Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jomic...
Sukur du mangler:

5. ALIENS

6. Fordi wetmarkets er uhumske
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Hakan


Skriv hvilket udsagn i hælder mest til


5) At en tosset kinøjser har stukket en syg flagermus op i rumpen.
Skrevet af Vincent Gigante
Antal corona-tests udført af Sydkorea i første uge efter første smittetilfælde: Tæt på 200.000

Antal corona-tests udført af USA i første uge efter første smittetilfælde: Tæt på 2.000


hvis man ser på hans tidligere udmeldinger. Ikke bare har han og sundhedsstyrelsen fejlvurderet på det groveste


De var vist en bruger, der linkede til et sted, hvor to Instituttets fremmeste virologer udtalte, at man fint kunne holde sin ferie i (Nord)Italien, hvis man bare tog sine forholdsregler og passede på. Kort tid efter blev Norditalien et rødt land og smittet var bredt ud i Danmark.
.
Skrevet af Bosse1983
@Moller

Nu kritiserer folk jo primært de rådgivende organer i sundhedssektoren, da deres vurdering af trusselsniveau var nærmest Trumpsk. Deres udtalelser er jo lette at søge op. Var politikerne gået mod klare, rettidige anbefalinger, som man ofte ser de gør når det kommer til at svide, kunne man losse den over på dem. Det er dog langt fra entydigt tilfældet. En god politisk beslutning er typisk en informeret en af slagsen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af repos
Sundhedsstyrelsen er helt afgjort undervurderet situationen i alvorlig grad. Det virker mystisk, at man ikke langt tidligere indså faren ved, at virussen var så tæt på som Norditalien.

Ligeledes, at der skulle gå så lang tid, før man blev opmærksom på Tyrol som ramt område også. Der var ellers tydelige indikationer om det modsatte.

Endelig så er det selvfølgelig dybt problematisk, at virologer fik spredt budskabet; bare rejs til Norditalien på skiferie.

Skal man komme Sundhedsstyrelsen til forsvar, så har de stået i en ukendt situation, hvor der ikke har været fortilfælde i nyere tid at læne sig opad.
Endvidere er der, som flere beskriver, nok en anden holdning i Vesteuropa end i Sydøstasien til disse problematikker.

Men tilbage står man med indtrykket af, at Sundhedsstyrelsen konsekvent har været på bagkant af situationen gennem hele forløbet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sofatræner
@Klokkekilde

Jeg kan selvfølgelig ikke garantere noget. Men der skulle komme en form for begrænset udgang. Jeg fik at vide, at man har kigget meget imod Italien. Jeg er ikke selv med til at træffe beslutningerne, eller på nogen måde i nærheden, så tag det ikke for mere end det er.
Skrevet af The great Sükür
At i er nogle der kan tro at virussen kommer fra en flagermus er mig en gåde !

Disse mennesker har spist flagermus i flere tusinde år -men er først blevet syge nu ?! Nej nu stopper i !
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af The great Sükür
Det her er ikke en sygdom eller jo det er det - men der ligger andet bag !

Hvordan kan det være at der ikke er fuldt ud enighed omkring virussens farlighed blandt længere og videnskabsfolk ? Nogle mener at den er meget farlig andre mener at almindelig influenza er værre ! Tænk over det !
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af Sofatræner
@Steve-Highway

Jeg er ikke helt med. Hvad mener du med ansvarlig økonomisk politik? Det er jo ord uden betydning. Du peger ikke på hvor Mette har fejlet, og peger heller ikke på hvad en konservativ regering ville gøre anderledes.

Ord som ansvarligt lederskab, eller fornuftige løsninger er lige så ubrugelige i denne sammenhæng, hvis ikke der eksisterer konkret kritik. Det betyder ikke noget.

Først og fremmest, så synes jeg overhovedet ikke, at det er åbenlyst, at den indsats der gøres skulle være utilstrækkelig. Dernæst synes jeg det er bemærkelsesværdigt, at oppositionen faktisk bakker statsministeren op. Krisesituation og alt det der til side, så ville det jo ellers være et oplagt kritikpunkt for liberale, at gå i rette med de indskrænkelser der kommer på borgere og erhvervsliv. Det er jo ikke ligefrem fordi panikstemningen var hurtig til at indfinde sig. Tværtimod har der nærmest været konkurrence om at få sagt de mest tåbelige ting, og være så ligeglad med situationen som muligt.

Jeg synes det er værd at give Mette F et anderkendende nik over at turde træffe de ubehagelige og upopulære beslutninger. Kritik er altid velkomment, men det må gerne være mere konkret end bare skjult og halvfisset misogynisme.
Skrevet af Sofatræner
At i er nogle der kan tro at virussen kommer fra en flagermus er mig en gåde !

Disse mennesker har spist flagermus i flere tusinde år -men er først blevet syge nu ?! Nej nu stopper i !


Virus internt i flagermus, fugle, svin osv. kan sagtens mutere så de på et tidspunkt kan overføres til mennesker. Det var også hvad der skete med SARS og MERS. En dansk virolog (hedder det vist) pegede på, at man i branchen var klar over at det her en dag ville ske, og at der på nuværende tidspunkt er en række vira i svin og fugle der kun er et par muteringer fra, at kunne overføres til mennesker og gøre livet surt
Skrevet af TheUnitedWay
Zanetti: Derfor kan vi vel stadig lære noget af dem når det handler om at håndtere pandemier. Når jeg siger "vi" mener jeg både den menige dansker (som skal lytte mere til myndighederne), og myndighederne som skal reagere hurtigere og mere aggressivt, så snart der er konstateret et udbrud.
Nu er det for sent for denne gang, men kommer Corona igen eller en anden pandemi, synes jeg at vi alle kan lære meget af Singapore, Hongkong og Taiwan.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Skjold99
Slut for tv-penge til fodboldklubberne

Så længe Superligaen ligger stille som følge af udbruddet med coronavirus, vil der ikke blive udbetalt tv-penge til superliga-klubberne.

Sådan lyder det tirsdag fra Nordic Entertainment Group (Nent) i en pressemeddelelse, skriver Ritzau.

Nent står bag TV3-kanalerne, der viser to tredjedele af kampene i landets bedste fodboldrække.


Så må vi vel gå ud fra, at de også sænker prisen for TV-pakkerne!
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af The great Sükür
Sofatræner : Jeg har snakket med anerkendte tyrkiske læger - de mener noget andet også derfor du kan se at spredningen ikke er lige så stor som i resten af verden. Det er en effektiv sundhedssektor
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af Don Karnage
Jeg hører fra en tidligere kollega i statministeriet, at der med stor sandsynlighed bliver udgangsforbud lignende Italien fra engang i aften.

Jeg hørte det samme fra en lignende “kilde” i går aftes.
Skrevet af Sofatræner
@The Great Sükür

Så hvad siger de? At de siger noget andet er ikke så relevant.
Jeg vil iøvrigt ikke træde dig over tæerne, men jeg må indrømme at min tiltro til Erdogans styre ligger på et meget lille sted. Jeg tager ikke udmeldninger der kommer fra USA, Tyrkiet, Iran, Kina eller Rusland for gode varer. I hvert fald ikke uden videre.
Skrevet af The great Sükür
De griner lidt af det hele - lidt over halvdelen af dem. De betegner det som en virus på linje med influenza - men at den bare smitter hurtigere - andet er der ikke ved det.

Nu har jeg selv haft virussen og er blevet rask. Det var hårdt i nogle par dage - men det er bare med at holde sig hjemme
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af Sofatræner
Okay. Det siger måske lidt om standarden blandt tyrkiske læger, hvis det du siger er korrekt. Jeg er okay glad for at jeg bor i Danmark. Og så foretrækker jeg indtil nu at lytte til folk der er specialiseret i faget, og ikke unavngivne læger, hvis holdning viderebringes på et anonymt internetforum.
Jeg siger ikke, at du lyver, men du kunne overveje at gå til lægen et andet sted tænker jeg.

Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, eller hvad du har af lægelig historik, men risikogruppen er fortrinsvist ældre mennesker. At du selv er kommet smertefrit igennem betyder jo ikke, at det ´bare´ er som at have influenza.
Skrevet af jensmoch
Generelt tog sundhedsvæsenet alt, alt for let på det her. Jeg var nærmest ved at komme op at skændes med en læge, da jeg for 18 dage siden, den 28. februar, var på Skejby for at få medicin.

Hun gav nul fucks. "Vi har 14 liggende herovre der er blevet testet ... ingen af dem har den." Da jeg så udfordrede hendes holdning til at den slet ikke ville ramme Danmark, blev hun enormt defensiv, og sagde bare selvsikkert "Jo, det ved vi!".

Jeg var ved at eksplodere da hun så sagde at hende og hendes mand nu altså tog på skiferie til Italien om et par dage, og hun havde ingen betænkeligheder ved at tage af sted. Overhovedet.
Skrevet af Skjold99
47 smittede i Tyrkiet - befolkning ~80.810.000
47 smittede på Færøerne - befolkning ~49.290

Man skal da være naiv ud over alle grænser, for at tro på det vrøvl.

Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af repos
@ Jensmoch

Har du snakket med hende efterfølgende?

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0