Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MotR
Står der skrevet nogle steder at vi skal tilbage til det vi havde før?

Og, i så tilfælde, før hvad?

Kunne det ikke tænkes at vi ender med et lidt anderledes hverdag i forhold til for 2 år siden?
nej
Skrevet af Duck
Randrup er den Qvortrup Geisling. Der venter ham mange vellønnede jobs i medierne efter det her, og mon ikke han også spytter et par bøger ud på et tidspunkt.
Skrevet af Bosse1983
Der er vel ingen grund til at man holder fast i restriktioner, men jeg håber da at folk tager nogle gode vaner med sig. Eksempelvis at holde lidt afstand når der er plads, samt eksempelvis hygiejne og pli når man hoster. Jeg har ikke noget behov for at folk er helt oppe i ansigtet på mig i almindelighed. Barer, koncerter og andet er jo tilvalg, men det er ulækre folk i dagligvarebutikken eller på postkontoret ikke.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Både ham og Christian Wejse siger jo sådan set bare at de anbefaler at fastholde nogle restriktioner, da de forventer en smittestigning til efteråret, og helst ser at den ikke kommer tidligere, fordi der bliver lukket helt op. Jeg har ikke set nogen af dem snakke om en fuldt vaccineret befolkning i den henseende, men jeg kan måske have misset et interview et sted?

Der er flere ting at tage hensyn til i forbindelse med restriktionernes fastholdelse. F.eks. at vaccinerne trods alt er et stykke fra at være 100% effektive, og at effektiviteten hos særligt udsatte, er noget lavere end hos medianbefolkningen. Der er også varianterne at tage hensyn til, og en af mere trælse nye opdagelser, altså at varianterne fortsat bliver både mere smitsomme, giver mere alvorlige sygdomsforløb, rammer bredere grupper hårdt, og altså nu også begynder at vise en ret skræmmende vaccineundvigelse.

Andre vira plejer at arbejde sig hen imod at blive mere smitsomme og mindre farlige, men indtil nu ser Covid-19 desværre ud til at buldre videre i mere og mere alvorlige mutationer.

Som jeg flere gange har skrevet om, er det et imponerende virus, og måden det muterer på er ganske fascinerende. Nu skal man f.eks. finde ud af om grunden til det er blevet så effektivt til at undvige første dose AZ, er fordi det var den vaccinemodstand virus mødte i Indien. I så fald vil et større udbrud i en befolkning hvor langt de fleste er vaccineret med Pfizer, kunne risikere at skabe vaccineundvigelse mod den.

Helt generelt er det vigtigt at blive ved med at understrege at det stadigvæk, selvom der er gået halvandet år, er en helt ny sygdom vi lærer mere om hver eneste dag.

Man er f.eks. først lige nået frem til konklusionen at SARS-CoV-2 har celle-til-celle-spredning, der betyder at hvis først nogle af de rigtige (eller for os forkerte) celler bliver inficeret, kan infektionen ikke behandles med antistoffer. Man kender stadigvæk ikke T-cellernes endelige rolle endnu, og hvorvidt et effektivt T-celle-respons vil være nok til at stoppe celle-til-celle-spredning.

Med al sandsynlighed, er den vaccine vi får nu, i bund og grund en hurtig, midlertidig løsning der betyder at folk ikke bliver så syge hvis de bliver smittet, imens der arbejdes på højtryk med vacciner der bedre skal kunne stoppe infektionen før den sker, og på effektive behandlinger der kan sættes ind så snart virus rammer lungerne.
Skrevet af Hausser
Begrebet frihed har i sandhed fået ny betydning efter Corona.

Imens Mette tordner imod de andre partier for ikke at ville stemme Hækkerup totalitære tryghedslov igennem, så kan man ryste på hovedet af panikskaberen Randrup, som vil blive ved med restriktioner, for en sikkerheds skyld. Mølbaks panikskabelse, kan allerede måles direkte på BNP, men mon ikke også at Randrup og Viggo efterhånden også kan det?

Samtidigt så står vi snart klar til at smide skolelever i tugthus, med dobbelt corona-straf, fordi har været nødt til kaste sig ud i dokumentfalsk for at passer deres skole

https://ekstrabladet.dk/krimi/gymnasieelever-sigtet-forfalskede-coronapas/8609794

Og politiet, jamen de har travlt ved makuleringsmaskinen og dække over deres eget eget bidrag til regimet. Bliver spændende hvad ombudsmanden siger til det.

https://journalisten.dk/rigspolitiet-afslaar-aktindsigt-med-tosset-og-staerkt-bekymrende-begrundelse/

Det må snart være på tide at folk begynder at sige fra i forhold til vanviddet. Jer har personligt smidt det forhadte mundbind og har ikke hørte én eneste kommentere på det.
Skrevet af Sir , moderator
Rimelig stenet med politiet. Dum forklaring de disker op med.
Dette er en signatur.
Skrevet af hts
Samtidigt så står vi snart klar til at smide skolelever i tugthus, med dobbelt corona-straf, fordi har været nødt til kaste sig ud i dokumentfalsk for at passer deres skole


Hvordan var de nødt til det?
Skrevet af Duck
Det må snart være på tide at folk begynder at sige fra i forhold til vanviddet. Jer har personligt smidt det forhadte mundbind og har ikke hørte én eneste kommentere på det.


Sådan! [indsæt stærk-arm-emoji]
Det er så vigtigt, at vi er nogen der står imod og giver magten modstand. Du kan blive Danmarks Rosa Parks, hvis du fortsætter det gode arbejde.
Skrevet af NnS
Det er fuldkommen historieløst, at sammenligne en mundbind nægter med Rosa Parks.
Skrevet af Bosse1983
Hausser havde det vel på 5 minutter, fordi han skulle skide og måtte låne toilet et sted med påbud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CPH-Hotspur
Det må snart være på tide at folk begynder at sige fra i forhold til vanviddet. Jer har personligt smidt det forhadte mundbind og har ikke hørte én eneste kommentere på det.

Det kan der jo være flere årsager til…
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af ForzaDrughi
De unge mennesker kunne, som alle de andre unge mennesker på gymnasiet, tage sig tiden til at blive testet. Men ak og ve!
Skal vi til at gradbøje loven, fordi det er unge mennesker der laver dokumentfalsk?
Skrevet af Svoger
Kører du aldrig hurtigere end hastighedsgrænsen, fordi du har travlt, så du er TVUNGET til at bryde den, hva hva hva?!!!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Sir , moderator
Det gør jeg alti alti, det er jeg ligeglad med...
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Han endte med at køre knallert. Så er du advaret.
Batman Close. London W12.
Skrevet af jensmoch
Viby Gymnasium er eddersparkeme også et dumt sted at fuske med den slags. Det ligger midt imellem Rosenhøj og Søndervang, lige midt i det sogn der blev tvangsnedlukket pga for høj smitte.
Skrevet af jensmoch
Nyeste resultater omkring vacciner og Delta (indervarianten).

Ved en dose ligger både AstraZeneca og Pfizer/BioNTech omkring 33%

To doser AstraZeneca : 59,8% (95%CI 28,9 til 77,3)
To doser Pfizer/BioNTech : 87,9% (95%CI 78,2 til 93,2)
Skrevet af Hausser
De unge begynder nu at smitte hinanden for at komme ud af testregimets klør.

https://www.tv2nord.dk/coronavirus/unge-i-aalborg-smitter-med-vilje-hinanden-med-corona

Hvornår er det man gør op med et fuldstændigt forrykt overforbrug af ressourcer og som er dybt problematisk i forhold til vores rettigheder?

https://www.bt.dk/debat/koster-to-milliarder-om-maaneden-men-supervaaben-mod-corona-virker-ikke-mener

Lad os håbe at nikkefårene snart bringer S i mindretal her igen, fordi Mette, Heunicke og co., afskaffer næppe nogen restriktioner uden de bliver tvunget til det.


Skrevet af Hausser
Corona-krisens Komiske Ali, Viggo Andresen, kæmper ivrigt for at få de sidste minutters berømmelse ud af krisen og der var sågar et element af positivitet fra ham i går, hvilket skyldes at sæsoneffekten har tvunget virussen i knæ.

https://www.bt.dk/samfund/592-personer-er-det-seneste-doegn-smittet-med-corona

Pudsigt nok, forklarede komiske Viggo ellers at vi havde opbrugt vores sæsoneffekt, for ganske få dage siden.

https://www.berlingske.dk/danmark/der-er-fundet-908-nye-smittetilfaelde-i-danmark-0

Hvorfor er det man bliver ved med at spørge den manden om noget som helst? Skal han i medierne fremadrettet, bør at handle om noget han ved noget om i stedet, som f.eks. makrelmadder..
Skrevet af tobi
Skyldes sæsoneffekten ikke folks øgede tendens til at søge udendørs? Øget udluftning hjælper selvfølgelig også, men alligevel virker det godt nok bizart at tro, at sæsoneffekten har haft fuld effekt lige efter historiens værste maj måned. Men okay, han sidder vel bare på sit støvede studerekammer, hvor han knuser tal og snakker med medier, så han har vel ikke opdaget, at det regnede lidt...

Edit: I øvrigt har man nu beregnet sig frem til, at selv en fjernelse af alle restriktioner ikke ville belaste sundhedsvæsnet. Men det er selvfølgelig ikke længere målet at undgå... Så vi skal blive ved med at hygge os med mundbind i tomme tog. Jeg synes nu ellers nok, der blev sagt, da vaccinerne kom i gang, at når alle 50-årige og ældre var færdigvaccineret, så kunne der lukkes op. Men nej, nej.
annonce
0