Snak

Mere indhold efter annoncen
Man skal vist selv være i voldsomt demokratisk underskud for ikke at kunne se at det er en kæmpe skandale at Nordjylland er lukket ned.

Sjovt nok er der ingen der nævner Cluster 5, men nu er de alle mulige andre grunde, trods få smittede i Nordjylland og sågar et sundhedsvidenskabeligt eksperiment af regeringen (super betryggende!)?? Har rød blok været på samme skole som Mink Mogens og Komiske Ali?

Det der sker i Nordjylland er selve årsagen til at Epidemiloven skal kyles af h. til og det har folketinget heldigvis fået øjnene op for. Nej tak og godt forsøgt Him. Heunicke, din skabsfascist.Epidemiloven er blevet til pba. vores demokrati.

Vi ved i dag, at det er lettere end frygtet at behandle og kontrollere sygdommen, men på daværende tidspunkt stod vi jo i en situation, vi aldrig har prøvet før, og derfor var det nødvendigt med hurtige og effektive midler, der måske i bagklogskabens ulideligt klare lys fremstår som at skyde gråspurve med kanoner. Derfor skal loven helt klart også laves om, og vi skal bruge den nyvundne erfaring til at lave bedre lovgivning, der er proportional og skalerbar ift. epidemiens alvor.

Når du har gode pointer, så drukner de desværre i din evindeligt skingre tone, de mange øgenavne og din debatstil.

Regeringen har, når vi kigger tilbage, overreageret og handlet forkert på visse punkter, så det skal de efterfølgende stå til ansvar for, naturligvis. Ligeledes er lovgivningen ikke hensigtsmæssig og vi mangler processer og mekanismer, der sikrer en mere gennemsigtig og kontrolleret håndtering af fremtidige epidemier, ligesom det her har været en lektion i do’s & don’ts, når det kommer til kommunikation til befolkningen og erhvervslivet.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Thyra og Brostrøm fik da forklaret meget godt hvorfor vi ikke skal have mink i Danmark. Dejligt forklarende pressemøde.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Var begrundelsen for indførelsen af restriktioner i Nordjylland ikke frygt for Cluster 5 spredte sig? Virke lidt underligt at indføre disse restriktioner cirka 6 uger efter Cluster 5 sidst er konstateret.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Sten_h

Som jeg forstod ud fra aftenens pressemøde, så var Cluster 5 bare en lille del af beslutningen om at lukke Nordjylland. Det sagde både Thyra og Brostrøm.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
3 ud af 4 engelske vælgere er enige med Farage i at samfundet må genåbnes.

https://www.express.co.uk/news/uk/1355343/Nigel-Farage-Reform-UK-coronavirus-lockdown-new-political-party-poll
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Skandalen forsætter og man fastholder en nedlukning af en landsdel uden noget som helst grundlag. Og hvorfor? Stolthed!

Så går man til pressemødet igår, ikke for at opløse den fejlslutning, men for at lempe! Sig mig, skal man takke tyven der stjæler 100 kr fra en og så afleverer 20 igen?

Det en er politisk svinestreg og så utroværdigt så regeringen mister deres kontrol.

Og Tyra fra SSI har nu også kastet sig ind i rollen som lystløgner, sammen med Heunicke.

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-ssi-chef-afviste-have-skrevet-om-mink-mutation-men-her-staar-det-sort-paa
Tyra i flyverskjul..

Og er der andre faglige argumenter for nedlukningen i Nordjylland end cluster-5-virusset?

Tyra Grove Krause har opregnet sine hovedbekymringer i en mail til Detektor.
Tyra Grove Krause har i skrivende stund ikke svaret.
Tilliden siver -

I det hele taget ser minkskandalen ud til at have lavet mærkbare revner i befolkningens tillid til både regeringen generelt og chefen for det hele, statsminister Mette Frederiksen.

https://www.tv2nord.dk/tv-2/danskerne-i-ny-maaling-mogens-jensen-skal-gaa-af-som-minister
annonce