Snak

Mere indhold efter annoncen
BS

Nørderiet finder du da rigeligt af her:

Niels Høiby skriver noget meget interessant til mig om SSI’s analyser.

“Jeg har nøje gennemlæst den nye foreløbige rapport fra Seruminstituttet over forsøgene med cluster-5 og neutraliserende antistoffer fra kun 9 (!) COVID-19 patienter. Den er mildest talt ikke overbevisende. Kun enkelte af de 9 patienters blodprøver (kun én prøve fra hver patient), der blev undersøgt - nemlig dem, der kun havde lave mængder af antistoffer, var ikke så effektive til at neutralisere cluster-5 stammen som kontrol stammen, mens dem med større mængde antistoffer var lige så effektive overfor cluster-5 stammen som overfor kontrolstammen. Da der ingen oplysninger var om, hvornår i sygdomsforløbet blodprøverne var taget, kan forklaringen lige så godt være, at blodprøverne med den lave antistofmængde er taget tidligt i rekonvalescentfasen, hvor antistofferne endnu ikke fuldt ud har udviklet sig, hvilket tager mindst 3 uger. Det er en banal viden, at man for at se en antistofudvikling, skal tage 2 blodprøver med ca. 2 ugers interval. Det er utroligt, at så banale oplysninger mangler i rapporten, som på den baggrund ikke kan bruges som begrundelse til at aflive alle danske mink.”


Det er selv og ret, uredelig metode og dårlig videnskab og jeg har ikke set en videnskabsmand støtte op om SSIs vinkel af denne Cluster 5? Fremvis gerne?

Det var pga. Cluster 5 at Nordjylland blev lukket ned, lige meget hvor meget Mølbak så vrider sig pga. og prøver at bagatalisere egne udtalelser! Ikke pga. for højt smittetryk eller noget som helst andet, pga. Cluster 5.

Cluster 5 blev fremsat som en alvorlig sundhedstrussel pga den ville risikere fremtidige vacciner. Det tror jeg også godt du kan huske?

Og Mølbak snakkede om Worst Cast Scenariet og start af en ny pandemi, et nyt Wuhan. Det var rent faktisk Mølbak som satte det igang, det er Mølbak og co. som har plantet de ideer i politikernes hoveder.

Problemet er bare at ingen forskere deler de konklusioner med SSI. Gør det overhovedet ikke indtryk på dig? Og hvis dette ikke er en tilintetgørelse af SSIs hypotese, så ved jeg ikke hvad er:

Samme melding lyder fra Søren Riis Paludan, der er professor i virologi på Aarhus Universitet.

- Baseret på de data, de får, mener jeg ikke, at man kan konkludere – og næsten heller ikke engang spekulere i – at her kunne være ophav til en ny pandemi, eller at vaccinerne ikke virker, siger han.


Mener du det er god videnskab at konkludere noget ud af en analyse, som ikke kan konkluderes, faktisk ikke engang spekuleres i?

Faktum: Mølbak og co har praktiseret dårlig videnskab på alle måder og spredt panik, Med det ansvar de sidder med, er det fyringsgrund og årsag til umyndiggørelse.

Genåbn Nordjylland.

GammelBitterMand.

1) Er vist blevet godt og grundigt tilbagevist af alle fagfolk. Den er ikke farligere end andre mutationer.

Og SSI måde at kommunikere det ud på:

WORST CASE SCENARIE; NYT WUHAN; COVID-20, GENSTART AF NY PANDEMI!!!!

Resultat. Nedlukning af Nordjylland, udryddelse af en branchen og regeringen i grimme lovbrud og omgang med sandheden.

Godt skuldret Mølbak.
Det er sjovere at diskutere med nogle, der læser og prøver at forstå. Fortsat god dag.
Batman Close. London W12.
Der er så mange forskellige vacciner på vej, at en virusmutation i danske mink næppe vil ødelægge mulighederne for en vaccine, mener WHO.

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12554256/who-ingen-panik-over-muteret-virus/

Jamen fedt, super fedt. Ikke nemt, når man som politiker og beslutningstager skal kinddanse med vævrende organisationer som WHO, SSI og Sundhedsstyrelsen for den sags skyld. Godt det ikke er mig.
Edge lord
Nu er det jo en minkfarm i Nordjylland der har haft smitte to gange, og hvor mink har haft både antistoffer og virus i sig på samme tid.

Så med mindre den generelle test af minkfarme har været så elendig, at der er sluppet smitte fra første udbrud igennem testene (det vurderer en ekspert er yderst usandsynligt), så kunne det jo tyde på at det er en rigtig dårlig idé ikke at få slået alle mink ihjel ret hurtigt.
Du afgør selv om du vil svare, Black Rider. Du har ikke ytringspligt.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Hausser
lagde du mærke til "om det også gælder menneskeantistoffer, det ved vi ikke"
Nu går Kåre snart på pension(!).
Lose all to save a little
Ja og det er da et fuldstændigt tilfældigt tidspunkt han annoncerede den pension.

Han er blevet vinket i hovedet med en meget kraftig vognstang..
annonce