Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(172352211504)
Du er stædig, men du har ikke ret.

Du anerkender altså ikke at den langsigtede genåbningsplan bygger på beregningerne fra 21. marts. Du mener ikke det er tilfældet fordi genåbningsplanerne forud for den aktuelle plan byggede på andre tal...... suk

Hvis du kigger tillægsnotatet fra 22. februar når du frem til, at SSI allerede den gang forudså den aktuelle udvikling ret godt.

Du burde skyde på pressen med Berlingske i spidsen, som har tabloidiseret diskussionen ved at fokusere må et ekstremt scenarie. SSI har lavet et godt stykke arbejde.

God fornøjelse.
Skrevet af Hausser
Liberaldemokraft

Du anerkender altså ikke at den langsigtede genåbningsplan bygger på beregningerne fra 21. marts. Du mener ikke det er tilfældet fordi genåbningsplanerne forud for den aktuelle plan byggede på andre tal...... suk


Hvordan kan en genåbning i starten af marts, være baseret på tal og prognoser fra d. 21. marts? Kan du ikke forklare mig det? Tidsrejse? Vi er vel enige om der var en genåbning dengang, altså før det du kalder den langsigtede genåbningsplan?

Det er rigtigt, der gik ikke lang tid før SSI hev i land, men der var skaden sket og regeringen havde kommunikeret et nyt frygtscenarie ud.

Du burde skyde på pressen med Berlingske i spidsen, som har tabloidiseret diskussionen ved at fokusere må et ekstremt scenarie. SSI har lavet et godt stykke arbejde.


Det er complete and utter bullshit og ansvarsfralæggelse som ikke er set siden Mette ofrede Mogens Mink. Er det dig Jesper Petersen?

Nick Hækkerup den 23. februar:

Hvis vi følger myndighedernes anbefalinger, betyder det, at vi, når vi når midten af april, må forvente at have omkring 870 indlagte på sygehusene i Danmark med Covid-19. Det er markant flere end i dag. Det er det, eksperternes beregninger viser. Det er mange. Men til det skal siges, at indlæggelsestallene forventes at stige, selv om vi ingenting gør. Det skyldes virusvarianten B.1.1.7.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Og så for de der ved hvad en differentielligning er:

Tallene i ministeriets notat. Det er en videreregning på scenarie 10B (113 indlagte pr dag). SSI afstod i notatet af 22. februar fra at regne et samlet antal indlagt midt i april ud fra 10B scenariet. Formodentlig forbi 10B byggede på en usikker antagelse om op til 50% ekstra indlæggelser med B117 varianten. Det var dog en reel mulighed dengang.

Det var måske fair nok at regne på scenariet, men pressens fokus har været helt skæv, og SSI kan i hvert fald ikke få skylden for den beregning,

Vi ved nu, at det ikke går så galt - heldigvis
Skrevet af Slettet(172352211504)
Den aktuelle genåbningsplan (indtil i morgen) er den der er indgået forlig om 22. marts og den bygger på SSIs notat dateret 21. marts

https://www.stm.dk/media/10258/rammeaftale-om-plan-for-genaabning-af-danmark.pdf
Skrevet af Slettet(172352211504)
I det nævnte Hækkerup citat, antager han (fejlagtigt ved vi nu) altså at B117 ville medføre 50% flere indlæggelser. Det kan du heller ikke bebrejde SSI.

Vi kommer det ikke nærmere Hausser.

Din kritik af SSI er tilbagevist. SSI har ikke regnet med 800 smittede midt i april siden notatet i januar, hvor man ikke indregnede sæsoneffekt.

Skrevet af Hausser
LiberalDemokrat

Den aktuelle genåbningsplan (indtil i morgen) er der in dgået forlig om 22. marts og den bygger på SSIs ntat dateret 21. marts


Så dette her skete altså ikke?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/hele-aftalen-saadan-genaabner-danmark/8483738

Hvad var den åbning baseret på?

Og har Berlingske, eller andre højre-rabiate, hacket Hækkerup Facebook og skrevet det tidligere citat. d. 23 februar?

Det er sgu lidt pudsigt du skriver om konspirationer hele tiden?
Skrevet af Slettet(172352211504)
Du er helt væk Hausser. Regeringens og støttepartiernes genåbningsaftale fra start marts mistede sin aktualitet 22. marts, da den "langsigtede" genåbningsplan blev besluttet at alle folketingets partier på nær Nye Borgerlige.

Jeg taler om den aktuelle genåbningsplan. Ikke den tidligere gennemførte genåbningsplan.

Hmmm, måske er det lettere at diskutere med folk, som kender ordenes betydning???

Slut herfra for nu, men næste gang du lyver tilbageviser jeg dig igen!
Skrevet af Hausser
LiberalDemokrat

Du er helt væk Hausser. Regeringens og støttepartiernes genåbningsaftale fra start marts mistede sin aktualitet 22. marts, da den "langsigtede" genåbningsplan blev besluttet at alle folketingets partier på nær Nye Borgerlige.


Du er som SSI, et stykke fra at ramme skiven.

At man reviderer en voldsom upræcis prognose, blot 3 uger efter man har startet genåbningen, sletter altså ikke pludselig fortiden og hvad der blev meldt ud dengang, uanset hvor meget du så spræller og på mystisk vis vil give pressen skylden?

Jeg snakker helt konkret om det som meldt ud slut februar og som SSI og regeringen SELVFØLGELIG skal stå på mål for. Det er jo ikke omkostningfrit bare at skyde fra hoften.

At du så forsørge at fordreje det og vil gøre det til en diskussion omkring den langsigtede genåbningsplan at 21. marts, er bare pivhamrende utroværdigt.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Hausser

Som Monty pyton siger: "Alt er tabt - Fremad"

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Jeg kan ikke hjælpe dig, Hausser. Gå en tur. Det er en smuk nat. Husk, vi har ikke udgangsforbud på den danske side af grænsen :-)
Skrevet af Hausser
Liberaldemokrat

Husk at drøm dig frem til hvordan højre-tosserne og de rabiate medier fik plantet de 870 indlæggelser for at miskreditere Mette og hendes væbnere.

https://www.bt.dk/politik/statsministeren-kalder-delvis-genaabning-en-kalkuleret-risiko

Imens er der masser af unger som venter på normal skolegang, da smitten jo vil eksplodere såfremt de tropper op i skolen, for det har vi regnet os frem til. Der bliver lig i gaderne.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Det er som at læse indlæg på Nationen Hausser :-)

Til info: Paranoia kan behandles. Der er hjælp at få. Konspirationen mellem regeringen og myndighederne er ikke virkelig.


Skrevet af tobi
Nu sker der da noget. Jeg må indrømme, at jeg er lidt overrasket over omfanget af genåbningen næste onsdag efter ugens vaccine-nyheder.
Skrevet af morsor
Jeg er godt nok også for første gang positivt overrasket over en af deres genåbninger. Havde egentlig forventet at vaccine-forsinkelse var blevet brugt til yderligere fodslæberi.

Hvordan man så vil enforce at indendørs restaurant/bar-besøg skal være med tidsbestilling, ved jeg ikke. Det lyder lidt sært - så jeg håber jeg har misforstået det.
-- COYB --
Skrevet af SotD
Den seneste uges highlights fra profet Hausser. God weekend allesammen. Det har været en god uge. Lad os samle kræfter, så vi fra på mandag igen kan tygge os igennem guldkorn efter guldkorn fra en person med evindeligt meget større livserfaring og viden om pandemiske forhold, national folkesundhed og ikke mindst holistisk og pragmatisk fremgangsmåde. Økonomi og tal naturligvis også. En verdensmand sendt ned fra gud selv. Desværre med et begrænset talerør. Men noget må gøres. Helst helt anderledes end alt der faktisk bliver gjort.

- Heldigvis er politikerne endelig ved at vågne af Corona-komaen

- Internt i landet er det dog en perversion og en åbenlys diskriminering af folk.

- Når Macron hamselv, offentligt italesatte problemet med selvmord som årsag til at lempe restriktioner i Frankrig, så er næppe i en position til at modargumentere?
- Nu er der jo flere måneder siden, men Macrons udtalelser blev bragt i en forbindelse med selvmord i USA blandt børn der følte sig ensomme. Kan desværre ikke tilgå artiklen mere

- Du er så kær i dit evindelige korstog for at bagatellisere konsekvenserne af nedlukning. Den nye dokumentation omkring den tabte læring, er sikkert heller ikke noget problem, eller i hvert fald forældrenes ansvar?

- Så det er nok ikke mit menneskesyn der har forandret sig, men en del andre som har forskubbet balancen.

- Evnen til, ukritisk, at lade sig fastlåse sig i fosterstilling og så ellers håbe på at skibet styrer til havn, er ikke en jeg besidder og ej heller er det en specielt beundringsværdig egenskab.

- At du ikke har været ramt i din branche, er kun positivt, men lad nu være med at påstå at det ikke farver dit syn på blik på Corona-håndteringen.

- Den verden, hvor man ikke må køre bil, drikke alkohol, spise usundt og hvor man nedlukker når der kommer en influenza forbi, var dog en upraktisk og kedelig verden at leve i. Men vi ville blive gamle, hvis vi ikke døde af tristhed først.

- Meen, så skal vi jo til at genvaccineres.
Hvis vi forventer vaccinen varer 8 måneder, så bliver vi ikke færdige før vi skal starte forfra.

- 1000 døde er Covid, er ikke nødvendigvis værre end 0, hvis man formål at gå lidt mere holistisk til værks.

- Den flok kronikere som influenzaen ikke tager, dem tager Covid-19 og omvendt også.

- Og skulle man være i tvivl om den store leder slipper tøjlerne

- Vi kan finde masser af eksempler på folk der dør før eller senere end forventet, kan ingenlunde se det bør været et problem for andet end det mest polemiske fæ.

- Giv alle der får en blodprop pga vaccine, 1 millioner kr i hånden og dem der dør, kan få 5-10 millioner til de efterladte.

- Mht. bobler, så vil jeg anbefale dig at sprænge den

- Den øverste leder har samme fokus

- Er det dig selv eller vores leder du forsvarer nu?

- Mit bedste råd til dig er, at kommer ud blandt mennesker igen. Isolation er usundt for det mentale helbred og fremmer ikke dine sociale færdigheder.

- Dommens sag for regnedrengene fra SSI.

- Stærk model, super brugbar og gennemført godt arbejde af matematikerne, som må stå til en stor bonus.

- Der er en flok SSI-matematikere som må ud og finde job som podere i stedet. Der vil de skabe mere værdi end at lave modeller som skaber en fandens masse omkostninger ved at være totalt ubrugelige at styre efter.

- De bør umyndiggøres.

- Ved dog godt at åbenhed ikke har været strategien.

- Det er complete and utter bullshit og ansvarsfralæggelse som ikke er set siden Mette ofrede Mogens Mink. Er det dig Jesper Petersen?

- Du er som SSI, et stykke fra at ramme skiven.

- uanset hvor meget du så spræller og på mystisk vis vil give pressen skylden?

- Husk at drøm dig frem til hvordan højre-tosserne og de rabiate medier fik plantet de 870 indlæggelser for at miskreditere Mette og hendes væbnere.

- Imens er der masser af unger som venter på normal skolegang, da smitten jo vil eksplodere såfremt de tropper op i skolen, for det har vi regnet os frem til. Der bliver lig i gaderne.
Silkeborg IF
Skrevet af tue69
Hvordan man så vil enforce at indendørs restaurant/bar-besøg skal være med tidsbestilling, ved jeg ikke


Restaurantbesøg er vel ikke så meget anderledes end når man bestiller et bord? Det fjerner selvfølgelig muligheden for den spontane restaurantoplevelse, men det bør kunne lade sig gøre.

Det er straks værre med værtshuse og barer. Der kan jeg heller ikke lige se, hvordan det skal kunne lade sig gøre.
Skrevet af MUSSEN
Overskriften er for en gangs skyld rigtig, det er snart over med det her corona lort.

Glæder mig personligt til at kunne komme på arbejde snart igen, efter 7 måneder hjemme
Skrevet af Sir , moderator
Coronapas - er det ikke bare en negativ test? Altså man kan vise den der sms man får?
Dette er en signatur.
Skrevet af tue69
Mener det er inde på sundhed.dk at du kan hente den ned. Det er vist ikke kun din sms jf. dette:

https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidpas/
Skrevet af KH
Ikke helt. Du skal logge ind på appen minsundhed, og derinde ligger dit coronapas.
BIF MAN UTD
annonce
0