Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Kender ikke lige jeres historik, men om de små erhvervsdrivende taber 20.000 pr måned eller 50.000 kr kan vel være lige skrapt alt efter hvor stor en biks man driver. Det er mange der er helt i knæ pt.
Hvis man kan åbne i nogle regioner vil det være positivt for disse. Jeg kan dog ikke helt gennemskue hvordan det skulle kunne lade sig gøre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Svoger

Du må selv ulejlige dig og i gang med søgningen.

Denne frisør drev en lille forretning med en 2 ansatte, en af dem en elev. Regnskabet var fremlagt, intet pakket ind.

Og tabet var selvfølgelig efter hjælpepakker, det siger sig selv. Arbejdsgiver får jo kun dækket en del af tabet.

Og det er vel åbenbart indlysende at tabet kun bliver større hvis forretningen er derefter?

Bryder det med din virkelighed at mennesker taber masser af penge på en nedlukning?
Skrevet af Svoger
Det bryder med min virkelighed, at den typiske frisør skulle tabe 50-100.000 personligt om måneden. Der er mig bekendt en temmelig stor kutyme i den branche for, at man som salonejer lejer pladser ud til andre, og får noget af omsætningen til sig selv. Beløb på 50-100.000 kan ikke være typiske, andet end folk der driver relativt større forretninger end normalen blandt almindelige frisører.
Jeg antager, at det er din måde at indrømme, at du ikke kan finde ret mange af den slags eksempler. Det sidste du skriver er i øvrigt en stråmand, som du kan stikke lige så langt skråt op, som alt det andet idioti du udgyder.

Sir, det er ganske givet hårdt for den enkelte, det har jeg aldrig benægtet. Men come on, havde PST eller tilsvarende smidt et eksempel på et eller andet fra Socialdemokraterne eller fagforeningerne, som lynhurtigt kunne påvises ikke at være typisk i Dansk Politik-tråden, havde du været over det som en høg.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Tåbeligt skrevet Svoger
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Svoger

Har du ikke untermenschenvaccinemodstandere du skal råbe noget mere af?

https://nyheder.tv2.dk/business/2021-01-29-se-regnestykket-saadan-draener-nedlukningen-to-danske-butikker?fbclid=IwAR2S1B-OW3ZDKKZktbhcuVw4PYccW7zNhwCPWxuOVjbdrnUVrDkCHkgwqio

Men tro du da bare på hun er et enkeltstående eksempel og det samme med pladebutikken.

Er det dig Mette?

Skrevet af Svoger
Jeg har aldrig, som i aldrig, benægtet, at de ikke taber penge. Det er vildt at du enten er så gal, eller så fin, at du ikke kan se det.

Hende der er fra Amager. Med to ansatte. Du nævnte knap så store jydske byer og 50-100.000 sidst, denne gang ´blot´ 50.000 og nævner Rønne.
Jeg tillader mig fortsat at tvivle stærkt på, at frisører i de byer betaler det samme i husleje som frisører på Amager, dels igen at påpege, at flertallet af frisører formodentlig ikke er som den på Amager nævnte, herunder at de der driver en forretning hvor de lejer pladser ud til frisører, ikke ´bare´ er frisører, men også driver udlejningsvirksomhed.
Havde du skrevet, at bl.a. selvstændige som fx frisører taber en del penge, havde jeg aldrig benægtet det. Jeg er udmærket klar over, at man ikke får alt dækket.

Men find nu bare de provinsfrisører, der taber 100.000 efter skat om måneden. I stedet for en fra Amager, som måske taber 50.000 (forudsat at hun i øvrigt har kunnet holde en løn til sig selv på 30.000 efter skat).
Jeg kunne forestille mig, at der kan findes nogen i de større byer, som taber op imod det, men så er det frisører med adskillige ansatte og/eller meget dyre huslejer. Det kan ikke være typefrisøren, og da slet ikke i en af de knap så store jydske byer.


Og stop nu de nazireferencer. Det startede pinligt ud for dig, da du prøvede at sammenligne dig selv med modstandsfolk langt tidligere i forløbet, hvor en anden bruger lynhurtigt påpegede for dig, at du nærmere et idioter der ikke vil rulle mørklægningsgardinet for. Det bliver ikke bedre for dig, at du nu fortsætter. Jeg husker i øvrigt fortsat, at du har anvendt det at være mandlig homoseksuel som skældsord i en eller anden ligegyldig debat, muligvis om noget musik, hvilket du tydeligvis ikke havde problemer med. Så næste gang du vil henvise til noget med nazister, så mind dig selv om, hvordan de så på homoseksuelle.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af qanatoli
Det kunne tyde på at den rigtige og naturlige måde at få bugt med virussen på er at lade unge og raske mennesker blive smittet og deraf opnå en hvis immunitet eller mutation til en mildere version.


Jeg stejler over “rigtig og naturlig”. Tilgangen vil formentlig virke på et overordnet niveau, men spørgsmålet er hvor mange liv det koster på vejen. Befolkningen i Manaus synes nok ikke at flokimmunitet var vejen frem.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Svoger
Artiklen, hvis det er den jeg læste tidligere, siger endda direkte, at man ikke aner hvor mange menneskeliv det har kostet i processen. Fordi det ikke opgøres. Tag lige Indiens sundhedssystem og læg sammen med mulig så generel smitte, at der i dag er stort set immunitet, når man har set hvordan det er gået bare i Italien.


For det danske samfund er det virkelig noget røv, at idioter bosat i fx København ikke kan fatte, at de skal holde sig fra aktiviteter i eksempelvis jyske kommuner, som ellers måtte være klar til at åbne op for nogle aktiviteter.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hausser
Svoger

Nå nå, nu tæller den frisør pludselig ikke fordi hun har ansatte og i øvrigt bor på Amager. Hun falder helt uden for normen.

Det burde være oplagt for dig at forstå, at jeg nævnte Rønne, Billund, Ringkøbing osv. fordi der overhovedet ingen smitte er de byer.

Beklager jeg ikke lige have samtlige regnskaber fra frisører i provinsen på rede hånd, skulle havde vist at det var kontroversielt at de tabte mange penge og alle dem i de større byer, eller med flere ansatte, ikke talte med. Klart nok. Og der findes da masser af frisører i provinsen med en del ansatte og flere saloner, men de tæller heller ikke med, selvfølgelig.

Referencer til totalitære regimer, tilkommer dem med totalitære meninger. Dem der står klar til at smide danske værdier og moral på bålet og diskriminere en stor del af befolkningen pga deres holdning, skal mindes om historien..
Skrevet af tobi
@Svoger

Stærkt at forvente, at vi lige alle har overblik over kvaliteten af Indiens sundhedssystem.Nåh, jeg glemte lige, at fordi der er mange mennesker i landet, og det ikke ligger i Europa eller har engelsk som primært srog, så må det være udueligt.
Skrevet af jensmoch
Der var nogle indere der tilbage i efteråret talte dødsannoncer i lokale aviser og tv, og umiddelbart nåede frem til at det reelle dødstal formentlig lå et sted mellem 500.000 og 1.000.000.

Hvor nøjagtige deres tællemekanik er, aner jeg ikke. Men det er nok markant mere sandsynligt end de 150.000 sundhedsmyndighederne og regeringen har fiflet med, for at få det til at se ud som om de var episke til at håndtere den.

Det er f.esk. bredt kendt (og indrømmet) at de ikke har talt folk med, der var alvorligt syge i forvejen. Og på nogle af de offentligtdrevne klinikker har man bare undgået at teste folk der kom ind med så alvorlige symptomer at de risikerede at dø. I andre tilfælde er folk blevet indlagt med Covid-19 og alvorlige symptomer, men de nåede lige at teste negativ inden lungebetændelsen tog livet af dem, og vupti, så var det jo ikke covid-19.

Så vi skal nok ikke stole alt for meget på deres officielle tal, som tingene ser ud lige nu.
Skrevet af Slettet(481300221801)
@Jens

I andre tilfælde er folk blevet indlagt med Covid-19 og alvorlige symptomer, men de nåede lige at teste negativ inden lungebetændelsen tog livet af dem, og vupti, så var det jo ikke covid-19.

Så kan man jo omvendt sige at der historier om folk der smittet med covid-19 i europa og dør af andre årsager, men stadig vil tælle med i statistikken for død med covid-19. En borger på et hospice kan blive smittet med covid-19 og tælle med i statistikken.

Så med din teori, så kan man heller ikke stole på vores tal.

Det lyder af mange, men det er faktisk under 0.10% af indiens befolkning. Meget kynisk sagt, så er det jo desværre det der sker når en pandemi rammer. Læg dertil at 98-99% af dem som dør, er mennesker over 80år og i mange tilfælde måske maks havde 1år tilbage. Igen meget kynisk, men dem som gerne vil isolerer sig skulle have retten til det og de ældre som gerne vil leve det sidste af deres liv uden frygt skulle os kunne vælge det.

Derved ikke at det ikke er forfærdeligt, men vi bliver nød til at sætte det op mod alternativerne. Vi er igang med at splitte samfundet, skabe utallige psykiske lidelser. frygt, angst og depressioner rammer flere hver dag end der er folk der dør. De økonomiske konsekvenser vil hele den næste genration kunne mærke.

Og jeg tænker ikke kun i lille danmark, hvor majoriteten har det bedre end i andre lande.

Når vi snakker om klimakrise, så har alle travlt med at tænke på den næste genaration, men når vi så snakker covid-19, så tænker alle fuck den næste genaration, nu skal ofre os til fru Inger og Hr Jensen på 83år med pacemaker. Koste hvad det koste må.

Hvordan skal det nogensinde kunne lade sig gøre uden økonomi?
Hvordan skal en mærket generation som har været ramt af phykiske lidelser redde os.
Hvordan skal et splittet samfund klare opgaven?

En pandemi koster liv og er forfærdelig. Men vi må ikke lade "frygten" give os tunnelsyn.

Beklager det så kynisk. Jeg nok et lorte menneske og måske tager jeg fejl. Men savner godt nok debatten i stedet for coronaparanoieren over det hele.

Tænk hvis WHO og sundhedsstyrelser verden over havde ret i hvad de altid har troet på før corona. flokimmunitet.

Undskyld fru Inger og Hr Jensen.

Skrevet af qanatoli
Så kan man jo omvendt sige at der historier om folk der smittet med covid-19 i europa og dør af andre årsager, men stadig vil tælle med i statistikken for død med covid-19. En borger på et hospice kan blive smittet med covid-19 og tælle med i statistikken.

Så med din teori, så kan man heller ikke stole på vores tal.


Pointen er, at tallene er usammenlignelige fordi Indien tilsyneladende tæller anderledes end i hvert fald den vestlige verden. Man vil altid kunne diskutere hvad der er den rigtige måde at tælle på, men skal man sammenligne er man nødt til at gøre det ens.

Tænk hvis WHO og sundhedsstyrelser verden over havde ret i hvad de altid har troet på før corona. flokimmunitet.


Som jeg skrev til dig i går, så kig lige til Manaus, som var den eneste større by i verden, hvor man troede der var flokimmunitet.

Edit: og nej, jeg synes ikke du virker specielt kynisk, jeg synes bare du fokuserer meget på Indien, og at dit syn på flokimmunitet er lidt vel optimistisk. Selv med en strategi om flokimmunitet ville det formentlig have været nødvendigt med en nedlukning for st sikre at sundhedsvæsenets kunne følge med. Ellers er det pludselig en langt bredere gruppe der risikerer at dø af sygdommen.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Svoger
Hausser, det er utroligt mange ord for bare at ville skrive, at du lod dig rive med og blot slyngede et tal ud, som ikke passer på den typiske frisør.
Hvis det er niveauet, kan jeg jo også bare skrive, at Mette Frederiksens strategi har reddet en halv million menneskeliv. Min henvisning er, at der er lande vi ikke kan sammenligne os så direkte med, hvor mere end en million er døde. Men altså, hvis Amager og Horsens er det samme, er Italien og Danmark også.


tobi, er du seriøs? Jeg har ikke været i Indien, men jeg har hørt nok om det til at vide, at der selvfølgelig er en rig kerne, som har råd til at tage på privathospital, men derudover er der også rigtig mange, som lever utroligt langt fra den virkelighed i et kæmpestort land.
Derudover hvad i hvert fald qanatoli skrev.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Slettet(581021212205)
Aha - Rokokoposten afslører at Corona er helt ufarligt, helt lige som AIDS der er en konspiration mellem kondomproducenter og den katolske kirke for at få folk til at holde op med at dyrke ubeskyttet sex med fremmede. Freddie Mercury døde MED Aids ikke AF Aids - i virkeligheden var det lungebetændelse der var dødsårsagen: https://rokokoposten.dk/2021/02/02/hiv-er-en-ufarlig-virus-man-doer-med-ikke-af-aids/

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af madamskrald

Hvis man drager paraleller til Indien (eller Rønne), så kan man vel godt forlange, at skribenten har lagt et minimum af tid i at faktatjekke sine påstande/sammenligningsgrundlag.

Op mod 1/3 del af Indiens befolkning lever i slum - jeg tror godt, at vi kan regne med, at opgørelse af dødsårsager for den del af befolkningen ikke er super struktureret.
Dertil er det blot ca. 4 % af befolkningen, der er + 70 år.

Så paralellerne til DK er vel bare på den baggrund relativt usikre.Skrevet af Geddar , moderator
Og det hjælper nok ikke på troværdigheden af tallene at den indiske Trump sidder i spidsen af landet....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Svoger
Tobi, jeg beklager i øvrigt, hvis ovenstående svar fra mig virker konfrontatorisk. Jeg var blot temmelig overrasket over den tilgang, men hvis du reelt blot undrede dig over, hvorfor jeg skød så hårdt ned, at vi skal sammenligne os med Indien, er det forhåbentlig mere klart nu, hvorfor jeg finder den givne artikel helt håbløs som grundlag for det. :)

Omkring om man i øvrigt kan stole på selv hvad der burde være reelle tal fra Indien, var jeg ikke klar over, hvis de oven i har en idiot som leder, som der er stor risiko for kan være med til at sikre, at tal han ikke kan lide holdes lave.
Det er givetvis samme problematik, som gør sig gældende ifølge forlydender om Dubai. Landet vil gerne have turisterne, men de har ingen interesse i reelt at teste folk ved udrejse, da et højt smittetal vil holde andre væk, samt holde folk i landet i en karantæneperiode.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Hausser
Svoger

Hausser, det er utroligt mange ord for bare at ville skrive, at du lod dig rive med og blot slyngede et tal ud, som ikke passer på den typiske frisør.


Nej Svoger, du blev pissefornærmet over jeg påstod at en frisør tabte så mange penge under en lockdown. Da jeg sendte dig dokumentation, sort på hvidt, så mente du heller ikke det var godt nok, fordi frisøren både havde ansatte og i øvrigt havde adresse på Amager. Selvfølgelig er da der masser af frisører som taber den slags penge og jo større setup, og større tab.

Det er åbenlyst indlysende og ikke kontroversielt overhovedet, uanset hvilket halmstrå du så griber fat i.
Skrevet af pukledyret
At vi sidder midt i en verdensomspændende pandemi, og tager større hensyn til et medicinalfirmas aktionærer end folkesundheden, fortæller mig alt om hvad der er galt med kapitalismen.

Frigiv patenter udviklet med skattebetalt statsstøtte, og der kunne produceres nok vacciner til 7.5 milliarder mennesker på rekordtid.

Men det er selvfølgelig vigtigere end menneskeliv, at der for ganske få mennesker, kan skabes stor profit på en global pandemi...
Hvorfor er det yderste højre overbefolket af tabermænd og incels?
annonce
0