Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Steve Highway-61
Omtanke var nok et nøgleord.

Du må have dine rettigheder men jeg vælger nu alligevel hvornår og hvordan jeg synes du skal udøve dem.

Hvem sagde Predappio ;-)

Som sagt, er man til social kontrol, foreslår jeg JV eller Saudi. Eller måske bare blive kvinde ...
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bløde babser
Du må have dine rettigheder men jeg vælger nu alligevel hvornår og hvordan jeg synes du skal udøve dem.


Der er da ingen der vælger noget - de er mig bekendt ingen der har forhindret nogen i at demonstrerer.
Vi dømmer folk for deres handling. Det vel kun fair.

At pive over det og begynde på alt mulig nonsense om Saudi Arabien er simpelthen for dumt. Kan vi ikke hæve niveauet lidt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Steve Highway-61
Hvis man har det sådan er man bare bedre tjent med JV.

Så er demokrati ikke for jer.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Steve Highway-61
Du ville trives bedre ... ikke alle de problemer med åh nej, nu vil de dit og dat.

Bliv gladere med Gud.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af CPH-Hotspur
Er der præcedens for at varetægtsfængsle en demonstrant som, måske har opfordret til vold og hærværk, så længe? Tror du det?

Præcedens? Det kan jeg ikke svare på. Betingelserne for varetægtsfængsling i det konkrete tilfælde skal være opfyldt, og det har Landsretten vurderet, at de er.

Syntes du 2,5-3 års fængsel lyder proportionalt i dine øjne?

Jeg ligger ikke inde med beviserne eller er inde i præcis de bestemmelser, hun er tiltalt for at have overtrådt, så det er svært at sige som udenforstående.

Anklagemyndigheden har til gengæld den indsigt og skal ud fra en objektiv tilgang tiltale hende for det, der nu er grundlag for. De rejser ikke tiltale, hvis de ikke vurderer, at domstolen vil finde tiltalte skyldig.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Steve Highway-61
De rejser ikke tiltale hvis de ikke mener de kan lægge tilstrækkeligt pres på domstolene til at få vedkommende dømt, mener du.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bløde babser
Steve

Ved ikke om de der mærkelige svar var til mig. Men det er ærligt talt for dumt til jeg for indholdsløst til jeg gider forholde mig til det hvis det er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af tjeeving
Vivian skal potentielt undervise nogle af vores børn en dag.

Pink underviser “potentielt” vores børn i dag!
Skrevet af Steve Highway-61
Lidt for store babser,

Så synes jeg som sagt du skal tie når de voksne taler politik.

Så tak for det.

All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bløde babser
Det syntes du bare så vildt du kan...
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Steve Highway-61
Der er altid Predappio, hvis JV er for hårdt :-)

DAF så også ligheden

https://www.youtube.com/watch?v=VboOfyEH7WM

Tanz den Jesus Christus

Man slipper for de problemer et åndssvagt demokrati kan give. En slags paradis på jord. Nok det Jastrau søgte i Hærværk.

Du kan jo tage Nick med. Han siger jo han ikke er egoist, men så sødt tænker på os alle - i hvert fald dem der stemmer på ham ;-)
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Slettet(581021212205)
Syntes du 2,5-3 års fængsel lyder proportionalt i dine øjne?


Der er tiltalt efter en paragraf der KAN give op til 2,5 - 3 års fængsel. Det er ikke ensbetydende med at den VIL give 2,5 - 3 års fængsel. Skulle den gøre det ville det være i yderste konsekvens.

Personligt forekommer det mig, lidt underligt at forsøge at anvende coronaskærpelsen på netop denne sag, men det må domstolen jo afgøre om er rigtigt. Med min lægmandsvurdering afviser man nok coronaskærpelsen og pga. det er første gang hun står tiltalt gør man nok dommen betinget - altså noget i stil med et par måneders betinget dom.

Man tager man sigtelsen - altså at hun har udtalt:

»Er I klar til at gå rundt og smadre byen på en ikke voldelig måde? Bare lige for at gøre København opmærksom på, at vi er her, Er I med? Er vi færdige med at acceptere det lort, så lad os smadre det, venner – folkestyret, folket i Folketinget, smadre systemet. Tak skal I have, Fuck systemet. Fuck politiet, fuck det hele, mand.«


Ifølge tiltalen gik hun flere gange forrest i demonstrationen, hvor hun gennem en megafon tilskyndede andre til overfald på de tilstedeværende politifolk med kast af blandt andet sten, fakler, kanonslag, fyrværkeri, cykler og flasker.

18 personer blev anholdt og syv personer blev dagen efter varetægtsfængslet – sigtet for vold mod tjenestemand og grov forstyrrelse af den offentlige orden. Politiet måtte trække stavene. Der blev skudt fyrværkeri efter Politiet og begået hærværk.

På den baggrund har anklagemyndigheden rejst en tiltale for at have anstiftet og tilskyndet til vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter mod politiet. Ligesom hun ifølge tiltalen tilskyndede til grov forstyrrelse af den offentlige orden og var med til at igangsætte demonstrationen med et ønske om, at der skulle øves vold eller trusler om vold "mod personer eller gods".

At være anstifter af en voldelig demonstration, at opfordre til vold at kaste med sten, cykler, kanonslag mod politiet, være med til at styre demonstrationen - det kunne dog godt ligne noget man kunne komme i fængsel for. Det er ikke blot politisk aktivisme.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af morsor
Corona-skærpelsen virker tvivlsom - men anklagemyndigheden har jo lov at forfølge den.

Vil tro den bliver afvist, da bestemmelsens udtalte formål vist var var at ekstra-straffe Corona-relateret opportunisme - og ikke blot al kriminalitet der sker under pandemien.

Min generelle tillid til myndigheders kompetence-niveau er så-som-så - men via de 3 gange jeg har førstehåndserfaring fra Byretten, har jeg fundet at netop retsvæsenet fungerer mere sobert end den øvrige forvaltning. Jeg ser da heller ingen politikere plædere for at skærpelsen tages i brug.
-- COYB --
Skrevet af Interforlivet
@svoger:
eller også siger det noget om, at der også i lærerstanden findes tosser.
Generelt satser jeg på, af min datters kommende lærere fint kan finde ud af at adskille private holdninger fra deres undervisning, men man kunne godt få lettere nervøse trækninger, hvis hun eksempelvis skal undervise i dansk og samfundsfag, og dermed i balancen mellem det at have en kritisk tilgang til det man får at vide, og at lære at fortolke de informationer man får, uden at det kammer over.
Jeg refererede til RobertTheRobbers indlæg fordi der netop stod noget om lav intelligens. Nu bliver jeg i tvivl om hvorvidt dit "tosser" betyder noget andet. Min pointe er i hvert fald at man ikke står på læreruddannelsen uden at have en vis intelligens.

Anyway, det er lige præcis det der med at holde de personlige, ideologiske holdninger ude af klasselokalet man godt kan have sine bange anelser omkring når man støder på sådan et menneske som hende fra DRs interview. Og ja, specielt hvis hun så netop har en faglig berøringsflade der gør at hun automatisk vil komme ind på nogle samfundsrelaterede emner i sin undervisning, vil det være svært at forestille sig at det ikke på en eller anden måde vil smitte hendes måde at undervise på.
Skrevet af Svoger
Det er idiotisk, hvis journalister igen er gået med bare at beskrive strafferammen, uden at tydeliggøre, at det alene er den, der beskrives, og at man jo nærmest aldrig rammer maksimalt mulige straf.

Politikerne bør i øvrigt generelt holde deres kæft om verserende straffesager. De kan justere lovgivningen efterfølgende, hvis de mener, at straffen ikke matcher det de troede, da de vedtog nuværende lovgivning.

Jeg formoder snarere, at anklagemyndigheden har været ´nødt til´ at prøve paragraffen af på den her sag, for at finde ud af, hvordan domstolene ser rækkevidden af den. Hvis ikke man tester det af, og får frikendelse i en eller flere sager i forhold til paragraffen, finder man aldrig ud af, om man kører straffesager under hvad niveauet skal være.
Uden at kende nærmere til praksis for straf for den slags anstiftelse, vil jeg dog formode, ud fra den smule jeg hurtigt har læst, at det giver noget ubetinget fængselsstraf. Hvis det der er beskrevet står til troende, er det relativt alvorligt, hvad der er forsøgt at anstifte, når man tager med, at der som jeg forstår det var en del deltagere i demonstrationen af det man vel vil kalde voldsparate/destruktive elementer, hvilket hende tossen jo udmærket har været klar over.

Det er dog op til anklagemyndigheden at føre bevis for, og der må sidde to lægdommere med i sagen. Ud fra hvad jeg har hørt, dømmer lægdommere generelt mildere, end hvad juridiske dommere vil pege på ud fra lovtekst og retspraksis.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bosse1983
At blive folkeskolelærer sætter nu ikke specielt høje krav til evner og kundskab, sådan i almindelighed. Generelt tror jeg så også at mange konspirationstosser i lige så høj grad lider af en psykologisk defekt, som af manglende intelligens. Samme confirmation bias, som gør at sternetegn og andet alternativ nonsens er overrepræsenteret i det segment.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Svoger
Inter, det kan jeg generelt ikke være uenig i. Men nej, det er jo ikke bare folk med sinke-IQ der er i den gruppe, om end den slags typisk er nemmere at få med på tosserier som det her.
Tilbage fra jeg studerede kender jeg et par, hvor hun er lægesekretær, og en person jeg bestemt ikke vil betragte som uintelligent, som mig bekendt ikke vaccinerer deres børn (helt generelt).


I øvrigt, om kritikken af det på Rådhuspladsen, så kan det godt være, at vejret fik vist, at det er en håbløs gruppe, som ældre tidligere reaktionære nok griner rigtig højt af disse dage, men de står trods alt normalt i en eller anden grad på mål for, at de er uenige i alvoren/indgreb/at der overhovedet er noget. Forlydender om fodboldfans der har anmeldt demonstration blot som undskyldning for at heppe på deres hold/at kunne stå på en forhøjning og kigge ind på banen, er for mig at se endnu mere håbløst.
Der er dog nok et overlap mellem i hvert fald visse af de potentielle deltagere i de to grupper.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Generelt tror jeg så også at mange konspirationstosser i lige så høj grad lider af en psykologisk defekt, som af manglende intelligens. Samme confirmation bias, som gør at sternetegn og andet alternativ nonsens er overrepræsenteret i det segment.


Hende der står forrest i Frihedsbevægelsens fællesråd kalder sig jo Malue Montclairre - den fredelige kriger. Alle fordomme bekræftet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Interforlivet
@Bosse:
At blive folkeskolelærer sætter nu ikke specielt høje krav til evner og kundskab, sådan i almindelighed.
Det er jeg med på (og det er i øvrigt et ret stort problem i sig selv som hører en anden diskussion til). Men man skal dog stadig være temmelig arrogant (og her beskylder jeg ikke dig for at være det) for at mene at man kan rende rundt på læreruddannelse med en decideret "lav intelligens". Også selvom alt som bekendt er relativt.
Generelt tror jeg så også at mange konspirationstosser i lige så høj grad lider af en psykologisk defekt, som af manglende intelligens. Samme confirmation bias, som gør at sternetegn og andet alternativ nonsens er overrepræsenteret i det segment.
Det tror jeg du har ret i.
Skrevet af Aka101
Det kan I mene hvad I vil om, men undervisningskompetence har lærerne.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0