Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
biomand,

held og lykke med dit forehavende, det er ganske nobelt - men lidt ligegyldigt også.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Randomhero
jamen så giv op at diskutere mere med mig. jeg har læst på min lektie, og du kommer desværre ikke med noget der virkelig belyser noget interessant og anderledes afgørende.


Rødt flag allerede der.. Læst på lektien, er det foregået i nogle links fra Sazzsszszeline og Mai/ Vibeke? Det er sgu ufatteligt, at SÅ mange danskere pludselig er blevet eksperter indenfor virologi!

restriktioner er jo bare en gratis hypotese, ingen ved om danskere reelt var døde som fluer i hopetal, men eftersom covid-19 blot er en sarsbaseret sygdom på linje med mild influenza for sunde og raske danskere. så derfor vil det være ret så drastisk at konkludere, at restriktioner skulle have forhindret bare så meget som 7 dødsfald mere. det er naivt og absurd at påstå andet.


Mild influenza? Hvad er det dog for noget retarderet vrøvl at lukke ud? Sarsbaseret, hvad betyder det? Hvis du ikke kan fatte, at restriktioner og forebyggelse fohindrer smitte og dødsfald, så skal du vist læse dine lektier et andet sted..

fact: covid-19 er kun farlig for ældre over 80, og for folk med et svagelig helbred, ja - men for os andre er den ganske harmløs.


Så lad os da aflive alle over 80 samt de svage.. Og ignorere alle senfølgerne..
Skrevet af uden_benskinner
randomhero,

begynder du også at komme med dit propaganda-vås at 18 måneder lange voldsomme samfundsnedlukninger og vacciner og fanden og hans pumpestok skulle have reddet tusindvis af danskeres liv. når du kommer på denne måde, så ved jeg godt hvilket hold du er på, dem der feeder på angst-epidemien. og det står dig frit for at rejse alle de røde flag du vil.

jeg gentar: ja covid-19 er en relativ mild influenza som er ganske harmløs for helt almindelig danskere under 80 år. alene det simple faktum burde få dig til at indse, at ingen som helst af de mange, noble covid-19 forebyggende tiltag skulle have betydet at flere danskere skulle være kradset af - udover relativt små grupper af i forvejen syge, svagelige og ældre (som nok var døde alligevel i en eller anden konteks).
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Aka101
Hvordan er det et faktum?
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af klykke
Uden_benskinner

Vi snakker jo sådan set om restriktioner virker om ikke om DK vs. Andre lande

Når vi så drager paralleller til lande der gjorde noget andet end mange restriktioner, så må man ikke det. Det er bare trist at det er det bedste sammenligning grundlag der er. Så når du benægter det og går full Brown Trump i det, så er det virkelig langt ude.

Et par korte spørgsmål som vil afklare rigtigt meget for mig

Når du præsenteres for tal, forholder du dig ikke til dem, men siger " jeg vil kun snakke dk". Vi kan da også kigge på at de daglige dødsfald i dK nu er højere end da der var færre smittede? Men det er nok vare tilfældigt.

Jeg har læst og høet på mange teorier, som virkelig er sølvpapir. Og selv uden at være det, så fremstår du som en ener alligevel.. tillykke, godnat og held og lykke. Det er da godt nok vildt at man kan have dit syn på tingene.
Skrevet af Hausser
Biomand

Bare lige for at fastslå at jeg ikke taler om mig selv som ham der "ved hvad der foregår", men jeg tror altså på en hospitalsdirektør når han siger at smittetallene er ved at være et problem.


Hva med ham her, tror du også på ham?

https://www.bt.dk/politik/overlaege-undrer-sig-over-mundbindskrav-vi-oplever-slet-ikke-pres-paa-grund-af

Skrevet af uden_benskinner
klykke,

det er sødt du stadig vil diskutere videre, men du kommer med intet brugbart i den kontekst som er:

i danmark er sølle 2.700 døde af/med covid-19 - og hvordan kan dette komplet ubetydelige tal afstedkomme at hele samfundet lukker ned? tallet 2.700 er sandsynligvis høj sat i forvejen fordi statens serum institut har talt revl og krat med i deres statistikker, så danskere kunne gøres endnu mere angste, så der således kunne sælges endnu flere dyre tests og vacciner.

covid-19 er med andre ord blevet en lukrativ forretning, og danskernes latente (døds)angst er præcis den unikke salgstale der skal få karrusellen til vedblive med at dreje rundt.

at der er mange smittede i danmark lige nu er i bund og grund ligegyldigt i og med at så få dør af covid-19, selv om talløse skræmmekampagner fra udlandet skal få os til at tro, at hele nationer står til at bukke under inden det er blevet juleaften.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Randomhero
Uden benskinner

Hvilke restriktioner har varet 18 måneder? Voldsomme samfundsnedlukninger?!? Hvorfor finder du på ting? Det hjælper ikke med overdrivelse hvis du vil have folk til skat tro på dig..

At du gentager det retarderede postulat, gør det ikke mere rigtigt.. hvor mange bliver indlagt grundet mild influenza hvert år?

Skrevet af uden_benskinner
randomhero,

jeg ved ikke hvilken planet du lever på, der må åbenbart været noget du har misset de sidste to år... anyway. og at du indirekte forsøger at bringe statens serum institut´s manipulerede og komplet utroværdige statistikker i spil (??) er jo bare endnu mere grinagtigt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af JohnHenry
du ved fint at danmark ikke har nogensomhelst overdødelighed whatsoever, so pak din pseudo-data sammen, som ikke kan bruges til noget som helst i denne kontekst der udelukkende handler om danmark.

Ok, så "pseudo"-data kan ikke benyttes, da covid-19 i følge dig udelukkende omhandler Danmark. Sidst vi havde noget tilsvarende i Danmark var i 1918. Hvordan gik det der? uden restriktioner.
Og hvad er din teori/vide? Hvordan ville det have set ud i Danmark under covid-19 uden restriktioner oh vaccination? Dit kloge hoved må ligge inde med noget uvurderlig viden.
Skrevet af Bløde babser
@uden_benskinner: Hvem er ansvarlig for det store COVID-19-scam? Hvem er det der trækker i trådene (ud over Bløde Babser) og hvorfor gør de det? Hvad er formålet?Jeg er alene om det - alle andre er bare nyttige idioter i mit spil. De ved det ikke engang selv.
Dygtigt af mig, ikke?

Jeg gør det fordi jeg kan og fordi jeg gerne vil tjene penge til medicinalbrnachen og dens ejere. Jeg har ikke selv aktier (Jeg investerer kun i grøn energi), men syntes bare de mennesker har fortjent lidt ekstra.
Udover penge til medicinalbranchen gør jeg det pga ulykkelig kærlighed.

Var det svar nok?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af uden_benskinner
johnhenry,

jeg forholder mig til danmark, det har jeg gjort hele aftenen på denne kanal, at du gerne vil tale om lande hvor covid-19 har opført sig anderledes, må du så gøre med dem der gider.

så længe covid-19 ikke er farlig for sunde og raske danskere under 80 år, så er det på den baggrund yderst svært at begribe at skyde-gråspurve-med-kanoner agtige restriktioner og vaccinationer skulle have gjort nogen mærkbar forskel.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
bløde babser,

du sidder og laver 5-kolonne virksomhed af værste skuffe. at forsøge ligesom biomand at være "sjov" gør jo ingen forskel, når du stadig ikke har svaret på mit simple spørgsmål tidligere:

sølle 2.700 døde med covid-19 vs. 60.000 døde af kræft og lignende - at så skal hele samfundet lukkes ned hvor børn og unge skal holdes i isolation, med angst og depression til følge.

med hvilke god ret har regeringen lov til at sætte et helt samfund i stå på den banale baggrund..? 2.700 døde ... kom nu det er jo ingenting... som i ingenting. og nu hvor du har drukket dig mod til at skrive lidt i tråden igen, så forsøg om du kan svare os denne gang.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af JohnHenry
så længe covid-19 ikke er farlig for sunde og raske danskere under 80 år, så er det på den baggrund yderst svært at begribe at skyde-gråspurve-med-kanoner agtige restriktioner og vaccinationer skulle have gjort nogen mærkbar forskel.

For at vide om "skyde-gråspurve-med-kanoner agtige restriktioner og vaccinationer" har gjort en forskel er man ved gud døde mig nød til at sammenligne med noget. Og det "noget" findes ikke i Danmark, og hvis man vil være seriøs omkring det, er man nød til at inddrage andre lande, om du vil det eller ej. Ellers blive det bare som et barn, der siger "bare fordi"
Skrevet af Bløde babser
Uden Benskinner

Jeg kan se på din maniske adfærd de seneste 5-10 sider at det var en rigtig beslutning af mig bare at lade dig køre dit eget show og blande mig udenom.
Du må tage din debat med nogen der mener de besider de pædagogiske evner der skal til for at nå gennem til dig. Det gør jeg helt sikkert ikke.

Sov godt når den tid kommer.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af uden_benskinner
johnhenry,

nej, det handler kun om danmark, jeg er ked at måtte skuffe dig gang på gang. forhold dig nu til afsæt: sølle 2.700 døde - og et helt samfund panikker og lukker alting ned, til stor glæde for big pharma - og bløde babser.

det er jo ikke logisk, vel. og det er noget som eftertiden sandsynligvis vil kigge på med stor undren.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
bløde babser,

nogen er jo nødt til at korrigere det falske narrativ som dig og andre herinde sidder og kører af hver evig eneste dag i denne tråd... så tal lige om at være manisk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Xenophon_
Det er nået til et punkt, hvor jeg vil bede folk om at overveje, hvad det er for en person i vi taler med.

Personen vil åbenlyst ikke forholde sig til noget som helst og sammenligner æbler og pærer. Som fx at sammenligne en virus med kræft, når det fx kommer til nedlukning. Kun den ene spreder sig igennem kontakt/nærvær.
Derudover kommer personen med flere personangreb, udover sine usammenhængende indlæg.

Nogle svarer ligeledes igen, fra samme spand, men det hjælper ingen, slet ikke UB, tænker jeg, i den sindstilstand personen kunne tænkes at befinde sig i.


God aften.
Skrevet af uden_benskinner
bløde babser,

jeg venter i øvrigt stadig på dit svar. som du nu fint har danset uden om, fordi du alligevel ikke kan argumentere for al den herlige frygt og angst som du dagligt sidder og promoverer herinde på bold.dk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af uden_benskinner
xenophon,

du kunne jo også bare besvare mit indledende spørgsmål i stedet for højtideligt at gøre dig til akavet talsmand for 5-kolonne folket. tænk at der har været så mange på linjen, og endnu har ingen kunne svare. men tak til alle ølkasse-skribenterne for at lytte lidt med trods alt.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0