Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Hvis nogen interesserer sig for situationen i Portugal kan man se lidt data om den her: https://www.google.com/search?q=corona+in+portugal

Her er fanebladene "Death" og "hospitalisations" ret vigtigt at klikke på for at forstå hvordan det går dernede.
.....altså hvis man syntes det med liv er vigtigt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af uden_benskinner
johnhenry,

hvad prøver du at sige? i hele danmark er ca. 25 mennesker indlagt på intensiv i alt, så hvad er der reelt at være bange for?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Aka101
Kan vi få en kilde på de ca 25.

De købte på DR.dk melder 60
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af uden_benskinner
49 intensivtindlagte - fordelt på 31 sygehuse.

puha danmark er godt nok hårdt ramt af denne covid-19 epidemi.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Duck
446 indlagte totalt
60 på intensiv
34 af dem er koblet til en respirator

Bare lige så de faktuelle tal er på plads.
Skrevet af Aka101
Du er et besynderligt menneske, ub.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af uden_benskinner
om der er 50 eller 60 på intensiv ændrer ikke ved, at der i danmark er gang i en fuldstændig bizar overreaktion.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Berker
Du kender umiddelbart meget til belastningen på vores sygehuse og intensiv afdelinger. Kan du ikke oplyse hvor mange flere de kan klare, siden du mener det er en overreaktion?
Skrevet af uden_benskinner
berker,

der er på helt hysterisk vis indført restriktioner i danmark, primært fordi det danske sygehusvæsen er såkaldt "overbelastet". ikke på grund af coronapatienter, for disse covid-19 indlagte er der kun ganske få af, men fordi regeringen under en "dødspandemi" har valgt ikke at gøre det mindste for at skaffe ekstra kapacitet på sygehusene.

i snart to år har regeringen siddet på sine hænder og kigget den anden vej. i den tid er i alt 611 sengepladser på sygehuse således blevet nedlagt, fordi der ikke er "personale nok". af de mange milliarder af kroner der er postet i lækker covid-19 merchandise, kunne man fx (med rettidig omhu) have opgradet sygehusenere, så de havde været helt klar til covid-19. covid-19 som i dag som bekendt er blevet opgraderet til samfundskritisk sygdom fordi myndighederne ikke har passet deres basale arbejde. og denne forsømmelse af at opgradere sygehuse er tæt på at være en indirekte indrømmelse af, at regeringen jo ikke anser covid-19 for at være dødsens farlig, for så var sygehusene jo blevet gjort klar for længst.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg tror ikke du svarede på hans spørgsmål?
Batman Close. London W12.
Skrevet af uden_benskinner
gammelbittermand,

du bliver ved med at læse mine indlæg, det havde du ellers lovet mig, at du ville stoppe med.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af GammelBitterMand
Du hallucinerer tilsyneladende.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Yveraftapper
Hvis sygehusvæsenet er overbelastet er det så ikke underordnet af hvad, men har vigtigt ikke at tilføre mere belastning? Medmindre du har en krystalkugle så det ikke gentager sig, samt en tidsmaskine. Så kan du rejse tilbage og uddanne dig til at blive statsminister, og så sørge for de her indlæg forsvinder automatisk.
Man skal ikke græde over en væltet mælkespand...
Skrevet af Kroesus
@Duck

Du spurgte for et par sider siden om Pfizer og den nyeste mutation.

https://www.cnbc.com/2021/11/29/pfizer-ceo-confident-covid-treatment-pill-effective-against-omicron-variant.html

https://www.nytimes.com/2021/11/28/health/covid-omicron-vaccines-immunity.html

Det korte af det lange er, at de er optimistiske fordi de udviklede vaccinen med mutationer in mente, men der er allerede nu op mod 50 variationer af den seneste mutation(!). De er i gang med at udvikle en ny vaccine specielt henvendt mod Omicron også.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af GammelBitterMand
Region Hovedstaden har så mange tilmeldinger til vaccination af børn, at første ledige tid er om cirka tre uger.

I Horsens har medlemmer af femte kolonne forsøgt at brænde et vaccinations-center ned. Heldigvis har de indtil videre været lige så overbevisende til det, som øvrige medlemmer er på internet-fora.

Pfizer meddeler at det vil tage under 100 dage at opdatere vaccinen til at virke mod Epsilon Omikron. Dertil kommer så rent faktisk produktion af doser.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Berker
UB

Men du svarer jo ikke på mit spørgsmål? Vi kan meget blive enige om at sundhedsvæsenet har været nedprioriteret blandt politikerne, og er skåret alt for meget ind til benet.

Men det ændrer jo ikke ved at vi skal gøre hvad vi kan for at undgå flere indlagte, hvis presset nu er ved at være nået til maks af hvad vi kan klare. Man kan jo ikke med et knips med fingrene få tilført 5000 flere sygeplejersker. Det tager tid..

Så indtil vi får det løst med bemandingen, må vi jo forholde os til hvad vi kan klare med den kapacitet vi har nu
Skrevet af uden_benskinner
berker,

du spør jo om noget som ingen kan svare på. mette frederiksen gik bl.a. på valg på at tilføre det danske hospitalsvæsen 1.000 flere pladser, men nærmest som covid-19 pandemien satte ind, så ragede hun samtidig uklar med alle sygeplejersker (så danmark har mistet lige så mange sygeplejersker, som hun lovede hun ville skaffe), hvilket var en smule bizart... det var naturligvis uheldigt men nærmest at lukke samfundet ned, fordi regeringen ikke har gidet opgradere sygehusvæsenet er ganske enkelt en vittighed. og der er jo ikke særlig mange covid-19 patienter indlagte lige nu, så det er alt i alt svært at forstå logikken bag de drastiske tiltag som regeringen foretager sig.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Duck
Kroesus, modtaget, takker.

Det fremgår af CNBC-artiklen, at Pfizer rent faktisk har udviklet vacciner på baggrund af både Beta- og Delta-varianterne, men at de blot ikke er taget i brug, da den originale viste sig rigeligt dækkende.

Pfizer submitted its application earlier this month to the Food and Drug Administration to authorize the pill, Paxlovid, for emergency use. In a clinical trial of people age 18 and over, Pfizer found the pill reduces hospitalization and death by 89% when taken with a widely used HIV drug within three days of the start of symptoms.

The pill blocks an enzyme the virus needs to replicate. It is used in combination with HIV drug ritonavir, which slows the human metabolism to allow the Paxlovid to remain active in the body longer at a higher concentration to combat the virus.


Paxlovid. Så skal der poppes piller til den store guldmedalje.
Skrevet af tobi
Nærkontakters nærkontakter skal nu en uge i hjemmefængsel, hvis deres nærkontakters nærkontakter er smittet med en sygdom, der så vidt vides kun giver milde symptomer for corona-vaccinerede (mildere end delta).

Jeg forstår ikke dette show mere.
Skrevet af peanuts(s)
UB@

Det handler så pgså om at vi skal undgå at for mange afdelinger bliver lavet om til COVID 19 afdelinger, sådan at man igen oparbejder en pukkel af opgaver som man skubber foran sig.

Mange har prøvet at forklarer dig det men vi kan ikke forstå det for dig
annonce
0