Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hausser
jensmoch

Regeringen bad i øvrigt om en handlingsplan efter Ellemann den anden dag stod og teede sig som et lille barn, over at man slet ikke gjorde nok i Vollsmose, og regeringen måtte se at komme i gang med at få stoppet smitten.


Du kan sprælle alt det du vil Jens, det er en skammens dag for Danmark og demokratiet, at den regering forsøger at gennemtvinge vold imod dens befolkning

Men S og DF (fordi det er Vollsmose) var selvfølgelig for. Fy for S..

Vi var en håndfuld stemmer fra at indsætte panservogne mod befolkningen og rive folk ud af deres lejligheder og hvorfor? Man har testet imponerende 87% af Vollsmose og trods det, er incidens-tallet knapt steget. Vi snakker vel maks 100 smittede i alt i den kommune og alligevel er regeringen villige til at give slip på al fornuft.

Hvornår er det nok for dig Jens?
Skrevet af Slettet(540737211003)
"panservogne mod befolkningen"
Du er godt nok uintelligent at høre på hauser
Skrevet af hts
Haha. Var det ikke bare en bøde hvis man nægter?

Det virker dog unødvendigt
Skrevet af SotD
Forslag om tvangstests er også over grænsen for mig når det handler om privatliv. Jeg kan fint accepteres at der er visse ting man ikke kan hvis man ikke vil testes, men at afkræve test for at kunne bevæge sig rundt er ikke OK.

At det havde været et underholdende eksperiment i lige præcis Vollsmose er så en anden ting...

Jeg nægter at tage parti og sige at alt hvad X gør er dumt og i stedet skal vi som Y siger. Det er fjollet og bestemt ikke med til at løse noget som helst. Overordnet er jeg med på at vi griber tingene rigtigt an, men der er jo også fjollede ting, som areal/kunde debatten, Bilka vs. Øvrige butikker debatten, Minkskandalen osv.

For rigtig mange mennesker sker det (synes jeg), at man sætter sig på rigtigt eller forkert stolen, og så kæmper som sindssyge for at ALT skal passe dertil. Måske det bare er fordi de typer er mest skingre og fylder mest...

Hvis vi stod overfor en pandemi der havde en absurd høj dødelighed så var jeg helt med på tvangstest, tvangsindespæring mv., men lige nu står vi i en situation hvor det virker til at tingene nærmer sig kontrol, og hvor vi ved hvad der skal til. Når vaccinen kommer får vi fat. Indtil da må vi fornuftige (hvis man må være så fri) bære de dumme lidt på hænder og fødder for alles bedste. Så når store forsamlinger af hooligantyper eller mindrebemidlede kræver frihed og fest, så kan jeg bedre acceptere at de slår sig lidt løs og kommer af med frustrationerne end at tvinge en pind ned i halsen på dem - selvom man godt kan have lyst til at jo dummere folk opfører sig desto hårdere skal de straffes. Men vi skal jo også gerne nå tilbage til en normaltilstand inden længe, og så nytter den her jer og os stemning ikke ret meget.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Hausser

Til gengæld var der flertal for at indføre tvangsisolation, men det ville regeringen så ikke være med til:

Hvorfor dog ikke, det er vel dem selv der har foreslået det?


Fordi man mente at tvangsisolation uden tvangstest blot ville medføre, at folk lod være med at lade sig teste.

Mener du det er fint, proportionalt indgreb Heunicke og co. har gang i og hvordan tænker du det skal gennemføres? Med militær magt evt?


Nej, det forekommer mig i overkanten i den konkrete situation. Og nej, der er ingen der har foreslået militær magt. Konsekvensen var bøder såfremt man ikke lod sig teste. Så ordet "tvang" er måske i overkanten her. Det var et forslag om lovpålæg der ville medføre bødestraf såfremt man ikke lod sig teste. Efterflg. med krav om isolation der også kunne medføre bådestraf såfremt det ikke blev overholdt.

Og nej, der er ingen der har foreslået pansrede mandskabsvogne i Vollsmose.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Hausser
SotD

Jeg nægter at tage parti og sige at alt hvad X gør er dumt og i stedet skal vi som Y siger. Det er fjollet og bestemt ikke med til at løse noget som helst.


Selv om mange har fået deres moralske kompas slået helt i smadder i disse Corana tider og grænserne hele tiden flytter sig for hvad man som befolkning skal acceptere, så er der stadig rigtig og forkert i livet. Tvangstestning af befolkning er et overgreb og må aldrig finde sted i DK eller noget andet demokrati. Den slags er en trussel mod demokratiet.

Hvis vi stod overfor en pandemi der havde en absurd høj dødelighed så var jeg helt med på tvangstest, tvangsindespæring mv.,


Ja, lad os gemme den slags drakoniske indgreb til ny pest og ebola
Skrevet af Hausser
FC Nordsjælland

Nej, det forekommer mig i overkanten i den konkrete situation.


Det må man sgu sige. Trods det, var vi vel få stemmer for at gennemføre den slags indgreb imod befolkningen.

Hvornår er det overhovedet proportionalt tænker du?

Som vi snakkede om i sidste uge, det var ikke lang tid der gik før regeringen, med ny lov i hånd, var klar med tvangsindgreb mod befolkningen. Det var en overtolkning i sidste uge, men hvad er det så nu?
Skrevet af jensmoch
Jeg har intet sagt om hvorvidt jeg støtter tvangstest.

Jeg rettede dig bare, nu du sagde det var et politisk motiveret forslag. Det er det ikke, det er Jens Lundgren og Allan Randrup der, af epideminommissionen blev bedt om at komme med en mulig handlingsplan til at kunne stoppe den slags smitteudbrud vi har set i Vollsmose.

Efter Ellemann stod og kastede et hissy-fit foran rullende kameraer i sidste uge, bad regeringen epideminommissionen komme med en plan, og kommissionen kontaktede så de to virologer der meldte tilbage at når ikke andet virker, er tvangstestning og tvangsisolation i meget begrænsede områder med høje incidenstal sidste mulighed, og det var derfor en del af kommissionens indstilling til regeringen.

Det er altså ikke Adolf Heunickes idé, eller Fascistiske Frederiksens, for den sags skyld. Det er Randrup og Lundgren.
Skrevet af Hausser
Jensmoch

Jeg har intet sagt om hvorvidt jeg støtter tvangstest.


Gør du det?

Jeg rettede dig bare, nu du sagde det var et politisk motiveret forslag. Det er det ikke, det er Jens Lundgren og Allan Randrup der, af epideminommissionen blev bedt om at komme med en mulig handlingsplan til at kunne stoppe den slags smitteudbrud vi har set i Vollsmose.


Tror du man havde forsøgt at få stemt dette igennem i Gentofte eller Frederiksberg? Og lad nu være med at beskriv epidemikommissionen som politisk uafhængig, det tror du da heller ikke selv på. De er, helt indiskutabelt, regeringens forlængede arm.

Den her kommer fra den øverste leder, hun åbnede sågar selv for det i sidste uge. Nu har hun bare sovset nogle af dommedagsprofeterne ind i det, selv om Jens Lundgren allerede lyder meget brødbetynget. Han beskriver det endda som sidste udvej. Det har Heunicke så oversat til eneste udvej.

En skammens dag for demokratiet.


Skrevet af Vincent Gigante
At det havde været et underholdende eksperiment i lige præcis Vollsmose er så en anden ting..


Hvori består det underholdende?
.
Skrevet af Steve Highway-61
Hausser,

Det bedste der kan ske er at hun laver de emotionelle overgreb. Damn right I ordered the code red.

Allerede som beskæftigelsesminister ville hun ikke acceptere reglerne. I min kuldsejlede juridiske karriere, SotD/SoaB, havde jeg fornøjelsen af at forsøge at injicere et minimum af viden i hendes embedsmænd.

Hun er jo helt væk.

Nu skal vi bare have Dead Zone fotoet.

Men hun kommer ikke til at give sig uden kamp, så det skal nok blive sjovt. Heunicke ligner jo en djævel, så ...
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(540737211003)
Det må da være en helt speciel "juridisk karriere" du har haft.
Eller det er måske noget, du har set i en film? Slået hovedet måske?
Skrevet af SotD
Hvori består det underholdende?


Det var sarkastisk, med en reference til hvordan flere beboere i Vollsmose i det hele taget ikke har alt for meget respekt for myndigheder. Det ville blive en regulær krigszone, hvis man indførte tvangs-(noget-som-helst) i Vollsmose.

Det må da være en helt speciel "juridisk karriere" du har haft.
Eller det er måske noget, du har set i en film? Slået hovedet måske?


Noget "Catch me if you can"-agtigt forestiller jeg mig.
Silkeborg IF
Skrevet af elendil
Det ville blive en regulær krigszone, hvis man indførte tvangs-(noget-som-helst) i Vollsmose.


Så du siger altså, at vi ville få kampvognene på banen?!?!?!?!
fck-medløber.
Skrevet af Vincent Gigante
Det var sarkastisk, med en reference til hvordan flere beboere i Vollsmose i det hele taget ikke har alt for meget respekt for myndigheder. Det ville blive en regulær krigszone, hvis man indførte tvangs-(noget-som-helst) i Vollsmose.Ja, det lyder meget...´sjovt´.


De er nu hårdt prøvet, de kære Vollsmose beboere. Ca. en tredjedel står til at få deres lejemål opsagt i de kommende år. Nogle har allerede modtaget opsigelsen.

Og nu får de også lov til at agere syndebuk, forsøgskanin og ikke mindst kanonføde i en politisk slagmmark.

Tilfældigvis er smitten høj i hele verden, hvor de socioøkonomiske forhold er tilsvarnede. Men det er for kedeligt at se på.

Nogle tyskere sagde det meget rigtigt. Nach der Seuche, kommen die Pogrome.
.
Skrevet af Mercenary
Flere nazi-referencer...

Jøderne havde det måske lidt hårdere end de unge indvandrerknægte, der ligefrem ikke kan vente med grinende at sige at de ikke kan bære mundbind, fordi de er "fritaget". Mine (Pink, indrømmet)-anekdoter er godt nok fra Aarhus, men både i dagligvarehandlen og i forbindelse med mit arbejde, har jeg kun oplevet det fra enkelte gamle kværulanter og mange unge indvandrerknægte.
Lose all to save a little
Skrevet af Vincent Gigante
Flere nazi-referencer...


Hvis du tror, at pogromer var forbeholdt nazisterne, så skulle du måske åbne nogle historiebøger.

Men det overrasker ikke, at vidensniveauet ikke er højere.

Udfordringen i Vollsmose er ikke kun uvorne indvandrerdrenge.
.
Skrevet af pukledyret
´Uvorne´

Du mener kriminelle, tænker jeg.

Og udfordringen er i høj grad betinget af deres opførsel, som er kraftigt medvirkende til en generel, og ødelæggende, antipati mod indvandrere over en bred kam.
Abe
Skrevet af SotD
Så du siger altså, at vi ville få kampvognene på banen?!?!?!?!


Nej, skal der kampvogne på banen for at få en "krig" imellem bandemedlemmer og politi? Det var jeg faktisk ikke klar over var defineret på den måde. Jeg tror heller ikke der kommer atomvåben eller krydsermissiler i spil hvis det er den vej du gerne vil nedad.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Ja, det lyder meget...´sjovt´.


Det er dine ord, ikke mine.

De er nu hårdt prøvet, de kære Vollsmose beboere. Ca. en tredjedel står til at få deres lejemål opsagt i de kommende år. Nogle har allerede modtaget opsigelsen.

Og nu får de også lov til at agere syndebuk, forsøgskanin og ikke mindst kanonføde i en politisk slagmmark.

Tilfældigvis er smitten høj i hele verden, hvor de socioøkonomiske forhold er tilsvarnede. Men det er for kedeligt at se på.

Nogle tyskere sagde det meget rigtigt. Nach der Seuche, kommen die Pogrome.


Det var ikke rigtigt en del af præmissen for det citat du bringer. Blot at jeg kan meget levende se for mig, hvordan der kommer til at opstå egentlige kampe mellem politi og beboere, som jo også tidligere har angrebet både brandbiler og ambulancer. Når man står med en gruppe mennesker der ikke har meget til overs for den del af det land de bor i, så forestiller jeg mig ikke at de frivilligt følger med, når de skal testes, og den smule kendskab jeg har til belastede miljøer er at ord som "tvang" ikke rigtigt er noget de har tænkt sig at lege med på.
Silkeborg IF
annonce
0