i det populære østrigske skisportssted Ischgl har stået bag disken med corona-smitte i 14 dage uden synlige symptomer. I sit arbejde brugte han en fløjte til at kommunikere i den høje musik. En fløjte som fulde gæster snuppede og sendte på omgang i baren.

Mindst 200 af nuværende danske smittede er blevet smittet i Østrig - en stor del i Ischgl og den nævnte bar, der er stamsted for områdets danskere..

Hverken de danske eller østrigske sundhedsmyndigheder lagde 1+1 sammen og tænkte, at Tyrol-området grænser op til Norditalien.

Det er meget sent, at de danske myndigheder blev opmærksomme på smitte i Østrig. Det har boostet antallet af smittede gevaldigt.

https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/ECE12006148/populaert-skisportssted-har-vaeret-med-til-at-lukke-danmark/


EDIT: Shit patient 31 kom vidt omkring. Sikke en klaphat.
.
annonce
0