Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af qanatoli
Hausser, de andre indgår kun, hvis du antager at testede er tilfældigt udvalgt. Det er de ikke. Dem der PCR testes vil typisk have større risiko en gennemsnittet for at teste positivt af en række årsager, blandt andet:

- Deres erhverv. Dem der møder andre er både mere udsat for smitte og med større sandsynlighed underlagt krav om test.
- De har symptomer, og testes derfor.
- De er nære kontakter til smittede, og har dermed større risiko
- Og de kan være testet positive ved kviktest.

Hvis du er øjeblik glemmer kviktest, og i stedet antager, at PCR-test udføres på personer, der har en større risiko end gennemsnittet format være positive, så giver det da meget god mening at bruge positivprocenten sammenholdt ned antal testede til at foretage estimater af smitteudviklingen.

Om folk får foretaget PCR test pba. kviktest eller pga andet der medfører øget risiko ændrer ikke på det.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af clausp
Jeg gentager mig selv: positivprocenten fortæller ikke noget om sygdommens udbredelse; den kan udelukkende bruges til at konstatere hvor meget man tester I FORHOLD TIL sygdommens udbredelse.

Hvis antallet af test var konstant, så ville det være en anden sag. Men det er det ikke.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Sir , moderator
Lugter af at Frederiksberg skal lukke ned. Nedtur. Skal butikker, restauranter osv lukke?
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har lidt svært ved at se pointen og logikken i at lukke Frederiksbergs restaurationsbranche mm ned, folk tager da bare ind til kbh (over på den anden side af gaden, nogle få gader længere væk) i stedet. Det ville toppe absurdheden at en restaurant/cafe på den ene side af gaden skal lukke mens den på den modsatte må holdet åbent.

Eller hvad med skoler etc. de ligger jo bogstaveligt talt lige op og ned af hinanden.

Men jeg er sikkert på ministrene nok skal kunne finde en logik.

Hvis man skal lukke frederiksberg må man også sige b og lukke resten af københavn.
Skrevet af Sir , moderator
Sådan tror jeg ikke det fungerer. Jan E Jørgensen var også ude og efterlyse andre regler på Frederiksberg og i KØBENHAVN, netop pga nogle af de ting du nævner.

https://www.tv2lorry.dk/frederiksberg/frederiksbergs-1-viceborgmester-kritiserer-regler-for-automatisk-nedlukning
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er sjældent jeg er enig i noget der kom ud af den mands mund, men her er jeg da undtagelsesvis enig, der skal andre regler til i kbh og frederiksberg. Det er jo som at pisse i bukserne for at holde sig varm hvis man kun lukker frederiksberg ned.

Dem der bor på Frederiksberg arbejder jo ofte i kbh/og omegn og de nøjes altså ikke med at holde sig indenfor "byens" grænser, de fleste ser jo blot Frederiksberg som en bydel i kbh. (altså medmindre man er født der) De fleste har knap og nok styr på hvor bygrænsen eksakt går. Folk har jo også familie, kærester, børn, venner og kollegaer i kbh... man kan ligeså godt droppe at lukke for det vil formentligt have begrænset til ingen effekt, hvem vil helt eksakt lytte til det, jeg kender ingen på Frederiksberg der har ytret de vil lytte? Det eneste det gør er at skabe pres på alle forretninger mm. I Kbh og man ved på forhånd nogle vil råbe konkurrence forvridning.

Skrevet af MUSSEN
De hæver grænserne igen, for at undgå at lukke

SSI er åbne for at hæve, ligesom man hævede fra 200 til 250
Skrevet af MUSSEN
Så blev det hævet til 300.......
Skrevet af Sten_H
Zanetti4ever:

Hele konstruktionen med Frederiksberg kommune totalt omringet af Københavns kommune er mærkelig. Hvis det sker at Frederiksberg må lukke ned, så giver specielt gaden Værnedamsvej ingen mening. Gaden er lidt af et hipster kvarter, og den ene side af gaden er Københavns kommune, mens den anden side er Frederiksberg.


KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sten

Det var også den jeg lidt hentyde til.

Pga. af landspolitiske begivenhederne i 1886-1919, er Frederiksberg en selvstændig kommune i dag midt i kbh. kommune. Tror jeg de er pænt tilfredse med i dag.
Skrevet af jensmoch
Den nye indiske variant, eller Delta, som den nu hedder, viser sig at være lidt af en kælling.

Tal fra England og Skotland viser markant nedsat vaccineeffekt ved AZ efter første dose. Da er effektiviteten nede på omkring 15-20%. Det er svært endnu at sige den nøjagtige effektivitet efter anden dose endnu, men det tyder indtil videre på at den stadigvæk står ret stærkt imod virus, omend dog med en lidt nedsat effektivitet.

Der udover findes det at den er langt mere smitsom of giver betydeligt mere alvorlige sygdomsforløb.

Indtil videre er der ikke nogle tal på om hvorvidt den øger risikoen for at blive smittet efter at have været smittet tidligere.

På den positive side, ser tal fra andre undersøgelser rundt i verden ud til, at særligt mRNA-vaccinerne holder en rigtig høj effektivitet efter to doser.

Det bør endegyldigt skyde ideen om at strække tiden mellem dose 1 og dose 2 længere ud ned, og samtidig også give en rimelig god følelse over at vi endte med mRNA-vaccinerne, der indtil videre klarer sig rigtig godt.
Skrevet af Sir , moderator
Allan Randrup mener at det fornuftig er, at holde fast i restriktionerne, når alle er vaccineret, fordi de ikke er 100% sikre. Jeg tror Allan er bange for at miste tiden i rampelyset.
Dette er en signatur.
Skrevet af ForzaDrughi
Jeg tror du tager fejl…
Skrevet af Sir , moderator
Det virker da rimelig sortseer agtig at mene at vi skal holde fast i restriktionerne når alle er vaccineret med en 97-98% sikker vaccine. Når der ikke længere kan fastholdes et skræmmebillede og han kan udtale at han er bekymret, så mister han sin relevans i medierne.
Dette er en signatur.
Skrevet af ForzaDrughi
Det var da lidt af en stråmand! Medmindre du kender ham personligt oder? Hvad skulle hans motiv være for fortsat at ville blive interviewet dagligt?
Skrevet af Sir , moderator
At han godt kan lide det? At det holder ham relevant? At medieomtale er godt for hans karriere? At han måske tjener penge på det? Find selv på flere.
Dette er en signatur.
Skrevet af ForzaDrughi
Når dit postulat er underbygget af lige akkurat ingenting, så fortsæt hellere i mørkekamrene på FB.
Skrevet af Sir , moderator
Synes du også vi fortsat skal have restriktioner når alle er vaccineret?
Jeg er da helt med på at man skal holde øje med nye varianter / mutationer, men derfra til at opretholde restriktioner, er der i min verden langt. Så kan vi jo aldrig komme tilbage til noget der minder om der vi havde før, hvis de 97% sikkerhed vaccinen giver ikke er nok. Så kan vi da slå bak i friheden, hvis der kommer nye varianter e.lign.
Dette er en signatur.
Skrevet af Duck
Jeg så gerne, at vi fastholdt afstandene i køerne i butikkerne. Selvom mange af dem egentlig ikke er dimensioneret til det. Men ellers giver det vel ikke mening at opretholde krav om forsamlingsforbud og coronapas osv.
Skrevet af ForzaDrughi
Hvad jeg syntes om det ene eller det andet, i forhold til corona er fuldstændig ligegyldigt. Du skrev at du troede at han udtalte sig sådan, fordi han ville blive i medierne. Altså et postulat der ikke har noget som helst at gøre med, det som manden udtaler sig om, medmindre man konspirerer sig selv i søvne.
annonce
0