Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sten_H
som jeg forstår dagens tal for gennembrudsinfektioner hos fuldt vaccinerede, så udgjorde de det sidste døgn 2232 ud af 4076 total infektioner, hvilket er knap 55%
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af SotD
@Sten

Set i lyset af at 85% er vaccinerede viser det vel også meget godt at tallene ser værre ud for de uvaccinerede end de vaccinerede.

Og sådan skal det selvfølgelig også helst være.
Silkeborg IF
Skrevet af hts
Ja, og selvfølgelig endnu mere ift indlæggelser. Pt er risikoen for indlæggelse stort set den samme for vaccinerede 80+ årige som for uvaccinerede 20-39 årige.
Skrevet af Sten_H
SOTD:


54,7% af de smittede var færdigvaccinerede (2232)
2,7 % af de smittede var i gang med vaccination (111)
18,1 % har fravalgt vaccination (738)
24,4 % er børn under 12 (995)

tallene i parantes er det faktiske antal.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af The Tactician
Der er noget jeg undre mig over. Hvordan kan det være, at man ved normal influenza ikke tager ligeså meget hensyn. Hvorfor skal unge ikke vaccineres, så de ikke smitter de ældre? Det er ikke ment som en kritik eller anti vaccine spørgsmål. Læste bare spørgsmålet et sted og blev nysgerrig. Den er jeg også dødelig for ældre og syge
Skrevet af D.B.R. ©
Set i lyset af at 85% er vaccinerede

Jf. SSI er 75,7% færdigvaccinerede:

https://experience.arcgis.com/experience/9824b03b114244348ef0b10f69f490b4/page/page_3/

Er de 85% en sammenblanding af færdigvaccinerede og første gangsvaccinerede?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Sten_H
D.B.R:

Jeg tror de 85% er ud af dem der er blevet tilbudt vaccinen, mens de 75,7 % er af hele befolkningen, og dermed inkluderer børn under 12.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af GammelBitterMand
The Tactician, man har i Danmark netop ændret strategi i år ift. influenza og vaccinerer (med næsespray) børnehavebørn. I lighed med hvad man har gjort omkring os i lidt længere tid.
Batman Close. London W12.
Skrevet af mirkoselak
@peanuts @bløde babser og mange mange andre

tiden tikker, men hvert et korn skal vejes til sidst. det gælder os alle.
der vil ikke blive set med milde øjne på jeres platte hovmod og forræderi.
eller indser i det måske først den dag det rammer jer selv i denne inkarnation?
kausalitetsprincip.
jeg kunne ikke håbe for min værste fjende at skulle stå med sit dødfødte barn i armene som følge af f.eks. mRNA forårsaget mutation.
men i kunne jo også være ægte psykopater og kun være en foregivende heja-klack for den selvudslettende fluor-fårs mentalitet, mens i, i virkeligheden er særdeles ´oplyste´(fik du den babser, din svans).

@bb så be´r du bare om placebo nålen eller hvad? som en anden a-lister? men så var du vel heller ikke kontraktligt forpligtet til at styre narrativet for de mange clicks herinde i alle disse år....
Skrevet af D.B.R. ©
@ Sten_H

Okay, ja det giver mening så.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af The Tactician
@gammelbittermand

Så børnehave børn får influenza vaccinen i år? Det har jeg misset. Men hvorfor anbefaler man ikke at alle vaccineres, for at undgå de svage får det?
Skrevet af Biomand
@the tactician, den er god nok med de mindste børn. Grunden til at alle ikke får influenza vaccinen er at der allerede er rimelig flokimmunitet opnået på naturlig vis, da influenza allerede har smittet en stor del af befolkningen tidligere.
Skrevet af Bløde babser
Biomand.....hvad er din baggrund i forhold til området?

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af The Tactician
@biomand

Er den flokimmunitet kommet naturligt? Hvis ja, hvorfor ikke få den masse flokimmunitet naturligt for corona
Skrevet af GammelBitterMand
Du mener naturlig flokimmunitet ligesom i Bergamo?
Batman Close. London W12.
Skrevet af The Tactician
Nej jeg spørger oprigtigt. Ee selv vaccineret. Vil bare gerne se det fra alle sider og høre alle argumenter
Skrevet af GammelBitterMand
Batman Close. London W12.
Skrevet af Xenophon_
75,7% af hele befolkningen er færdigvaccineret.
77,5 af hele befolkningen er som minimum påbegyndt vaccination.

90% af befolkningen over 12 år er vaccineret.

https://covid19.ssi.dk/overvagningsdata/vaccinationstilslutning

- klik på dashboard linket.

Hvilket meget tydeligt viser at vaccinen virker iflm. de tal vi ser og de tal der er nævnt på side 1218 herinde.

Derudover ligger indlæggelser og dødsfald langt under, sammenlignet med tal fra før vaccinen blev tilgængelig. Det står endda mere klart, med styrke forskellen imellem Alpha og Delta, taget in mente. Delta spreder langt mere effektivt og rammer hårdere.
Skrevet af The Tactician
Er der nogle der ved, hvor hurtigt andre vaccinere kom ud? Altså hvor mange års test skulle de igennem, før de kom på markedet. Er nysgerrig på, hvor stort springet er fra corona vaccinen til de andre
Skrevet af Xenophon_
The_Tactician

Grunden er, at covid19 er væsentlig værre end almindelig influenza. Influenza smadrer derfor ikke vores sundhedsvæsen, ej heller er der de samme alvorlige tilføjede symptomer under sygedomsforløbet, samt langtidseffekterne.

Vedr. naturlig immunitet ang. covid19, så ville det lægge sundhedsvæsenet ned, da det er en langt mere alvorlig sygedom. Covid19 medbringer desuden en langt større risiko for udvikling af mutationer og deraf varianter, der potentielt kan medføre værre varianter, som fx Delta. Oven i det, er der de medfølgende problematikker/symptomer kroppen bliver udsat for under covid19-sygedomsforløbet, hvor kroppens immunforsvar jo allerede kæmper en kamp mod virussen, dette undgås ved flok immunitet igennem vaccination. Hvilket vi jo også kan se i alle statistiker.
Det er simpelthen smartere at give immunforsvaret de bedste forudsætninger og lade det kæmpe mod færrest ting muligt på samme tid og mod en svagere stillet "fjende", som vaccinerne jo sørger for er tilfældet.

Om vi burde have en bredere vaccinationsindsats mod almindelig influenza, er et fint spørgsmål, men det er situationen vedr. covid19 uvedkommende. Det er to ret forskellige sygedomme, på stort set alle parametre.
Spørgsmålet skal derfor besvares i forhold til sit eget datasæt, hvilket er en helt anden diskussion.
annonce
0