Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
LFD

Det er altså normal procedure.

Dette gør man jo ikke kun for at skåne den sårbare del af befolkningen, men også af økonomiske årsager. Forestil dig at hvis denne sygdom har en spredning på 15% som man har kalkuleret med i bl.a. Danmark, så vil den potentielt sygelægge ca. 900.000 danskere. Det vil have alvorlige økonomiske konsekvenser for især mindre virksomheder.

Igen der er Ingen indikation at denne skulle være den nye Sars, Mers eller Ebola. Havde den været ligeså slem kan jeg love dig for at man havde været meget mere drastisk i sine tiltag og man ville ikke karantænelægge folk i deres hjem.

Skrevet af Duck
Jeg kan varmt anbefale Genstart, DRs nye nyhedspodcast med Knud Brix. I Tirsdags handlede det om Corona og de havde en pandemiekspert inde. Det var godt og informativt.

De andre afsnit kan også varmt anbefales


Den hørte jeg også. Det er sært skræmmende, at høre Corona-Lone roligt og sobert argumentere for, at det allerede er en pandemi, og at det bliver meget vildere endnu. Ikke sådan super betryggende.
Skrevet af tobi
Og mon ikke det er lidt svært at skjule, hvis folk falder som fluer og man fortsat melder om ganske få fatale tilfælde?

Man må gå ud fra, at de fleste afdøde har bekendte, som vil råbe vagt i gevær.
Skrevet af Bosse1983
Lone Simonsens sobre tilgang synes jeg nu er OK. Folk har været efter hende for at kalde det en pandemi, men mest på basis af WHO´s definitioner, som kræver 130 lande med smitte. Hun siger netop også, at SARS var en uhyggelig størrelse, men at det nok skal det nok gå fint med Corona, omend man skal være forberedt på ganske betragtelig spredning. Jeg synes det lander fint mellem de to yderpunkter for idioti, som er "en storm i et glas vand" og folk der nærmest koger spaghetti i håndrens.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
Absolut, det var ikke en kritik af Lone. Jeg fik formuleret mig skidt, hvis det kunne læses sådan. Det var godt og, ja, sobert.

WHO sagde forleden, at det tyder på at corona er sådan cirka dobbelt så aggresiv i sin spredning i sammenligning med influenza, og det tyder på, at dødsraten er højere. Det kan blive grimt.
Skrevet af Toon Toon!
Så er der vel ingen superligabold i weeekenden? Medmindre der er nogen som trækker under 1000 tilskuere, det er vel tæt visse steder.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-arrangementer-med-flere-end-1000-deltagere-boer-udskydes-eller-aflyses
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Forhammeren
Lyngby og Horsens har udekampe.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af GIGGSYontheWING
"WHO sagde forleden, at det tyder på at corona er sådan cirka dobbelt så aggresiv i sin spredning i sammenligning med influenza, og det tyder på, at dødsraten er højere. Det kan blive grimt."

De sagde vel egentlig også det præcist modsatte.

Det her er fra deres briefing den 03.03.2020;

"However, there are some important differences between COVID-19 and influenza. First,
COVID-19 does not transmit as efficiently as influenza, from the data we have so far. With
influenza people who are infected but not yet sick are major drivers of transmission, which
does not appear to be the case for COVID-19."
"Wonder, and it's no wonder"
Skrevet af Forhammeren
Det må vel betyde at MGP aflyses eller udskydes.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Bosse1983
Trump får vist sig frem i en "krisesituation", hvilket er ret tragikomisk. Hvis MGP også er et offer for Coronavirus, er det vel den klassiske om, at intet er så skidt at det ikke er godt for noget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af ToonInStoke
Det bliver da nogle penge der bliver tabt her. Fodbold, ishockey, håndbold, ingen tilskuere. Koncerter rundt omkring i landet.

It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Slettet(121859201410)
Trump er lidt en løjerlig størrelse i hele denne virustid. Normalt synes de fleste danskere, at han er helt blæst. Men lige i forhold til coronavirus, så er langt de fleste danskere fuldstændig på linie med ham; det er ikke så slemt, det er storm i et glas vand.

Pudsigt
Skrevet af Bosse1983
Er de fleste danskere det? Synes de fleste danskere det er fint, hvis Mette bare lyver det væk og snakker om mirakler?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(121859201410)
Jeg synes det ikke. I mine øjne gør hun det nærmest for sent. Men alle mine kolleger og venner har indtil videre slået det hen som netop storm i et glas vand.

Jeg preppede for en måned siden, da jeg syntes, der var klare tegn på, at krisen på et tidspunkt ville betyde problemer i forhold til at få fødevarer transporteret. Har til minimum to måneder af mad og medicin. Min bror er speditør, og han meldte tidligere på ugen, at hans firma har lukket ned for transport til og fra Italien. INGEN chauffører vil køre lastbilerne i Italien, for hvis de ryger i karantæne, så mister de deres løn... tænker vi kommer til at se en del af den slags.
Skrevet af Bosse1983
Da har du så også ramt de to yderpunkter af idioti, som tidligere beskrevet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
MGP bliver uden tilskuere.

Og dermed uden drag queens and andre mænd i dametøj på de forreste rækker. Og så kan man tale om det reelt stadigvæk er MGP, der afholdes.
.
Skrevet af Slettet(121859201410)
Jeg er fuldstændig enig med dig i, at "det er storm i et glas vand"-tesen er idioti.

Men at være forberedt på mangel på forsyninger, det kan jo vise sig at være rimelig fornuftigt. Tag bare Ipren og Panodil. Det produceres i Indien, men 70 % af indholdet importeres fra Kina. De leverancer stoppede for flere uger siden, og de to typer medicin eksporteres derfor ikke mere - produktionen er gået i stå.
Skrevet af Bosse1983
Men at være forberedt på mangel på forsyninger, det kan jo vise sig at være rimelig fornuftigt.

Det er jo alle prepperes mantra, om det er økonomisk nedsmeltning, solar flares eller zombie apokalypsen man forbereder sig til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Jeg har nu også små-peppet lidt på de vigtigste ting og fyldt fryseren op. Sådan som så mange mennesker virker til at være fuldstændigt ligeglade med om jeg dør eller ej, er det meget rart at kunne undgå dem i den tid det måtte være nødvendigt.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hvad er situationen i Danmark lige pt. ? Nu bor jeg ikke i Danmark længere, men jeg kan kun læse mig frem til, at events med mere end 1000 deltagere vil blive afholdt uden.

Er der andre restriktioner? Vil bylivet også blive ramt?
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0