Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Biomand
@the tactician, fordi Influenza har været der altid, så næsten alle har prøvet at få det. Jeg ved ikke om du kender en der kan sige de ikke har haft influenza, du kan stadig møde nogen der ikke har haft corona eller er blevet vaccineret. Grunden til influenza stadig smitter er at den kan mutere (det kan corona også), desuden kan den bytte rundt på to vigtige domæner for smitte, der kaldes henholdsvis hæmaglutinin (H) neuroaminidase (N), heraf de sjove numre som H1N1 eller H5N3. Hvis i finder en der virkelig ved noget om influenza kan han/hun nok fortælle i timevis om hvor forsimplet min forklaring er.

@BB, jeg har en lang uddannelse inden for biotek, hvor jeg er specialiseret i mikrobiologi (mest bakterier og gær - mere specifikt hvordan man ændrer i deres DNA) og interesserer mig ret meget for Covid19 og andre ting der har en kæmpe indflydelse på mit liv. Jeg er ikke specialist i vira, men der er et forholdsvis stort overlap da DNA og RNA opfører sig forholdsvis ens.
Skrevet af Xenophon_
The_Tactician

Det kommer an på situationen. Det kan sagtens tage op mod fx 5 år, alt afhængig af hvad datasættet siger og de ressourcer der er til rådighed. Det koster en del penge at lave grundforløbet til vaccinen, men altså iaær også at udføre de forskellige tests, kendt som fase 1, fase 2 og fase 3, hvori titusinder indgår.

Vedr. en pandemisk virus, som covid19, så bliver der afsat enorme ressourcer til udvikling af mange forskellige vacciner og testning heraf, hvilket gør at der ikke er en finansieringsperiode, samt større chance for at komme frem til en der virker. Dette forkorter immervæk "spildtiden" meget kraftigt og deraf også perioden frem mod en brugbar, sikker og effektiv vaccine. Hvilket er grunden til at vaccinerne mod covid19 kunne laves i det tempo, heldigvis, samtidig med at være en af de bedst testede vacciner, vi har set.
Skrevet af The Tactician
@xenophon

Men ændre det på, at den stadig er blevet testet i langt kortere tid? Ved godt der er kastet en masse penge i projektet der har fremskudt en masse ting. Men man kan trods alt ikke fremskyde resultater af test. Så skal man være bekymret for, at den er kommet for hurtigt ud på markedet? Evt bekymret for bivirkninger i fremtiden. Vi har jo aldrig haft et tilfælde lignende dette
Skrevet af uden_benskinner
bløde babser,

du bliver ved med at sidde og råbe ulven kommer... velvidende at i samme periode hvor vi i danmark har haft covid-19 er sølle 2.700 gamle og svage døde med c-19. okay.

til sammenligning er noget nær 60.000 døde af kræft, hjertekarsygdomme, astma og lungebetændelse - så hvordan kan du på den baggrund vedblive at sidde og piske en dommedagsstemning over en relativ banal sygdom, som på ingen måde truer helt almindelige raske og sunde danskere under 80 år?

hvorfor skal vi på baggrund af de ultralave c-19 dødstal vedblive at poste dyre penge til en fuldstændig eksperimentel medicinalindustri, som bare griner hele vejen til banken over denne nye "dødspandemi" de kan kapitalisere på, en pandemi som reelt kun er en meget lille krusning i et glas vand. chancen for ligefrem at dø af c-19 i danmark er kun beregnet til 99,85 procent, så du må næsten være betalt af nogen for at sidde og piske en stemning op.


gik i seng efter første halvleg
Skrevet af GammelBitterMand
Følgevirkningerne af et presset sundhedssystem truer alle almindelige raske og sunde danskere under 80 år, som har brug for sundhedssystemet. Bergamo. Folk døde af ærgerlige ting som blindtarmsbetændelse og astmaanfald, fordi de ikke kunne få behandling.

Englænderne ramte præcist med "Protect the NHS. Save lives."

Det er jo ikke fordi man prøver at forhindre enhver smitte (og dermed ethvert dødsfald), men det lyder lidt sådan, når man læser rundt omkring. Det ville vel være lock down hele tiden?
Batman Close. London W12.
Skrevet af uden_benskinner
Følgevirkningerne af et presset sundhedssystem truer alle almindelige raske og sunde danskere under 80 år


haha, det gir jo ingen som helst mening at vi skal lave hele samfundet radikalt om og lade os vaccinere med eksperimentel gen-manipuleret lort, fordi regeringen ikke har kunnet overskue at investere nogle af de mange mange milliarder de har brugt på covid-19 til at opgradere hospitalsvæsenet bare en lille smule - tilmed i "krisetid". så det argument holder bare ikke.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Xenophon_
The_Tactician

Vaccinerne er absolut ikke testet i langt mindre grad. Spildtiden er fjernet, som det eneste. Hvilket jeg i øvrigt synes jeg forklarede ret effektivt. Du kan evt. læse det indlæg igen.

De "bivirkninger" vaccinerne giver i fremtiden, er:

- Mindre risiko for at blive smittet/inficeret, samt give virussen videre.
- Væsentligt kortere smitteperiode, ved infektion.
- Lettere sygdomsforløb med væsentlig færre risici, ved infektion.
- Væsentlig lavere risiko for indlæggelse og død, samt langtidseffekter.
- Gode chancer for at undgå at overbebyrde sundhedsvæsen og kritiske samfundsressourcer, samt undgå overdødelighed i samfundet.

Bivirkninger ved covid19 uden vaccination, er:

- Større risiko for at blive smittet/inficeret, samt give virussen videre.
- Væsentlig længere smitteperiode, ved infektion.
- Hårdere sygdomsforløb med væsentlig større risici, ved infektion.
- Væsentlig større risiko for indlæggelse og død, samt langtidseffekter.
- Væsentlig øget risko for at overbebyrde sundhedsvæsen og kritiske samfundsressourcer, samt en klar risiko for overdødelighed i samfundet.


Det vaccinerne gør, er at klargøre kroppens immunforsvar. Vaccinen er helt ude af kroppen efter et par uger.
Skrevet af jensmoch
Nu blev der snakket Bulgarien herinde for nylig, og jeg kan se at de nu har rundet 400 bekræftede covid-dødsfald pr. 100.000 indbyggere.

De har pt. 775 covid-patienter indlagt på intensiv. Det er altså i et hospitalsvæsen der almindeligvis har 600 intensivpladser.
Skrevet af uden_benskinner
xenophon,

jeg konstatere at du også er på bold.dk´s brogede propaganda-hold. tro selv på det du skriver, hvis det kan minimere din egen dødsangst.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Bløde babser
Uden_benskinner

Der er vist ingen grund til at forholde sig til et indlæg hvor du ikke engang forholder dig til den kæmpe indsats der er gjort for at holde pandemien nede.
Det useriøst.

Biomand

Fornemmede godt der lå lidt mere end folkeskole biologi bag. Rart med din indsigt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af uden_benskinner
jensmoch,

lad os endelig snakke om hvad der sker i bulgarien, så vi kan fjerne fokus fra at danmark der ikke har nogen som helst overdødelighed ifm covid-19.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
Der er vist ingen grund til at forholde sig til et indlæg hvor du ikke engang forholder dig til den kæmpe indsats der er gjort for at holde pandemien nede.
Det useriøst.


bløde babser, jeg vidste i grunden godt at du ikke kunne komme med et godt argument, og at du derfor må snakke fuldstændig udenom, som den 5-kolonne skribent du har udviklet dig til her på bold.dk.

"kæmpe indsats" hahahha... ja vi har gjort en kæmpe indsats for at sætte en skræk i livet på alle danskere, så medicinalbranchen kan få fede indtægter i mange år fremover. med resultat hvor unge er blevet psykist syge pga isolation og angst. regeringen burde i bund og grund give alle danskere en kæmpe undskyldning for at have sat hele danmark i stå i 18 måneder - uden at der lå en egentlig reel sundhedstrussel til grund for dette.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af GammelBitterMand
Du må da gerne underkende argumenter mens du hælder uvidenhed udover internettet, men held og lykke med at overbevise bedemanden om at det ikke kan passe at du er død.
Batman Close. London W12.
Skrevet af uden_benskinner
gammelbittermand,

var den til mig..?? hvilken uvidenhed er det du taler om?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Bløde babser
Det fint, Benskinner.

Lad os bare sige du nailede den.

Skrider du så igen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af uden_benskinner
bløde babser,

du skal ikke ha lov til at sidde og køre dit rigide og 5-kolonne one-man-show uimodsagt herinde.

gider du svare på, hvorfor sølle 2.700 døde gamle og svaglige skal afstedkomme de voldsomme restriktioner der pt gennemføres lige nu i hele danmark.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Vincent Gigante
Det er irriterende, at den nye variant kaldes ´Den sydafrikanske variant´ - når nu det første tilfælde første gang blev opdaget i Botswana.

Viser endnu gang, hvor stor uvidenhed og ligegyldighed, vi altid møder Afrika med.
.
Skrevet af GammelBitterMand
Hvordan betegner man den sydlige del af Afrika, nu republikken har snuppet det oplagte navn? Det er måske et fesent træk, lidt ligesom hvis vi havde insisteret på navnet Nordeuropa i stedet for Danmark.

Hvis den nye variant kommer til at hedde epsilon-varianten, bliver kontinuitetsbeviser aldrig til at være det samme.
Batman Close. London W12.
Skrevet af klykke
Uden_benskinner

Jeg er bestemt ikke helt fan af BBs retorik, men de 2700 døde skal ses i lyset af den massive nedlukningen.
Er du en af dem der benægtet Bergamo, New York, Brasilien. Steder hvor man kørte kister væk i lastbiler, og lavede massegrave?
Eller?

Det er fair nok at være imod vacciner, men at kærer det hele op som et kæmpe komplot af medicinal industrien er altså lidt for sjovt. Sorry to say


@the tactian

Tidligere har jeg lænket til en artikel der sagde at MRNA stoffet var ude af kroppen inden for få uger efter vaccinen, hvilket gør sandsynlige for langtidsbivirkninger tæt på 0. Og hvis man mener at langtidsbivirkninger ved vaccinen er relevant, er den om noget også relevant ved sygdommen. For der kender man den heller ikke, såfremt der er nogen.
Skrevet af uden_benskinner
klykke,

jeg forholder mig ikke til andet end danmark. og her ånder alt jo fred og ro og ingen fare på færde i forhold til covid-19. ingen overdødelighed, sølle 2.700 døde, hvilket er lavere end en normal influenza sæson. og til trods for den sundhedsmæssige harmløse baggrund så skyder regeringen og sundhedsmyndighederne stadig gråspurve med kanoner - de har tilmed opfundet en kur der er værre end sygdommen.

det er der naturligvis ingen begavede mennesker der kan forstå - med mindre man som bløde babser har en (skjult/åbenlys) agenda som handler om, på daglig basis at sprede skræk og rædsel og således skubbe til endnu mere mistrivsel og psykisk sygdom derude i de små hjem. det er dét jeg forholder mig.

ps. jeg er hverken benægter eller antivax, jeg har taget mine vacciner, men jeg kan ikke længere acceptere denne hjernedøde angstfokuserede massepsykose som covid-19 er blevet til. bl.a. takket være typer som bløde babser, som fuldstændig ligner én der kunne være bpå statens serum institut eller pfizer´s ad hoc lønningsliste.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0