Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Syntes jeg så et sted, at grunden til man ikke bare producerer vacciner på andre fabrikker under licens, er at det kræver en kæmpe omstilling. Det er vist ikke bare at smide lidt ekstra sukker i som når man skifter mellem at producerer Zero eller almindelig Cola under licens.
Lede, lede og til sidst finde - Læs mere om det her: https://www.modernhealthcare.com/supply-chain/why-its-hard-make-vaccines-and-boost-supplies

Hvis det er rigtigt, vil en dansk vaccinefabrik i Israel eller på Islands Brygge jo ikke gøre fra eller til. Måske hvis man laver den nybyggede i Israel specielt til nye typer vacciner.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Hausser
Bløde babser

hver gang jeg læser en der kalder "de andre" for fascister eller andet der skal lyde barskt og voldsomt får jeg lidt mere sympati for dem jeg ikke normalt er helt i vatter med.


Hvad kalder du så personlige tvangindgreb som det der snakkes om i et Vollsmose?

Det er ihvertfald ikke noget der hører hjemme i et demokrati.

Skrevet af Hausser
repos

læs lidt om på vaccinelovgivningen. Tvangsvaccinering er altså ikke et greb opfundet af Mette Frederiksen.


Det var Mette, Heunicke og co., som ville have tvangsvaccinering som værende en del af epidemiloven Repos. Den fik de da heldigvis ikke trumfet igennem. Hvorfor ville de det?

Forestil dig det, klapjagt på en 1/2 million danskere som ikke vil vaccineres. Så er man vist nødt til at sætte både hæren og hjemmeværnet ind mod egen befolkning.
Skrevet af jensmoch
Tvangsvaccination har været en del af den danske epidemilov siden 1978.
Skrevet af repos
@ Hausser

Det var Mette, Heunicke og co., som ville have tvangsvaccinering som værende en del af epidemiloven Repos. Den fik de da heldigvis ikke trumfet igennem. Hvorfor ville de det?

Det er løgn, hvad du skriver, men så længe det passer i din agenda, så er det vel ligegyldigt.
Under AFR-regeringen blev epidemiloven af 1978 endda også revideret i 2009, så tvangsvacciner har været indskrevet længe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bløde babser
Hvad kalder du så personlige tvangindgreb som det der snakkes om i et Vollsmose?


I hvert fald ikke "Facisme" og når jeg støder på den slags retorik mister jeg helt lysten til at tale substans. Vi er allerede for langt fra et fornuftigt udgangspunkt til det nogensinde vil blive godt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af qanatoli
Hausser, det er synd at du ser socialdemokratiske ledere som de rene djævle. Det er også nået til et punkt, hvor diskussionen ikke rigtigt giver mening - du tolker alt i den mest drakoniske retning, og det er selvfølgelig din ret. Jeg hopper bare fra.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Jussi
Det sjove er, at du ikke selv kan se, hvor fordomsfuld, du er.

2009:

Cyklerne er tydeligvis ikke gamle havelåge-damecykler, men nye og smarte damecykler, som med meget stor sandsynlighed ikke er blevet købt af de drenge, der cykler på dem. Hvor mange drenge fra 11-17 år køber en damecykel med dame-kurv foran? Fatter ikke jeg bruger tid på at forsvare mig selv. Det er så vildt og uforståeligt, at folk nærmest nægter at acceptere, at der findes så mange triste kendsgerninger, som jeg til tider bringer på banen. VIL man bare være naiv, eller nægter man at se sandheden i øjnene?

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af jensmoch
FC Nordsjælland
En ny undersøgelse af trivsel i DK viser at ca. 20% har fået det værre under Corona. Meget overraskende viser det dog også, at ca. 10% har fået det bedre.

Derudover viser undersøgelsen at dem der i forvejen havde en depression faktisk har fået det bedre.


Det undrer mig på ingen måde. Jeg kender folk med stress og depression der for alvor har nydt godt af at skulle arbejde hjemmefra, og langt bedre kunne styre sig eget tempo.
På samme måde har jeg også snakket med en del forældre, hvis børn har elsket hjemmeundervisning. Alt fra de små klasser, til gymnasieelever, der selvfølgelig savner vennerne, men ikke har savnet selve skoledelen. Og også forældre der synes det er skønt at se mere til deres børn, på trods af de åbenlyse udfordringer det også bringer at have særligt små børn hjemme, og samtidig skulle få arbejdet.

Jeg kender selvfølgelig også folk der har fået det dårligt, og forældre til børn der ikke trives, forældre der kæmper med at få deres børn aktiveret og så videre, men der har været et meget entydigt fokus på de negative konsekvenser ved nedlukningen, og jeg håber at der, for fremtidens skyld, også vil komme fokus på det positive, så vi kan blive klogere på den generelle trivsel hos alle.
Skrevet af Hausser
Repos

Var det da ikke S som lavede det udkast som sidenhen blev forkastet af de andre partier og hvor tvangsvaccination heldigvis sidenhen er blevet skrevet ud af?
Skrevet af repos
Tvang har indgået i epidemiloven siden 1978.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af GammelBitterMand
§ 5. Epidemikommissionen kan påbyde, at enhver, der lider af en alment farlig sygdom, eller som må antages at være smittet med en sådan, skal lade sig undersøge af en læge, og at vedkommende om nødvendigt skal lade sig indlægge til observation på et sygehus.

Stk. 2. Efterkommes påbudet ikke, kan den pågældende ved politiets hjælp fremstilles for en læge til undersøgelse, ligesom den pågældende om nødvendigt ved politiets
hjælp kan tvangsindlægges til observation på et sygehus.


§ 8. For at hindre udbredelse af en alment farlig sygdom, kan indenrigsministeren efter indstilling fra sundhedsstyrelsen påbyde, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination inden for et nærmere afgrænset område eller af en nærmere afgrænset personkreds.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bong
Tvang giver god mening, hvis der er tale om pest, ebola eller zombier.

Corona - ikke helt så god mening.....
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Vincent Gigante
Synes formidlingen omkring situationen i Vollsmose er en smule svær at forstå.

De har nu et incidenstal på lidt over 900 - hvilket svarer til, at ca. 90 smittetilfælde inden for de sidste 60 dage ud af et indbyggertal på lidt over 9000.


90 smittetilfælde er selvfølig også mange - og der skal selvfølglig gribes ind. Men giver incidenstal i dette tilfælde ikke et lidt for katastrofalt billede, når man kun har med en gruppe på +9000 at gøre? Er det rette tal at angive/fremhæve?

Da der var smitteudbrud på Chr.Borg nåede incidenstal også over 100, fordi der skulle ikke mange smittetilfælde, før det tal røg i vejret.

Hvis der er så forholdvis få, der er blevet testet i Vollsmose - må incidenstallet jo eksplodere endnu mere i denne tid, hvor alle opfordres til at lade sig teste.

.
Skrevet af Hausser
qanatoli

Hausser, det er synd at du ser socialdemokratiske ledere som de rene djævle.


Det gør jeg ikke, men jeg er bestemt ikke fan af deres udvidede magtbeføjelser og den måde de forvalter dem på. Det er en problematisk udvikling for demokratiet.

du tolker alt i den mest drakoniske retning, og det er selvfølgelig din ret


Du forstår vist udmærket hvorfor det blev tolket i den retning og politikere og nyhedsmedierne tolkede det samme. Du havde endda en S borgmester som nævnte det.

Det har ikke noget med en overtolkning at gøre.
Skrevet af Hausser
repos

Tvang har indgået i epidemiloven siden 1978


Engang måtte du også tæve dine børn. Vi er da heldigvis blevet klogere.

S var de eneste der ville fastholde tvangsvaccination.
Skrevet af anders.hede
Engang måtte du også tæve dine børn. Vi er da heldigvis blevet klogere.


Håber smølfespark stadig er ok.

Men ellers er det et godt eksempel på lovgivning der faktisk ændrer noget.

Jeg var faktisk modstander dengang af at staten skulle diktere hvordan forældre opdragede børn.
Men jeg må selvfølgelig indrømme at det var et klogt valg.

Men corona-tvang. Den er jeg heller ikke med på.
Skrevet af repos
@Hausser

Det passer stadig ikke. Loven blev revideret af AFR i 2009, hvor tvang stadig indgår som et element.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tjeeving
Hvad syntes du om Mette flirt med tvangstestning?

Det er påfaldende så stille rød blok bliver når regeringen, igen igen, flirter med fascismen.


Prøv igen, når det er blevet mindre vanvittigt, Hausser.
Skrevet af Hausser
repos

Det passer stadig ikke. Loven blev revideret af AFR i 2009, hvor tvang stadig indgår som et element


Hvad passer ikke? At S ville have tvangsvaccination med i den nye epidemilov, men det blev forkastet af alle andre partier?
annonce
0