Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Hvad med de andre….
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
haus, hvis det undrer dig at han svarer udenom så tænk over hvorfor han gør det.

Hvad tror du konsekvensen ville være hvis han havde sagt at det kan en regering selvfølgelig ikke.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af banalitet
@Forhammeren

Det kunne have været meget frisk hvis han havde sagt at vi forbeholder os retten til at gemme os bag vores flertal præcis som Kristian Jensen gjorde da han brød grundloven


Jeg har tidligere set henvisninger til da Kristian Jensen bagataliserede at den borgerlige regering indførte hjælpepakker uden lovgrundlag i forbindelse med hjælpepakker under finanskrisen, men kan ikke længere finde det. Kan du være behjælpelig med link?
Skrevet af GammelBitterMand
30 sekunder på Google ledte mig frem til noget der i hvert fald omhandler det samme:

Socialdemokraterne mener, at sagen er så alvorlig, at skatteministeren bør stoppe som minister. Men det afviser 37-årige Kristian Jensen.

- Det har jeg absolut ingen planer om. Så længe statsministeren har tillid til mit hverv som minister, så fortsætter jeg, siger skatteministeren


...

Ved en beklagelig fejl får vi ikke noteret os en advarsel om, at hjemlen skal være på plads, inden vi kan håndhæve loven, siger Kristian Jensen med henvisning til, at Justitsministeriet på forhånd havde advaret Skatteministeriet.


https://fyens.dk/artikel/kristian-jensen-jeg-br%C3%B8d-grundloven

Batman Close. London W12.
Skrevet af Halil
Spændende om Liste A kører linen helt ud i forhold til deres ganske tydelige stillingtagen i forhold Kristian Jensen sagen.

Moens er røget.

Mon Mette udvandrer, hvis undersøgelseskommisionen finder frem til Mette var vidende, eller burde have været, om den manglende hjemmel?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forhammeren
For liste A har Mette den samme rolle som Løkke med Krisjan.
Mogens er ikke minister længere ligesom Krisjan også burde være gået af.

En regering træffer beslutninger kollektivt men det er den enkelte minister der skal have styr på sin butik og sit lovgrundlag. Det hører ikke under en statsministers tilsynspligt.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af GammelBitterMand
Selv hvis man rent faktisk kommer frem til at det er hendes ansvar, men at det parlamentariske flertal er tilfredse med en næse, hvorfor skulle hun så gøre andet end andre i den situation tidligere har gjort, nemlig at klæbe til taburetten og gemme sig bag det parlamentariske flertal?

Men vi har vist forladt coronaen og er blevet en dårlig kopi af Dansk politik-tråden?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Halil
Ja, lad os forlade det emne og vende tilbage til corona snakken.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Hausser
Troede nu ellers at Mink-gate havde en del med Corona at gøre?

Jeg ved udmærket hvorfor Rabjerg Madsen undsiger retsstaten, for han frygter jo det kommer ud at Mette F og co. var velvidende da de brød loven. Så ergo vil sådan et standpunkt som Clemens spørge ind til, enten gøre ham til en hykler eller stille ham selv i opposition til eget parti.

Men er Rabjerg Madsen også en stanniol-hat siden han går og frygter den udmelding?
Skrevet af banalitet
Haussers frihedskamp har båret frugt. Snart er der kun Mink-gate tilbage at kæmpe mod

Den australske storby Melbourne har samlet set været lukket ned i 262 dage siden marts sidste år. Det er verdens længste nedlukning. Men det slutter i dag, skriver Reuters.
Det betyder, at restauranter og barer åbner i aften klokken 23:59 australsk tid. Der vil dog være et krav om, at man skal være fuldt vaccineret for at komme ind.
Det er også stadig et krav, at borgerne skal bære maske indendørs, mens kapaciteten på serveringssteder vil være begrænset.
Myndighederne havde lovet at stoppe nedlukningen lige så snart, at mindst 70 procent af befolkningen i staten Victoria, hvor Melbourne ligger, var blevet vaccineret. Man laver yderligere lempelser af restriktioner, når tallet rammer 80 procent.
Skrevet af Sir , moderator
Det er vel også alvorligt nok. Selvom man ikke kan lide mink er det jo en rimelig forrykt omgang.
Dette er en signatur.
Skrevet af Aka101
Men det er jo kun pga. corona, at Hausser går op i minksagen.

'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Sir , moderator
Ok? Jeg har ikke fulgt med i Haussers rablerier, men jeg kan da blive trist over, hvis folk prøver at underspille Minksagen for at være i opposition til Haussner. Det er måske det han ikke forstår, at han faktisk ikke gør sig selv eller andre nogen tjeneste, men tværtimod får folk til at smide deres sunde fornuft overbord, bare for at være på den anden side af hans eventuelle skørhed.
Der kan jo være en flig af sandhed i noget han skriver, hvis han fx også synes at minksagen er en stor skandale. Det kan man sagtens mene uden at støtte op om alt muligt andet han skriver.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bong
Der er generelt alt for mange der underspiller vigtigheden af mink-sagen, fordi "det er da også meget godt at være sluppet af med den dyremishandling"....
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af Aka101
Ja, man skal vel kun se på, om de brød loven eller ej. Ligegyldigt hvorfor.

Hausser vil jo bare have regeringen straffet pga. corona. Sikkert også derfor, at han skriver om det i coronatråden.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Forhammeren
Som fhv pol ordfører må jeg reagere når Haus angriber at der snakkes udenom.
Så kan det godt være at der findes en Politiktråd men det var ham der startede.

Altså vi skal sgu da ikke fedtes ind i at der er foregået noget værre rod over hos Mogens og hans fødevarestyrelse og depchefen.

Havde Madsen sagt at en regering selvfølgelig ikke kan fortsætte med en praksis den ved er ulovlig havde regeringen fået skylden for al det rod Mogens har lavet og den er foreløbig parkeret meget godt derover.

Det var det hele. Alt godt.

Jesper.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af jensmoch
Hausser har jo aldrig givet udtryk for at være interesseret i at få opklaret hvad der er foregået bag de lukkede døre i hele minksagen. Han har jo sågar ret direkte sagt at hvis ikke konklusionen er den samme som han har bestemt sig for at den er, (at Mettemor er inkarneret ondskab der får selv Idi Amin til at synes det er gået for vidt), så er det fordi alle folk lyver foran Kistrup og de andre, for at beskytte den store leder.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg synes ikke det ændrer på hvor vild minksagen er. Hausser er ikke minksagen.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Selvfølgelig er minksagen vild, og der er en stor, dyr kommission i fuld gang med at udrede hvad der er foregået og hvornår. At konkludere en masse ting før den er kommet med noget brugbart, er bare mere eller mindre grundløse spekulationer, og hører vel noget mere til i Dansk Politik, end i coronatråden.

Særligt når vi er på vej ind i den tid på året hvor vaccinerne for alvor skal stå sin manddomsprøve, og vise om de kan sætte et låg på stigningen i smitte vi ser nu, rundt i det meste af verden på den nordlige halvkugle.
Skrevet af Forhammeren
Selvfølgelig er minksagen vild og al det der med at det var et frygteligt erhverv med underbetalt arbejdskraft og dyr der ikke havde ordentlige forhold bør man sgu pakke væk.

Der må naturligvis ikke slås dyr ihjel uden hjemmel og gu er det da vigtigt hvad MF vidste.

Jeg har bare meget svært ved at se hvad motivet skulle være for bevidst at handle ulovligt når der med et fingerknips kunne skaffes et flertal for det.

Det er også vigtigt at få afklaret hvorfor politiet laver et aktioncard som giver indtryk af at de berørte ikke havde noget valg og at der var hjemmel til at slå deres dyr ihjel. Det er dybt alvorligt hvis politiet har tænkt at det drejer sig om få farme og det er der sgu ingen der opdager alligevel.

Bertelsen ligner et meget oplagt offer. Det er også hendes ansvar at der ikke falder noget ned mellem stolene som der nok er sket her.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce
0