Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(172352211504)
En fornuftig og nuanceret begrundelse fra Brostrøm. Folk som siger begrundelsen var selvmodsigende er ilde ude begavelsesmæssigt :-)

Jeg ved ikke om jeg er enig i konklusionen, men argumentationen er 100 % valid.

Jeg ved heller ikke om regeringen har blandet sig, som højretosserne fra Berlingske helt sikkert vil påstå. Det er også ligegyldigt. De sædvanlige Kloge Åger fra blå blok blander sig åbenlyst. Også jeg selv.

Jeg foreslår, at privathospitalerne får lov til at købe de danske AZ doser. Så kan de mod betaling vaccinere alle de forretningsmænd som er alt for vigtige til at blive hjemme i DK. Jetsettet som absolut skal på ferie i Dubai kan jo også købe sig til et stik. Redaktionen fra Berlingske lige så ;-)

Skrevet af jensmoch
Lippert med Jens Lundgren i dag, er ganske seværdigt.

Lundgren får klart og tydeligt forklaret problemerne ved bivirkningerne ved AZ-vaccine, og får stoppet Lippert hver gang han forsøger at gå i den klassiske journalist-panik om JJ.
Skrevet af Slettet(172352211504)
@jensmoch

Helt enig. Stor ros til Lundgren for at stoppe Lipperts tosserier.

Lippert er generelt udygtig og meget præget af sit eget politiske ståsted.

Jeg joker lidt med at sammenligne ham med Tucker Carlson fra Fox.
Skrevet af Hausser
SotD

Er det dig selv eller vores leder du forsvarer nu?

Det er kært som du forklarer hvor sort/hvidt jeg anskuer tingene, mens du selv har et ekstremt ensidigt fokus.

Kom ud af glashuset SotD, du trænger til det.
Skrevet af SotD
Det er skam kun overfor dig mit fokus er ensidigt. Jeg er grundlæggende enig med 95% af de repræsentationer der forekommer i denne tråd.

Det er kun overfor mennesker hvis mentale udvikling stoppede i 8. klasse, men som alligevel mener at have styr på hele verden, at jeg bliver sort/hvid i min retorik. Når man som voksent menneske har behov for at kalde vores statsminister "Store leder", opfinde tal der passer ind i agenda, henvise til citater man ikke kan genskabe osv., så bliver det så fordummende, at du trækker ikke blot din egen intelligens, men alle vi andres med ned i et sort hul af dumhed.

Jeg har ikke behov for at forsvare Mette Frederiksen, som jeg grundlæggende er meget uenig med. Men som et voksent og nuanceret individ evner jeg også at lægge nogle helt basale ting sammen, reflektere over indholdet og respektere modpartens holdning og bevæggrunde, uden at ty til "Na na na na na"- agtig opførsel, med glashus, "store leder"-nedgørende tillægsord for egne holdninger.

Hvor alle andre i tråden opfører sig som en klasse på relativt højt niveau med selvstændig tankegang, kritiske holdninger og spørgsmål er du ham den sinke hvis far har betalt for en plads, trods det at du sidder med en gryde og en grydeske og smadrer dem sammen døgnet rundt og råber nedladende ting efter underviser og andre elever og opfinder underbygninger for egne holdninger.
Silkeborg IF
Skrevet af anders.hede
@liberaldemokrat - nu er du imo nogen gange lidt god til at se spøgelser, men du er med på at Lippert er (tidligere) socialdemokrat, ikke?

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Søren_Lippert

Iøvrigt - kan du ikke uppe dit game lidt mere end at kalde alle der mener noget andet højretosser?
Skrevet af Hausser
SotD

Har du stadig så ondt over jeg kaldte offentligt ansat? Kom nu videre, så er det vist heller ikke en større sviner..

Igen så er jeg nødt til at sige, kom nu ud af drivhuset. Du bliver underligt pjevset, selv om du har sendt den ene personlige sviner afsted til mig efter den anden. Pudsigt nok, er det ellers dig der henvender dig til mig og ikke omvendt? Måske du skulle pakke lillepige attitude væk?

Mit bedste råd til dig er, at kommer ud blandt mennesker igen. Isolation er usundt for det mentale helbred og fremmer ikke dine sociale færdigheder.
Skrevet af Slettet(172352211504)
@Hede

Der er også nogle som jeg kalder venstretosser eller rabiate tosser, så din præmis er forkert!
Skrevet af tobi
Kunne du ikke bare lade være med at kalde folk for tosser?

Det virker lidt tosset at smide om sig med det ord.
Skrevet af Hausser
Dommens sag for regnedrengene fra SSI.

Det forventede antal indlagte midt April pga. genåbning, blev ikke 870 indlagte, men..

Trommehvirvel.

191

Og det uden at tage højde for at vi vist har lempet mere prognosen dengang tog højde for.

Stærk model, super brugbar og gennemført godt arbejde af matematikerne, som må stå til en stor bonus.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Brugen af "tosser" sker naturligvis med kærlig reference til Pia K. som gjorde det til mainstream at kalde dem man er uenige med for "klimatosser".
Skrevet af medc
Absurd tweet af Ældre Sagen. Bliver i hvert fald selv ret provokeret.

https://www.bt.dk/samfund/aeldre-sagen-laegger-sig-fladt-ned-vi-skulle-have-formuleret-os-anderledes
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Slettet(172352211504)
@Hausser

191 er et korrekt tal. Resten er bare sludder.

De 870 stammer fra en beregning fra januar. Du er naturligvis i din gode ret til at tillægge tallet relevans, men jeg er uenig. Siden er modellen ændret, så den bl.a. rummer sæsoneffekt. Bemærk i øvrigt, at modellerne regner mindst 6-8 uger frem, men allerede efter 2 uger er de uaktuelle. Der kommer hele tiden nye data til. Baseline ændrer sig løbende.

Tallet er knapt 300 ifølge beregningerne fra 23. marts, som er lagt til grund for den "langsigtede" genåbningsplan. Denne beregning er jo også allerede ved at være uaktuel. Vi har nu 3 ugers bedre data.

For en uge siden var antallet af indlagte 237. På daværende tidspunkt skulle der efter beregningen fra 23. marts være ca. 260. For en uge siden passede modellen altså ret godt - målt på lige den parameter. Hvordan ser det ud i næste uge?

Modellen er til gengæld helt skæv i forhold til antallet for daglige indlagte. Her er tallet ca. 30. I følge modellen skulle det være ca. 60 - og det er faktisk ret konstant.

Hvorfor bruge dumme usaglige argumenter, når der findes gode valide argumenter for det samme?

https://www.ssi.dk/-/media/arkiv/subsites/covid19/modelberegninger/tillaegsnotat-af-21-marts-2021-til-notat-af-16-marts-2021.pdf?la=da

Bemærk usikkerhedsintervallerne. SSI erkender om nogen, at dette ikke er let at regne på.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
LiberalDemokrat, måske det var en god idé du tog tobi´s råd til dig.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Hausser
LiberalDemokrat

De 870 stammer fra en beregning fra januar.


Hvorfor er det noget sludder når det var selve grundlaget for genåbningen, primo marts? Det var præcist den model der blev præsenteret og den vi gik i gang med at genåbne Danmark ud fra? Det kan du vist også godt huske?

Og ellers beskriver det du det meget godt hvordan en model, som skal tilrettes med 2-3 ugers interval og kronisk skyder over mål, er total værdiløs som noget som helst styringsværktøj til noget som helst.

Der er en flok SSI-matematikere som må ud og finde job som podere i stedet. Der vil de skabe mere værdi end at lave modeller som skaber en fandens masse omkostninger ved at være totalt ubrugelige at styre efter.

De bør umyndiggøres.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Nu hjælper jeg dig Hausser. Kan du identificere den beregning, blandt mange forældede beregninger, som du refererer til i dine kommentarer om uduelige medarbejdere i SSI?

https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/tillgsnotat-af-den-22-februar-2021-til-ekspertrapport-af-den-21-februar-2021.pdf?la=da

https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/tillgsnotat-af-d-3-februar-til-notat-af-d-31-januar-2021_03022021.pdf?la=da

https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/notat-om-prognoser-for-smittetal-og-indlggelser_01022021.pdf?la=da

Der ligger flere på SSIs hjemmeside.....

Bemærk, at alle rapporterne beskriver et bredt udfaldsrum af mulige udfald. Ingen præcise forudsigelser. Det er pressen, som vælger at fokusere på bestemte scenarier. Ikke SSI, ikke regeringen.

Tror du de tyske regnedrenge har regnet bedre? Hvorfor er der i givet fald udgangsforbud syd for grænsen nu midt i april. Jeg tror at tyskerne gerne vil låne Henrik Ullum.

Jeg kan hjælpe dig. Der har været kontinuert snak om 800 indlagte i april siden rapporten fra 31. januar. Rapporten fra 21. feburar viste noget lignende i de værste udfald.

Anerkender du overhovedet at den gældende genåbningsplan bygger på rapporten fra 21. marts?

Din kritik af SSI er ubegavet og udokumenteret! Du er indbegrebet af en bagklogeåge!
Skrevet af GammelBitterMand
De 870 kommer tilsyneladende fra Sundhedsministeriet

https://sum.dk/Media/8/E/Bilag%202.a.%20Sk%C3%B8n%20for%20den%20samlede%20effekt%20af%20Indsatsgruppens%20indstilling.pdf

der på en eller anden måde ligesom antyder at det kommer
fra SSIs rapport, selvom det tal ikke fremgår i rapporten. Om det
er en embedsmand som har kigget på grafen og fundet gennemsnittet
eller hvad skal jeg ikke kunne sige.

Men er det her vi pointerer at man godt kan være god til Excel
uden at være bare middelmådig til matematik?

(bold.dk har det lidt svært med visse lange links, beklager.)
Batman Close. London W12.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Ved ikke om det er min browser, men jeg kan kun læse halvdelen af teksten.

Edit: Det hjalp med opdatering :-)

Og jeg er enig i din udlægning. De 870 ser ud til at stamme fra ministeriet. En enestående usaglig grov forenkling af et fornuftigt notat fra SSI.

Jeg synes ikke det ser ud til at embedsmanden har regnet gennemsnit. Han har taget et af de værste udfald.

Det fremgår af tillægsnotatet fra 22. feb (SSI) at tallet midt i april er mest sandsynligt i intervallet 275-346.
Skrevet af Hausser
Liberaldemokrat

Nu hjælper jeg dig Hausser. Kan du identificere den beregning, blandt mange forældede beregninger, som du refererer til i dine kommentarer om uduelige medarbejdere i SSI?


Udueligt modelarbejde. Måske fordi regeringen har pålagt dem en umulig opgave? Men måske man så bare skulle være ærlig omkring det? Ved dog godt at åbenhed ikke har været strategien.

Anerkender du overhovedet at den gældende genåbningsplan bygger på rapporten fra 21. marts?


Ved ikke om det er hukommelsen der svigter, men vi var i gang med at genåbne DK langt får den dato. Kig evt. i din kalender hvis det kniber. Hvad var den åbning baseret på mon?

De 870 indlagte, var vist hverken et worst case eller best case scenarie, men en middelværdi og derfor blev den valgt. Den kan du tørre af på pressen, lige meget hvor gerne du end vil.

At vi så har styret under best case scenarier, og modellerne efterfølgende er korrigeret og skal korrigeres igen igen, ændrer ikke ved hvad der blev sagt dengang.

SSI, de er bare overraskede:

https://www.berlingske.dk/danmark/ssi-direktoer-er-overrasket-over-hvor-godt-det-gaar
Skrevet af clausp
Udueligt modelarbejde.

Det er udsagn som dette der får dig til at fremstå som en selvovervurderet komplet idiot.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
annonce
0