Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
Hun kan og vil prøve at holde stædigt fast i sine små bitre restriktioner, men faktum er at hun er politisk chanceløs fra nu af. Hun er nødt til at stå imod, for hun har sat sig op på hesten, og det bliver hendes politiske dødsdom.
Vildt nok, at Steve øjensynligt oprigtigt tror, at Mette Frederiksen vågner op hver dag og at hendes første tanke er noget lignende: "Hvordan kan jeg fucke mest muligt med Stevie-knægtens dag i dag".

Mette Frederiksen virker dog heldigvis til at være den type politiker, der er villig til at tage de rigtige valg, selvom det betyder enden på hendes politiske karriere.

I øvrigt, er det imponerende at være så ufatteligt fjern, at man tror det der hendes personlige restriktioner, at hun gør det bare for at være nederen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af madamskrald
Man kan f.eks. tage udgangspunkt i lande i EU, el. lande på et sammenligneligt økonomisk niveau, el. lande med tilsvarende velfungerende sundhedsvæsen.


Hvordan vil du saa f.eks. forklare, at lande som Oestrig og Graekenland ogsaa ligger i den lave ende med doedsfald, men har opnaaet betydelige fald i deres BNP? Vaer forsigt i dine konklusioner. Man kan jo fristes til at spoerge sig selv hvorfor, at Norge, Danmark og Sverige er saa sammenlignelige i fald i BNP. Maaske fordi vi f.eks. har en begraenset turismesektor?

Og Danmark er rimelig tung paa indudstri som ikke lider under en nedlukning!

Jeg koeber den ikke!


Er dermed understregede du netop selv, hvorfor et sammenhold til de to nationer ikke er brugbart.

Du kan ikke på den baggrund underminere FCNs præmis. Det er en ommer..

De lande der har mindre nedlukning end DK har generelt set også dårligere statistikker - altså flere smittede, døde og større påvirkning på økonomien.


Saa kan jeg jo bare hive et vilkaarligt land frem i Asien og modbevise sammenhaengen.


Og så brød du præmissen - imponerende!

I øvrigt ligger Asien vist ganske fint på de to første parametre, og er generelt glade for hårde nedlukninger.

Sverige har oplevet mange doedsfald paa plejehjem, hvilket er totalt uafhaengigt af, om man lukker ned eller ej. Endvidere har Sverige flere indvandrere, aeldre og overvaegtige, hvilket alt sammen oeger risikoen for flere doedsfald jf. Statens Serum Institut.


Det første er simpelthen noget vrøvl. Indvandre ja, overvægt og ældre - ganske marginalt, mens DK tilsyneladende har relativt flere på plejehjem.

Men for at få et ordentligt sammenligningsgrundlag, så skal du længere ned i data - du skraber overfladen igen, ligesom du ikke havde sat dig ind i de beregninger, som du henviste til. Der tegner sig en tendens..


Skrevet af hts
Sverige har oplevet mange doedsfald paa plejehjem, hvilket er totalt uafhaengigt af, om man lukker ned eller ej


Jo mere udbredt smitten er i et samfund, jo sværere er det at holde den ude af plejehjem.
Skrevet af SotD
Vores sårbare skal bare holde deres kæft og komme lidt mere ud. Risikoen for at blive ramt af en vejsidebombe er jo minimal!
Silkeborg IF
Skrevet af MUSSEN
I modsætning til sidste uge, oplever vi igen fald i positivprocenten, som nu 2 dage i streg har været nede på 0,22% og 0,23%, så må regeringen når melde noget ud næste uge omkring åbninger.

Måske strækker de det til 1. marts, men tror seneste at der, der kommer åbning af resten af skolerne ihvertfald.
Skrevet af Sten_H
et sted mellem 20 og 25% af alle dagens nye smittede er bosiddende i Ishøj

Lidt vildt at Ishøj har et incidenstal på 315, mens nummer 2, nabokommunen Greve har et på 146.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Wise1964
@Sten
Men der mangler virkelig også vilje og vej i de områder for at knække kurven ... der skal virkelig den store hammer i brug
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Duck
Jeg bringer lige en hurtig opdatering fra Israel:

Af 523.000 færdigvaccinerede er 544 blevet ramt af Covid19.
Af de 544 blev 15 indlagt.
Af de 15 indlagte blev 4 betegnet som alvorlige tilfælde.
Af de 523.000 er 0 (nul) døde.

Vaccinerne virker.

https://www.timesofisrael.com/hmo-sees-only-544-covid-infections-among-523000-fully-vaccinated-israelis/
Skrevet af anders.hede
Spændende indslag i 21 søndag om vaccinerne fra Rusland og Kina.

Forstår godt det kan fristende at overveje når,EU har haft så svært ved at levere. Min ikke de virker lige så godt?
Skrevet af Vincent Gigante
... Og hvis man har interesse i Covid-19´s oprindelse, så har WHO´s forskerekspeiditon fremlagt nogle nye fund.

Tidslinjen for den nye sygdom skal med stor sandsynlighed rykkes tilbage nogle måneder - fra midt december til oktober´ish. Det havde en del forskere og andet godtfolk også på fornemmelsen.

Flere europæiske lande, senest Frankrig, har da også fundet ud, at Covid-19 var i omløb i Europa allerede i slutningen af 2019 - og at dødsfaldene dengang blev kategoriseret som lungebetændelse.

Nogle af de tidligste smitte- og sygdomstilfælde, som WHO har fundet frem til, har ikke haft nogen som helst berøring med det famøse Huanan fiskemarked. Der er altså også en Sars CoV-2 variant, der var i omløb sideløbende med corona virussen på fiskemarked

Det bliver spændendd at følge det videre detektivarbejde. Der står lidt her: https://edition.cnn.com/2021/02/14/health/who-mission-china-intl/index.html
.
Skrevet af Steve Highway-61
Barbarella, så må det blive fra Allo Allo. I shall say this only once.

Robert, prøv at hør her, jeg kan dybest set være fucking ligeglad med det her skodsamfund. Jeg er 56 år og har levet livet. Jeg har flyskræk. Roskilde har alligevel solgt ud, filmmediet er dødt og folk opfører sig som aber på fodboldstadions. Jeg hører mest musik du aldrig har hørt om, folk som aldrig ville komme og spille for det her lille lorteland. Så jeg tager den gerne på sofaen. Jeg kan drikke rødvin til 1000 kr., købe folk der kan handle ind for mig, spise gourmet takeaway hver dag, køre i bil og høre min Bob Dylan og lære knægten at sparke frispark som Maradona, mens pengene fosser ind. Så hun og du kan stikke de små pinde ind i voodoo-dukken, baby, jeg er ked af det, den ligner mig ikke. Du fattede aldrig ikke hvorfor vi gør det, som Angier sagde til Borden i sin fede slutreplik i The Prestige, som jeg kan gense på dvd igen og igen mens landet savner at drikke sig fulde, gå til U2-koncerter, kaste øl i hovedet på hinanden på Brøndby Stadion og se mainstream film fra Hollywood. "And do you know what I say? Ha ha! Do you hear me? Ha ha ha!"
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(180040211702)
Hvor er det dog fedt med protestaabningerne. Det maa snart vaere tydeligt for alle, at folk er helt ligeglade med COVID. Naturligvis mener man, at man skal lukke ned og vise samfundssind, men naar masserne vaelter ud i Bilka eller ud paa isen, saa er adfaerd ikke lig med holdning. Mennesket er aabenbart kun i stand til at taenke saa langt, som regeringen oensker mht. lovgivning.

Eksempelvis mener mange vel nok, at Cannabis er farligt, men naar man saa samtidig propper sig med Junk food, cigaretter og alkohol, saa matcher adfaerd endnu en gang ikke holdning. Derfor er det ren hykleri!

Skid hul i BNP og andre diskussioner. Lad individet komme til sin gode ret til at drive sin forretning. Hvem ved hvad denne nedlukning kan faa af betydning for selvstaendige, som ikke kan holde liv i deres forretningside som foelge af restriktionerne.
Skrevet af tjeeving
Puha, det er godt man ikke er Steve i dag. Der må være blevet kigget dybt i flasken i nat.
Skrevet af GammelBitterMand
Prøver du på at sige at mennesket ikke er rationelt? Det er jo ikke den store nyhed, omend det rokker lidt ved fundamentet for visse ´ismer.

De mindst tilpasningsdygtige, også blandt de selvstændige, er vel dem, der ikke overlever.
Batman Close. London W12.
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det bliver godt med nogle flere penge i statskassen fra de butikker og kunder, der måtte formaste sig til at bryde restriktionerne.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af HARIBO
Jeg bringer lige en hurtig opdatering fra Israel:

Af 523.000 færdigvaccinerede er 544 blevet ramt af Covid19.
Af de 544 blev 15 indlagt.
Af de 15 indlagte blev 4 betegnet som alvorlige tilfælde.
Af de 523.000 er 0 (nul) døde.

Vaccinerne virker.

https://www.timesofisrael.com/hmo-sees-only-544-covid-infections-among-523000-fully-vaccinated-israelis/


Hvad har de tænkt sig at gøre med folket i Palæstina? 100% dødsrate?
Frihed til Palæstina!
Skrevet af Slettet(180040211702)
Ja, hvor mange mennesker er doede i Mellemoesten, fordi ideen om en stat/demokrati bare skal gennemtrumfe folks rettigheder til selv at bestemme deres faellesskab og spilleregler. Dog vil noejagtig samme problematik opstaa, hvis staten Palaestina opstaar, saa i den henseende er jeg fuldstaendig neutral.

Skrevet af Mercenary
Vend dog pladen.
Lose all to save a little
Skrevet af Jussi
B-siden på 45’eren er sjældent bedre.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Hausser
HARIBO

Hvad har de tænkt sig at gøre med folket i Palæstina? 100% dødsrate?


Vaccine-pas til israelerne, ikke noget til palæstinenserne.
annonce
0