Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Jeg har egentlig kritiseret en del af tiltagene, Hausser, men jeg er modsat dig ikke kyklop.

Og du har ret. Jeg havde overskud sidste år og det har jeg stadig, så jeg vræler ikke som en unge der ikke vil have sko på inden de skal i børnehave hver gang der er noget.

Du var på intet tidspunkt villig til at gøre noget for nogen andre end dig selv. Ikke engang dine fedladne unger.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hausser
Bosse1983

Du kender ikke mine unger, det vil jeg love dig.

Og ja, du har forklaret vidt og bredt om hvor tilstrækkeligt det var for dig at gå tur med hunden og spille frisbee på fjeldet og stærkt for dig. Fattige mennesker bliver ikke fattigere, hvis der ikke er noget at tage fra dem.

Husker ikke at du, på noget tidspunkt, har kritiseret noget indgreb? Hvad tænker du evt. om Corona-passet hen over sommeren, eller har fastblindheden sat sig? Har spurgt et par gange?


Skrevet af Jussi
Andre der har fået Pfizer vaccine?

Ja.

Før vaccinen så jeg frihedsindgreb over alt - selvom det ikke er et ord - jeg ellers plejede at slå op i ordbogen. Jeg bruger det dog hele tiden i stort set alle mine sætninger for lizzom at få folk til at forstå. Selvom det ikke er et ord.

Jeg har haft vildt ondt i armen. Det er dog nok ikke vaccinens skyld, men måske mine 100 daglige indlæg på et eller andet fodboldforum om, at Corona kan have haft en effekt. Men det gør altså under alle omstændigheder naller og er Mette Frederiksens skyld.

Nu kommer der forhåbentlig en Delta-variant til landet, så jeg kan opretholde fokus i mit liv - som ellers ikke var så interessant før.

Nå, men vaccinen virker, og jeg har fundet en nyvunden kærlighed til Justin Timberlake.

No homo, men for at bevise mine nye intentioner er jeg flyttet fra Herning til Lem.

KH NotThatDuncanMorten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Black Spider
@ Hausser

Det er fint nok Black Spider, men vi snakker d. 22/6, risikogruppen findes ikke mere, vi har stort set igangsat vaccinationer ned i sluttrediverne og vi har hverken smitte eller indlagte med.

Det her er delvist noget vrøvl. Vi er stadigvæk i gang med at vaccinere folk i haltredserne. Min mor er i slut-tresserne og er først lige blevet stukket anden gang. Jeg er i slut-trediverne og jeg har ikke fået en invitation til første stik endnu.

Men med det sagt, så har du ret i, at vi efterhånden ikke har samme risiko for at slå hinanden ihjel med uforvarende smitte. Og det er antageligt også en stor del af grunden til, at vi stille og roligt lukker op igen, tror du ikke?

Det er dog nødvendigt at gøre det stille og roligt, så vi ikke pludselig bliver taget i røven, hvis tendensen for smitte vender. Det er af samme årsag, at du ikke straks hiver vinterdæk af din bil, bare fordi der er en relativt lun solskinsdag i januar. Vi har ikke samme behov for tests, men vi har behov for at vide nok til, at vi kan reagere, hvis tingene vender.

Fattige mennesker bliver ikke fattigere, hvis der ikke er noget at tage fra dem.

Er det virkelig din påstand, Hausser, at du er en fattig mand som helt urimeligt får dit livsgrundlag taget fra dig? Tror du ikke, du måske skulle prøve at opleve rigtig fattigdom, før du skruer så meget op for retorikken?

Hvad kalder du i øvrigt de folk, der må sidde indespærret dag efter dag efter dag efter dag, for ellers risikerer de døden ved langsom kvælning? Er de rigere eller fattigere end du er, dig der har anstændigt helbred, relativt ung alder, børn, og måske endda (hvis du ikke for længst har skræmt hende væk) en kone?
Skrevet af jensmoch
Jeg tror nu mere Hausser mener at du, Jussi, Bosse, Kaffe, GMB, BB, jeg og alle de andre der ikke mener at det at have mundbind på er en af de største forbrydelser mod friheden, er fattige, BS.

At han er det eneste rige menneske, fordi han har så vildt et liv at han har mistet 98% af sin livsglæde ved at have mundbind på og ikke kunne sniffe coke af lettiske ludere til Volbeat på Vega.

Alle vi andre der med lethed har kunne opretholde et socialt liv, fordi vi i højere grad bygger det på intime og nære forhold der kan plejes med en kop kaffe og en øl i privaten, eller en gåtur i skoven, der trods alt aldrig har været restriktioner imod, er fattige mennesker.
Skrevet af Sir , moderator
" fordi han har så vildt et liv at han har mistet 98% af sin livsglæde ved at have mundbind på og ikke kunne sniffe coke af lettiske ludere til Volbeat på Vega."


Hausser kommer da ikke til KBH.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Black Spider

Det her er delvist noget vrøvl. Vi er stadigvæk i gang med at vaccinere folk i haltredserne.


Vrøvl ligefrem? Der er regionale forskelle, men der hvor jeg bor er alle, til og med 40 år, inviteret til vaccination og de skulle da være længere andre steder.

Det er dog nødvendigt at gøre det stille og roligt, så vi ikke pludselig bliver taget i røven, hvis tendensen for smitte vender


Men hvorfor skulle vi blive "taget i røven"? Hvad er det der indikerer at det kan ske? Husk på hvordan vi kom igennem sidste sommer uden smittede og i år er ca. halvdelen af befolkning immune og der er ikke længere en risiko-gruppe.

Selv ikke Viggo kan vel komme på argumenter for hvorfor vi skal bevare en milliarddyr restriktion som udelukkende er der, fordi vi kan "bevare kontrollen". Ved du hvad der skete hvis vi fjernede corona-pas? Det skal jeg fortælle dig. Der vil ske, ingenting..

Vi smider ikke vinterdækkene ved første tegn på sol, men vi skal for pokker da heller ikke køre med dem hele året?

Kan du fortælle mig om du mener et corona-pas er et proportionalt indgreb?

Skrevet af Hausser
Sir

Hausser kommer da ikke til KBH.


Kan godt den dag.
Skrevet af SotD
Jeg har indgået en aftale med Rød Blok (Jeg er jo rød), som indebærer at Hausser fritages for tilbud om vaccine. Han skal dog desværre overholde nuværende retningslinjer livet ud. Ikke fordi der er nogen særlig grund, men fordi hans egoisme ikke er tålelig. Alternativet er indlogering i udrejsecenter.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Det var i øvrigt en vanvittig krænkelsesoplevelse jeg havde i København med en kammerat, da jeg tog over for at "feste" omkring Belgien-kampen.

Vidste I at man skal have fucking mundbind på i metroen?!? Altså kun når man står op, og ikke på stationen, eller når man finder et sæde, men alligevel! Jeg kørte metro helt op mod 4 gange i døgnet i de 4 dage jeg var derovre. Og samlet set stod jeg op i metroen i 6-7 minutter. Jamen, hold hold hold! Jeg kunne ikke engang lave "klam-stodder-i-metroen-tungen" mod alle de unge tøser der var let påklædt. Det siger jeg dig Keld, meget har du budt mig gennem tiden, men det her! Det er for meget.

Jeg skulle også vise Corona-pas når jeg ville ind til de officielle arrangementer, og jeg skulle have billet og alt muligt. Så fik jeg godt nok en plads der var min, som ingen andre kunne tage, men altså. Dengang vi allesammen lå i en kæmpe bunke og snottede hinanden i hovedet, DET var fanme frihed. Dengang man skulle holde lorten inde i tre timer, fordi lokummerne var overbelortede og der i øvrigt var 45 minutters kø. Freedom, siger jeg bare!

Udover de grimme oplevelser, så var der også. Øhm. Altså, vi kunne sagtens komme på pub, bevæge os rundt, tage bussen, gå på restaurant, handle ind og snakke med folk osv., men så var der jo også alle de grimme ting ved restriktionerne! Altså de der... Hvor... vi, øhm...

...

Altså. Det er i hvert fald for nederen det hele. Fuck Mette!
Silkeborg IF
Skrevet af Svoger
Du havde mulighed for at komme med en reference ala ´du holder mig nede Mette´, og du forspildte den, SotD.

Jeg oplevede for nylig i et tog, hvor vi alle skulle have unummererede pladsbilletter, at folk havde lagt deres tasker på sæderne, så der ikke var nok pladser. Jeg gad ikke bede folk flytte deres lort, og tænkte, at jeg vel godt kunne stå op. Vi blev desuagtet bedt om at sætte os ned, da en DSB-ansat kom igennem toget. Frygtelig oplevelse sådan at få indskrænket min frihed til at stå op.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Jeg var i Peter Beier. Fik sådan lyst til chokolade.
De bad ham foran mig ikke række indover chokoladen når han pegede pga Corona. Sikke et indgreb. Jeg var så stødt på min frihed at jeg var lige ved at gå igen. Men så kom jeg i tanke om jeg havde lyst til chokolade. Det blev til mørke trøfler. De smagte fantastisk.
Så fantastisk at det var den frihedsbegrænsende oplevelse værd.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Svoger
Min dyrlæge beder også om, af man bærer maske under konsultation, da det ikke er muligt at holde afstand. De skriver det endda allerede på en seddel inden man går ind i klinikken.
Jeg er sikker på, at mundbind var årsagen til, at kattene var utilfredse ved at være et fremmed sted og med at blive undersøgt og vaccineret.

Jeg var også tvunget til at overtræde tomgangsregulativet, da jeg kom et kvarter for tidligt, og man helst ikke måtte vente indenfor. Klimaanlægget i bilen kører jo ikke uden strøm. Katalysator og AdBlue eller ej, så har jeg formodentlig slået 7-8 små uskyldige børn ihjel, ved at holde der i et industrikvarter, og sørge for at både katte og jeg havde en behagelig temperatur.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Jeg er blevet lidt forvirret af ironien henover de seneste indlæg. Siger du at du er en af tomgangsidioterne, eller at du ikke er?
fck-medløber.
Skrevet af Svoger
Det er et spørgsmål, jeg med henvisning til menneskerettighederne ikke vil svare på, da det potentielt kan inkriminere mig selv.
Utroligt hvordan Mette nu også via elendil prøver at tvinge mig til at overtræde mine menneskerettigheder.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Ælkjaer
Jeg synes i skal slå jer sammen, og finde en forkæmper der utrætteligt kan kæmpe jeres sag. En slags frihedskæmper, om mand vil. Er der nogle frivillige?
Skrevet af Hausser
Mette ville i hvert fald være stolt af jer.

Hvis bare alle ville opføre sig således, så skulle man ikke forholde sig til trivielle ting som proportionalitet, rettigheder og virkningsløse milliardomkostninger.

Bare Blå også ville tænke sådan.
Skrevet af SotD
Bare man dog kunne være kritisk proportionelt. Det kunne være lækkert. Men det gælder desværre kun indgreb og økonomi.
Silkeborg IF
Skrevet af Bosse1983
@Hausser

Er det meningen at jeg skal være flov over at jeg kan aktivere mig selv og er omstillingsdygtig? Socialt har jeg vel egentlig set mere til folk end før. Det er en ferie, nogle restaurantbesøg, biografture og koncerter som er røget, men det er så erstattet af andet.

Og ja, jeg har kritiseret flere tiltag. Jeg synes eksempelvis lukningen af indkøbscentre var idiotisk, samt at udelivet kunne have fået bredere rammer under registrering af gæster og ansvar pålagt den forretningsdrivende. Jeg synes også at der er holdt for længe ingen med eksempelvis frisører og tilsvarende.

Coronapas har jeg det helt fint med, når man samtidig vil tilgodese udelivet og turistbranchen. Videre er det et fin incitament blandt de dummere segmenter til at testes og blive vaccineret. Det gør trods alt at man kan have en ret normal sommer til sammenligning.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Hausser
Bosse1983

Er det meningen at jeg skal være flov over at jeg kan aktivere mig selv og er omstillingsdygtig? Socialt har jeg vel egentlig set mere til folk end før. Det er en ferie, nogle restaurantbesøg, biografture og koncerter som er røget, men det er så erstattet af andet.


Du skal være stolt af din tilpasningsevne og at Corona ikke har haft betydning for dig. Syntes dog måske du holde lidt igen med de mentale kindheste som er knapt så omstillingsparate og hvis liv, tilsyneladende, har været mere påvirket end dit?

Videre er det et fin incitament blandt de dummere segmenter til at testes og blive vaccineret.


Altså indirekte tvang. Har man tjekket om årsagen til at folk lader sig vaccinere, er fordi det er for besværligt at leve uden?

Er det den reelle årsag til at vi fastholder Corona-pas?

Det gør trods alt at man kan have en ret normal sommer til sammenligning.


Til sammenligning med hvad? Det er vist falsk præmis. Det er jo ikke pga. corona-pas at man kan holde en ret normal sommer.
annonce
0