Snak

Mere indhold efter annoncen
Hehe, den stigning skal vist være meget voldsom i lang tid, hvis vi skal ramme kapacitetsloftet på respiratorpladserne.

Jeg tænker heller ikke, det er det, der bliver styret efter, men så måtte de da gerne sige, hvad det så er. Med faldende indlæggelsestider kommer det næppe til nogensinde at blive en risiko.

Desuden kan jeg godt lidt se problemet i forhold til det demokratiske. Jo, vi har selv valgt regeringen, men vi har jo ikke stemt ud fra, hvordan politikerne ville handle i en situation, som vi har haft i 2020. Vi har selvfølgelig et repræsentativt demokrati, og det er derfor naturligt, at regeringen skal styre håndteringen af en krise, der opstår på deres vagt, men denne krise er så indgribende i alles liv, at det måske kunne være meget fint, at det ikke bare var dem, der blev stemt ind på nogle helt, helt andre præmisser tilbage i 2019, der skulle bestemme det hele. Men hvem skal så? Det ved jeg ikke.
Ja, det er vist det, man kalder et klassisk power grab. Eller som vi sagde tilbage i ´33 i Tyskland, "ein Power Gräb". Det er tilsyneladende samme drejebog, der anvendes. Jeg ved allerede, hvor i Skåne jeg vil bygge mit nye sommerhus, når vi endelig får mere Lebensraum.
Duck

Det er et af verdens helt store svindelnumre, at det er lykkedes BIG FACE MASK at overbevise sundhedsvæsener og -personale verden over om, at ansigtsmasker/mundbind virker. Det kan man jo, som Hausser påpeger, se i Tyskland er en stor, fed løgn.


Du er nødt til at forholde dig til at der er væsentligt forskel på en professionel hygiejnebindsbruger og så hr. og fru. Danmark. Og trods det, er sundhedsvæsnet blevet smittet i hobetal.

Hvilken effekt har mundbindene haft i Tyskland mener du?

Her kunne man påpege, at vi i Danmark har en mindretalsregering, men det ville nok falde for døve øren.


Er så virkelig så enfoldig at du ikke kan se et problem i at regeringen igen dikterer en masse massive samfundsindgreb og så ellers informerer resten af folketinget bagefter?

Du er måske tilhænger af etpartisystemer?

<indsæt forklaring om eksponentiel udvikling i smitten, som preller af på modtager>


Og hvor er vi henne på den kurve sig ud? Hvad er det kontakttallet er? Og hvor mange kritiske patienter har vi?

Den slags preller desværre af på modtager, når man har besluttet sig for den ukritiske fosterstilling.
Du hører ikke "wush-lyden", når din ironi og sarkasme flyver over hovedet på ham, Duck?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
jeg ved ikke om det er respiratorpladser der er et problem, men måske mere at en stigning i indlæggelser vil betyde nedlukning af en del afdelinger på hospitalerne, så man igen får skubbet en masse mindre opgaver foran sig.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” &#8213; William Gibson 12-8
Bosse1983

Dig behøver de ikke svejse inde Bosse, det skal du nok selv sørge for.

I din hazmat suit..
Jeg ved ikke, hvorfor jeg orkede.

God weekend til jer alle, med eller uden mundbind.
Jeg ved ikke, hvorfor jeg orkede.

God weekend til jer alle, med eller uden mundbind.


God tankegang og i lige måde. Det er jo kun et fodboldsite og der er jo sikkert en god grund til at han fyrer alt krudtet af herinde ;)
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
For en måneds tid siden, så jeg en læge fra Hvidovre, tror jeg det var, sige at vi ville begynde at nå kritisk intensivkapacitet ved 70.

At der er >400 intensivpladser, betyder altså ikke at vi med lethed kan håndtere 400 intensivpatienter med Covid-19. Det er et spørgsmål om ressourcer, og håbet nu er tydeligvis at vi kan holde resten af sundhedsvæsenet kørende nogenlunde normalt. Ikke skulle til at udskyde operationer og behandlinger igen, lukke afdelinger og alt det jazz.
Nu siger jeg lige noget fornuftigt:

Det gælder om at holde de økonomiske omkostninger ved corona-krisen så lave som mulige.

Sæt bare to streger under det.
annonce