Snak

Mere indhold efter annoncen
Med disse tiltag fra regeringen fortsættes den samme eksponentielle tendens selvfølgelig ikke. Ingen sammenhæng kører eksponentielt for evigt, især ikke når der åbenlyst er en øvre grænse.

Folk bliver også (mere eller mindre) immune efter at have været smittet, og derfor vil smitteraten helt naturligt falde, selv hvis regeringen ikke gjorde noget.

@Jens
Jeg er med på, at du er i en anden situation end alle andre brugere herinde, men det virker lidt som om, du har besluttet dig for at forestå en skræmmekampagne, så vi andre også kan føle den frygt, du sandsynligvis gør.

Du snakker meget om, at virussen kan mutere, og som jeg forstår det, gør den det hele tiden. Ser man imidlertid rent biologisk på situationen, så er det (tillad mig) i virussens interesse at sprede sig mest muligt; ikke at dræbe flest mulige mennesker. Typisk er der en invers sammenhæng mellem mortaliteten og smitte-effektiviteten på luftvejsvira, fordi de er farligst, hvis de angriber dybt i luftvejene, men til gengæld mere smitsomme, hvis de angriber langt oppe. Derfor er det "bedst" for virussen, hvis den er mindre farlig, men mere smitsom.

Jeg tænker ikke, at det er grund til yderligere konspirationsteorier, at de fleste vestlige lande kommer frem til nogenlunde samme konklusion om at geare samfundet ned efter at have set skrækeksemplet i Italien, hvor sundhedsvæsnet slet ikke kan følge med.
Ja, at det jo kun er et øjebliksbillede.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
"Jeg har venner i Australien og når de har fortalt mig om hvor meget amok folk går over lokumspapir der ovre har jeg ikke kunnet lade være med at grine af dem og at drille dem med at de vidst ikke er for skarpe derovre. Nu kan jeg så fortælle dem at det går amok her også nu. Fuck my life."

Det er også rigtig svært at skylle sin røv efter et bad. Det har man visse steder gjort i mange 100 år.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Du kunne også bare bruge en stålbørste. Så får du sgu alt med.
Jeg forstår sådan set godt en person som Svogers ræsonnement, men det er jo typisk også affødt af andres idioti. Mette & Co. kan godt stå og sige der ikke er problemer med forsyningen, men det hjælper ikke Svoger, når ungen står med lort i bukserne og og hylderne er tomme fordi de veldøve har raidet.

Generelt var det jo lidt forventelig. Forkælede Millennials, som aldrig har oplevet en krise og generelt ubegavede folk reagerer nok sådan. Videre har politikere idag absolut heller ingen vægt, i form af troværdighed, bag deres ord. Bare de seneste uger har Mette vist det. Ude i den store verden er der andre, som Trump, der under hele forløbet har løjet krisen væk, mens folk falder som fluer. Der er ikke en krise, men man lukker lige for trafik fra Europa, og hvis der faktisk skulle være en krise, er det Europa, Obama og fake news som ikke har håndteret det. Når dumskaller generelt så også mener at vide mere end eksperter, og det som ikke passer ind må være en konspiration, skal der sgu handles lokumspapir, mariekiks og fun light i Netto.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Hæhæ, Bosse, landet styres jo af generation y-politikere der har deres viden om den menneskelige natur fra Venner, Susanne Bier og Coldplay. Det bliver muntert.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Undskyld mig - men det er enormt egoistisk at hamstre som vi har set det.

De varer som du/i køber "ekstra ind", er der andre mennesker, som du og jeg, der kommer til at mangle i den anden ende. Hvis du handler ind og "sikre dig" 14 dage ud i fremtiden, så er det på bekostning af, at der er andre mennesker som måske risikerer at skulle sulte i tilsvarende 14 dage. Tænk nu lige på samfundet som helhed, og ikke kun på jer selv.

Når der fra regeringens side af bliver fremlagt en plan - så skal vi som borgere følge den plan, uanset om man er uenig eller ej. Som man lærer i militæret, så kommer man meget længere, hvis alle folk følger én samlet plan (også selvom man ikke tror på den), end hvis vi render rundt, 5.5 mio. danskere, med vores egne planer og dagsordener. Følg nu de råd og anbefalinger der kommer fra regeringens side, i stedet for at rende rundt og tro at i alle sammen ved bedre selv - det er ikke løsningen.
-
Welcome to the human race, Mads. Jeg sætter popkorn over de næste par uger.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Welcome to the human race, Mads. Jeg sætter popkorn over de næste par uger.


Jeg ved godt at det er naivt at tro andet, desværre.

Jeg kommer ikke til at hamstre, af rent og skær princip. Som samfundsbevidst borger vil jeg hellere risikere ikke at få mad de sidste 2 dage af en karantæne, end at tage madvarer mv. fra folk der er dårligere stillet end mig selv.

Som statsministeren sagde i går, så er det os selv der er med til at afgøre hvor store konsekvenser at det her skal have for vores samfund, og jeg har personligt ikke lyst til at være med til at forværre situationen.
-
Altså du skal ikke spørge mig, så starter BS jo sin Minnesota-kampagne igen men hvis Mette F havde doseret sit indgreb lidt anderledes end at være drama queen kunne hun nok have undgået den reaktion.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
annonce