Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Landa
Jeg har mistet overblikket...
Åbner frisøren på mandag?
Skrevet af Bløde babser
Selve nedlukningen skete jo nærmest konsensus-agtigt enstemmigt - så den finder jeg væsentligt mindre politisk. Der blev jo i panik givet en blanko-check.


Fra dag1 med det famøse pressemøde hvor man efterfølgende ikke kunne redegøre hvem de myndigheder man henviste til var, har det været åbenlyst politisk hvad regeringen har leveret.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Hausser
jensmoch

Jeg rettede dig bare, nu du sagde det var et politisk motiveret forslag. Det er det ikke, det er Jens Lundgren og Allan Randrup der, af epideminommissionen blev bedt om at komme med en mulig handlingsplan til at kunne stoppe den gs smitteudbrud vi har set i Vollsmose.


Du har måske allerede læst det, men Jens Lundgren har personligt været ude på Twitter og afvise at han har anbefalet tvangstest og tvangsisolation til denne kommission.

Blot hvis du stadig var i tvivl om hvem der havde forfattet de nye tvangsværktøjer.

Skrevet af Sten_H
SSI har igen ændret opgørelsesmetode for antal smittede. Tallet inkluderer nu også smittede fra de private leverandører. Det er egentlig en god ting, men man kan så ikke sammenligne tallet i går med tallet i dag.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af medc
Der bliver skrevet spalte op og spalte ned omkring de s**** frisører. Har man efterhånden spurgt alle frisører til deres situation? Da heldigt de ikke er inden for turismebranchen..
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Slettet(581021212205)
JP fortæller, at en forskergruppe har beregnet konsekvenserne såfremt man overhovedet ingen restriktioner havde haft.

Et konservativt estimat er ifølge professor i epidemiologi på Roskilde Universitet Lone Simonsen 17.500 dødsfald på nuværende tidspunkt og 90.000 indlæggelser. Indregner man B117’s øgede smitsomhed og dødelighed, når forskerne frem til, at op mod 35.000 ville være døde og op mod 160.000 indlagt.


Derudover et sammenbrud i sundhedsvæsenet der ikke ville have kunne overkommer de mange patienter.

Artiklen mener dog at det ville være urealistisk ikke at gennemføre nogle restriktioner overhovedet og peger i stedet på Sverige som et mere realistisk scenarie at følge. Sverige har ca. 3 gange så mange dødsfald og indlagte pr. 1.000 indbyggere som DK.

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12819524/forskere-coronanedlukninger-har-afvaerget-op-mod-35000-doedsfald-i-danmark/
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Steve Highway-61
Udokumenteret og uvederhæftigt. Det må være dødsstødet til RUC.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(581021212205)
Trods i alt ca. 10 senfølgeklinikker i DK har man svært ved at følge med. Der er nu 4-5 ugers ventetid flere steder: h ttps://www.dr.dk/nyheder/regionale/midtvest/aandenoed-og-huller-i-hukommelsen-patienter-staar-i-koe-med-senfoelger

Hvad artiklen ikke oplyser er så, at en lang række patienter behandles i andre regi som eksempelvis egen læge, hjerneskadecentre etc.

Blandt tidligere indlagte er det ca. 76% der oplever senfølger. Studier fra Storbritannien blandt alle coronasmittede viser, at cirka 14,5 procent får symptomer i mindst fire uger efter sygdommen, 5 procent i otte uger og 2,2 procent i tolv uger eller mere. Sidstnævnte er dog kun foreløbige studier.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(581021212205)
Og så til dagens sjoveste.

Et gammelt citat siger at det bedste værn mod revolution i DK er dårligt vejr, da man trods alt ikke har det så dårligt at man ligefrem vil risikere at blive våd og kold ved en revolution.

Det samme gælder tilsyneladende dagens "genåbningsfest" på Rådhuspladsen hvor der under dække af en demonstration var arrangeret en fest med musikere, gadeboder o.l. På forhånd havde flere at de indbudte optrædende meldt afbud, men i dag kom så det endelige dødsted - vejret. Genåbningsfesten er aflyst. Lockdown er tilsyneladende ikke så slem at man ligefrem vil risikere at blive våd og kold.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af D.B.R. ©
Haha, nej lidt våde fusser og vand i håret er åbenbart ikke hele den noble "demonstration" værd.

De truer så med at holde det på et senere tidspunkt. Stakler.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af SotD
Freeeeeeeedooooooom!!! *Kigger ud ad vinduet*

Not THAT important though...
Silkeborg IF
Skrevet af Bløde babser
Hvis viljen til at sige nej til vaccine på trods af de begrænsninger det giver er ligeså stålfast som viljen til at kæmpe for "frihed" er vi på vej mod 100% vaccination og flokimmunitet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af SotD
San Marino kunne erobre Danmark på en dag som i dag...
Silkeborg IF
Skrevet af Bløde babser
Gad vide om de frihedskæmpere under krigen, som denne gruppering af healere, "coaches" og djævleudrivere identificerer sig med, også kun virkede i godt vejr?

Det jo lidt ligesom vores gamle angriber Ailton.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Vincent Gigante
Man kan glæde sig over, at deres plan B ikke er at handle stort ind i Bilka.

Det ville ellers på sin vis være den perfekte markering for 1-års dagen for nedlukingnen.

Edit: så får Søren, så er Astra Zeneca sat på standby i 14 dage efter tilfælde med blodpropper som bivirkning - måske. Nu får sølvpapirshattene en field day.
Edge lord
Skrevet af Hausser
Endnu en stolt anekdote til udviklingen af vores frihedsgrader i en corona tid, er sagen imod kvinden som stillede sig op på scenen og sagde "lad os smadre byen påen ikke voldelig måde".

Hun har så siddet varetægtsfængslet i 6 uger og anklageren forsøger nu at få dømt efter en skærpende corona regel så hun kan få 2,5-3 års fængsel.

Det er godt nok et justitsmord af de større.
Skrevet af MadsThomsen
Hun er eftersigende tiltalt for:
"at have anstiftet og tilskyndet til vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod politiet. Ligesom hun ifølge tiltalen tilskyndede til grov forstyrrelse af den offentlige orden og var med til at igangsætte demonstrationen med et ønske om, at der skulle øves vold eller trusler om vold "mod personer eller gods".
" Det lyder måske også liiiige som lidt af et overkill for mig.

Til gengæld er man da også idiot, hvis man tror, at man kan slippe afsted med at sige:

- Er I med? Er vi færdige med at acceptere det lort? Så lad os smadre det, venner. Folkestyre okay

- Er I klar til at smadre byen på en ikkevoldelig måde? Bare lige for at gøre København opmærksom på, at vi er her, sagde hun

-Er I med? Er vi færdige med at acceptere det lort, så lad os smadre det, venner – folkestyret, folket i Folketinget, smadre systemet. Tak skal I have, sagde hun.


Og så antage, at man jo ikke kan forfølges af loven for det, bare fordi man liiiige en enkelt gang for smidt "på en ikke voldelig måde" ind er jo tåbeligt. Hun siger jo faktisk også ordret: "Lad os smadre dem i Folketinget". Bare fordi du liiige engang hurtigt siger "på en ikke voldelig måde" kan du jo ikke forvente, at du kan få lov på den måde virkelig at opfordre og skabe en stemning på den måde. Hvordan smadrer man noget på en ikke-voldelig måde?

At hun så nok mere opfordrer til hærværk end til vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, vil jeg gerne medgive. I hvert fald ud fra de citater jeg kan finde. Men det synes jeg så også, at hun gør ganske åbenlyst.

I forhold til "Frihedsfesten" er det meget sjovt. "LAD OS GENÅBNE DANMARK! KÆMP FOR FRIHED! Men altså.. Kun når vejret er godt. Gider ikke blive våd jo."
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af RobertTheRobber
De er nogle fjolser, nogle karakterløse fjolser. De brokker og skaber sig og vil endelig sætte en ny dagsorden med deres demonstration. Men nu er vejret gråt og der er lidt slud, og så gider kujonerne ikke. Det understreger vel også blot, at det er bunden af samfundet, både medmenneskeligt og i forhold til intelligens og visdom, man finder blandt disse mennesker.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(581021212205)
»Er I klar til at gå rundt og smadre byen på en ikke voldelig måde? Bare lige for at gøre København opmærksom på, at vi er her, Er I med? Er vi færdige med at acceptere det lort, så lad os smadre det, venner – folkestyret, folket i Folketinget, smadre systemet. Tak skal I have, Fuck systemet. Fuck politiet, fuck det hele, mand.«


Ifølge tiltalen gik hun flere gange forrest i demonstrationen, hvor hun gennem en megafon tilskyndede andre til overfald på de tilstedeværende politifolk med kast af blandt andet sten, fakler, kanonslag, fyrværkeri, cykler og flasker.

18 personer blev anholdt og syv personer blev dagen efter varetægtsfængslet – sigtet for vold mod tjenestemand og grov forstyrrelse af den offentlige orden. Politiet måtte trække stavene. Der blev skudt fyrværkeri efter Politiet og begået hærværk.

På den baggrund har anklagemyndigheden rejst en tiltale for at have anstiftet og tilskyndet til vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod politiet. Ligesom hun ifølge tiltalen tilskyndede til grov forstyrrelse af den offentlige orden og var med til at igangsætte demonstrationen med et ønske om, at der skulle øves vold eller trusler om vold "mod personer eller gods".

Det er godt nok et justitsmord af de større.


Nej. Sigtede får tildelt en forsvarer. En dommer afgør hvad der er op og ned. Sådan fungerer retssystemet i DK.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af pukledyret
Det er Bill Gates, Mette Frederiksen, Hollywood og udviklerne af 5G som har startet et kemisk angreb med dihydrogenmonoxid.

VÅGN NU OP.

Hvorfor er det yderste højre overbefolket af tabermænd og incels?
annonce
0